Ben 6-8 ay yatabileceği bir anne yanı beşik aldım, joie roomie, chicco next to me magic muadili gibi sadece sallanma özelliği yok. Odası için sadece dolap ve şifonyer alıp bir de 2-3 yaşına kadar park yatak veya beşik alsam sonra montessori yatağa geçsem diye düşünüyordum, çünkü 6 aydan sonra montessori yatak olmaz direkt gibi geliyordu. Ama bugün maskoya gittik bebek odalarını gezdik, kenar korkulukları nispeten yüksek, kapılı sonradan kapısı çıkabilen güzel montessori yataklar var, direkt odasına öyle bir takım yapalım diye düşünmeye başladım, bebekken de yatabileceği gibi çünkü onlar. 15-20 bin TL gibi maliyetleri var ama istediğin boyutta renkte yapıyorlar, hazır bebek odaları da 14 bin filandı çilekte bakmıştım.Bebek yatağı konusunda ne yaptınız arkadaşlar bebek odası aldınız mı ben çok kararsız kaldım odam da var ama annemler gereksiz diyor ilk yıl için bir arkadaşım büyüyen beşik almış artı yatak odasına park yatak almış memnunum dedi youtube da izledim çok mantıklı değil diye anlattılar. Mağazada chicco nun baby hug 4 in var onu beğendim ama gözüme küçük geldi yatak için 6 aylik kadar yatabiliyormuş sonra mama sandalyesi ana kucağı vs oluyor çok kafam karıştı oda-yatak mevzusuna fikrinizi merak ediyorum
Icinde kalcagina koy hepsiniİsmi cok güzel adıyla yaşasın inşallahnormalde tek isim severim ama simdi bana kalsa 3 isim koyacağım ama çocuğun ismine seslenirken napcam Aslan Ali Uraz koyacağım
Bebek yatağı konusunda ne yaptınız arkadaşlar bebek odası aldınız mı ben çok kararsız kaldım odam da var ama annemler gereksiz diyor ilk yıl için bir arkadaşım büyüyen beşik almış artı yatak odasına park yatak almış memnunum dedi youtube da izledim çok mantıklı değil diye anlattılar. Mağazada chicco nun baby hug 4 in var onu beğendim ama gözüme küçük geldi yatak için 6 aylik kadar yatabiliyormuş sonra mama sandalyesi ana kucağı vs oluyor çok kafam karıştı oda-yatak mevzusuna fikrinizi merak ediyorum
Eşimde park yatak alalım diyor fakat şöyleki youtube da izlediğim bir videoda park yatak yatakodası yatağının altında kalıyordu kadın eğilip bebeği almak zor oluyor belim ağrıdı dedi. Boyunu sanırım ayarlayamıyorsun kendi yatağımıza göre ben öyle anladım
Neden tatlım öyle dedinsıkıntısı nedir
Bebek kıyafetleri içinde en çok kullandığım zıbın ve alt pantolon olmuştu. Çünkü bebek çok sık kusuyor ve kaka dışına çıkıyor. Günde 5-6 kez komple üst değiştirdiğim olmuştu. Onun için bence uzun kollu-yarım kollu bolca zıbın olmalı. Biberonda aventin natural biberonlarını kullandım çok memnunum. Ama cam olanlarını tavsiye etmem en küçük darbede kırılıyorlar. Benim cam olanların hepsi kırıldı. Emzik ise avent 0-6 ay ultra air emziğini kullandım. Yine aynı marka emziği kullanacağımBrnim dogumum eger erken olmazsa 31 agustos 2 Eylül en son doguracaklardanım o yüzden bebek dogdugunda konyada hava sogumaya baslamıs olacak ve merkezi sistem oldugumuzdan ekimde yakarlar kaloriferi. Bebek için kac zıbın almak gerekir uzun kollu mu yarım kollu mu alayım, tulum ve diger kıyafetleri nasıl alacagım bilmiyorum. Kac tane almak gerekir? Biberon ve emzik tavsiyeleriniz nedir?
