2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınlar
Kalçam yüzünden uyuyamıyorum. Kalçam uyutsa yine karnımın içi acıyor. Sağa sola dönmek ölüm. Son 96 günüm kalmış. Hayırlısı ile sağlıcakla doğar inşallah da unuturum bu zamanları

Bende alacaktım sonra gereksiz gibi geldi. Çok kararsızım almakta eşim geçen gün listeme bakıyor. Ne kadar gereksiz şey varsa yazmışsın diyor. Çöp kocasını iyi ki yazmamışım
Ben de dün gösterdim çöp kovasını ilk kez gördü bu ne diyor daha küvet seti var o alınacak katlanabilir kovası olanı var 3lû.3 ay içinde her ay azar azar aliciiz bakalım.

Ben de dün gösterdim çöp kovasını ilk kez gördü bu ne diyor daha küvet seti var o alınacak katlanabilir kovası olanı var 3lû.3 ay içinde her ay azar azar aliciiz bakalım.
Ben onları aldım hep. Şükür baya baya aldık. Bizde bu ay bakım ürünlerini alacağız 15 inden sonra. Dalin alacağım ya. Sanki anam beni mustela ile mi yıkadı. Kafama vura vura leğende sabunla yıkadı

Uykular haram oldu şarkısı dilimde Daha önümde uzun bir yol var ve ben şimdiden uyuyamaz oldum..

Uykular haram oldu şarkısı dilimde Daha önümde uzun bir yol var ve ben şimdiden uyuyamaz oldum..
Gerçekten bende öyleyim. Çok zorlanıyorum artık ya. Dün gece baya baya doldum ağladım. Tabiki sağlıklı olsunlar sağlıkla gelsinler ama bizimde dayanma noktamız var bir yerde.

Ben de bebek deterjanı stokluyorum. Bakım ürünlerini hallederim bı şekilde herşey gözümde çok büyüyor işleri azaltmak istiyorum tez canliyimdir da ama herşey bide ateş pahası indirim kolluyorum

Ben de bebek deterjanı stokluyorum. Bakım ürünlerini hallederim bı şekilde herşey gözümde çok büyüyor işleri azaltmak istiyorum tez canliyimdir da ama herşey bide ateş pahası indirim kolluyorum
Ya yemin ederim kendimi okudum annemler hep kızıyor aceleci olma falan diyorlar ama ben hemen her şey hazır olsun istiyorum. Aşırı tez canlıyım. Bir işe başladım mı o bitecek bebek deterjanı ne kullanacaksın? Ben şimdilik unibaby aldım öyle yıkamak için. Devamlı kullanmak için gelince alacağım tekrar buraya . bu ay sonu bebekimin kıyafetlerini ütüleyip hazırlayacağım.

Ben de işte tez canlı olunca herşey anında hazır olcak şak şak kafamdakileri yapcam yoksa bana yük işte düşün dur.. Ben Farmasi'de Platin direktör idim şimdilerde altın diyelim çok çalışmıyorum artık mevcut koruyorum.3 yıldır ürünlerini kullanıyorum her ay ürün aldığım için genel olarak temizlik malzemeleri alırım bebek deterjanınıda stoklamaya başladım. Alerijik nezlem var benim ürünlerini seviyorum deterjanları bana iyi geliyor. Temiz içerikli ürünler.. Onu kullancam bakalım.

Aynen aynen yoksa beynimin içinde dönüp duruyor benimde. Ya öyle mi? Bende farmasi kullanıyorum bazı kozmetik ürünleri. Olmadı bende öyle yaparım oradan alır denerim. Evim aşırı tozlu. Her gün süpür her gün aynı. Belki iyi olur ona da

Aynen alıyorsan deneyebilirsin. Doğduklarında daha çok deneyim kazanacağız geçen gün bı instagram hesabımı açtım full yenidoğan bebekleri izledim anne karnından yeni çıktıkları hali ve anneye gösteriyor doktorlar çekmiş koymuş hep. Kesfetim bebek dolu içim bir hoş oluyor baktıkça ağlama geliyor o anımı hayal ediyorum. Hayırlısı ile o güzel suratlara kavuşalımmmm

Maalesef öyle İskenderunda aşırı nem var bide. Ben şuan sarımazı tarafındayım ama ağustos için uzun kollu düşünemiyorum asfalt eriten sıcakların olduğu dönem tam

Günaydın hanımlar benimde sol bacağım ağrıyor sol yanıma yatınca asla sağ bacağımı üstüne koyamıyorum garip bir pozisyonda uyuyorum uyku arası kalkmalarım şuan az ama totelde uyuma sürem çok azaldı

Ayy inanır mısın bende öyle yapıyorum. Eşim bile öyle yani. Bile diyorum çünkü ilk başlarda hiç çocuk istemiyordu. 2.5 yıl bebek kelimesine katlanamıyordu. Hatta geçen gelmiş diyor ki almila doğsun 1 yaşına girince 2. Yi deneriz sürekli bebek videoları atıyoruz birbirimize Amin canım inşallah. Zaten temmuza Bi girelim dökülmeye başlayacağız yavaş yavaş

Maalesef öyle İskenderunda aşırı nem var bide. Ben şuan sarımazı tarafındayım ama ağustos için uzun kollu düşünemiyorum asfalt eriten sıcakların olduğu dönem tam
Akdeniz bölgesinin en büyük sıkıntısı zaten bu. Sıcak+nem. Kocaman insanı mahvediyor bebekler ne yapsın. Bazen bitliste mi doğursam diye düşünmüyor değilim. Ama manavgatımı da çok özledim. Bebeğimde orda doğsun istiyorum. Kafam bu konuda çok karışık.

İlk günler hastanede tulum giydirdim çok sağlam klima açıyorlar ben kendim de kısa kollu üşüyorum valla ama dediler çocuğu bu kadar giydirme terleyecek. Gündüz kısa kollu tutuyorduk ama akşam yine uzun kollu zıbın pantolon ya da tulum giydiriyorduk. Eve geldik, sıfır kollu zıbınlar giydirmeye başladık. hatta gece üzerini hiç öğretmeden öyle yatırdığımız da oldu. aynı şekilde biz de örtünmüyorduk. Burasının havası Antalya'ya benziyor. Bu sefer klima kullanmak istiyorum o yüzden uzun kollu zıbın ve tulum alıcam ev için de. Klima kullanacaklara tavsiye, soğutma özelliğinden ziyade nem alma özelliği kullanılabilir. Çok nemli ortamlarda sadece nem alma fonksiyonu bebekler için çok uygun. Soğutma kullanacaksa direkt bebeğe vurmamasına çok dikkat edilmeli.

Çöp kovası vardı bende. Ama sattım, bence bir işe yaramıyor. İlk 6 ay kakaları öyle kötü kokmuyor, ek gıdadan sonra kötü kokmaya başlıyor. Biz normal minik bir poşete koyup bağlayıp normal çöp poşetine atıyoruz. Kokmuyor. Kesmezse direkt çöp kutusunu balkona çıkarılabilir.

Canım eğer imkanın dahilindeyse en güzeli evin ve bildiğin şehir. Buranın sıcağı zorlasa da kendimi başka hiçbir yerde rahat bulamam ilk zamanlar herkes her laf birazda batıyor kafan nerde rahat olacaksa orda ol buarada balayında gitmiştim Manavgat a gerçekten bayıldım o dönem cezaevi açılmış olsaydı şimdi bizde orda olurduk muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…