- 2 Ağustos 2021
- 1.370
- 986
- 73
- 30
Yok canim tatlidan olmaz zaten.. hayir ya son 2 3 haftadir surmemistim bisey
Yaa keşke sürseydinAy sorma sabahin korunde aradi gitmis hastaneye falan erkekmis.. onunda 3 oglu 1 kizi olcak diye dertli.. dokunsam aglicakti üzüldüm saglikli olsun demekten baska bisey gelmedi elimden.. kizina bi kiz kardes olsun istemisti
İkinci üc aylık dönemde dolgu yaptırdım cankm. Doktor kanal tedaviside yapabilirsin celik yelek giyip röbtgende cekebilirsin dedi. Sadece adrenalin olmayan bir iğne yapsınlar dedi disetineKızlar hamileyken diş aldıran oldu mu aranızda 20 lik dişim çok ağrıyor artık dayanamıyorum ama daha öncede hiç diş aldırmadım. Sorun olur mu bu arada tek yumurta ikizlerine hamileyim zaten erken doğum riski var kendimi kasarım bişey olur diye endişe ediyorum. Ama ağrıya dayanmaya da gücüm kalmadı bir yerden cesaret bulsam hemen aldıracağım
Şükretsin hem kızı hem oğulları varAy sorma sabahin korunde aradi gitmis hastaneye falan erkekmis.. onunda 3 oglu 1 kizi olcak diye dertli.. dokunsam aglicakti üzüldüm saglikli olsun demekten baska bisey gelmedi elimden.. kizina bi kiz kardes olsun istemisti
Canım sen tatlıyı yemişsin benim karnimda birden yine büyüdü üstelik bir tane bile tatlı yemedim yiyemedimInsallah hakkimizda hayirlisi olur ya fazla kacirdim tatliyi falan ondan tırsıyorumbirde karnim birden yine baya buyudu gobek cevremde catlaklar olustu yine canim sıkıldı ona bir suru
Aynen sukrediyorda gonul yinede istemis demek ki saglik en basinda geliyo zaten hayirlisi buymus demek kiŞükretsin hem kızı hem oğulları varhadi hepsi erkek olsa kızı tatmamis olsa anlarım . Sağlık olsun
Yanma bendede asiri ne ictiysem fayda etmiyo suanda basladi yine yanma berbat biseyO değil de ben yandım ben bittim a dostlar. Her geceeeemm mide yanması ile uykular kaçıyor. Sola yattığım için mi nedir sadece sağ tarafıma kramplar giriyor. Ayağım bacağım şimdi göğsüm
İşte insan bu noktada hiç olmayanı düşünecekAynen sukrediyorda gonul yinede istemis demek ki saglik en basinda geliyo zaten hayirlisi buymus demek ki
Buyume tatlidan dolayi degil ya seker cikar mi diye tereddutteyim yoksa her ay duzenli buyuyoruz o kadar guclendi ki tekmeleri vs oylede anliyorum buyudugumuzu 2 cocukta catlama sen gel bunda catla olcak ismi moralim bozuk o yuzdenCanım sen tatlıyı yemişsin benim karnimda birden yine büyüdü üstelik bir tane bile tatlı yemedim yiyemedimşimdilik çatlak oluşmadı ama benimde az kaldı randevuya sabırsızlıkla bekliyorum artık
Galiba benim oğlum kel olacakYanma bendede asiri ne ictiysem fayda etmiyo suanda basladi yine yanma berbat bisey
Ay ben inaniyorum ya sanki bu tüylenme isine benim oglumda kizimda asiri sacli oldu baglasam kizin sacini baglanirdi o derceeGaliba benim oğlum kel olacakmidemde yanma çok şükür yok
Bende şekerden tırsıyorumBuyume tatlidan dolayi degil ya seker cikar mi diye tereddutteyim yoksa her ay duzenli buyuyoruz o kadar guclendi ki tekmeleri vs oylede anliyorum buyudugumuzu 2 cocukta catlama sen gel bunda catla olcak ismi moralim bozuk o yuzden
Ayy benim minnak kızım 32.haftada koşarak geldi minnacık bir surati vardı dediğin gibi bağlanacak kadar saçları vardıAy ben inaniyorum ya sanki bu tüylenme isine benim oglumda kizimda asiri sacli oldu baglasam kizin sacini baglanirdi o derceekeske bu kel olsa severim oyle kel bebeleri
