2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ah ah... kalbimin bir köşesi hep orada. Millet İstanbula ölür biter ben manavgata. Çok özlüyorum. Bende öyle istiyorum ama en büyük sebep kayınbabam ve kendi ailem göremeyecek burada olursam. O yüzden birazda öyle düşünüyorum.

Ayy Manavgat varken İstanbul un lafını etmem sen şuan Bitlis te misin ailenin yanında?

Ayy Manavgat varken İstanbul un lafını etmem sen şuan Bitlis te misin ailenin yanında?
Ne güzel ne güzel yok canım benim kendi ailem eskişehirde oturuyor. Ama manavgatta evimiz var. Yazın oraya gelecekler doğum manavgatta olursa. Eşimin ailesi zateb manavgatta oturuyor. Biz bitlisteyiz. Tayinimiz burda. Bu sene eşim tayin isteyecek ama çıkar mı bilmem

Dün ilk defa prilamı içmim dedim bırakınca tüm gün midem bulandı ve akşamına gün boyu ne yediysem hepsini çıkardım Ben heralde doğuma kadar bu mide bulantı ilacını kulkanıcam.

Evet hatırladım senle tayin konusunu konuşmuştuk taşınma zorluğu falan şöyle bakınca Manavgat ta doğum daha mantıklı geliyor bana ama çok karışan gelen giden olur mu sana yaz vakti lohusalık daha da basar insanı

Aman çıksında hayırlısı ile ben Bi çırpıda o heycanla toplarım yok eşimin akrabaları falan hep adana da onların tarafından kimse gelmez zaten. E benimkilerde eskişehirde benden de kimse gelmez. Bizbize olacağız yani. Benim ailem eşimin ailesi olarak. Karışırsa Bi kayınbaba kaynana belki. Bir de kendi annem. Onlara da lafımı söylerim çekinmem

O kadar kaçasım var diyorsun kız o zaman daha ne git mis gibi Manavgat ta doğur

Burdakş doktorumdan çok memnunum orda doktor arayışına gireceğim bir de. Bakalım şimdilik gideceğiz gibi görünüyor bir aksilik olmazsa.
Doktor meselesi hastanede çok önemli ama canım zaten son hafta gidip hadi beni doğurt doktor demezsin kalite kontrol yaparsın

Burdakş doktorumdan çok memnunum orda doktor arayışına gireceğim bir de. Bakalım şimdilik gideceğiz gibi görünüyor bir aksilik olmazsa.
Aynı doktor arayışı bende de var ya. Şimdiye kadar hep tayin yerimizdeydik yarın Eskişehir e ailemin yanına gideceğiz. Doğumda orada olacak. İçimden bir ses diyor ki sancı geldi mi git şehir hastanesinin aciline doğur gel

Doktor meselesi hastanede çok önemli ama canım zaten son hafta gidip hadi beni doğurt doktor demezsin kalite kontrol yaparsın
Bana belli olmaz diyebilirim şaka bir yana bakalım bir kaç doktor bulduk gider gitmez randevu alıp kontrole gideceğiz. Beğenirsek beni doğurt derim o zaman

Bende eşime eskişehir doğum yapayım annelerin yanında dedim ama hala covit var. Bizim akrabalarda gelir gider bebek küçük olacak. O yüzden vazgeçtik geri istemedik. ama o lafa bende de var. Diyorum gidip bitlit devlet hastanesinde mi doğursam. Buradaki doktorlar da tecrübeli baya

Günaydin kizlar Ankara'ya kış geri geldi resmen yelek giymeye basladim hemen sırtım agriyor bugün yine sabaha kadar on yüz milyon kez wcye kalktim ay uykular haram oldu

Ahahaah çok iyi Hele de kız çocukları öyle güzel ki.. çiçek gibiler. İnsan onlarla yeniden doğuyor.

Ahahah vazgeçtim vazgeçiyorum az para da değil ama bı favorimde duruyor yani bilemedim.

Günaydin kizlar Ankara'ya kış geri geldi resmen yelek giymeye basladim hemen sırtım agriyor bugün yine sabaha kadar on yüz milyon kez wcye kalktim ay uykular haram oldu
Sorma. Kış memleketi burası arkadaş. Ben sıcak seviyorum Kıbrıs sıcaklarında gece gündüz gezerdik. Burada 3 yıldır çalışıyoruz sadece.

Bendede öyle eşim diyorki biz mustelaylamı büyüdük sanki, sari ördeğe ne oldu bende en son sebamedde kaldım. Listemi göstermiyorum adam kalpten gider şükür büyük şeylerimizi aldık küçüklerde toplanınca baya ediyor. Kendime geçemedim daha. Bir önerilen lanshinoh çatlak kremi alıcam gögüs için. Ama süt toplama aletlerini artık doğumdan sonra şey yaparım. Süt olmaz rezil olurum

Ben onu daha yeni almayı planlıyorum kullanan arkadaşlar memnun musunuz yani koku geçirmeme özelliği var vs yazıyor hoşuma gitti
Ben oglumda kullandim cok memnundum. Bezi nereye atacagim derdi olmuyo ve koku da yapmiyo. Bunda da kullanacagim aldim posetleri

Sorma. Kış memleketi burası arkadaş. Ben sıcak seviyorum Kıbrıs sıcaklarında gece gündüz gezerdik. Burada 3 yıldır çalışıyoruz sadece.
Tam benim sevdigim havalar bunlar bende aksine sıcak sevmem rabbim bu sene yüzüme bakti hamile hamile fazla yanmasin bu kulum dedi herhalde

Kova ise yaramıyor dedin tüm hayallerimi yıktın şu an Balkonum yok benim, ben de korbell alayım diye düşünüyordum evde koku olmaması icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…