2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yaa çok iyiymiş teşekkür ederimm.

Korbell kullanan kizlar daha once soylendi mi bilmiorum. Dolapta yerli uretim muadil refil satiliyo. Fiyati orjinaline gore uygun. Poseti de daha kalin hatta. Bi bakin

Aman yarabbi deme öyle kız. İnşallah o kadar uzun sürmez. Ben şimdiden ağırlaştım. O zamana gelesiye beni kimse kaldıramaz yerimden
Ne kadar insalah uzun surmez dediklerim bendede sürdü .. 42 haftalik oglum 41 haftalik kizim oldu bunuda 43e hedefliyorum

Bende bayram şekerine düştüm kaç gündür benimki ayşe gerçi ama, gebeliğimin ilk aylarında tatlıdan soğumuştum limon yiyodum deli gibi
Yediklerimizle alakasi yok galiba bende limon yedim bolca baslarda ama erkek olucak bu ara tatliya sarmistim ama yine eksiye düstüm gibi

Ya ikiye çıktı yani insülin dozzunbelki tek gece dozu yeterli gelmemiştir şimdi 2 dozla daha iyi devam edersin yeni başladın bide insallah düzene girer bi kaç güne hiç canını sıkma canım

Eltim gecen yil haziranda dogum yapti cocuga uzun kollu aksamlari gerekti kayseride ama gunduz giydirdikce isilik cikti heryerinden. Aksam buralarda sicaklik cok dusuyo mecbur giydircez de istanbulda yazin gerekmeyebilir uzun kollu
Kızım 3 Temmuz doğumlu. O zaman İskenderun'daydık. Doğduğunda hastane çıkışı giydirdik. Eve gelince 1 hafta kadar ayaklı pijama ile incecik bir uzun kollu üst giydirdik. Çocuk isilikten mahvoldu. Sonra gece gündüz sadece askılı çıtçıtlı atletle durdu. Üstünü bile örtmedim. İğrenç bir sıcağı var İskenderun'un. İzmir'deyim şimdi. Burası da neredeyse aynı.

Günaydınnnn

Ne kadar insalah uzun surmez dediklerim bendede sürdü .. 42 haftalik oglum 41 haftalik kizim oldu bunuda 43e hedefliyorum
Kız manavgatın sıcağında ben nasıl duracağım o haftalara kadar. Sıcaktan yine doğururum

Ya ikiye çıktı yani insülin dozzunbelki tek gece dozu yeterli gelmemiştir şimdi 2 dozla daha iyi devam edersin yeni başladın bide insallah düzene girer bi kaç güne hiç canını sıkma canım
Aynen canım. İnşallah girer düzene bakalım. ünitesi yükselmese bari.

Korbell kullanan kizlar daha once soylendi mi bilmiorum. Dolapta yerli uretim muadil refil satiliyo. Fiyati orjinaline gore uygun. Poseti de daha kalin hatta. Bi bakin
Ben onu daha yeni almayı planlıyorum kullanan arkadaşlar memnun musunuz yani koku geçirmeme özelliği var vs yazıyor hoşuma gitti

Ben onu daha yeni almayı planlıyorum kullanan arkadaşlar memnun musunuz yani koku geçirmeme özelliği var vs yazıyor hoşuma gitti
Bu çöp kovası mı dediğiniz? Eğer o ise benim yakın arkadaşlarım aldı kullandı çok memnun kaldılar. Asla kokuyu dışarı vermiyormuş.

Biz de Ankara'dayız Ağustos sıcak olur Eylülden hiç fikrim yok ama ilk ayında gündüzleri kısa kol giyer diye tahmin ediyorum. Hoş kaynanaya kalsa o üşür bebeği de sarmaya çalışır ama üzgünüm

Bu çöp kovası mı dediğiniz? Eğer o ise benim yakın arkadaşlarım aldı kullandı çok memnun kaldılar. Asla kokuyu dışarı vermiyormuş.
Aynen çöp kovası. İlk kez bu sene gördüm ben onu merak ediyorum listeme ekledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…