2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar bulantı ve kusmasi başlayanlar var mı yok ben hiç keyfini çıkaramadım.bu hamileliğin
27 ya da 28 haftalık gebelik videosunda diyordu Kağan Kocatepe. Bu haftalarda mide yanmalarınız ve mide bulantılarınız geri gelebilir. Karın büyüyerek mideyi daha da yukarı ittiğindenmiş bu rahatsızlık. Geçmiş olsun, geçer inşallah bulantıların.

bende kasılmadan bahsedince magnezyumlu maden suyu, süt, yoğurt, peynir tüket demişti. kaslarda gerilme zayıflama oluyor kasılması normal, ani hareketlerden kaçın. içinin rahat etmesini istiyorsan bence git asm'ye
Hepsinide tüketiyorum. Şu kanama muhabbetinden sonra iyice tedirginlik endişe çöküyor. Bakalım eşimle Bi gideyim geldiğinde. Biraz hareketli bugün ama. Yer değiştirip duruyor yavaşça. Bir de 1 kese çok güçsüz bir şekilde vurdu o kadar.

Bir arkadaş tavsiye etmiş magnezyumlu içecekler, yiyecekler. Onlarıda eklersin yanına inşa Allah bir sorun olmaz. O kasılma olayı bendede oluyordu. Ben sürekli magnezyum alamıyorum saşe halinde benimkisi midem bulanıyor içemiyorum

Deneyeyim bakalım daha fazla yerim olmadı.

Ya kim dedi en zor ilk 3 aylık dönem 2. 3 aylık dönem çok rahat çok güzel diye ben ilk 3 ayda gül gibi yaşıyordum.

Günaydın canım ben minoris deneyeceğim

Valla bana cok yorum yapan olmadi benim şerrimden korkarlar gecen yillarda görümcemin eltisi kadin bak doktor olmasina ragmen yaptirmamiş test ve gebelik şekerinden 5.5 aylikti sanki tam hatirlamiyorum bebegi karninda vefat etti

Kizlaaaaar SUWEN' de bir alana bir bedava var duyurayim emzirme atleti vs almak isteyen olursa lohusa pijamalari da var ben hamile camasiriyla emzirme atleti aldim sanirim emzirme sütyenini en sona birakicam göğüsler buyuyor diyorlar bende henüz bir büyüme yok

Aynı tedirginlik bende de var. Ben polikistik over oldugum için doktor basındna beri seker azaltıyoruz dedi ama uymadım cunku tek canımın cektiği şey tatlı oldu. 22. Haftada kontrole gittim bir sıkıntı cıkmadı suyu filan gayet iyiydi bebeğin. 25. Haftamda şeker yüklemesi için cagırdı. Aslında şeker yüklemesi yaptırmayacaktim ama bu tedirginlikle yaşayamayacagıma karar verdim. Ya şeker çıkar farketmezsem de bebeğe bişey olursa diye, şeker ölçüm cihazlarına baktım dpgru ölcüm vermeme ihtimalleri cokmus, ben de bi kere yaptırayım içim rahat etsin dedim. Sanırım 24 ve 28. Haftalarda bakılıyor şekere. Senin 26 olduysa vakit kaybetmeden doktorunla görüş bence

Valla bana cok yorum yapan olmadi benim şerrimden korkarlar gecen yillarda görümcemin eltisi kadin bak doktor olmasina ragmen yaptirmamiş test ve gebelik şekerinden 5.5 aylikti sanki tam hatirlamiyorum bebegi karninda vefat etti
Al işte.. doktor olacak bir de. Ay ne diyim bilemedim ya. Ne kadar tehlikeli bir şey.

Al işte.. doktor olacak bir de. Ay ne diyim bilemedim ya. Ne kadar tehlikeli bir şey.
Adam o kadar tıp okumuş ki hacettepe ingilizce tıpa girmek için ilk 10a girmek gerekir doçent olmuş yurt disinda egitim almış akraba dost mu dinleyeyim doktorum dururken mesela asla aşi önermiyor tetenoz cvd hicbirini yurt disinda asla aşi yapmiyorlarmiş hamilelere ben güveniyorum doktoruma

Kız benm doktorda yaptırma tetanoz dedi ama ben yaptırcaktım bugün icim rahat etmedi of napsam bilemedim ya…

Valla bende doktoruma güveniyorum. Zaten doktora güvenmek çok önemli yoksa zor olur.

Merhaba kızlar, ben dün doktor kontrolüne gittim (23+5) bebeğin bel çevresi üst sınırın biraz üstünde , gebelik şekerin olabilir dedi. Haftaya ölçüm yaptırıcam çok endişeliyim. Zaten kusmaktan birsey yiyemedim , 1,5 kilo aldım. Tatlı hiç yiyemiyorum midem bulanıyor. Börek, çörek canım istiyor ama yapan yok ondan yiyemiyorum. Neden böyle oldu, umarım çıkmaz Oğluşum 673 gr olmuş. Hersey yolunda dedi çok şükür

Eklentiler

• 6F27EFBE-3A09-4E0A-8338-66900BF8225B.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 82
Benimkisi kız saç önemli bende kendime gülüyorum tarağını ilk aldığım için annem diyordu bir doğsun öyle al
Ben erkek sandım kusuruma bakma sağlıkla dogsunlar sonradan çıkar saçları inşallah onlar annelerini düşünüyor düşünceli bebisler zaten zorluk çekiyor mideleride yanmasın diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…