O yüzden etmedi o zaman. Zorla kabul ettirmiş kısaca böyle yaparak. Tövbe tövbeYok muane falan yok direk bunu al gel dedi ee muane dedim sonuclarindan sonra dedi.. muane etmis olsaydi zaten direk doncektim
İyi iyiYok kiz kötü olmadim bunda sadece 1 defa kan verdim bide pazartesi aclik vericem sadece
Bende öyle yapayım diyorum. Zaten ogkumdada sıvı kullanmıstım. İlk kutu bitince ikinciyi almadım bile bizim deterjanla yıkadım. Konsantre oluyor zaten uzun gidiyorBen unibaby sıvı kullanıyorum şimdilik. Ama sonra değiştireceğim
Yani doğduktan sonra duruma göre bakarsın artıkBende öyle yapayım diyorum. Zaten ogkumdada sıvı kullanmıstım. İlk kutu bitince ikinciyi almadım bile bizim deterjanla yıkadım. Konsantre oluyor zaten uzun gidiyor
Merhaba, abdominal serklajda zorluk yaşadınız mı? Benim de olmam gerekecek araştırıyorum bilgilerinizi aktarabilirseniz memnun olurumve nerde olmuştunuz. Ben önümüzdeki hafta Ankaraya gideceğim
Hayir ben şuan 13 haftalık hamileyim benim rahim agzinda kapalilik var o yüzden giriş yapıp dikiş atmak zor. Abdominal yapılacak bu sebepten. Hamile iken de yapılıyormuş ama tecrübeli doktor lazım. Araştırıyorum ben deBen hamile kalmadan abdominal serklaj oldum ama, sizin de gebelik öncesi mı? Gebelik öncesi sorun yaşamadım, cuma operasyon oldum pazartesi işbaşı yaptım. Hayatıma nornal devam ettim
Granüller kolay erimeyebiliyor. Ben Siveno kullanıyorum. Bebek dışında da hepimiz için onu kullanıyorum. Zorlu lekeleri çıkaramıyor ama içeriği temiz en azından.Annem granül al diyor bende uni baby sıvı alayım diyorum.
Gayet iyi.Kizlar sonucum cikmis malum pazartesine kaldi birde ben anlamadim 50 grlık ictim 75 yaziyor anlayan bi bakiversin ya
Melegineli var instagramda oglum için yaptırmıstım simdi yaptırdıgımı göndercem geri yanına prenses koydurcam :)Merhaba bebeğinize kapı süsü yaptirmayı düşünüyor musunuz nasıl bişey seçtiniz
Benim 141 cıktı glukoz dan sonra şeker azalt hatta 0 şeker dedi doktorAclik degil ama bu canim glikozdan sonrasi yuksek ciksa zaten belli olurdu dimitesekkur ederim insallah hepimiz guzel sonuclar alalim ❤
Hayir ben şuan 13 haftalık hamileyim benim rahim agzinda kapalilik var o yüzden giriş yapıp dikiş atmak zor. Abdominal yapılacak bu sebepten. Hamile iken de yapılıyormuş ama tecrübeli doktor lazım. Araştırıyorum ben de
Keşke sen nasıl istiyorsan öyle yapsaydın, kimsenin etkisinde kalmaMoralim cok bozuk doktor illa yukleme yapicam dedi istemedigimi belirttim inatla ve israrla yapmak istedigini soyledi ultrasonada almadi. Sinirimden hic dinlemeden aldim direk ictim meger once aclik verilcekmis pazartesine kaldi oda ultrasonumda bebemide goremedim
50 yukletti bana iste insallah bidha gerek kalmaz hayirlisi bakalimİyi iyisonucun 98 se iyi bence. Ben 50 yüklettiğimde 140 gelince sınır demişti dr 75 lik yapmak zorunda kalmıştık.
Bende yok o zman sorun pazarteside aclik veriyim bakalim gerekeni soyler heraldeBenim 141 cıktı glukoz dan sonra şeker azalt hatta 0 şeker dedi doktor
Yok kalmaz 98 çıkmış maşallah fıstık gibi şekersizsin50 yukletti bana iste insallah bidha gerek kalmaz hayirlisi bakalim
Yemeye devamYok kalmaz 98 çıkmış maşallah fıstık gibi şekersizsin
Allah yardımcınız olsunAklini heşledi iyice iyi dedikce baska doktor secenegimde yok burda digerleri bundan beter ay bilemedim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?