Buyuyen besikten ben memnun kalmadim. Hem dar hem hareketli bebekleri icinde zaptetmek mumkun degil cunku derin degil. En kucuk 70x120 olacak sekilde bence bi park yatak ki anne yaninda da kullanilabilmeli kademeli olmali. Bebek odasina da baya genc odasi alirdim smdiki aklim olsa. 2 bucuk yasinda baza aldik cunkuBebek yatağı konusunda ne yaptınız arkadaşlar bebek odası aldınız mı ben çok kararsız kaldım odam da var ama annemler gereksiz diyor ilk yıl için bir arkadaşım büyüyen beşik almış artı yatak odasına park yatak almış memnunum dedi youtube da izledim çok mantıklı değil diye anlattılar. Mağazada chicco nun baby hug 4 in var onu beğendim ama gözüme küçük geldi yatak için 6 aylik kadar yatabiliyormuş sonra mama sandalyesi ana kucağı vs oluyor çok kafam karıştı oda-yatak mevzusuna fikrinizi merak ediyorum
Sen bol bol tulum al canim. Benim evim o mevsim gecisinde de cok sogumazdi icine hep kalin askili zibin ustune de tulum giydirdim. Bebegi kalin giydirmektense usudugunu hissedince battaniye ortme taraftariyim. Biberon olarak avent natural kullandim pp cam hepsinden memnun kaldim. Emzik kullanmadim bisi diyemicemBrnim dogumum eger erken olmazsa 31 agustos 2 Eylül en son doguracaklardanım o yüzden bebek dogdugunda konyada hava sogumaya baslamıs olacak ve merkezi sistem oldugumuzdan ekimde yakarlar kaloriferi. Bebek için kac zıbın almak gerekir uzun kollu mu yarım kollu mu alayım, tulum ve diger kıyafetleri nasıl alacagım bilmiyorum. Kac tane almak gerekir? Biberon ve emzik tavsiyeleriniz nedir?
Amaaan bolca zıbın alayım tesekkürler cevap içinBebek kıyafetleri içinde en çok kullandığım zıbın ve alt pantolon olmuştu. Çünkü bebek çok sık kusuyor ve kaka dışına çıkıyor. Günde 5-6 kez komple üst değiştirdiğim olmuştu. Onun için bence uzun kollu-yarım kollu bolca zıbın olmalı. Biberonda aventin natural biberonlarını kullandım çok memnunum. Ama cam olanlarını tavsiye etmem en küçük darbede kırılıyorlar. Benim cam olanların hepsi kırıldı. Emzik ise avent 0-6 ay ultra air emziğini kullandım. Yine aynı marka emziği kullanacağım
Reflü yatağı her bebek kullanmalı mı en çok merak ettiğim konu ben 7 yıl önce hiç duymadım diEki Görüntüle 3060731
Benim aldığım böyle aşağı indiriliyor yatakla aynı mesafeye geliyor, ama birebir yatakla aynı hizada olmasına gerek yok reflü yatağı kullanacağım içinde başlarda. Yüksek durabilir o yüzden
Tulum cok rahat oluyor galiba, hep bebeklerde tulum görüyorum tulum zıbın alt ust takım bolca alayımBuyuyen besikten ben memnun kalmadim. Hem dar hem hareketli bebekleri icinde zaptetmek mumkun degil cunku derin degil. En kucuk 70x120 olacak sekilde bence bi park yatak ki anne yaninda da kullanilabilmeli kademeli olmali. Bebek odasina da baya genc odasi alirdim smdiki aklim olsa. 2 bucuk yasinda baza aldik cunku
Sen bol bol tulum al canim. Benim evim o mevsim gecisinde de cok sogumazdi icine hep kalin askili zibin ustune de tulum giydirdim. Bebegi kalin giydirmektense usudugunu hissedince battaniye ortme taraftariyim. Biberon olarak avent natural kullandim pp cam hepsinden memnun kaldim. Emzik kullanmadim bisi diyemicem
Ben kullanıyorum ayarlanıyor ya hatta şimdi en alt seviyede yataktan çıkıyor diyeEşimde park yatak alalım diyor fakat şöyleki youtube da izlediğim bir videoda park yatak yatakodası yatağının altında kalıyordu kadın eğilip bebeği almak zor oluyor belim ağrıdı dedi. Boyunu sanırım ayarlayamıyorsun kendi yatağımıza göre ben öyle anladım
Tulum tek parça ya giydirmesi çıkarması kolay oluyor birde bebeğin beli açılmıyor. Alt üst ilk günlerde giydirmek zor oluyor bebek hem çok küçük hem çok hassas olduğu içinTulum cok rahat oluyor galiba, hep bebeklerde tulum görüyorum tulum zıbın alt ust takım bolca alayım
AA niye ki?
