2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Masallah cnm çok parca.kalmamis sende o zaman. Evet arabalar pahali, denemek istiyorum da almadan rahat olacak mi diye. Deneyip beğenirsem internette indirim.kovalarim inşallah:)

Dizinde mi? yeni taktikler geliyor

Ahahhaha aramzida neredeyse 10 yaş var cnm, sana her şey kolay geliyor olabilir

Valla inan bana da her şey kolay gelmiyor ama diğer türlü alırsan onda da sürekli kovaya eğilmen gerekecek. Sen bilirsin her türlü yorucu olur.

Kızlar selam, yoğunluktan dolayı çok fazla buraya giremiyorum mesajlarinizi bile nadir okuyorum inşallah hamileliğiniz güzel geçiyordur sağ salim bebislerimizi kucağımıza alırız Benim son üç gündür çok fazla karnım ve belim ağrımaya başladı başlarda gaz sancısı gibiydi bugün adet sancısı gibi bacaklarım da ara ara ağrımaya başladı. Aynı durumu yaşayan var mı veya tecrübeli anneler bu yaşadıklarım normal mi yoksa bir doktora gitmeli miyim? Nette erken doğum belirtisi vs yazıyor ama kesinlikle inanıp panik olmuyorum. Bebeğimin hareketlerinde de bı değişiklik yok gayet hareketli ama ağrılarım baya canımı acıtıyor.

Canım ben hamileliğimin başından beri yaşıyorum bunları. Valla yoruldum artık karnımın acısından belimin bacağımın ağrısından.

İsmi cok güzel adıyla yaşasın inşallah normalde tek isim severim ama simdi bana kalsa 3 isim koyacağım ama çocuğun ismine seslenirken napcam Aslan Ali Uraz koyacağım
Aslan isminde bu sene bi cazibe var herhalde bizde düşündük hala da eşimle düşünüyoruz ama eşim Agah isminde kararlı da yanına isim arıyoruz ilkten Yusuf Agah olsun dedi sonra Aslan Agah Musa Agah diye kararsız kaldık nokta nokta Agah olcak ama hayırlısı kesin değil

Bebek yatağı konusunda ne yaptınız arkadaşlar bebek odası aldınız mı ben çok kararsız kaldım odam da var ama annemler gereksiz diyor ilk yıl için bir arkadaşım büyüyen beşik almış artı yatak odasına park yatak almış memnunum dedi youtube da izledim çok mantıklı değil diye anlattılar. Mağazada chicco nun baby hug 4 in var onu beğendim ama gözüme küçük geldi yatak için 6 aylik kadar yatabiliyormuş sonra mama sandalyesi ana kucağı vs oluyor çok kafam karıştı oda-yatak mevzusuna fikrinizi merak ediyorum

Ben dolap ve şifonyer aldım sadece. Bir anne yanı beşik. Yazın büyüyen beşik almayı düşünüyoruz ama ben park yatak almak istiyorum. O konuda kararsızım sadece

Benim de belim bacagima vyran agri oluyor ama hic adet sancisi gibi bir agrim olmadi. Belirli araliklarla gelen bir adet sancisiysa doktora gitmemi oneririm. En azindan icin rahatlar.

Egilip kalkmiosun ki sampuan icin yeri var kova asmak icin yeri var. Tamamen bulasik yikar gibi hallediosun oyle dusun
Hic incelemedim vallahi ben evde fazla esya sevmiyorum katlanir almiş kayinbabam kivasi maşrapasi hepsi var
Hem travel istiyorum hem doona istiyorum hem cybex istiyorum hepsini istiyorum
Valla canim eltim beşik verdi bu portatif miniklerden 6 aya kadar idare ederim odayada özel ölcü büyük bir gardrop yapacak kocam insallah (pek inanasim gelmiyor ama) korunakli montessori alacagim yaninada ilerde tek kisilik yatak oluyor ölcusu zaten 6 aydan sonrada bi park yatak aliriz artik duruma göre

Ben dolap, şifonyer ve park yatak aldım. Park yatak anne yanıda oluyor. Birde eltim beşik verdi onu da salonda kullanırım dedim. Şuan fazla masraf yapmak istemedim, dolap şifonyeri 5500e aldım Koçtaş’tan. Park yatak prego miami aldım. Onu kullanabilidiğim kadar kullanırım sonra korumalı divan yatak yada montessori yatağa geçerim diye düşünüyorum.

Inşallah gardrop eşin yaptırır canım Dolap önemli tabi hiç değilse şifonyer lazım o kesin haklısın ilerde almak mantıklı Montessori falan ama bebek odalarına bakıp çok özeniyorum birde ilerde bebek odalarının fiyatları üçe dörde katlanır mı malum ülkenin durumu

Eşimde park yatak alalım diyor fakat şöyleki youtube da izlediğim bir videoda park yatak yatakodası yatağının altında kalıyordu kadın eğilip bebeği almak zor oluyor belim ağrıdı dedi. Boyunu sanırım ayarlayamıyorsun kendi yatağımıza göre ben öyle anladım
H Humpdumplady CipisS büyüyen beşiğe bulaşmayın derim
Neden tatlım öyle dedin sıkıntısı nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…