fast food yedikten sonra ölçmedim, genelde sabah kahvaltılarında ölçtüm. doktor 1 öğün yeter demişti. ölçerim bi gün fast fooddan sonra :) bi sabah kahvaltıda kıymalı kol böreği yedim 1. saati ölçmeyi unutmuştum, 2. saat 132 çıkmıştı.Yaa o söylediğiniz ekmeğin ismini ilk kez duyuyorum fırınlara bi sorayim bulabilirsem bi denerim teşekkürlerya biz normal de eşimle kilo kilo patates yiyen insanlardık iki kişilik Ailemiz de patates yetiştiremiyorduk patatesten banmadan yemek yemekten uzak kalmak cidden zorluyor ama buna da alışılır bi şekilde geçici bi süreç inşallah fast food sonrası kaç geliyor mesela şekeriniz bende diyabet netleştiginden beri canım sıkıldıkça süt ve yoğurt tüketiyorum fazla kalsiyum olmaz umarım vücudumda
kramp bende de oldu geçen gece, bide 2 bacağıma girdi uykuda bikaç saat arayla. sağ bacağımın ağrısı devam ediyor. Bende kramp işaretlediğim yerde oluyor, yukarıdan ve aşağıdan içinden bir şey çekiliyormuş gibi oluyor. Sizde de öyle mi? Baya acı çeliyorum olduğundaMide yanması ve hazımsızlıktan mütevellit uyuyamadım.
Bu kız dışarı açıldı ahahaha
Temmuz topiği gezindim biraz.
Geçen gece sağ bacağıma kramp girdi uyku arası fenaydı. Hala ağrıyor. Bu karın büyüdükçe son 3 ay nasıl geçecek meraktayım. O yüzden temmuz annelerine de bakındım öyle.
Bendede adamın tuttuğu kırmızılı yerde oluyor cnm magnezyum kullanıyormusunda, ben bu aralar.bırakmıştım yeniden başlıcamkramp bende de oldu geçen gece, bide 2 bacağıma girdi uykuda bikaç saat arayla. sağ bacağımın ağrısı devam ediyor. Bende kramp işaretlediğim yerde oluyor, yukarıdan ve aşağıdan içinden bir şey çekiliyormuş gibi oluyor. Sizde de öyle mi? Baya acı çeliyorum olduğunda
Bendeki olan kramp önceleri de olurdu ama senede 3-4 filan, şimdi 2-3 gecede bir oluyor. Bacağım kasılıyor yukarı kalkıyor hareket edemiyorumBendede adamın tuttuğu kırmızılı yerde oluyor cnm magnezyum kullanıyormusunda, ben bu aralar.bırakmıştım yeniden başlıcam
Bende oyleyim 2 bacagimdada var onceden ust baldirdaydi simdi asagida basladikramp bende de oldu geçen gece, bide 2 bacağıma girdi uykuda bikaç saat arayla. sağ bacağımın ağrısı devam ediyor. Bende kramp işaretlediğim yerde oluyor, yukarıdan ve aşağıdan içinden bir şey çekiliyormuş gibi oluyor. Sizde de öyle mi? Baya acı çeliyorum olduğunda
Benimde öyle oldu, 2 gün önce tüm gün hareketliydi hatta eşime yandık biz hep ayakta demiştim videoya çekmiştim karnımı. 2 gündür hareket az, bağırsaklarımın orada bazen hareket hissediyorum ama orada en son kafası vardı. Bebeğin hıçkırığı mı bağırsaklarım mı anlamıyorumKızlar günaydın belli haftalarda bebek hareketlerinde azalma mu oluyor daha önce bi kaç arkadaşta yazmıştı bi iki gündür hareketlerinde azalma hissediyorum diğer günlere nazaran bu olabilecek bir durum mu .bi süre kıpır kıpırdı şimdi daha sakin ..
