Bende sırf o yüzden sezeryana kayıyorum yavaştanKızlar ben dayanamıyorum sanırım temmuzda doğurcam
Ya inşallah şöyle sağlıcakla 37 38 de doğururuz. Ben 40 a kadar nasıl bekleyeceğimBende sırf o yüzden sezeryana kayıyorum yavaştandr. Yürüyüş yap ne kadar yürürsen doğum o kadar rahat olur diye normal doğuma özendiriyor ama ya 40.haftaya kadsr gelmezse diye korkuyorum
Ayni inan. Aksam koltukta bi uyku bastiriyo yataga gidince yok. Ezanlar okunuyo hava aydinlaniyo ancak uyuyorumAyyy bence de hızlı geçsinnnn gece uyuyamadim yeni uyandım tabi kafam zonkluyor
Ilkinde ben de boyleydim dayanamiorum.kesin dogururum 37 de falan diodum. 40+1 de dogduKızlar ben dayanamıyorum sanırım temmuzda doğurcam
Benim tam kızarık eli ile tuttuğu yerde oldu sağ bacağımda sadece. Hala ağrıyor baya ağrı saplandı elimle sıktım masaj yapar gibi bir süre sonra geçti idi.
Benm adamin tuttugu kirmizi bolgede oluyo. Cok yogun olmadi smdiye kadar ama oglumdan hatirladiklarimin agrisi 2 3 gun surenler vardi onlar olursa vay halime
Yoruldukca az hreket ediyo benimki die dusunuyorum. Bi de anne hareket halindeyken bebek salinimla birlikte uyuyo cok cok. Arefedir bayramdir temizliktir derken ben cok hareketliydim cok hareket etmedi bebek. Bugun yatistayim hareketli
Adamın elini tuttuğu kramp bana yüzerken oluyordu havuzda denizde. geceleri yaşadığım kramp işaretlediğim yerde dizimin iç kısmında arkada bişey çekiliyor gibi bacağım kasılıyor. Benimki niye oyle oluyor acabaBende oyleyim 2 bacagimdada var onceden ust baldirdaydi simdi asagida basladi
Belli olmaz ki bazen bilekten girer bana normal zamanda bazen ust baldirdanAdamın elini tuttuğu kramp bana yüzerken oluyordu havuzda denizde. geceleri yaşadığım kramp işaretlediğim yerde dizimin iç kısmında arkada bişey çekiliyor gibi bacağım kasılıyor. Benimki niye oyle oluyor acaba
Aman yarabbiIlkinde ben de boyleydim dayanamiorum.kesin dogururum 37 de falan diodum. 40+1 de dogdu
Valla bi sekilde idare ediosun gelmeyene napcan normali bekliosanAman yarabbideme öyle kız. İnşallah o kadar uzun sürmez. Ben şimdiden ağırlaştım. O zamana gelesiye beni kimse kaldıramaz yerimden
Al bendende okadarYa inşallah şöyle sağlıcakla 37 38 de doğururuz. Ben 40 a kadar nasıl bekleyeceğim
Normal istiyordum ama bilmiyorum artıkın kararsız kaldımValla bi sekilde idare ediosun gelmeyene napcan normali bekliosan
Ben özlemeyeceğim gerçekten ne kadar sıkıntı varsa yaşadımAl bendende okadarama herkes doğuncada hamilelği özlicen diyor
Gece bebekken gerekiyor dedi ağustosta doğum yapan arkadaşım, ince ama uzun kollu gece için aldım sadeceYazın doğacağı için uzun kollu tulum alma dediler. Benimde aldığım setlerin için iki üç tane uzun kollu var ekstra almicam.
Sehre gore de degisebilir sanki. Kayseride gece gerekir mesela ama antalyada izmirde sanmamGece bebekken gerekiyor dedi ağustosta doğum yapan arkadaşım, ince ama uzun kollu gece için aldım sadece
Ben İstanbul'dayım:)Sehre gore de degisebilir sanki. Kayseride gece gerekir mesela ama antalyada izmirde sanmam
Antalyadayım oglum nisanda dogum yaptı o zaman 30 40 gün yaklasık giydirmistim. Bunda maksimım 10 gün uzun kolluları giydiririm. Aksamları odada klima yanacak muhtemelen birde aksamları giydririim gibi geliyor. Bizim komsumuzda Ağustos’ta dogurdu o da bir hafta on gün giydirmis sonrasında askılılara geçmis hepSehre gore de degisebilir sanki. Kayseride gece gerekir mesela ama antalyada izmirde sanmam
Sehre gore de degisebilir sanki. Kayseride gece gerekir mesela ama antalyada izmirde sanmam
Ben İstanbul'dayım:)
Bende istanbuldayım uzun kollu almadım hiçAntalyadayım oglum nisanda dogum yaptı o zaman 30 40 gün yaklasık giydirmistim. Bunda maksimım 10 gün uzun kolluları giydiririm. Aksamları odada klima yanacak muhtemelen birde aksamları giydririim gibi geliyor. Bizim komsumuzda Ağustos’ta dogurdu o da bir hafta on gün giydirmis sonrasında askılılara geçmis hep
Vallahi ya gece uyku harap oluyor kanepede 10 dk da bi uykuya daliyorum iki gündür ama ben 6 aydir nerdeyse biyere gitmedim bayramin ilk günü kızılcahamama pikniğe gittik temiz hava çarpti herhalde daha kendime gelemedimGünaydınnnn. Tuvalete çok kere kalkıyorum arada geziniyorum gece gece evin içinde karnıma masaj yapıp
Hatay'dayım ben mesela uzun kollu almayacam.Sehre gore de degisebilir sanki. Kayseride gece gerekir mesela ama antalyada izmirde sanmam
Kısa kollu tulum romper denenlerden mi oluyor? Ağustosta yenidoğanken kısa kollu giyemez üşür, sonrasında da havalar yavaş yavaş soğur diye o romper tarzı olanlardan almadım ben, çok sıcak olursa kısa kollu çıtçıtlı bodyle de durabilir diye düşündüm, ama çok güzel romperlar var lazımsa alayımGece bebekken gerekiyor dedi ağustosta doğum yapan arkadaşım, ince ama uzun kollu gece için aldım sadece
Ayy oraya hamam haricinde gitmedim piknik yapcak güzel yerler varmıVallahi ya gece uyku harap oluyor kanepede 10 dk da bi uykuya daliyorum iki gündür ama ben 6 aydir nerdeyse biyere gitmedim bayramin ilk günü kızılcahamama pikniğe gittik temiz hava çarpti herhalde daha kendime gelemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?