2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Eltim gecen yil haziranda dogum yapti cocuga uzun kollu aksamlari gerekti kayseride ama gunduz giydirdikce isilik cikti heryerinden. Aksam buralarda sicaklik cok dusuyo mecbur giydircez de istanbulda yazin gerekmeyebilir uzun kollu
Valla gecen yaz agustos annesi olan arkadaşimin önerisi ile aldım ben de. Akşam bebekler bizim gibi değil üşüyor dedi, birkaç tane aldim ben de. Üşümesinler

Gebelikte sadece salata ile ağır diyet verilmiyor ki. Bebegin beslenmesi de lazım. Bir öğün mü salata ?
Kimse vermedi ya, daha ben resmi olarak 11inde doktora diyetisyene gidicem. su an yiyebilecegim en karbonhidratsiz seyi yaptim yiyorum. Avocado beyaz peynir domates yesillik var icinde. Birkac saat sonra yine acikirim o zaman ne yerim bilmiyorum.

Bende oyleyim baslarda pisligine cips filan yerdim ama simdi eksi tuzlu hic bir sey yiyesim gelmiyor. Sutlu tatli olsun bana yada cikolata
Başlarda tek bı şey odaklı değildi ama şimdi farkettim sadece tatlı yani

Bende bugün çok ağladım. Çok doluyum. Moralim aşırı bozuk. resmen aç geziyorum. Yiyecek bir şey bulamıyorum. Kilo vermişim.
Yaaa. Diyet o kadar ayrıntı mi bilmiyorum azıcık da olsa olmayacakmıymış can bu yani hamile canı

Yaaa. Diyet o kadar ayrıntı mi bilmiyorum azıcık da olsa olmayacakmıymış can bu yani hamile canı
Canım denedim ben minicik diyet dışı bir şey yiyeyim hemen yükseliyor hemde çok fazla. o yüzden diyetisyenler devam edeceğim böyle kendi başıma yapamam. Moralim bozuluyor. Canım tatlı çikolata yaz meyveleri yani çok istiyor. Sanırım tüketmediğim içinde enerjim düşüyor. Kendimi iyi hissetmiyorum

Çok üzgünüm. Bahsetmeyim ben de canımız sağolsun ama 3 ay var bebişlere sağlıkla kavuşalım da inşallah sonrasında yersin

Benimde yükselmeye başladı ki ben sıkı sıkı diyet yaptığım halde kontrol edemiyorum. Böyle giderse diyetisyene gideceğim. Ünsiline de başladım.
Canım insüline rağmen mi diyet yani hep okuduğum yazılar da insülin işin içine girdiyse biraz daha esnetilebilir şeklinde ama tabi senin durumunu bilemiyorum galiba yemeye yemeye vücudumuz alışacak bu duruma yani umarım

Su an ağlayarak salata yiyorum
Ah cok zor cidden ama kontrol altına almaktan başka çaremiz yok protein ve sebze ağırlıklı bir ortalama 10 hafta bizi bekliyor bana da bugün doktor insülin dedi bu arada ama ben son bir hfta ciddi ciddi dikkat edeyim duruma göre tekrar konuşalım dedim

Canım ben bugün sabah ünsilin burunmama rağmen 1. Saat 132 2. Saat 73 geldi. Ki dikkat etmeme rağmen. Öğlen tavan yaptı zaten. doktorum bugün öğlen saatine de ünsilin ekledi. Kontrol edemiyorum çünkü. Yani esnetebilecek bir durumda değilim

Ayy oraya hamam haricinde gitmedim piknik yapcak güzel yerler varmı
Kocambey kizilcahamamli biz kendi arazimizde yaptik yemyeşil dere kenari içme suyu falan var ben piknik alani olarak sana çamlidere aluçdağini önerebilirim ama orasi güzel atv turlari zipline vs degisik arazi aktiviteleri oluyor ama erken gidilmeli doluyor

Canım Allah yardımcın olsun çok şükür çoğu gitti azı kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…