2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yok canim tatlidan olmaz zaten.. hayir ya son 2 3 haftadir surmemistim bisey
Ay sorma sabahin korunde aradi gitmis hastaneye falan erkekmis.. onunda 3 oglu 1 kizi olcak diye dertli.. dokunsam aglicakti üzüldüm saglikli olsun demekten baska bisey gelmedi elimden.. kizina bi kiz kardes olsun istemisti
Yaa keşke sürseydin yağ falan. Bugünden sonra sür sonra artmasın, bende karnım ı kadarda büyük değil
Aaa 4cü çoçukmu maşAllah Olsun sağlıklı olsunlarda. tabı kız kardeş çok güzel ya ama kısmet bu işler

İkinci üc aylık dönemde dolgu yaptırdım cankm. Doktor kanal tedaviside yapabilirsin celik yelek giyip röbtgende cekebilirsin dedi. Sadece adrenalin olmayan bir iğne yapsınlar dedi disetine

Ay sorma sabahin korunde aradi gitmis hastaneye falan erkekmis.. onunda 3 oglu 1 kizi olcak diye dertli.. dokunsam aglicakti üzüldüm saglikli olsun demekten baska bisey gelmedi elimden.. kizina bi kiz kardes olsun istemisti
Şükretsin hem kızı hem oğulları var hadi hepsi erkek olsa kızı tatmamis olsa anlarım . Sağlık olsun

Insallah hakkimizda hayirlisi olur ya fazla kacirdim tatliyi falan ondan tırsıyorum birde karnim birden yine baya buyudu gobek cevremde catlaklar olustu yine canim sıkıldı ona bir suru
Canım sen tatlıyı yemişsin benim karnimda birden yine büyüdü üstelik bir tane bile tatlı yemedim yiyemedim şimdilik çatlak oluşmadı ama benimde az kaldı randevuya sabırsızlıkla bekliyorum artık

O değil de ben yandım ben bittim a dostlar. Her geceeeemm mide yanması ile uykular kaçıyor. Sola yattığım için mi nedir sadece sağ tarafıma kramplar giriyor. Ayağım bacağım şimdi göğsüm

O değil de ben yandım ben bittim a dostlar. Her geceeeemm mide yanması ile uykular kaçıyor. Sola yattığım için mi nedir sadece sağ tarafıma kramplar giriyor. Ayağım bacağım şimdi göğsüm
Yanma bendede asiri ne ictiysem fayda etmiyo suanda basladi yine yanma berbat bisey

Aynen sukrediyorda gonul yinede istemis demek ki saglik en basinda geliyo zaten hayirlisi buymus demek ki
İşte insan bu noktada hiç olmayanı düşünecek Rabbim evladın da hayırlısını sağlıklısını versin . Nasip

Canım sen tatlıyı yemişsin benim karnimda birden yine büyüdü üstelik bir tane bile tatlı yemedim yiyemedim şimdilik çatlak oluşmadı ama benimde az kaldı randevuya sabırsızlıkla bekliyorum artık
Buyume tatlidan dolayi degil ya seker cikar mi diye tereddutteyim yoksa her ay duzenli buyuyoruz o kadar guclendi ki tekmeleri vs oylede anliyorum buyudugumuzu 2 cocukta catlama sen gel bunda catla olcak ismi moralim bozuk o yuzden

Buyume tatlidan dolayi degil ya seker cikar mi diye tereddutteyim yoksa her ay duzenli buyuyoruz o kadar guclendi ki tekmeleri vs oylede anliyorum buyudugumuzu 2 cocukta catlama sen gel bunda catla olcak ismi moralim bozuk o yuzden
Bende şekerden tırsıyorum açlık yüksek 100 diğerleri normal çıkıyor bende diyorum acaba şekerden dolayı mı karnım bu kadar büyüdü o yüzden diyorum ben tatlı bile yiyemedim korkudan hemen kreme başla çatlak için aaa unutmadan ellerinde ve bacağında oluşan kaşıntı geçti mi benim geçti

