2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ahahaah çok iyi Hele de kız çocukları öyle güzel ki.. çiçek gibiler. İnsan onlarla yeniden doğuyor.
Ah ah! Bi doğsalarda yesek şapur şupur.
Bende o durumdayım. Büyük eşyalar. 03 ay kıyafet de tamam sayılır. Gerisi hep ufak tefek şeyler kaldı. Ay çok heyecanlı aslında sıfırdan almak her şeyi. Evine yeni bir aile üyesi geldiğini o zaman anlıyorsun.

Biri seker olcum cihazi soruyordu ben aşağıdaki markayı kullanıyorum, çubuklar da kolay bulunuyor ayrıca.

Ek olarak hangi marka olursa olsun internetten alırken SKT sorun çubuklarda, SKT si çok yakın olanlar ucuz oluyor, elinizde kalmasin

+2. Bebeğe hamile olanlar çok şanslı, her şey çok uçmuş. Temel kıyafet dışı daha pek bsey almadım, 28.haftadan sonra almaya başlayacağız inşallah. Alınacak liste büyük, küçük gobi görünen tutarlar da masallah baya fatura çıkarıyor.

Bir de tecrübeli annelere yine bir soru :) Katlanır banyo küveti alacaktım yer kaplaması diye ama ayakta olanı al (Katlanır masa gibi olani) belin kopuyor diye duydum. Deneyimlerinizi alırız:)

bezler için çöp kovasını ablam kullanıyor, annem çok güzel sende al demişti. ama onun ikiz bebek olduğu için sürekli evde çöp bez oluyor onun için rahat oluyordur. bende 1 bebek olacak, balkonumda var, zaten başlarda kokmuyor, ek gıdaya geçince kokmaya başlıyor. o yüzden ekstra 300-400 lira masraf çıkarmak istemedim kendime. almayı düşünmüyorum

Öyle bide 2.aynı cinsiyet olunca bizim çeyiz tam oldu bakım, bez ve hastane çıkışı dışında herşeyi tam mesela Allah yeniden alanlara yardım etsin 3 yıl önceki fiyatlarla aralarında 3-5 katına çıkmış olanlar var
Küvet setini ben klasik almıştım. İlk aylar için zorlandım gerçekten masa gibi olanlarda az gözüm kalmadı hani ama hareketlenince o kolaylık eziyete dönüşür gibi geliyor kullanan arkadaşlar daha iyi bilir tabi

Bu katlanır olanlar beni korkutuyor ya ya bebeği yıkarken katlanıverirse

Ben ilk bebekte kuvete ayak almistim. Bi iki usenip yerde yikadim ama bildigin tutuluyosun. Hep o ayakla kullandim cok rahat oldu

Of o kadar olmus mu fiyati 45 tlye almistim ben 4 yil once

Kova ise yaramıyor dedin tüm hayallerimi yıktın şu an Balkonum yok benim, ben de korbell alayım diye düşünüyordum evde koku olmaması icin
ben minik poşetler bulunduruyorum, bezini ona atıp sıkıca bağlayıp çöpe atıyorum, kovanın manuelni yapıyorum yani. siz bilirsiniz, ben olsam en gerekli şeyleri alırdım, baktım ki beni zorlamayacak o zaman olsa da olur olmasa idare ederim dediklerimi almaya başlardım. yani ben öyle yapıyorum çünkü zaten.

evet aynen öyle. Doğuma kadar bitiririz alış verişi

Kızlar hamileyken diş aldıran oldu mu aranızda 20 lik dişim çok ağrıyor artık dayanamıyorum ama daha öncede hiç diş aldırmadım. Sorun olur mu bu arada tek yumurta ikizlerine hamileyim zaten erken doğum riski var kendimi kasarım bişey olur diye endişe ediyorum. Ama ağrıya dayanmaya da gücüm kalmadı bir yerden cesaret bulsam hemen aldıracağım

Bu konuyu en sağlıklı doktorunla konuş bence. Risk varmış. Bana kalırsa kimse sana aldır veya aldırma dememeli. Allah korusun bir şey olsa karşı tarafta kendini yüklü hisseder

Maalesef öyle İskenderunda aşırı nem var bide. Ben şuan sarımazı tarafındayım ama ağustos için uzun kollu düşünemiyorum asfalt eriten sıcakların olduğu dönem tam
Sarımazı bir tık serin olur belki ama yine de İskenderun işte. Doğumdan önce 1 aylığına geleceğim. Ona bile cesaretim yok ama mecbur.

Bu katlanır olanlar beni korkutuyor ya ya bebeği yıkarken katlanıverirse

Ona göre uretmislerdir sanırım

Ben ilk bebekte kuvete ayak almistim. Bi iki usenip yerde yikadim ama bildigin tutuluyosun. Hep o ayakla kullandim cok rahat oldu

Dediklerimi kadar var o zaman, yazdım

Evde balkon olmayınca kokulu ürün ben de Çöp kovasi mi alsam demiştim. Önce dediğin gibi.denebilir duruma göre alınır o zaman. zaten ilk bebe masrfim çooook

Doktoruna danışman en sagliklisi. 16.haftadan sonra diş işlerini bitirebilirmissin aslında yeni mi agirdi? Erken doğum yaşamış ve bu konuda endişesi olan biri olarak.baskasiyla değil Doktorunla konus mutlaka. Küçük bir riskten bahsetmiyorsun ne yazık ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…