Yok anneye alınıyormuş. Bugün kadın doğumda önce muayene etti sonra lekelenme diye rapor verdi. Doğumdan sonra psikiyatri bölümünden lohusa depresyonu olarak veriyorlarmışGözün aydın cnm. Doğumdan sonra bebege mi alınıyor peki heyet? Hamileyken riskli gebelik erken doğum tehdidi diye veriliyor rapor malum. ?
Kiz hazir alinacak bisey olsa asla ikiletmez alir ama kendisi mobilyaci iş dükkandan yapilip gekinecek bişey olunca asla bize sıra gelmiyor canı cikiyor beni delirtiyorInşallah gardrop eşin yaptırır canımDolap önemli tabi hiç değilse şifonyer lazım o kesin haklısın ilerde almak mantıklı Montessori falan ama bebek odalarına bakıp çok özeniyorum birde ilerde bebek odalarının fiyatları üçe dörde katlanır mı malum ülkenin durumu
Olasi kusma durumunda bebek bogulmasin diye kullaniliyo genelde. Bi de gercekten reflusu olan bebekler icin elzemHiiimmm. Bilgisi olan yazar elbet beraber öğrenirizDediğin gibi illaki daha rahat uyuması içindir
Yok anneye alınıyormuş. Bugün kadın doğumda önce muayene etti sonra lekelenme diye rapor verdi. Doğumdan sonra psikiyatri bölümünden lohusa depresyonu olarak veriyorlarmış
Ben philips emzik aldim philips cam biberon aldim bi tane ihtiyac olursa set alirim diye suan gerek görmedim bol bol tulum almişim benBrnim dogumum eger erken olmazsa 31 agustos 2 Eylül en son doguracaklardanım o yüzden bebek dogdugunda konyada hava sogumaya baslamıs olacak ve merkezi sistem oldugumuzdan ekimde yakarlar kaloriferi. Bebek için kac zıbın almak gerekir uzun kollu mu yarım kollu mu alayım, tulum ve diger kıyafetleri nasıl alacagım bilmiyorum. Kac tane almak gerekir? Biberon ve emzik tavsiyeleriniz nedir?
Anladımmm teşekkür ederimmOlasi kusma durumunda bebek bogulmasin diye kullaniliyo genelde. Bi de gercekten reflusu olan bebekler icin elzem
Kendimizi kandırmayalımYe tatlıyı doğur hakkıyı diye boşa dememişlerKendimi nefis yemeklerde tatlı,pasta tarifi ararken buluyorum.
Ama o bizim suçumuz değil ben dedim içeride bizi yiyen bir minik canavar varKendimizi kandırmayalım,cinsiyet ilk anne yumurtası ile buluştugunda belirleniyor gerisi bizim durmak bilmeyen boğazımiz
Ankaranin sicagida olunca fena oluyo ben nasil durduysam sende durursunGünaydınnnn
Kız manavgatın sıcağında ben nasıl duracağım o haftalara kadar. Sıcaktan yine doğururum
Aynen canım. İnşallah girer düzene bakalım.ünitesi yükselmese bari.
Merak etme şimdiye kadar bir şey çıkmadıysa çıkmaz bence1 ay sonunda oglusumu gorucem sukur yarin bakalim nasil olucak kan sonucum seker bayrami sonrasi korkmuyo degilim
Doğru ölçüyor. Eş zamanlı olarak hastanede kan vererek de kontrol ettim farklı zamanlarda.Ölçümü nasıl peki?
Doğru m uolcumi
Insallah hakkimizda hayirlisi olur ya fazla kacirdim tatliyi falan ondan tırsıyorumMerak etme şimdiye kadar bir şey çıkmadıysa çıkmaz bencehem o kadar oruç tuttun hakkındı yemek
Kiz nasil doyuyosun ben hic doyamam sabah iyi bi yedim sonra ogle yedim gorumceme gittim aksam yemegi yedim eve geldim bidha yedimKızlar ben iki oğun yemek yiyorum, kahvaltı yapıyorum bolca sonrada 5-6gibi yiyorum. Akşam saatlerindede çay falan içiyorum. Acaba artırsammı oğunumu?
Bence karın büyümesi tatlıdan olmaz canım, bu haftalarda zaten bebek büyüyo 4haftaya kilosunuj iki katına çıkıyor, tabi sen benden daha iyi bilirsin bunları. Çatlak için bir şey sürmüyormusun?Insallah hakkimizda hayirlisi olur ya fazla kacirdim tatliyi falan ondan tırsıyorumbirde karnim birden yine baya buyudu gobek cevremde catlaklar olustu yine canim sıkıldı ona bir suru
Acaba bebeğe zararı olurmuki?Kiz nasil doyuyosun ben hic doyamam sabah iyi bi yedim sonra ogle yedim gorumceme gittim aksam yemegi yedim eve geldim bidha yedimgeldim gittim yedim yani
Yok canim tatlidan olmaz zaten.. hayir ya son 2 3 haftadir surmemistim biseyBence karın büyümesi tatlıdan olmaz canım, bu haftalarda zaten bebek büyüyo 4haftaya kilosunuj iki katına çıkıyor, tabi sen benden daha iyi bilirsin bunları. Çatlak için bir şey sürmüyormusun?
Ay sorma sabahin korunde aradi gitmis hastaneye falan erkekmis.. onunda 3 oglu 1 kizi olcak diye dertli.. dokunsam aglicakti üzüldüm saglikli olsun demekten baska bisey gelmedi elimden.. kizina bi kiz kardes olsun istemistiAcaba bebeğe zararı olurmuki?bilmiyorumki çok az halde 3oğune çıkarırım yani. Bu arada görümcen nasıl belli oldumu cinsiyyeti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?