Kuzum aç olmak gerekiyor diye biliyorum ben ilk aclık sekerine bakılıyor sanki. Bilmiyorum tam genede ama yaptıranlar daha iyi bilir ben yaptırmadım sonuçtaSevgili anneler, şeker yükleme testi için ben aç karnına gidilir diye yorumlar okudum fakat benim doktorum kahvaltını her zamanki gibi yap en az iki saat sonra gel dedi. Sizin doktorlariniz farklı şeyler mi söylemişti?
Zayıflama grubu kurarızdoguralim da zayiflariz kiz
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hoşgeldinMerhaba arkadaşlar bende nasip olursa Ağustos annesi olucam
38 beden bana bu şekilde oldu . Baya geniş rahat bı pantolon mağazasında buldum.Ben LCW ve DeFacto da hep dar paça buldum
Boru paça yada geniş istiyorum kot yok
Gözün aydın cnm, daha erken doğuma zaten, pozisyona takilmaSukur 1 ay sonrasi bebisimden haber alabildim.. seker yuklmesi temiz haziran basinda gidicem tekrar.. haftamizla uyumluyuz 930gram olmusuz basi yukarida makat asagida ama cok erken daha döner dedi benden bu kadar kizlar herkes hayirli haberler alsin insallah❤
Saol canim darisi sana.. yok fazlasiyla erken zaten aynen takilmadim döner tepine tepineGözün aydın cnm, daha erken doğuma zaten, pozisyona takilma
Gözün aydın cnm sağlıkla büyüsün gelsin minik kuzuSukur 1 ay sonrasi bebisimden haber alabildim.. seker yuklmesi temiz haziran basinda gidicem tekrar.. haftamizla uyumluyuz 930gram olmusuz basi yukarida makat asagida ama cok erken daha döner dedi benden bu kadar kizlar herkes hayirli haberler alsin insallah❤
Bu hafta ben de gorecegim mingimi inşallahSaol canim darisi sana.. yok fazlasiyla erken zaten aynen takilmadim döner tepine tepine
Ooo süperSukur 1 ay sonrasi bebisimden haber alabildim.. seker yuklmesi temiz haziran basinda gidicem tekrar.. haftamizla uyumluyuz 930gram olmusuz basi yukarida makat asagida ama cok erken daha döner dedi benden bu kadar kizlar herkes hayirli haberler alsin insallah❤
Bana aç gel dedi doktorum canimSevgili anneler, şeker yükleme testi için ben aç karnına gidilir diye yorumlar okudum fakat benim doktorum kahvaltını her zamanki gibi yap en az iki saat sonra gel dedi. Sizin doktorlariniz farklı şeyler mi söylemişti?
Ayy maşallah size süpersinizSukur 1 ay sonrasi bebisimden haber alabildim.. seker yuklmesi temiz haziran basinda gidicem tekrar.. haftamizla uyumluyuz 930gram olmusuz basi yukarida makat asagida ama cok erken daha döner dedi benden bu kadar kizlar herkes hayirli haberler alsin insallah❤
Bende doktora söyledim aç gelmem gerekmiyor mu diye. Yemekten en az iki saat sonrasını aç kabul ediyoruz dediiBana aç gel dedi doktorum canim
Benim basenler bilekler geniş38 beden bana bu şekilde oldu . Baya geniş rahat bı pantolon mağazasında buldum.
Saol canim ramazandan ciikinca etkiler mi diye korkmustum sukur gayet iyi cani icinde olsun saglikli olsunda ❤Ooo süpermaşallah kilosu da iyi kendide iyiymiş gözün aydın canım
Masallah masallah cok guzelAyy maşallah size süpersinizBenimde bugün kontrolüm vardı bebeğim 1270 gr olmuş doktorum şekerden şüphelendi ama boyuda biraz fazla uzamış, birde dalga geçti 1 aydır gelmeyince oğluna aşırı iyi bakmışsın diye amniyon sıvısı normal, karın çevresi normal haftası da 28+6 'ydi benimkininde baş yukarıda ters duruyor ama benimki sezeryan olacak mecburen kontrollerim artık daha sık olacak eskisi gibi 2 haftada bir olacak bizden de bu kadar canım sağlıkla gelsinler bebeklerimiz
Teşekkürler canım. Evet suyun fazlası da şekerle alakalı diye okumuştum Bi yerde Bi dogursaydık rahatlıycazŞeker önemli canım dikkat et insanı zorluyor tatlı yememek ama yiyincede ya bişi olursa korkusu çok bende seker çıkmadı ama suyu fazla diye dikkat etmiştim en son 25 haftanın içinde gittim suyuna normal dedi bende tatlı filan yiyourum umarım ters tepmez geçmiş olsun canım
Teşekkürler canımSoğuk süt, soğuk maden suyu yudum yudum içerseniz iyi gelecektir
Ben etmiyorumBende doktora söyledim aç gelmem gerekmiyor mu diye. Yemekten en az iki saat sonrasını aç kabul ediyoruz dedii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?