Hiç artısı yok kızlar boşuna yer kaplıyor üst beşik ayrıldığında da kalan kısım kullanışlı değil. Park beşik, anne yanı yada küçük sepet alıp daha sonra montessori tarzı(korumalıkları çıkıp genç yatağına dönüöenler var) çok daha mantıklı. Herşey pahalıyken masraftan başka birşey değil o büyüyenlerEşimde park yatak alalım diyor fakat şöyleki youtube da izlediğim bir videoda park yatak yatakodası yatağının altında kalıyordu kadın eğilip bebeği almak zor oluyor belim ağrıdı dedi. Boyunu sanırım ayarlayamıyorsun kendi yatağımıza göre ben öyle anladım
Gözün aydın cnm. Doğumdan sonra bebege mi alınıyor peki heyet? Hamileyken riskli gebelik erken doğum tehdidi diye veriliyor rapor malum. ?Kızlar bugün heyet raporunu aldım çok şükür. Dün gece alamayacağım diye stres yapıp hiç uyuyamadım. Ama çok şükür sıkıntı olmadan aldım. Doğum sonrası içinde konuştuk. 3 kez 45 gün şeklinde heyet raporu alınabiliyormuş. Aslında daha fazlası da alınabilirmiş ama benim anlaştığım merkez 3 kezden fazlası dikkat çektiği için yalnızca 3 kez veriyoruz dedi. Böylece bebek 6 ayı geçmiş olacak
Tulum hem tek parca oldugu icin cok kirli kiyafet cikmiyo. Hem de bebegin sagi solu acilmiyo. Ilk zamanlar ustundeki tisort hep toplaniyo cunkuTulum cok rahat oluyor galiba, hep bebeklerde tulum görüyorum tulum zıbın alt ust takım bolca alayım
Benimde hiç bilgim yokReflü yatağı her bebek kullanmalı mı en çok merak ettiğim konu ben 7 yıl önce hiç duymadım dineden kullanılır vs gibi bilgisi olan varsa dinlerim
Aslan ismi bizde kesin yanına isim arıyorduk bulduk çok şükür Agah ismi'de çok güzelAslan isminde bu sene bi cazibe var herhalde bizde düşündük hala da eşimle düşünüyoruz ama eşim Agah isminde kararlı da yanına isim arıyoruz ilkten Yusuf Agah olsun dedi sonra Aslan Agah Musa Agah diye kararsız kaldık nokta nokta Agah olcak ama hayırlısı kesin değil
Zaten yaşım 37 bir de tüp bebek bir daha doguramamIcinde kalcagina koy hepsini
Hiiimmm. Bilgisi olan yazar elbet beraber öğrenirizBenimde hiç bilgim yokablam ikizler için almıştı sana vereceğim dedi bende park yatak içine yatak alana kadar 5-6 ay onu kullanırım dedim. Emdikten sonra uyuması daha rahat oluyordur heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?