Sağol canım amin inşallah hepimizin yardımcısı olsunCanım Allah yardımcın olsun çok şükür çoğu gitti azı kaldı
Yaa çok iyiymişKocambey kizilcahamamli biz kendi arazimizde yaptik yemyeşil dere kenari içme suyu falan var ben piknik alani olarak sana çamlidere aluçdağini önerebilirim ama orasi güzel atv turlari zipline vs degisik arazi aktiviteleri oluyor ama erken gidilmeli doluyor
Ne kadar insalah uzun surmez dediklerim bendede sürdü .. 42 haftalik oglum 41 haftalik kizim oldu bunuda 43e hedefliyorumAman yarabbideme öyle kız. İnşallah o kadar uzun sürmez. Ben şimdiden ağırlaştım. O zamana gelesiye beni kimse kaldıramaz yerimden
Yediklerimizle alakasi yok galiba bende limon yedim bolca baslarda ama erkek olucak bu ara tatliya sarmistim ama yine eksiye düstüm gibiBende bayram şekerine düştüm kaç gündürbenimki ayşe gerçi ama, gebeliğimin ilk aylarında tatlıdan soğumuştum limon yiyodum deli gibi
Inanmak basarmanin yarisidir sonuctaNe kadar insalah uzun surmez dediklerim bendede sürdü .. 42 haftalik oglum 41 haftalik kizim oldu bunuda 43e hedefliyorum
Agzindan yel alsin hic lazim degil inanmak falan mumkunse 30lara iniyim artikInanmak basarmanin yarisidir sonucta
Aslan uraz da cok uyumlu ve güzel olmuşBende iki isimide çok beğeniyorum bende aslan Uraz düşünüyorum
37 cok guzel ama o kadar inancim yok kiAgzindan yel alsin hic lazim degil inanmak falan mumkunse 30lara iniyim artik
Bencede alakası yok bende ilk ofrenince hep ekşi canım istedi ortalarda birkaç kez çikolata istedi şimdi yine bol ekşili salata canım istiyorYediklerimizle alakasi yok galiba bende limon yedim bolca baslarda ama erkek olucak bu ara tatliya sarmistim ama yine eksiye düstüm gibi
Ya ikiye çıktı yani insülin dozzunCanım ben bugün sabah ünsilin burunmama rağmen 1. Saat 132 2. Saat 73 geldi. Ki dikkat etmeme rağmen. Öğlen tavan yaptı zaten.doktorum bugün öğlen saatine de ünsilin ekledi. Kontrol edemiyorum çünkü. Yani esnetebilecek bir durumda değilim
Kızım 3 Temmuz doğumlu. O zaman İskenderun'daydık. Doğduğunda hastane çıkışı giydirdik. Eve gelince 1 hafta kadar ayaklı pijama ile incecik bir uzun kollu üst giydirdik. Çocuk isilikten mahvoldu. Sonra gece gündüz sadece askılı çıtçıtlı atletle durdu. Üstünü bile örtmedim. İğrenç bir sıcağı var İskenderun'un. İzmir'deyim şimdi. Burası da neredeyse aynı.Eltim gecen yil haziranda dogum yapti cocuga uzun kollu aksamlari gerekti kayseride ama gunduz giydirdikce isilik cikti heryerinden. Aksam buralarda sicaklik cok dusuyo mecbur giydircez de istanbulda yazin gerekmeyebilir uzun kollu
GünaydınnnnMerhaba
Kız manavgatın sıcağında ben nasıl duracağım o haftalara kadar. Sıcaktan yine doğururumNe kadar insalah uzun surmez dediklerim bendede sürdü .. 42 haftalik oglum 41 haftalik kizim oldu bunuda 43e hedefliyorum
Aynen canım. İnşallah girer düzene bakalım.Ya ikiye çıktı yani insülin dozzunbelki tek gece dozu yeterli gelmemiştir şimdi 2 dozla daha iyi devam edersin yeni başladın bide insallah düzene girer bi kaç güne hiç canını sıkma canım
Ben onu daha yeni almayı planlıyorum kullanan arkadaşlar memnun musunuz yani koku geçirmeme özelliği var vs yazıyor hoşuma gittiKorbell kullanan kizlar daha once soylendi mi bilmiorum. Dolapta yerli uretim muadil refil satiliyo. Fiyati orjinaline gore uygun. Poseti de daha kalin hatta. Bi bakin
Hayırlısı diyelim sağlıkla zamanında gelsin annesssiAgzindan yel alsin hic lazim degil inanmak falan mumkunse 30lara iniyim artik
Bu çöp kovası mı dediğiniz? Eğer o ise benim yakın arkadaşlarım aldı kullandı çok memnun kaldılar. Asla kokuyu dışarı vermiyormuş.Ben onu daha yeni almayı planlıyorum kullanan arkadaşlar memnun musunuz yani koku geçirmeme özelliği var vs yazıyor hoşuma gitti
Biz de Ankara'dayız Ağustos sıcak olur Eylülden hiç fikrim yok ama ilk ayında gündüzleri kısa kol giyer diye tahmin ediyorum. Hoş kaynanaya kalsa o üşür bebeği de sarmaya çalışır ama üzgünümKızım 3 Temmuz doğumlu. O zaman İskenderun'daydık. Doğduğunda hastane çıkışı giydirdik. Eve gelince 1 hafta kadar ayaklı pijama ile incecik bir uzun kollu üst giydirdik. Çocuk isilikten mahvoldu. Sonra gece gündüz sadece askılı çıtçıtlı atletle durdu. Üstünü bile örtmedim. İğrenç bir sıcağı var İskenderun'un. İzmir'deyim şimdi. Burası da neredeyse aynı.
Aynen çöp kovası. İlk kez bu sene gördüm ben onu merak ediyorum listeme ekledimBu çöp kovası mı dediğiniz? Eğer o ise benim yakın arkadaşlarım aldı kullandı çok memnun kaldılar. Asla kokuyu dışarı vermiyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?