2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım Yusuflar çok yaramaz ya da tanıdığım bütün Yusuflar yaramaz ama güzel yüzlü oluyor ayy inşallah sakın, akıllı olur oğlun benim kızım 10 gün öncesine kadar aşırı akilliydi şimdi 28 aylık sendromuna girdi sakin olursa sonra huyu değişiyormuş bari basta kuduruk olsun büyüdükçe düzelir

Senin surecin eminim ki cok zor gecmistir ama Rabbim bagislamis evladini sana ne guzel tabi ben iisn dalgasindayim zamaninda gelsin isterim kazasiz belasiz ama bende gercekten baya yoruluyorum tam yaz ayinada gelecek ki erkek cocuklari zaten gununu doldurryor genelde yine 42 hafta beklemek cok zor ve yorucu olucak benim icin hayirlisi olsun bakalim nasip kismet

Cookkk zor günlerdi ama geçti sağlık olursa herşey düzeliyor geçiyor hala prematüre kıyafetlerini koklayıp ağlıyorum valla minik mucizem gözyaşlarimi siliyor ayy çok şükür Rabbime geçti canım aynen gününde sağlıkla gelsinler ama 42.haftayida beklemesinler

Yaaa belirtileri nasıldı suyunuzmu geldi. Erken dogum riskiniz var mıydı. Küvezde kaldımı

Yaaa belirtileri nasıldı suyunuzmu geldi. Erken dogum riskiniz var mıydı. Küvezde kaldımı
Canım hiç bir belirtim yoktu ben bir anda üzüntü yaşadım tansiyonum çok yükseldi belki öncesinden de tansiyon vardı farkedemedim doktorumda farketmedi preeklampsi geçirdim 12 gün hastanede yattim tansiyonumu kontrol altına alamadılar hamileliği sonlandirdilar kuvezde 10 gün kaldı normalde tek problem düşük kiloda olmasıydı 4-5 gün sonra çıkarın dediler ama ben iylesemedigim için çıkaramadık 10 gün sonra mecburen çıkardık ama ben uzun süre iylesemedim toparlanır toparlanmaz ikinci bebeği transfer ettirdim yaşımda 37 olduğu için süreci uzatmamak gerekiyordu şimdi ayda bir perinatalog kontrolüm oluyor ayrıca rutin kontrollerede 15 günde bir kadın doğum doktoruna gidiyorum riskli gebe olduğum için

Ayrıca Musab ismine dini açıdan çok ayrı bir hayranlığım vardır

Kızlar hayırlı cumalar olsun duayla sağlıkla inşallah
size çok özel bir soru: bu dönemde eşiyle arası bozuk bir tek ben miyim? Ne yapsa takıyorum onda da alttan alma yok canım sıkkın her ne kadar takmamaya da çalışsam nazlı bir insan da değilim daha da çok koyuyor Güleryüz tatlı dil olmamasıişi çok yoğun ok bir de bebekten korkuyor sanki gerçi 2. Çocuk ama neden böyleyiz anlamıyorum…

Ara sıra bana da gelenler geliyor. Ama akşama kadar küsüp kendi kendime ağlıyorum sonra geçiyor. Adamlardan görünen oluyor. Hormonlardan kaynaklı herhalde

24-28 haftalar arasında yüklemeden sonra eğer değerler verilen standartların üzerinde ya da sınırda ise doktor takip istiyor. Ben 24. Hafta yükleme yaptırmıştım. O günden bu yana takip ediyorum. Şeker cihazı alıp kontrol edebilirsiniz. Ya da bundan endişelenmemek için karbonhidrat ve şeker tüketimini sınırlayabilirisniz

Günaydın kızlar
Benim kız 2 gündür hareketsiz. Sadece dün karnım aşırı sertleşti ve hafif sağ tarafıma toplandı taş gibi oldu. Normal mi böyle olması. Sürekli Bi korku endişe içindeyim bir şey olacak diye. Asm de kalp atışlarına baktırsam mı?

Ben de bir gün içip bir gün içmemeye başlamıştım, üçüncü tur içmediğim bugün sabah yine kustum ben de doğuma kadar kullanıcam sanırım
Ben de artık alıştım prilama neyse yapcak bişi yok doktorum bi zararı yok dedi prilamın kullanabilirsin dedi ama sonuçta ilaç kesmek istedim o da olnadı bebişlerimiz sağlıcakla gelsinler de

Insallah hemen olur çünkü ben aşiri sabirsizim

Aklinda kalacagina git baktir bence canim benim bayram haftasi cok hareketsizdi bayramin 3. Günü waffle yedim aşiri enerji yüklendi cocuga sanirim dün hic durmadi bak simdi yine sakin stres yaoacagina baktir icin rahat etsin yakindaysa

Günaydın herkese. Bişey sorucam size kızlar kış boyu dondurma yedim hiç bişey olmadı dün yedim ve yedikten sonra felaket bi boğsz ağrısı başladı galiba boğszım şişti gece de sürekli öksürdüm boğazım acıyo sizce bi doktora gitsem mi erkenken yoksa ne geçirir bu boğaz ağrısını kendim mi önlem alsam var mı bi tavsiyeniz

Aklinda kalacagina git baktir bence canim benim bayram haftasi cok hareketsizdi bayramin 3. Günü waffle yedim aşiri enerji yüklendi cocuga sanirim dün hic durmadi bak simdi yine sakin stres yaoacagina baktir icin rahat etsin yakindaysa
Yakın aslında eşimle gideyim hareket hissetmemeye devam edersem. Tatlı da yiyemiyorum ki.

Yani doktorun en fazla bence vitamin takyesi yapar. Onun harici çaybardağına ılık suya yarim çay kaşığı belki daha az k.biber 1 tatlı kaşığı bal yarım limon sık karıştırıp iç. Ben öyle yaptım bir kaç güne geçmişti.

Ben aşiri sinirli aşiri gerginim yazik hamile kaldığım gunden beri burnundan getiriyorum bence surekli kalbimi kiriyosun diye tribe giriyor ay valla onu bile cekemiyorum bi kere tartistik oturdum agladim karnim sertleşti sinirden sanirim korktu ondan beri agzini acmiyor bana sinirlenince bile sinirini babasindan kardeşinden cikariyor bir de bebek tartismayi sesi duyuyor diye asla tartişmiyor benimle bunun bilincinde allahtan

Tmm cnm bi onu denim umarım geçer teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…