- 9 Kasım 2018
- 453
- 454
- 103
- 29
Ben de gördüm bunu ama hiç duymadığım bir marka bugün inşallah ebebege gidip bakacağız. 2. Ürüne %40 indirim varmış ana kucağı ve bebek arabasını alıp kurtulmak istiyorum inşallahŞahsen 1.500 den fazla olsun istemiyorum ben bı model buldum KK da bebek arabası tavsiyelerinde görmüştüm.
Ben de joie brisk xl modelini duymuştum çok öneriliyor sizin dediginize de bakayım teşekkür ederimCanım joie chrome aldım ben bastın daha ileri dönemde kullanıkıyor ama koie chromuda 22 kg a kadar kullanabiliyorshn. Oglum 7 yasjnda daha yeni 22 kg oldu.
Canım granül bebek çamaşırına yapışıyor çıkmıyor ben duruyu kullanıyordum memnun kalmadım beyazlarda çok yüksek dereceye atınca çıkıyordu Omo baby sıvı deterjanı kullandım şimdi de farmasidan sıvı bebek deterjanı aldım ilk kez deneyeceğimAnnem granül al diyor bende uni baby sıvı alayım diyorum.
Tatlı ile alakası var mı bilmiyorum bende çok yedim hareketli baya . Forumdaki Bl arkadasa da böyle olmuştu acı yedim dedi hareket etti demiştiKızlar şekerim var birkaç gündür bayramda dikkat edemedim. Bebeğimin haraketleri inanılmaz yavaş 2gündür. Yani bi kıpırdanıyor o kadar. Güçlü şekilde hissetmiyorum. Şeker tüketmekle alakası olabilir mi? Doktorumda şansıma pazartesine kadar izinliydi. Farklı bir doktora gözüksemmi
Canım şu anda bu şekilde. Yani Bi gün çok yükseliyor Bi gün çok düşüyor anlamadım hiç. Sabah ve öğlen ünsiline başladım. Akşam yüksek devam ederse akşama da ekleyerek doktorum. Yani düzene sokamadım. Ama benden de kaynaklı evde diyet yapabileceğim yiyecek yok. Eşim alışverişe çıkacak. Kendime diyet listesi oluşturacağım. 3 hafta sonra kendi doktoruma kontrolüm var eğer o zamana kadar yine böyle düzensiz devam ederse diyetisle devam edeceğim bendeCipisS şeker ölçümlerin nasıl gidiyo? ben kendi kendime diyet yapıyorum 1 haftadır. yaklaşık 1 kilo vermişim. tokluk 140-150 civarında geliyo. yardın endokrine gidicem insülin başlarlar mı sence
E sanki yüksek değil ki ya. Bu tablonun neresine insulin kullanıyorsun bence mis gibi. Ay sana böyleyken başlardılarsa bana da kesin başlarlar tokluk ilk saat hep 140 falan. Açlık 80-90 moralim bozuldu resmen. Zaten kan sulandırıcı iğnem var bide insulin eklenecek deseneCanım şu anda bu şekilde. Yani Bi gün çok yükseliyor Bi gün çok düşüyor anlamadım hiç. Sabah ve öğlen ünsiline başladım. Akşam yüksek devam ederse akşama da ekleyerek doktorum. Yani düzene sokamadım. Ama benden de kaynaklı evde diyet yapabileceğim yiyecek yok. Eşim alışverişe çıkacak. Kendime diyet listesi oluşturacağım. 3 hafta sonra kendi doktoruma kontrolüm var eğer o zamana kadar yine böyle düzensiz devam ederse diyetisle devam edeceğim bende
Belki doktora göre değişiyordur canım. Şimdi ona bir şey diyemem. Benim doktorum çok erken başlamamı istedi ben baya bir erteledim. Sonra kontrol edemedim. Ama şu var ünsilin iğnesinden bende korkuyordum ucu 4mm. Hiç acıtmıyor öyle olduğu için. Onu kafana takıp strese girme sakın.E sanki yüksek değil ki ya. Bu tablonun neresine insulin kullanıyorsun bence mis gibi. Ay sana böyleyken başlardılarsa bana da kesin başlarlar tokluk ilk saat hep 140 falan. Açlık 80-90 moralim bozuldu resmen. Zaten kan sulandırıcı iğnem var bide insulin eklenecek desene
Kesinlikle aynı şeyi düşündüm biliyor musun. bence şekerle bir bağlantısı var hareketlerin. Ben diyette değildim ve bebeğim çok nadir oynuyordu, kasılıyor gibi hissediyordum içerde. Baskını hissediyorum ama kıpırdamıyor, geriliyor gibi sadece. Artık dedim göz göre göre devam edemem, diyete başlamalıyım dedim. bugün nasıl bıcır bıcır oynaktı.Kızlar şekerim var birkaç gündür bayramda dikkat edemedim. Bebeğimin haraketleri inanılmaz yavaş 2gündür. Yani bi kıpırdanıyor o kadar. Güçlü şekilde hissetmiyorum. Şeker tüketmekle alakası olabilir mi? Doktorumda şansıma pazartesine kadar izinliydi. Farklı bir doktora gözüksemmi
