27 ya da 28 haftalık gebelik videosunda diyordu Kağan Kocatepe. Bu haftalarda mide yanmalarınız ve mide bulantılarınız geri gelebilir. Karın büyüyerek mideyi daha da yukarı ittiğindenmiş bu rahatsızlık. Geçmiş olsun, geçer inşallah bulantıların.kizlar bulantı ve kusmasi başlayanlar var mı yok ben hiç keyfini çıkaramadım.bu hamileliğin
Hepsinide tüketiyorum. Şu kanama muhabbetinden sonra iyice tedirginlik endişe çöküyor. Bakalım eşimle Bi gideyim geldiğinde. Biraz hareketli bugün ama. Yer değiştirip duruyor yavaşça. Bir de 1 kese çok güçsüz bir şekilde vurdu o kadar.bende kasılmadan bahsedince magnezyumlu maden suyu, süt, yoğurt, peynir tüket demişti. kaslarda gerilme zayıflama oluyor kasılması normal, ani hareketlerden kaçın. içinin rahat etmesini istiyorsan bence git asm'ye
Bir arkadaş tavsiye etmiş magnezyumlu içecekler, yiyecekler. Onlarıda eklersin yanına inşa Allah bir sorun olmaz. O kasılma olayı bendede oluyordu. Ben sürekli magnezyum alamıyorum saşe halinde benimkisi midem bulanıyor içemiyorumİçiyorum magnezyum. En başından beri. En son şiddetli ağrı nedeni işe kontrole gittiğimde bu şikayetimi de söylemiştim magnezyum markasını değiştirmişti. Magnorm kullanıyordum olmuyordu. Geçen ay bitmişti eczane farklı Bi şey vermiş. Başkasına aldırttığımız içinde maalesef değiştirmedim. Yeniden başladı. Kontrole gitmeme az kaldı sorayım En iyisi ben doktoruma tekrar.
Deneyeyim bakalım daha fazla yerim olmadı.Bir arkadaş tavsiye etmiş magnezyumlu içecekler, yiyecekler. Onlarıda eklersin yanına inşa Allah bir sorun olmaz. O kasılma olayı bendede oluyordu. Ben sürekli magnezyum alamıyorum saşe halinde benimkisi midem bulanıyor içemiyorum
En zoru sonuncu trimesterDeneyeyim bakalım daha fazla yerim olmadı.
Ya kim dedi en zor ilk 3 aylık dönem 2. 3 aylık dönem çok rahat çok güzel diyeben ilk 3 ayda gül gibi yaşıyordum.
Günaydın canım ben minoris deneyeceğimKızlar hayırlı cumalarRabbim dualarımızı kabul etsin inşa Allah Kızlar deterjan olarak neyi önerirdiniz? Duru granulu gördüm övüyorlar, ben dalin alıcaktım. Hazıranda başlayıb yıkamayı düşünüyorum. Hazıran sonuna hazır olsun
Valla bana cok yorum yapan olmadi benim şerrimden korkarlarAynen ya. Sinirleniyorum. Dün annemle babama çemkirdim kardeşime çemkirdim. Ondan önce kaynanama. Yani herkes doktor olmuş haberimiz yok. Kendi doktoruma kararsızım dedim bana bir riskler saydı ödüm koptu. Sonra netten araştırma yaptım baya Bi kafayı taktım her gün ağlıyordum korkudan. Bebeği vefat eden mi dersin erken doğum mu dersin... Çevrenin hiç bir şeyden haberi yok. Bir de sanki sadece onlar düşünüyor biliyor. Ben daha fazla endişeliyim her konuda haberleri yok
O zaman sen Bi doktorunla konuş canım. O k.biberli dediğim şeyi deneyebilirsin ama tatlı olmuyor öyle zaten
Herkesin tercihi philips ten yana olmuş trendyolda yorumları da iyi ben de alayım :)Ben philips emzik aldim philips cam biberon aldim bi tane ihtiyac olursa set alirim diye suan gerek görmedim bol bol tulum almişim ben
