Gecen yaz arkadaşım da istanbulda doğum yaptı bebek gece üşüyor kısa kollu ile uzun kollu aldım deyince aldım ben de :)Bende istanbuldayım uzun kollu almadım hiçhastane çıkışı alıcam 2 set onlarda 1 çift uzun kollu oluyor sanırım yeter diye düşünmüştüm
Kısa kollu tulum romper denenlerden mi oluyor? Ağustosta yenidoğanken kısa kollu giyemez üşür, sonrasında da havalar yavaş yavaş soğur diye o romper tarzı olanlardan almadım ben, çok sıcak olursa kısa kollu çıtçıtlı bodyle de durabilir diye düşündüm, ama çok güzel romperlar var lazımsa alayım
Accu chek instant kullaniyorum memnunum, dogru olcum yapiyorŞeker cihazı kullanan hanımlar hangi marka kullanıyorsunuz? Memnun musunuz?
Çıtçıtlı body olanları kısa kollu diyorsunuz o zaman, romper üste giydiriliyo kısa kollu şort gibi bacaklı, şu fotoğrafını koyduğum gibi. İç giysisi olanları hem kısa kollu hem uzun kollu mu almak lazım o zaman? Dışa giydirilen bu kısa kollu kısa bacaklılar öbür yaza anca diye düşündümGecen yaz arkadaşım da istanbulda doğum yaptı bebek gece üşüyor kısa kollu ile uzun kollu aldım deyince aldım ben de :)
Kısa kollu bacaksız alttan citcitli olan body, zibin her ne dersen :) uzun kollu ve uzun bacaklı olan romper, tulum
Ayni durumdayim kizlarBen yasiyorum ara ara nefesim kalbime yetismiyo olecek gibi hissediyorum. Bacaklarim titriyo gozum karariyo. Sebepsiz durduk yere oluyo sanki bi panik atak krizi. Ama panik atagim falan da yok gebelikle gelisen bisey oldu
Sirasiyla;Çıtçıtlı body olanları kısa kollu diyorsunuz o zaman, romper üste giydiriliyo kısa kollu şort gibi bacaklı, şu fotoğrafını koyduğum gibi. İç giysisi olanları hem kısa kollu hem uzun kollu mu almak lazım o zaman? Dışa giydirilen bu kısa kollu kısa bacaklılar öbür yaza anca diye düşündüm
Eltim gecen yil haziranda dogum yapti cocuga uzun kollu aksamlari gerekti kayseride ama gunduz giydirdikce isilik cikti heryerinden. Aksam buralarda sicaklik cok dusuyo mecbur giydircez de istanbulda yazin gerekmeyebilir uzun kolluBen İstanbul'dayım:)
Rinacheck diye bir marka aldık canım biz. Eczacı devamlı satıyoruz hiç şikayet gelmedi falan dedi. Ama iyi mi bilmiyorumŞeker cihazı kullanan hanımlar hangi marka kullanıyorsunuz? Memnun musunuz?
Oglumun adı Ali AslanBenim de cinsiyet erkek, adı da Aslan Ali olacak inşallah
Hiç sorma bende öyle yapıyorum ama bana Ayşe geliyorYe tatlıyı doğur hakkıyı diye boşa dememişlerKendimi nefis yemeklerde tatlı,pasta tarifi ararken buluyorum.
Bende bayram şekerine düştüm kaç gündürYe tatlıyı doğur hakkıyı diye boşa dememişlerKendimi nefis yemeklerde tatlı,pasta tarifi ararken buluyorum.
Benim öyle olmuştu doktorum 28.haftaya kadar düzensiz olur hareketleri takip edilmez 28 haftadan sonra takip edilir dedi normal yani şuanBenimde aynı şekilde 24. Hafta içindeyim yakınmış haftamız da .. arada hissediyorum bi rahatlama geliyor birde yerini değiştirdi diye hissediyorum belki daha geniş bi yerde biz çok hissetmiyoruz önceden yukarıda haketti aşağı tarafta
Yaaa kıyamamHiç sorma bende öyle yapıyorum ama bana Ayşe geliyorama aramakla kalıyorum. Yapsamda yiyemem
Seninki baştan belli etmiş demekkiBende bayram şekerine düştüm kaç gündürbenimki ayşe gerçi ama, gebeliğimin ilk aylarında tatlıdan soğumuştum limon yiyodum deli gibi
Su an ağlayarak salata yiyorumYe tatlıyı doğur hakkıyı diye boşa dememişlerKendimi nefis yemeklerde tatlı,pasta tarifi ararken buluyorum.
Bende bugün çok ağladım. Çok doluyum. Moralim aşırı bozuk.Su an ağlayarak salata yiyorum
Ben yeni basliyorum. Hep erteledim bahane buldum. Vucdanim el vermiyor artik. Benim seker ooo 170i buluyor yemekten sonra. Belli ki dikkat etmekle olmayacak. diyet beni ağlatacak cinsten olmadikca duzene girmeyecek. Of nasil kirilacak bu istah ya. Çok zor bi 11 hafta beni bekliyor. Surekli kabullenemiyordum, kacacak yerim bulacak bahanem kalmadi. Bir suru de puding kek karisimi almıştım dun. UhuhuhuBende bugün çok ağladım. Çok doluyum. Moralim aşırı bozuk.resmen aç geziyorum. Yiyecek bir şey bulamıyorum. Kilo vermişim.
Benimde yükselmeye başladı ki ben sıkı sıkı diyet yaptığım halde kontrol edemiyorum. Böyle giderse diyetisyene gideceğim. Ünsiline de başladım.Ben yeni basliyorum. Hep erteledim bahane buldum. Vucdanim el vermiyor artik. Benim seker ooo 170i buluyor yemekten sonra. Belli ki dikkat etmekle olmayacak. diyet beni ağlatacak cinsten olmadikca duzene girmeyecek. Of nasil kirilacak bu istah ya. Çok zor bi 11 hafta beni bekliyor. Surekli kabullenemiyordum, kacacak yerim bulacak bahanem kalmadi. Bir suru de puding kek karisimi almıştım dun. Uhuhuhu
Bende oyleyim baslarda pisligine cips filan yerdim ama simdi eksi tuzlu hic bir sey yiyesim gelmiyor. Sutlu tatli olsun bana yada cikolataYe tatlıyı doğur hakkıyı diye boşa dememişlerKendimi nefis yemeklerde tatlı,pasta tarifi ararken buluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?