Ah ah! Bi doğsalarda yesek şapur şupur.Ahahaah çok iyiHele de kız çocukları öyle güzel ki.. çiçek gibiler. İnsan onlarla yeniden doğuyor.
Bende o durumdayım. Büyük eşyalar. 03 ay kıyafet de tamam sayılır. Gerisi hep ufak tefek şeyler kaldı. Ay çok heyecanlı aslında sıfırdan almak her şeyi. Evine yeni bir aile üyesi geldiğini o zaman anlıyorsun.Bendede öyleeşim diyorki biz mustelaylamı büyüdük sanki, sari ördeğe ne oldu bende en son sebamedde kaldım. Listemi göstermiyorum adam kalpten gider şükür büyük şeylerimizi aldık küçüklerde toplanınca baya ediyor. Kendime geçemedim daha. Bir önerilen lanshinoh çatlak kremi alıcam gögüs için. Ama süt toplama aletlerini artık doğumdan sonra şey yaparım. Süt olmaz rezil olurum
Tam benim sevdigim havalar bunlar bende aksine sıcak sevmem rabbim bu sene yüzüme bakti hamile hamile fazla yanmasin bu kulum dedi herhalde
Süper sayı artsınBen oglumda kullandim cok memnundum. Bezi nereye atacagim derdi olmuyo ve koku da yapmiyo. Bunda da kullanacagim aldim posetleri
Öyle bide 2.aynı cinsiyet olunca bizim çeyiz tam oldu bakım, bez ve hastane çıkışı dışında herşeyi tam mesela+2. Bebeğe hamile olanlar çok şanslı, her şey çok uçmuş. Temel kıyafet dışı daha pek bsey almadım, 28.haftadan sonra almaya başlayacağız inşallah. Alınacak liste büyük, küçük gobi görünen tutarlar da masallah baya fatura çıkarıyor.
Bir de tecrübeli annelere yine bir soru :) Katlanır banyo küveti alacaktım yer kaplaması diye ama ayakta olanı al (Katlanır masa gibi olani) belin kopuyordiye duydum. Deneyimlerinizi alırız:)
Bu katlanır olanlar beni korkutuyor ya ya bebeği yıkarken katlanıverirse+2. Bebeğe hamile olanlar çok şanslı, her şey çok uçmuş. Temel kıyafet dışı daha pek bsey almadım, 28.haftadan sonra almaya başlayacağız inşallah. Alınacak liste büyük, küçük gobi görünen tutarlar da masallah baya fatura çıkarıyor.
Bir de tecrübeli annelere yine bir soru :) Katlanır banyo küveti alacaktım yer kaplaması diye ama ayakta olanı al (Katlanır masa gibi olani) belin kopuyordiye duydum. Deneyimlerinizi alırız:)
Ben ilk bebekte kuvete ayak almistim. Bi iki usenip yerde yikadim ama bildigin tutuluyosun. Hep o ayakla kullandim cok rahat oldu+2. Bebeğe hamile olanlar çok şanslı, her şey çok uçmuş. Temel kıyafet dışı daha pek bsey almadım, 28.haftadan sonra almaya başlayacağız inşallah. Alınacak liste büyük, küçük gobi görünen tutarlar da masallah baya fatura çıkarıyor.
Of o kadar olmus mu fiyatibezler için çöp kovasını ablam kullanıyor, annem çok güzel sende al demişti. ama onun ikiz bebek olduğu için sürekli evde çöp bez oluyor onun için rahat oluyordur. bende 1 bebek olacak, balkonumda var, zaten başlarda kokmuyor, ek gıdaya geçince kokmaya başlıyor. o yüzden ekstra 300-400 lira masraf çıkarmak istemedim kendime. almayı düşünmüyorum
kullananı seveni de var. bana gereksiz geldi, olsa da olur olmasa da olur, yer kaplıyordu evde ben de elimdekini sattım.Ahahah vazgeçtim vazgeçiyorumaz para da değil ama bı favorimde duruyor yani bilemedim.
ben minik poşetler bulunduruyorum, bezini ona atıp sıkıca bağlayıp çöpe atıyorum, kovanın manuelni yapıyorum yani. siz bilirsiniz, ben olsam en gerekli şeyleri alırdım, baktım ki beni zorlamayacak o zaman olsa da olur olmasa idare ederim dediklerimi almaya başlardım. yani ben öyle yapıyorum çünkü zaten.Kova ise yaramıyor dedin tüm hayallerimi yıktın şu anBalkonum yok benim, ben de korbell alayım diye düşünüyordum evde koku olmaması icin
Ah ah! Bi doğsalarda yesek şapur şupur.
Bende o durumdayım. Büyük eşyalar. 03 ay kıyafet de tamam sayılır. Gerisi hep ufak tefek şeyler kaldı. Ay çok heyecanlı aslında sıfırdan almak her şeyi. Evine yeni bir aile üyesi geldiğini o zaman anlıyorsun.
Biter biter inşallah.evet aynen öyle. Doğuma kadar bitiririz alış verişi
Bu konuyu en sağlıklı doktorunla konuş bence. Risk varmış. Bana kalırsa kimse sana aldır veya aldırma dememeli. Allah korusun bir şey olsa karşı tarafta kendini yüklü hissederKızlar hamileyken diş aldıran oldu mu aranızda 20 lik dişim çok ağrıyor artık dayanamıyorum ama daha öncede hiç diş aldırmadım. Sorun olur mu bu arada tek yumurta ikizlerine hamileyim zaten erken doğum riski var kendimi kasarım bişey olur diye endişe ediyorum. Ama ağrıya dayanmaya da gücüm kalmadı bir yerden cesaret bulsam hemen aldıracağım
Biter biter inşallah.kredi kartımın taksiti biraz düşsün yine alışveriş yapacağım. Eşim duymasın
Sarımazı bir tık serin olur belki ama yine de İskenderun işte.Maalesef öyle İskenderunda aşırı nem var bide. Ben şuan sarımazı tarafındayım ama ağustos için uzun kollu düşünemiyorum asfalt eriten sıcakların olduğu dönem tam
Bu katlanır olanlar beni korkutuyor ya ya bebeği yıkarken katlanıverirse
Ben ilk bebekte kuvete ayak almistim. Bi iki usenip yerde yikadim ama bildigin tutuluyosun. Hep o ayakla kullandim cok rahat oldu
ben minik poşetler bulunduruyorum, bezini ona atıp sıkıca bağlayıp çöpe atıyorum, kovanın manuelni yapıyorum yani. siz bilirsiniz, ben olsam en gerekli şeyleri alırdım, baktım ki beni zorlamayacak o zaman olsa da olur olmasa idare ederim dediklerimi almaya başlardım. yani ben öyle yapıyorum çünkü zaten.
Kızlar hamileyken diş aldıran oldu mu aranızda 20 lik dişim çok ağrıyor artık dayanamıyorum ama daha öncede hiç diş aldırmadım. Sorun olur mu bu arada tek yumurta ikizlerine hamileyim zaten erken doğum riski var kendimi kasarım bişey olur diye endişe ediyorum. Ama ağrıya dayanmaya da gücüm kalmadı bir yerden cesaret bulsam hemen aldıracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?