Ah ah... kalbimin bir köşesi hep orada. Millet İstanbula ölür biter ben manavgata. Çok özlüyorum. Bende öyle istiyorum ama en büyük sebep kayınbabam ve kendi ailem göremeyecek burada olursam. O yüzden birazda öyle düşünüyorum.Canım eğer imkanın dahilindeyse en güzeli evin ve bildiğin şehir. Buranın sıcağı zorlasa da kendimi başka hiçbir yerde rahat bulamam ilk zamanlar herkes her laf birazda batıyor kafan nerde rahat olacaksa orda olbuarada balayında gitmiştim Manavgat a gerçekten bayıldım o dönem cezaevi açılmış olsaydı şimdi bizde orda olurduk muhtemelen
Ayy Manavgat varken İstanbul un lafını etmemAh ah... kalbimin bir köşesi hep orada. Millet İstanbula ölür biter ben manavgata. Çok özlüyorum. Bende öyle istiyorum ama en büyük sebep kayınbabam ve kendi ailem göremeyecek burada olursam. O yüzden birazda öyle düşünüyorum.
Ne güzel ne güzelAyy Manavgat varken İstanbul un lafını etmemsen şuan Bitlis te misin ailenin yanında?
Evet hatırladım senle tayin konusunu konuşmuştuk taşınma zorluğu falanNe güzel ne güzelyok canım benim kendi ailem eskişehirde oturuyor. Ama manavgatta evimiz var. Yazın oraya gelecekler doğum manavgatta olursa. Eşimin ailesi zateb manavgatta oturuyor. Biz bitlisteyiz. Tayinimiz burda. Bu sene eşim tayin isteyecek ama çıkar mı bilmem
Aman çıksında hayırlısı ile ben Bi çırpıda o heycanla toplarımEvet hatırladım senle tayin konusunu konuşmuştuk taşınma zorluğu falanşöyle bakınca Manavgat ta doğum daha mantıklı geliyor bana ama çok karışan gelen giden olur mu sana yaz vakti lohusalık daha da basar insanı
O kadar kaçasım var diyorsunAman çıksında hayırlısı ile ben Bi çırpıda o heycanla toplarımyok eşimin akrabaları falan hep adana da onların tarafından kimse gelmez zaten. E benimkilerde eskişehirde benden de kimse gelmez. Bizbize olacağız yani. Benim ailem eşimin ailesi olarak. Karışırsa Bi kayınbaba kaynana belki. Bir de kendi annem. Onlara da lafımı söylerim çekinmem
Burdakş doktorumdan çok memnunumO kadar kaçasım var diyorsunkız o zaman daha ne git mis gibi Manavgat ta doğur
Doktor meselesiBurdakş doktorumdan çok memnunumorda doktor arayışına gireceğim bir de. Bakalım şimdilik gideceğiz gibi görünüyor bir aksilik olmazsa.
Aynı doktor arayışı bende de var ya. Şimdiye kadar hep tayin yerimizdeydik yarın Eskişehir e ailemin yanına gideceğiz. Doğumda orada olacak. İçimden bir ses diyor ki sancı geldi mi git şehir hastanesinin aciline doğur gelBurdakş doktorumdan çok memnunumorda doktor arayışına gireceğim bir de. Bakalım şimdilik gideceğiz gibi görünüyor bir aksilik olmazsa.
