2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bari muayene edip öyle tahlilleri isteseydi ne heyecanla bekledin yahu yaptırmak istemeyince ısrarla istiyorlar mi şeker yüklemesini

Benim de aram bozuktu ama ondan kaynaklı değil sorun tamamen benimle alakaliydi ne yapsa takıp üzülüyorum tamamen hamileligime veriyorum bu durumu. Siz de hamilelikten dolayı bir tık alıngan olabilirsiniz ama onun da en azından bu dönemde alttan alması gerekiyor

Ay niye ısrar ediyor ki kişinin tercihine bırakması lazım bu da yanlış.

Ben de aşırı ilgi bekliyorum duygusalım tartışmıyoruz da beklenti yani. Ama oda çok çalışıyor ben boşluğa düştüm o yoğunlaştı. Sebep belli ama işte insan bekliyor.

Neden o kadar ısrar etti ki sonuçta annesi sensin ben olsam bir daha o doktora gitmezdim ya

Ben de aşırı ilgi bekliyorum duygusalım tartışmıyoruz da beklenti yani. Ama oda çok çalışıyor ben boşluğa düştüm o yoğunlaştı. Sebep belli ama işte insan bekliyor.
Kesinlikle aynı durumdayim home ofis çalışıyorum kendisi de çok yoğun çalışıyor eve gelince benim işim olsa bile yanımda otursun hiçbir yere gitmesin istiyorum

Çok geçmiş olsun canım gelmiş gitmiş. Bu minnoş zamanında gelsin

inşallah ya valla bı dogursaydim

kizlar bulantı ve kusmasi başlayanlar var mı yok ben hiç keyfini çıkaramadım.bu hamileliğin
Kusma başlamadı ama son günlerde midem hiç bir şeyi almaz oldu. Arada öğürme isteği bile geliyor ama şimdilik en çok yanmadan çekiyorum ilaç almıyorum daha önce verdiği Rennie şurup var olmazsa ona başlayacam

Slm kızlar bugün kontrol ve şeker yüklemem vardı kızım 1 kilo olmuş 1 hafta önde gidiyor. Şekerim de 141 cıkmış sınırda daha doktoru görmedim şeker ile ilgili bir sorun olurmu ki

Bari muayene edip öyle tahlilleri isteseydi ne heyecanla bekledin yahu yaptırmak istemeyince ısrarla istiyorlar mi şeker yüklemesini
Ay sorma ne kadar bekledim bugunu yok bu doktor boyle degildi baya inat olmaya baslamis kizdaki gibi olur diyodum ama olmadi hersey birbirine karisti neyse saglik olsun

Aklini heşledi iyice iyi dedikce baska doktor secenegimde yok burda digerleri bundan beter ay bilemedim ya
Dur kuzum stres yapma sakin ol bak gebesin olan olmuş. Başka seçeneğim de yok diyorsun konusunda bilgisine güveniyorsan yaptır tercihine saygı duyuyorum ama yaptırmakta öyle bebeği aşırı etkileyen kötü cıs birşey değil gönlünü ferah tut. Sen şimdi 1. Ve 2. Saat verip pazartesi sadece açlık mı vereceksin. Yoksa pazartesi en baştan mı olacak

Bende bugün bakım cantasını aldım dısarıya giderken biberın vs koymak için bu hafta sonu beşiği kurcak sanırım eşim. Ay sonunda randevum var 3 hafta gecmek bilmez artık.
Ivır zıvır alırım camasır detarjanı vs yavas yavas yıkama ütülemeye de baslarım önümüzdeki ay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…