2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben dayanamıyorum sanırım temmuzda doğurcam
Bende sırf o yüzden sezeryana kayıyorum yavaştan dr. Yürüyüş yap ne kadar yürürsen doğum o kadar rahat olur diye normal doğuma özendiriyor ama ya 40.haftaya kadsr gelmezse diye korkuyorum

Bende sırf o yüzden sezeryana kayıyorum yavaştan dr. Yürüyüş yap ne kadar yürürsen doğum o kadar rahat olur diye normal doğuma özendiriyor ama ya 40.haftaya kadsr gelmezse diye korkuyorum
Ya inşallah şöyle sağlıcakla 37 38 de doğururuz. Ben 40 a kadar nasıl bekleyeceğim

Benim tam kızarık eli ile tuttuğu yerde oldu sağ bacağımda sadece. Hala ağrıyor baya ağrı saplandı elimle sıktım masaj yapar gibi bir süre sonra geçti idi.
Bende oyleyim 2 bacagimdada var onceden ust baldirdaydi simdi asagida basladi
Adamın elini tuttuğu kramp bana yüzerken oluyordu havuzda denizde. geceleri yaşadığım kramp işaretlediğim yerde dizimin iç kısmında arkada bişey çekiliyor gibi bacağım kasılıyor. Benimki niye oyle oluyor acaba

Belli olmaz ki bazen bilekten girer bana normal zamanda bazen ust baldirdan

Ilkinde ben de boyleydim dayanamiorum.kesin dogururum 37 de falan diodum. 40+1 de dogdu
Aman yarabbi deme öyle kız. İnşallah o kadar uzun sürmez. Ben şimdiden ağırlaştım. O zamana gelesiye beni kimse kaldıramaz yerimden

Yazın doğacağı için uzun kollu tulum alma dediler. Benimde aldığım setlerin için iki üç tane uzun kollu var ekstra almicam.
Gece bebekken gerekiyor dedi ağustosta doğum yapan arkadaşım, ince ama uzun kollu gece için aldım sadece

Sehre gore de degisebilir sanki. Kayseride gece gerekir mesela ama antalyada izmirde sanmam
Antalyadayım oglum nisanda dogum yaptı o zaman 30 40 gün yaklasık giydirmistim. Bunda maksimım 10 gün uzun kolluları giydiririm. Aksamları odada klima yanacak muhtemelen birde aksamları giydririim gibi geliyor. Bizim komsumuzda Ağustos’ta dogurdu o da bir hafta on gün giydirmis sonrasında askılılara geçmis hep

Sehre gore de degisebilir sanki. Kayseride gece gerekir mesela ama antalyada izmirde sanmam

Ben İstanbul'dayım:)

Bende istanbuldayım uzun kollu almadım hiç hastane çıkışı alıcam 2 set onlarda 1 çift uzun kollu oluyor sanırım yeter diye düşünmüştüm

Günaydınnnn. Tuvalete çok kere kalkıyorum arada geziniyorum gece gece evin içinde karnıma masaj yapıp
Vallahi ya gece uyku harap oluyor kanepede 10 dk da bi uykuya daliyorum iki gündür ama ben 6 aydir nerdeyse biyere gitmedim bayramin ilk günü kızılcahamama pikniğe gittik temiz hava çarpti herhalde daha kendime gelemedim

Gece bebekken gerekiyor dedi ağustosta doğum yapan arkadaşım, ince ama uzun kollu gece için aldım sadece
Kısa kollu tulum romper denenlerden mi oluyor? Ağustosta yenidoğanken kısa kollu giyemez üşür, sonrasında da havalar yavaş yavaş soğur diye o romper tarzı olanlardan almadım ben, çok sıcak olursa kısa kollu çıtçıtlı bodyle de durabilir diye düşündüm, ama çok güzel romperlar var lazımsa alayım

Vallahi ya gece uyku harap oluyor kanepede 10 dk da bi uykuya daliyorum iki gündür ama ben 6 aydir nerdeyse biyere gitmedim bayramin ilk günü kızılcahamama pikniğe gittik temiz hava çarpti herhalde daha kendime gelemedim
Ayy oraya hamam haricinde gitmedim piknik yapcak güzel yerler varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…