Ay ben inaniyorum ya sanki bu tüylenme isine benim oglumda kizimda asiri sacli oldu baglasam kizin sacini baglanirdi o dercee keske bu kel olsa severim oyle kel bebeleri
Ayy benim minnak kızım 32.haftada koşarak geldi minnacık bir surati vardı dediğin gibi bağlanacak kadar saçları vardı onda midemde yanma var mıydı hatırlamıyorum sanki çok uzun süre geçti hatırlamıyorum

Nasil gectiyse unutmusum bile bu aralar iste mide yanmasi kramplarla basim belada ya ne guzel duzenli sürüyodum nemlensin diye elime geceni hatta kizim sürüyodu üsengecligimden birakmistim.. ihmal etmem artik

Ayy ne guzel 32. Hafta cok imreniyorum erken dogum yapanlara dua et 36 37de fırlatıyım bende

Nasil gectiyse unutmusum bile bu aralar iste mide yanmasi kramplarla basim belada ya ne guzel duzenli sürüyodum nemlensin diye elime geceni hatta kizim sürüyodu üsengecligimden birakmistim.. ihmal etmem artik
Sana ve oglusuna maşallah canım 1 aydır oruç tuttunuz Allah kabul etsin inşallah şimdi kendini yorgun hissetmen üşengeç olman normal bende gece uykuda krampla uyanıyorum sola yatıp sağ bacağıma çok fazla kramp giriyor randevuya gidince sorayım magnezyum verir mi diye böyle sorarsam benim doktor vermez biraz fazla acitasyon yapayım belki tamam al der

Yusuflar da mı yaramaz oluyorlar ya Musablar da öyleymiş dediler. Ya zaten yaşım var inşallah uslu bir erkek bebek çocuk olur genç değilim bende koşamam peşinden
İşin mutfağında yapılacak desene çok güzel ve sağlam olur eminim geç olsun güç olmasın canım
Kızlar ben iki oğun yemek yiyorum, kahvaltı yapıyorum bolca sonrada 5-6gibi yiyorum. Akşam saatlerindede çay falan içiyorum. Acaba artırsammı oğunumu?
Okuduğum makalelere göre az yiyin sık sık yiyin diyordu hem daha iyi hissedersiniz gibi Tansiyon ve kn şekeri oynamaz mide daha kolay öğütür vs diyordu. Ramazan da bnde sıkıntı yaşadım sadece iki öğünden dolayı ve açıklıktan kocaman bir öğün iftarda yapmak zorunda kaldım zor oldu yani birden yüklendiğim için. Sen proteinini alıyorsan kalsiyum alıyorsan günlük Bebeğinde birşey olmaz artı reflü olmuyorsa birden yüklenmiyorsan midene kendini de iyi hissediyorsan sıkıntı olmaz inşallah
Gün içinde öğünlerin nasıl yani mideni birden aşırı yüklenmiyorsan tek seferde bundan dolayı değilse doktora yardım iste. Genelde reflü tek seferde aşırı mideye yüklenince oluyormuş gercekten ramazanda öyle oldu bana birde gazlı yiyecekler misal nohut yapıyor bende .

Ayy ne guzel 32. Hafta cok imreniyorum erken dogum yapanlara dua et 36 37de fırlatıyım bende
Ay yok canım öyle deme dua vaktine girer Allah korusun canım 32. hafta çok erken 1600 kg doğdu 1300 gr'a düştü minnacık birseydi elime almaya korkuyordum süt gelmiyor normal bebek az gazlı oluyor benim bebek ekstra fazla çok fazla aşırı gaz yüklenmiştiçok şükür Rabbime hiçbir sağlık problemi sıkıntı yaşamadı ama bu kadar erken doğanlar sağlık problemleri yaşıyor erken fırlatmak istersende 39. hafta iyi bunu yaşamış biri olarak hergun dua ediyorum ki erken doğmasın

Amin canim saol insallah kabul olur ay hic istemiyorumda ilac kullanmayi faydasinida gormedim sanki magnezyum kullandigimda.. ama maden suyunu hergun iciyorum bak onceki kadar can yakmiyor kramplarim benimde genelde sol bacagima giriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…