2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gözün aydın cnm. Doğumdan sonra bebege mi alınıyor peki heyet? Hamileyken riskli gebelik erken doğum tehdidi diye veriliyor rapor malum. ?
Yok anneye alınıyormuş. Bugün kadın doğumda önce muayene etti sonra lekelenme diye rapor verdi. Doğumdan sonra psikiyatri bölümünden lohusa depresyonu olarak veriyorlarmış

Kiz hazir alinacak bisey olsa asla ikiletmez alir ama kendisi mobilyaci iş dükkandan yapilip gekinecek bişey olunca asla bize sıra gelmiyor canı cikiyor beni delirtiyor şifonyerde yaptiracagim dolabin yanina ikinci üçüncü cocuk olursa insallah bi daha bi daha dolap yaptitmayim diye büyük istiyorum

Ben philips emzik aldim philips cam biberon aldim bi tane ihtiyac olursa set alirim diye suan gerek görmedim bol bol tulum almişim ben

Kendimizi kandırmayalım ,cinsiyet ilk anne yumurtası ile buluştugunda belirleniyor gerisi bizim durmak bilmeyen boğazımiz
Ama o bizim suçumuz değil ben dedim içeride bizi yiyen bir minik canavar var bız de o yüzden şey yapıyoruz yani.

Kızlar ben iki oğun yemek yiyorum, kahvaltı yapıyorum bolca sonrada 5-6gibi yiyorum. Akşam saatlerindede çay falan içiyorum. Acaba artırsammı oğunumu?

Kızlar burda şeker takibi yapan arkadaşlar var,ne zaman nasıl karar verildi bu takibi yapmanız gerektiği hakkında,24 haftalık şeker ölçümünde anlaşıldı şeker hasasiyetiniz yoksa ilk başlarda mi tespit edildi.bir de mesela diyelim 24 haftalık şeker ölçümünde şeker çıkmadı ilerleyen haftalarda şeker hasasiyeti oluşması muhtemel mi bunu nasıl takip edeceğiz,aklıma takılıyor benim şimdi yok diyelim ya bı kaç hafta sonra ben farkına varmadan şeker cikarda bebeğe zarar verir mi diye????

Merak etme şimdiye kadar bir şey çıkmadıysa çıkmaz bence hem o kadar oruç tuttun hakkındı yemek
Insallah hakkimizda hayirlisi olur ya fazla kacirdim tatliyi falan ondan tırsıyorum birde karnim birden yine baya buyudu gobek cevremde catlaklar olustu yine canim sıkıldı ona bir suru

Kızlar ben iki oğun yemek yiyorum, kahvaltı yapıyorum bolca sonrada 5-6gibi yiyorum. Akşam saatlerindede çay falan içiyorum. Acaba artırsammı oğunumu?
Kiz nasil doyuyosun ben hic doyamam sabah iyi bi yedim sonra ogle yedim gorumceme gittim aksam yemegi yedim eve geldim bidha yedim geldim gittim yedim yani

Insallah hakkimizda hayirlisi olur ya fazla kacirdim tatliyi falan ondan tırsıyorum birde karnim birden yine baya buyudu gobek cevremde catlaklar olustu yine canim sıkıldı ona bir suru
Bence karın büyümesi tatlıdan olmaz canım, bu haftalarda zaten bebek büyüyo 4haftaya kilosunuj iki katına çıkıyor, tabi sen benden daha iyi bilirsin bunları. Çatlak için bir şey sürmüyormusun?

Kiz nasil doyuyosun ben hic doyamam sabah iyi bi yedim sonra ogle yedim gorumceme gittim aksam yemegi yedim eve geldim bidha yedim geldim gittim yedim yani
Acaba bebeğe zararı olurmuki? bilmiyorumki çok az halde 3oğune çıkarırım yani. Bu arada görümcen nasıl belli oldumu cinsiyyeti?

Bence karın büyümesi tatlıdan olmaz canım, bu haftalarda zaten bebek büyüyo 4haftaya kilosunuj iki katına çıkıyor, tabi sen benden daha iyi bilirsin bunları. Çatlak için bir şey sürmüyormusun?
Yok canim tatlidan olmaz zaten.. hayir ya son 2 3 haftadir surmemistim bisey

Acaba bebeğe zararı olurmuki? bilmiyorumki çok az halde 3oğune çıkarırım yani. Bu arada görümcen nasıl belli oldumu cinsiyyeti?
Ay sorma sabahin korunde aradi gitmis hastaneye falan erkekmis.. onunda 3 oglu 1 kizi olcak diye dertli.. dokunsam aglicakti üzüldüm saglikli olsun demekten baska bisey gelmedi elimden.. kizina bi kiz kardes olsun istemisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…