Merhaba, abdominal serklajda zorluk yaşadınız mı? Benim de olmam gerekecek araştırıyorum bilgilerinizi aktarabilirseniz memnun olurumBenim Abdominal serklajim oldugu icin sezeryan mecbur bende cnm. Normal doğum yapamiyorum dikiş oldugundan
Canım joie chrome aldım ben bastın daha ileri dönemde kullanıkıyor ama koie chromuda 22 kg a kadar kullanabiliyorshn. Oglum 7 yasjnda daha yeni 22 kg oldu.Kızlar günaydın bu arada bebek arabasini artık almak istiyorum fiyatı çok uçuk olmayan önerdiğiniz bir baston araba var miii çok kararsizim
Şahsen 1.500 den fazla olsun istemiyorum ben bı model buldum KK da bebek arabası tavsiyelerinde görmüştüm.Kızlar günaydın bu arada bebek arabasini artık almak istiyorum fiyatı çok uçuk olmayan önerdiğiniz bir baston araba var miii çok kararsizim
Üzme kendini canım pazartesi görürsün oğlunu inşallahAy sorma ne kadar bekledim bugunuyok bu doktor boyle degildi baya inat olmaya baslamis kizdaki gibi olur diyodum ama olmadi hersey birbirine karisti neyse saglik olsun
Çok teşekkür ederim aminnnn inşallah canım hepimizin bebisleri gününde sağlıkla gelsinler inşallahÇok geçmiş olsun canım gelmiş gitmiş. Bu minnoş zamanında gelsin
Benimde eksiğim kalmadı önümüzdeki ay yıkama ütülemeye başlıycam 30 haftalık olunca fazlada geçiktirmek istemiyorum. Deterjan olarak ne alacaksınBende bugün bakım cantasını aldım dısarıya giderken biberın vs koymak içinbu hafta sonu beşiği kurcak sanırım eşim. Ay sonunda randevum var 3 hafta gecmek bilmez artık.
Ivır zıvır alırım camasır detarjanı vs yavas yavas yıkama ütülemeye de baslarım önümüzdeki ay.
Kozalak şurubu dediniz demiSelam geçmis olsun ben ventolin bile kullandim gecmedi en son doktora kozalak şurubu icebilrmiyim diye sordum o da günde 1 tatli kaşigini gecmesin dedi ventolin normalde hemen keserdi öksürügümü alerjik astim oldugum icin qma bu sefer kozalak surubu kesti doktoruna sor istersen bi gece yatarken ic ustune de bisey icme
Doktoruma sordum cnm kbb e görün dedi üst solunum yoku enfeksiyonu gebelerde çok çabuk ilerliyor, gebe olman ilaç kullanmana engel değil ilaç verirse uygunluğunu konuşuruz dedi ben de bugün 4 e randevu aldım kbb e umarım ilaçlık bir durum değildirAynen ya. Sinirleniyorum. Dün annemle babama çemkirdim kardeşime çemkirdim. Ondan önce kaynanama. Yani herkes doktor olmuş haberimiz yok. Kendi doktoruma kararsızım dedim bana bir riskler saydı ödüm koptu. Sonra netten araştırma yaptım baya Bi kafayı taktım her gün ağlıyordum korkudan. Bebeği vefat eden mi dersin erken doğum mu dersin... Çevrenin hiç bir şeyden haberi yok. Bir de sanki sadece onlar düşünüyor biliyor. Ben daha fazla endişeliyim her konuda haberleri yok
O zaman sen Bi doktorunla konuş canım. O k.biberli dediğim şeyi deneyebilirsin ama tatlı olmuyor öyle zaten
Yok kiz kötü olmadim bunda sadece 1 defa kan verdim bide pazartesi aclik vericem sadeceDur kuzum stres yapma sakin ol bak gebesin olan olmuş. Başka seçeneğim de yok diyorsun konusunda bilgisine güveniyorsan yaptır tercihine saygı duyuyorum ama yaptırmakta öyle bebeği aşırı etkileyen kötü cıs birşey değil gönlünü ferah tut. Sen şimdi 1. Ve 2. Saat verip pazartesi sadece açlık mı vereceksin. Yoksa pazartesi en baştan mı olacak
Annem granül al diyor bende uni baby sıvı alayım diyorum.Benimde eksiğim kalmadı önümüzdeki ay yıkama ütülemeye başlıycam 30 haftalık olunca fazlada geçiktirmek istemiyorum. Deterjan olarak ne alacaksın
En iyisini yapmışsın. Çok geçmiş olsunDoktoruma sordum cnm kbb e görün dedi üst solunum yoku enfeksiyonu gebelerde çok çabuk ilerliyor, gebe olman ilaç kullanmana engel değil ilaç verirse uygunluğunu konuşuruz dedi ben de bugün 4 e randevu aldım kbb e umarım ilaçlık bir durum değildir
Ben unibaby sıvı kullanıyorum şimdilik. Ama sonra değiştireceğimAnnem granül al diyor bende uni baby sıvı alayım diyorum.
Benim tek anladığım şekerin çıkmamışKizlar sonucum cikmis malum pazartesine kaldi birde ben anlamadim 50 grlık ictim 75 yaziyor anlayan bi bakiversin ya
Aclik degil ama bu canim glikozdan sonrasi yuksek ciksa zaten belli olurdu dimiBenim tek anladığım şekerin çıkmamış140 ın altında olması gerekiyordu senin 98 çıkmış. Maşallah
Çok teşekkür ederim amin cnmEn iyisini yapmışsın. Çok geçmiş olsuninşallah bir sıkıntı yoktur.
Evet evet. Benim 50gr dan sonra 178 çıkmıştı mesela. İnşallahAclik degil ama bu canim glikozdan sonrasi yuksek ciksa zaten belli olurdu dimitesekkur ederim insallah hepimiz guzel sonuclar alalim ❤
Niye öyle yapmışkı. Normal şekilde anlata bilirdi gerekli falan diye, ama yinede tercih size kalmışBende bilmiyorum ben israr ettim o israr etti gerekiyosa imzalanicak bisey varsa imzalayabilirim dedim hayir yukleme yapilcak dedi sinirden hic biseyi dinlemedim bile
Aaa ne kadar saçma ya. Benim doktorum önce güzelce muayene etti. Sonra şeker yüklemesinden bahsetti riskleri falan anlattı bende öyle kabul ettim. Dengesizler ya. Kişinin isteğine kalmış bir durum bu zorunlu değil ki.Moralim cok bozuk doktor illa yukleme yapicam dedi istemedigimi belirttim inatla ve israrla yapmak istedigini soyledi ultrasonada almadi. Sinirimden hic dinlemeden aldim direk ictim meger once aclik verilcekmis pazartesine kaldi oda ultrasonumda bebemide goremedim
Yok muane falan yok direk bunu al gel dedi ee muane dedim sonuclarindan sonra dedi.. muane etmis olsaydi zaten direk doncektimAaa ne kadar saçma ya. Benim doktorum önce güzelce muayene etti. Sonra şeker yüklemesinden bahsetti riskleri falan anlattı bende öyle kabul ettim. Dengesizler ya. Kişinin isteğine kalmış bir durum bu zorunlu değil ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?