Vallahi benim dr da dogun yapan arkadaslarim var o yüzden bi sorun görmedim gerek yok dediyse yoktur benceKız benm doktorda yaptırma tetanoz dedi ama ben yaptırcaktım bugün icim rahat etmedi of napsam bilemedim ya…
EvetKozalak şurubu dediniz demi
Ben ankarada yaşiyorum doç dr ümit korucuoğlunu önerebilirim size kendi doktorum tam olarak ne oldugunu bilmiyorum ama serklaj yapiyor bi hastasiyla muaynehanede sohbet etmistim ve kadinin 2. Cocuguydu ikisindede bu doktora gitmişHayir ben şuan 13 haftalık hamileyim benim rahim agzinda kapalilik var o yüzden giriş yapıp dikiş atmak zor. Abdominal yapılacak bu sebepten. Hamile iken de yapılıyormuş ama tecrübeli doktor lazım. Araştırıyorum ben de
Şeker yukseltebilir belki keçi sütü yağlı kalorili bi süt çünkü canımKızlar keçi sütünden yapılma yoğurt şekeri yükseltir mi?
Allah Allah nette de bir şey bulamadım bu konu ile ilgili. Eşim daha sağlıklı olır keçi sütü alıp evde mayala yoğurdu dedi ama sonra bizde yağlı diye düşündük. Emin olamadımŞeker yukseltebilir belki keçi sütü yağlı kalorili bi süt çünkü canım
Varda işte her zaman herkesin normal gitmiyo ki süreci kuzum. Ben bu sabah oldum ilk dozu dinlemedim doktoru vallaVallahi benim dr da dogun yapan arkadaslarim var o yüzden bi sorun görmedim gerek yok dediyse yoktur bence
Evet
Ben ankarada yaşiyorum doç dr ümit korucuoğlunu önerebilirim size kendi doktorum tam olarak ne oldugunu bilmiyorum ama serklaj yapiyor bi hastasiyla muaynehanede sohbet etmistim ve kadinin 2. Cocuguydu ikisindede bu doktora gitmiş
Şeker yukseltebilir belki keçi sütü yağlı kalorili bi süt çünkü canım
Bende oldum 1 ay önce. Bir çok hamile oluyor zaten. Şahsen ekstra koruma olarak görüyorum.Varda işte her zaman herkesin normal gitmiyo ki süreci kuzum. Ben bu sabah oldum ilk dozu dinlemedim doktoru vallaolanlara da bir şey olmuyor çevremde hep oldular. Benim doktor şeker yüklemesi de yapmıyor cok rahat ya ahhdjsj
Ama siniriniz kime,neden yaptırmak istemediniz bu bebek için iyi bi test ne var ne yok, vücut nasıl tepki veriyor görmek istemiyor musunuz?doktora trip atmaniz değişik olmuş,şimdi iki kere maruz kalacaksınız. üzüldüm sizin adınızaMoralim cok bozuk doktor illa yukleme yapicam dedi istemedigimi belirttim inatla ve israrla yapmak istedigini soyledi ultrasonada almadi. Sinirimden hic dinlemeden aldim direk ictim meger once aclik verilcekmis pazartesine kaldi oda ultrasonumda bebemide goremedim
Maaşallah cok tatlı cıkmış agzı yuzu :) inşallah bebiş tontiştir de şeker yoktur endişelenmeMerhaba kızlar, ben dün doktor kontrolüne gittim (23+5) bebeğin bel çevresi üst sınırın biraz üstünde , gebelik şekerin olabilir dedi. Haftaya ölçüm yaptırıcam çok endişeliyim. Zaten kusmaktan birsey yiyemedim , 1,5 kilo aldım. Tatlı hiç yiyemiyorum midem bulanıyor. Börek, çörek canım istiyor ama yapan yok ondan yiyemiyorum. Neden böyle oldu, umarım çıkmazOğluşum 673 gr olmuş. Hersey yolunda dedi çok şükür
Benim içtiğim 75gr yazıyordu ve beş dakika içinde bitirmem gerektiği söylendi,son yudumdan sonra 1 saat tutun ve gelin denildi,eczaneden kendimiz satin aldıkKizlar sonucum cikmis malum pazartesine kaldi birde ben anlamadim 50 grlık ictim 75 yaziyor anlayan bi bakiversin ya
Ayy insallah canımMaaşallah cok tatlı cıkmış agzı yuzu :) inşallah bebiş tontiştir de şeker yoktur endişelenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?