2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kuzum aç olmak gerekiyor diye biliyorum ben ilk aclık sekerine bakılıyor sanki. Bilmiyorum tam genede ama yaptıranlar daha iyi bilir ben yaptırmadım sonuçta

Sukur 1 ay sonrasi bebisimden haber alabildim.. seker yuklmesi temiz haziran basinda gidicem tekrar.. haftamizla uyumluyuz 930gram olmusuz basi yukarida makat asagida ama cok erken daha döner dedi benden bu kadar kizlar herkes hayirli haberler alsin insallah

Eklentiler

• Screenshot_2022-05-09-16-50-51-33_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 94
Gözün aydın cnm, daha erken doğuma zaten, pozisyona takilma

Gözün aydın cnm sağlıkla büyüsün gelsin minik kuzu

Ooo süper maşallah kilosu da iyi kendide iyiymiş gözün aydın canım

Bana aç gel dedi doktorum canim

Ayy maşallah size süpersiniz Benimde bugün kontrolüm vardı bebeğim 1270 gr olmuş doktorum şekerden şüphelendi ama boyuda biraz fazla uzamış, birde dalga geçti 1 aydır gelmeyince oğluna aşırı iyi bakmışsın diye amniyon sıvısı normal, karın çevresi normal haftası da 28+6 'ydi benimkininde baş yukarıda ters duruyor ama benimki sezeryan olacak mecburen kontrollerim artık daha sık olacak eskisi gibi 2 haftada bir olacak bizden de bu kadar canım sağlıkla gelsinler bebeklerimiz

Masallah masallah cok guzel biz daha ufagiz sizden yaaa 25+5 iz henuz amniyon sivisindan bende korkuyordum cok sulu akinti oldugundan ama bizimde iyi sukur cogu gitti azi kaldi az daha sabir insallah biz normal dogum diye bekliyoruz bakalim simdilik ama döner zamanla 37 haftadan sonra donenler varmis keske donmese hemen sezaryan olsam erkenden yoksa 42yi boylarim

Teşekkürler canım. Evet suyun fazlası da şekerle alakalı diye okumuştum Bi yerde Bi dogursaydık rahatlıycaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…