Aynı tedirginlik bende de var. Ben polikistik over oldugum için doktor basındna beri seker azaltıyoruz dedi ama uymadım cunku tek canımın cektiği şey tatlı oldu. 22. Haftada kontrole gittim bir sıkıntı cıkmadı suyu filan gayet iyiydi bebeğin. 25. Haftamda şeker yüklemesi için cagırdı. Aslında şeker yüklemesi yaptırmayacaktim ama bu tedirginlikle yaşayamayacagıma karar verdim. Ya şeker çıkar farketmezsem de bebeğe bişey olursa diye, şeker ölçüm cihazlarına baktım dpgru ölcüm vermeme ihtimalleri cokmus, ben de bi kere yaptırayım içim rahat etsin dedim. Sanırım 24 ve 28. Haftalarda bakılıyor şekere. Senin 26 olduysa vakit kaybetmeden doktorunla görüş benceKızlar burda şeker takibi yapan arkadaşlar var,ne zaman nasıl karar verildi bu takibi yapmanız gerektiği hakkında,24 haftalık şeker ölçümünde anlaşıldı şeker hasasiyetiniz yoksa ilk başlarda mi tespit edildi.bir de mesela diyelim 24 haftalık şeker ölçümünde şeker çıkmadı ilerleyen haftalarda şeker hasasiyeti oluşması muhtemel mi bunu nasıl takip edeceğiz,aklıma takılıyor benim şimdi yok diyelim ya bı kaç hafta sonra ben farkına varmadan şeker cikarda bebeğe zarar verir mi diye????
Al işte.. doktor olacak bir de. Ay ne diyim bilemedim ya. Ne kadar tehlikeli bir şey.Valla bana cok yorum yapan olmadi benim şerrimden korkarlargecen yillarda görümcemin eltisi kadin bak doktor olmasina ragmen yaptirmamiş test ve gebelik şekerinden 5.5 aylikti sanki tam hatirlamiyorum bebegi karninda vefat etti
Adam o kadar tıp okumuş ki hacettepe ingilizce tıpa girmek için ilk 10a girmek gerekir doçent olmuş yurt disinda egitim almış akraba dost mu dinleyeyim doktorum dururkenAl işte.. doktor olacak bir de. Ay ne diyim bilemedim ya. Ne kadar tehlikeli bir şey.
Kız benm doktorda yaptırma tetanoz dedi ama ben yaptırcaktım bugün icim rahat etmedi of napsam bilemedim ya…Adam o kadar tıp okumuş ki hacettepe ingilizce tıpa girmek için ilk 10a girmek gerekir doçent olmuş yurt disinda egitim almış akraba dost mu dinleyeyim doktorum dururkenmesela asla aşi önermiyor tetenoz cvd hicbirini yurt disinda asla aşi yapmiyorlarmiş hamilelere ben güveniyorum doktoruma
Valla bende doktoruma güveniyorum. Zaten doktora güvenmek çok önemli yoksa zor olur.Adam o kadar tıp okumuş ki hacettepe ingilizce tıpa girmek için ilk 10a girmek gerekir doçent olmuş yurt disinda egitim almış akraba dost mu dinleyeyim doktorum dururkenmesela asla aşi önermiyor tetenoz cvd hicbirini yurt disinda asla aşi yapmiyorlarmiş hamilelere ben güveniyorum doktoruma
Ben erkek sandım kusuruma bakmaBenimkisi kız saç önemlibende kendime gülüyorum tarağını ilk aldığım için annem diyordu bir doğsun öyle al
Aminnnn inşallah hepimiz sağlıkla gününde kucağımıza alalım yavrularımızıSaglıkla kucagınıza alın bebeğinizi çok teşekkür ederim mesajınız için .
TeşekkürGünaydın canım ben minoris deneyeceğim
Teşekkür ederimF Fatimeesss içerik temizligine önem veriyorsan dalan roxy gayet temiz icerikli ben ondan alacagim rossmanlarda satiliyor
Aynen vAllah çok makbule geçiyor bu durumBen erkek sandım kusuruma bakmasağlıkla dogsunlar sonradan çıkar saçları inşallah onlar annelerini düşünüyor düşünceli bebisler zaten zorluk çekiyor mideleride yanmasın diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?