- 17 Aralık 2018
- 2.322
- 3.208
- 133
Ayy inşallah böyle devam ederAynen vAllah çok makbule geçiyor bu durumumarım böylede davam eder
Moralim cok bozuk doktor illa yukleme yapicam dedi istemedigimi belirttim inatla ve israrla yapmak istedigini soyledi ultrasonada almadi. Sinirimden hic dinlemeden aldim direk ictim meger once aclik verilcekmis pazartesine kaldi oda ultrasonumda bebemide goremedim
Benim de aram bozuktu ama ondan kaynaklı değil sorun tamamen benimle alakaliydi ne yapsa takıp üzülüyorum tamamen hamileligime veriyorum bu durumu. Siz de hamilelikten dolayı bir tık alıngan olabilirsiniz ama onun da en azından bu dönemde alttan alması gerekiyorKızlar hayırlı cumalar olsun duayla sağlıkla inşallah
size çok özel bir soru: bu dönemde eşiyle arası bozuk bir tek ben miyim? Ne yapsa takıyorum onda da alttan alma yok canım sıkkın her ne kadar takmamaya da çalışsam nazlı bir insan da değilim daha da çok koyuyor Güleryüz tatlı dil olmamasıişi çok yoğun ok bir de bebekten korkuyor sanki gerçi 2. Çocuk ama neden böyleyiz anlamıyorum…
Ay niye ısrar ediyor ki kişinin tercihine bırakması lazım bu da yanlış.Moralim cok bozuk doktor illa yukleme yapicam dedi istemedigimi belirttim inatla ve israrla yapmak istedigini soyledi ultrasonada almadi. Sinirimden hic dinlemeden aldim direk ictim meger once aclik verilcekmis pazartesine kaldi oda ultrasonumda bebemide goremedim
Ben de aşırı ilgi bekliyorum duygusalım tartışmıyoruz da beklenti yani. Ama oda çok çalışıyor ben boşluğa düştüm o yoğunlaştı. Sebep belli ama işte insan bekliyor.Benim de aram bozuktu ama ondan kaynaklı değil sorun tamamen benimle alakaliydi ne yapsa takıp üzülüyorum tamamen hamileligime veriyorum bu durumu. Siz de hamilelikten dolayı bir tık alıngan olabilirsiniz ama onun da en azından bu dönemde alttan alması gerekiyor
Neden o kadar ısrar etti ki sonuçta annesi sensin ben olsam bir daha o doktora gitmezdim yaMoralim cok bozuk doktor illa yukleme yapicam dedi istemedigimi belirttim inatla ve israrla yapmak istedigini soyledi ultrasonada almadi. Sinirimden hic dinlemeden aldim direk ictim meger once aclik verilcekmis pazartesine kaldi oda ultrasonumda bebemide goremedim
Kesinlikle aynı durumdayim home ofis çalışıyorum kendisi de çok yoğun çalışıyor eve gelince benim işim olsa bile yanımda otursun hiçbir yere gitmesin istiyorumBen de aşırı ilgi bekliyorum duygusalım tartışmıyoruz da beklenti yani. Ama oda çok çalışıyor ben boşluğa düştüm o yoğunlaştı. Sebep belli ama işte insan bekliyor.
Çok geçmiş olsun canım gelmiş gitmiş. Bu minnoş zamanında gelsinCanım hiç bir belirtim yoktu ben bir anda üzüntü yaşadım tansiyonum çok yükseldi belki öncesinden de tansiyon vardı farkedemedim doktorumda farketmedi preeklampsi geçirdim 12 gün hastanede yattim tansiyonumu kontrol altına alamadılar hamileliği sonlandirdilar kuvezde 10 gün kaldı normalde tek problem düşük kiloda olmasıydı 4-5 gün sonra çıkarın dediler ama ben iylesemedigim için çıkaramadık 10 gün sonra mecburen çıkardık ama ben uzun süre iylesemedim toparlanır toparlanmaz ikinci bebeği transfer ettirdim yaşımda 37 olduğu için süreci uzatmamak gerekiyordu şimdi ayda bir perinatalog kontrolüm oluyor ayrıca rutin kontrollerede 15 günde bir kadın doğum doktoruna gidiyorum riskli gebe olduğum için
bildiğin yediklerimi çıkarmaya başladım tekrarbende 2 gündür bulantı var, rengim soluyor, elim ayağım tutmuyor gibi oluyor. kısa sürüyor ama şaşırdım nerden niye çıktı. sabah açken oluyor, doktora soracağım
inşallah ya valla bı dogursaydim27 ya da 28 haftalık gebelik videosunda diyordu Kağan Kocatepe. Bu haftalarda mide yanmalarınız ve mide bulantılarınız geri gelebilir. Karın büyüyerek mideyi daha da yukarı ittiğindenmiş bu rahatsızlık. Geçmiş olsun, geçer inşallah bulantıların.
Kusma başlamadı ama son günlerde midem hiç bir şeyi almaz oldu. Arada öğürme isteği bile geliyor ama şimdilik en çok yanmadan çekiyorumkizlar bulantı ve kusmasi başlayanlar var mı yok ben hiç keyfini çıkaramadım.bu hamileliğin
Ay sorma ne kadar bekledim bugunuBari muayene edip öyle tahlilleri isteseydi ne heyecanla bekledin yahu yaptırmak istemeyince ısrarla istiyorlar mi şeker yüklemesini
Bende bilmiyorum ben israr ettim o israr etti gerekiyosa imzalanicak bisey varsa imzalayabilirim dedim hayir yukleme yapilcak dedi sinirden hic biseyi dinlemedim bileAy niye ısrar ediyor ki kişinin tercihine bırakması lazım bu da yanlış.
Aklini heşledi iyice iyi dedikce baska doktor secenegimde yok burda digerleri bundan beter ay bilemedim yaNeden o kadar ısrar etti ki sonuçta annesi sensin ben olsam bir daha o doktora gitmezdim ya
Dur kuzum stres yapma sakin ol bak gebesin olan olmuş. Başka seçeneğim de yok diyorsun konusunda bilgisine güveniyorsan yaptır tercihine saygı duyuyorum ama yaptırmakta öyle bebeği aşırı etkileyen kötü cıs birşey değil gönlünü ferah tut. Sen şimdi 1. Ve 2. Saat verip pazartesi sadece açlık mı vereceksin. Yoksa pazartesi en baştan mı olacakAklini heşledi iyice iyi dedikce baska doktor secenegimde yok burda digerleri bundan beter ay bilemedim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?