2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim Abdominal serklajim oldugu icin sezeryan mecbur bende cnm. Normal doğum yapamiyorum dikiş oldugundan
Merhaba, abdominal serklajda zorluk yaşadınız mı? Benim de olmam gerekecek araştırıyorum bilgilerinizi aktarabilirseniz memnun olurum ve nerde olmuştunuz. Ben önümüzdeki hafta Ankaraya gideceğim

Kızlar günaydın bu arada bebek arabasini artık almak istiyorum fiyatı çok uçuk olmayan önerdiğiniz bir baston araba var miii çok kararsizim
Canım joie chrome aldım ben bastın daha ileri dönemde kullanıkıyor ama koie chromuda 22 kg a kadar kullanabiliyorshn. Oglum 7 yasjnda daha yeni 22 kg oldu.

Kızlar günaydın bu arada bebek arabasini artık almak istiyorum fiyatı çok uçuk olmayan önerdiğiniz bir baston araba var miii çok kararsizim
Şahsen 1.500 den fazla olsun istemiyorum ben bı model buldum KK da bebek arabası tavsiyelerinde görmüştüm.

Eklentiler

• Screenshot_2022-05-06-13-24-13-12_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 95
  • Screenshot_2022-05-06-13-26-53-41_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 82
Benimde eksiğim kalmadı önümüzdeki ay yıkama ütülemeye başlıycam 30 haftalık olunca fazlada geçiktirmek istemiyorum. Deterjan olarak ne alacaksın

Kozalak şurubu dediniz demi

Doktoruma sordum cnm kbb e görün dedi üst solunum yoku enfeksiyonu gebelerde çok çabuk ilerliyor, gebe olman ilaç kullanmana engel değil ilaç verirse uygunluğunu konuşuruz dedi ben de bugün 4 e randevu aldım kbb e umarım ilaçlık bir durum değildir

Yok kiz kötü olmadim bunda sadece 1 defa kan verdim bide pazartesi aclik vericem sadece

Kizlar sonucum cikmis malum pazartesine kaldi birde ben anlamadim 50 grlık ictim 75 yaziyor anlayan bi bakiversin ya

Eklentiler

• Screenshot_20220506-135439_Chrome.webp
    14 KB · Görüntüleme: 91
En iyisini yapmışsın. Çok geçmiş olsun inşallah bir sıkıntı yoktur.

Bende bilmiyorum ben israr ettim o israr etti gerekiyosa imzalanicak bisey varsa imzalayabilirim dedim hayir yukleme yapilcak dedi sinirden hic biseyi dinlemedim bile
Niye öyle yapmışkı. Normal şekilde anlata bilirdi gerekli falan diye, ama yinede tercih size kalmışböyle söylemek zormu? İlla israrmı edicekler

Aaa ne kadar saçma ya. Benim doktorum önce güzelce muayene etti. Sonra şeker yüklemesinden bahsetti riskleri falan anlattı bende öyle kabul ettim. Dengesizler ya. Kişinin isteğine kalmış bir durum bu zorunlu değil ki.

Yok muane falan yok direk bunu al gel dedi ee muane dedim sonuclarindan sonra dedi.. muane etmis olsaydi zaten direk doncektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…