Nasil gectiyse unutmusum bileBende şekerden tırsıyorumaçlık yüksek 100 diğerleri normal çıkıyor bende diyorum acaba şekerden dolayı mı karnım bu kadar büyüdü o yüzden diyorum ben tatlı bile yiyemedim korkudan hemen kreme başla çatlak için aaa unutmadan ellerinde ve bacağında oluşan kaşıntı geçti mi benim geçti
Ayy ne guzel 32. HaftaAyy benim minnak kızım 32.haftada koşarak geldi minnacık bir surati vardı dediğin gibi bağlanacak kadar saçları vardıonda midemde yanma var mıydı hatırlamıyorum sanki çok uzun süre geçti hatırlamıyorum
Bendede öyleGaliba benim oğlum kel olacakmidemde yanma çok şükür yok
Sana ve oglusuna maşallah canımNasil gectiyse unutmusum bilebu aralar iste mide yanmasi kramplarla basim belada ya ne guzel duzenli sürüyodum nemlensin diye elime geceni hatta kizim sürüyodu üsengecligimden birakmistim.. ihmal etmem artik
Yusuflar da mı yaramaz oluyorlar yaAslan ismi bizde kesin yanına isim arıyorduk bulduk çok şükür Agah ismi'de çok güzeltanıdıklarım içerisinde ismi Yusuf olanlar aşırı yaramaz oluyor ama çok güzel suratları oluyor
Zaten yaşım 37 bir de tüp bebek bir daha doguramam
İşin mutfağında yapılacak desene çok güzel ve sağlam olur eminim geç olsun güç olmasın canımKiz hazir alinacak bisey olsa asla ikiletmez alir ama kendisi mobilyaci iş dükkandan yapilip gekinecek bişey olunca asla bize sıra gelmiyor canı cikiyor beni delirtiyorşifonyerde yaptiracagim dolabin yanina ikinci üçüncü cocuk olursa insallah bi daha bi daha dolap yaptitmayim diye büyük istiyorum
Okuduğum makalelere göre az yiyin sık sık yiyin diyordu hem daha iyi hissedersiniz gibi Tansiyon ve kn şekeri oynamaz mide daha kolay öğütür vs diyordu. Ramazan da bnde sıkıntı yaşadım sadece iki öğünden dolayı ve açıklıktan kocaman bir öğün iftarda yapmak zorunda kaldım zor oldu yani birden yüklendiğim için. Sen proteinini alıyorsan kalsiyum alıyorsan günlük Bebeğinde birşey olmaz artı reflü olmuyorsa birden yüklenmiyorsan midene kendini de iyi hissediyorsan sıkıntı olmaz inşallahKızlar ben iki oğun yemek yiyorum, kahvaltı yapıyorum bolca sonrada 5-6gibi yiyorum. Akşam saatlerindede çay falan içiyorum. Acaba artırsammı oğunumu?
Gün içinde öğünlerin nasıl yani mideni birden aşırı yüklenmiyorsan tek seferde bundan dolayı değilse doktora yardım iste. Genelde reflü tek seferde aşırı mideye yüklenince oluyormuş gercekten ramazanda öyle oldu bana birde gazlı yiyecekler misal nohut yapıyor bende .O değil de ben yandım ben bittim a dostlar. Her geceeeemm mide yanması ile uykular kaçıyor. Sola yattığım için mi nedir sadece sağ tarafıma kramplar giriyor. Ayağım bacağım şimdi göğsüm
Ay yok canım öyle deme dua vaktine girer Allah korusun canım 32. hafta çok erken 1600 kg doğdu 1300 gr'a düştü minnacık birseydi elime almaya korkuyordum süt gelmiyor normal bebek az gazlı oluyor benim bebek ekstra fazla çok fazla aşırı gaz yüklenmiştiAyy ne guzel 32. Haftacok imreniyorum erken dogum yapanlara dua et 36 37de fırlatıyım bende
Amin canim saol insallah kabul olurSana ve oglusuna maşallah canım1 aydır oruç tuttunuz Allah kabul etsin inşallah şimdi kendini yorgun hissetmen üşengeç olman normal bende gece uykuda krampla uyanıyorum sola yatıp sağ bacağıma çok fazla kramp giriyor randevuya gidince sorayım magnezyum verir mi diye böyle sorarsam benim doktor vermez biraz fazla acitasyon yapayım belki tamam al der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?