Bana belli olmaz diyebilirimDoktor meselesihastanede çok önemli ama canım zaten son hafta gidip hadi beni doğurt doktor demezsin kalite kontrol yaparsın
Bende eşime eskişehir doğum yapayım annelerin yanında dedim ama hala covit var. Bizim akrabalarda gelir gider bebek küçük olacak. O yüzden vazgeçtik geri istemedik.Aynı doktor arayışı bende de var ya. Şimdiye kadar hep tayin yerimizdeydik yarın Eskişehir e ailemin yanına gideceğiz. Doğumda orada olacak. İçimden bir ses diyor ki sancı geldi mi git şehir hastanesinin aciline doğur gel
Ahahaah çok iyiAyy inanır mısın bende öyle yapıyorum. Eşim bile öyle yani. Bile diyorum çünkü ilk başlarda hiç çocuk istemiyordu. 2.5 yıl bebek kelimesine katlanamıyordu. Hatta geçen gelmiş diyor ki almila doğsun 1 yaşına girince 2. Yi denerizsürekli bebek videoları atıyoruz birbirimize Amin canım inşallah. Zaten temmuza Bi girelim dökülmeye başlayacağız yavaş yavaş
Ahahah vazgeçtim vazgeçiyorumİlk günler hastanede tulum giydirdim çok sağlam klima açıyorlar ben kendim de kısa kollu üşüyorum vallaama dediler çocuğu bu kadar giydirme terleyecek. Gündüz kısa kollu tutuyorduk ama akşam yine uzun kollu zıbın pantolon ya da tulum giydiriyorduk. Eve geldik, sıfır kollu zıbınlar giydirmeye başladık. hatta gece üzerini hiç öğretmeden öyle yatırdığımız da oldu. aynı şekilde biz de örtünmüyorduk. Burasının havası Antalya'ya benziyor. Bu sefer klima kullanmak istiyorum o yüzden uzun kollu zıbın ve tulum alıcam ev için de. Klima kullanacaklara tavsiye, soğutma özelliğinden ziyade nem alma özelliği kullanılabilir. Çok nemli ortamlarda sadece nem alma fonksiyonu bebekler için çok uygun. Soğutma kullanacaksa direkt bebeğe vurmamasına çok dikkat edilmeli.
Çöp kovası vardı bende. Ama sattım, bence bir işe yaramıyor. İlk 6 ay kakaları öyle kötü kokmuyor, ek gıdadan sonra kötü kokmaya başlıyor. Biz normal minik bir poşete koyup bağlayıp normal çöp poşetine atıyoruz. Kokmuyor. Kesmezse direkt çöp kutusunu balkona çıkarılabilir.
Sorma.Günaydin kizlar Ankara'ya kış geri geldi resmenyelek giymeye basladim hemen sırtım agriyor bugün yine sabaha kadar on yüz milyon kez wcye kalktim ay uykular haram oldu
Bendede öyleBen onları aldım hep. Şükür baya baya aldık. Bizde bu ay bakım ürünlerini alacağız 15 inden sonra. Dalin alacağım ya. Sanki anam beni mustela ile mi yıkadı. Kafama vura vura leğende sabunla yıkadı
Ben oglumda kullandim cok memnundum. Bezi nereye atacagim derdi olmuyo ve koku da yapmiyo. Bunda da kullanacagim aldim posetleriBen onu daha yeni almayı planlıyorum kullanan arkadaşlar memnun musunuz yani koku geçirmeme özelliği var vs yazıyor hoşuma gitti
Tam benim sevdigim havalar bunlar bende aksine sıcak sevmem rabbim bu sene yüzüme bakti hamile hamile fazla yanmasin bu kulum dedi herhaldeSorma.Kış memleketi burası arkadaş. Ben sıcak seviyorum Kıbrıs sıcaklarında gece gündüz gezerdik. Burada 3 yıldır çalışıyoruz sadece.
Kova ise yaramıyor dedin tüm hayallerimi yıktın şu anİlk günler hastanede tulum giydirdim çok sağlam klima açıyorlar ben kendim de kısa kollu üşüyorum vallaama dediler çocuğu bu kadar giydirme terleyecek. Gündüz kısa kollu tutuyorduk ama akşam yine uzun kollu zıbın pantolon ya da tulum giydiriyorduk. Eve geldik, sıfır kollu zıbınlar giydirmeye başladık. hatta gece üzerini hiç öğretmeden öyle yatırdığımız da oldu. aynı şekilde biz de örtünmüyorduk. Burasının havası Antalya'ya benziyor. Bu sefer klima kullanmak istiyorum o yüzden uzun kollu zıbın ve tulum alıcam ev için de. Klima kullanacaklara tavsiye, soğutma özelliğinden ziyade nem alma özelliği kullanılabilir. Çok nemli ortamlarda sadece nem alma fonksiyonu bebekler için çok uygun. Soğutma kullanacaksa direkt bebeğe vurmamasına çok dikkat edilmeli.
Çöp kovası vardı bende. Ama sattım, bence bir işe yaramıyor. İlk 6 ay kakaları öyle kötü kokmuyor, ek gıdadan sonra kötü kokmaya başlıyor. Biz normal minik bir poşete koyup bağlayıp normal çöp poşetine atıyoruz. Kokmuyor. Kesmezse direkt çöp kutusunu balkona çıkarılabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?