Yatıp bekliyorum tatlı çikolata da yasak
Bende de durup dururken oluyo cnm bi anda nefesim yetmiyo kalbim olduğundan daha hızlı atmaya balıyo enterasan bi şekilde bi 5 dakika rahat sürüyo bi de oturduğum yerde oluyo bu durum doktoruma sorduğumda normal dediBende de yok oyle bi rahatsizlik ilk defa oldu çok korktum insallah bi daha olmaz
Benimde aynı şekilde 24. Hafta içindeyim yakınmış haftamız da .. arada hissediyorum bi rahatlama geliyor birde yerini değiştirdi diye hissediyorum belki daha geniş bi yerde biz çok hissetmiyoruz önceden yukarıda haketti aşağı taraftaBenimde öyle oldu, 2 gün önce tüm gün hareketliydi hatta eşime yandık biz hep ayakta demiştim videoya çekmiştim karnımı. 2 gündür hareket az, bağırsaklarımın orada bazen hareket hissediyorum ama orada en son kafası vardı. Bebeğin hıçkırığı mı bağırsaklarım mı anlamıyorumonun dışında öğlen akşam 1-2 vuruyor karnıma öyle içim rahatlıyor
Benm adamin tuttugu kirmizi bolgede oluyo. Cok yogun olmadi smdiye kadar ama oglumdan hatirladiklarimin agrisi 2 3 gun surenler vardi onlar olursa vay halimekramp bende de oldu geçen gece, bide 2 bacağıma girdi uykuda bikaç saat arayla. sağ bacağımın ağrısı devam ediyor. Bende kramp işaretlediğim yerde oluyor, yukarıdan ve aşağıdan içinden bir şey çekiliyormuş gibi oluyor. Sizde de öyle mi? Baya acı çeliyorum olduğunda
Yoruldukca az hreket ediyo benimki die dusunuyorum. Bi de anne hareket halindeyken bebek salinimla birlikte uyuyo cok cok. Arefedir bayramdir temizliktir derken ben cok hareketliydim cok hareket etmedi bebek. Bugun yatistayim hareketliKızlar günaydın belli haftalarda bebek hareketlerinde azalma mu oluyor daha önce bi kaç arkadaşta yazmıştı bi iki gündür hareketlerinde azalma hissediyorum diğer günlere nazaran bu olabilecek bir durum mu .bi süre kıpır kıpırdı şimdi daha sakin ..
Ayyy bence de hızlı geçsinnnn gece uyuyamadim yeni uyandım tabi kafam zonkluyorBurdan orda aktif olan kizlar var. Ben o kadar umitsizimki 37 38 de doguracagimdan temmuza hiiiic yazamadm.bile. orasi da eglencelikramp 2 gecedir bende de var. Artk zaman hizli gecse de.dogursak
Günaydınnnn. Tuvalete çok kere kalkıyorum arada geziniyorum gece gece evin içinde karnıma masaj yapıpGünaydin bende sabaha kadar 6 7 kere wcye kalktim ya bacaklarim agriyor sağa sola yatmaktan uyuşuyorum sanirim
Benim tam kızarık eli ile tuttuğu yerde oldu sağ bacağımda sadece. Hala ağrıyor baya ağrı saplandı elimle sıktım masaj yapar gibi bir süre sonra geçti idi.kramp bende de oldu geçen gece, bide 2 bacağıma girdi uykuda bikaç saat arayla. sağ bacağımın ağrısı devam ediyor. Bende kramp işaretlediğim yerde oluyor, yukarıdan ve aşağıdan içinden bir şey çekiliyormuş gibi oluyor. Sizde de öyle mi? Baya acı çeliyorum olduğunda
Yepp 2 gündür azalma oldu ilk defa ve stres yaptım öyle olunca tabi neden acaba diye ama temmuz annelerine baktım onlarda da durum aynı azalma normal demek ki. Alan daralıyor hızla büyüyorlar sanırım ondan.Kızlar günaydın belli haftalarda bebek hareketlerinde azalma mu oluyor daha önce bi kaç arkadaşta yazmıştı bi iki gündür hareketlerinde azalma hissediyorum diğer günlere nazaran bu olabilecek bir durum mu .bi süre kıpır kıpırdı şimdi daha sakin ..
Benim 22 23. Haftalarda öyle olmuştu. Bir ara aşırı hareketli bir arada çok yavaş oluyorlar. Yoruluyorlar herhaldeBirde bi ara yukarıda hissediyordum hareketli halini şu ara yer değişti sanırım aşağıda hissediyorum orası daha geniş olunca ben mi fark etmiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?