2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de bir kaç gündür çarpıntı vardı evde tansiyon aleti nabızı da ölçüyor, 130'ları görüyordum. Tansiyonum normal Allah'tan. Bugün EKG çektirdim temiz çıktı. Doktor stresten, aşırı yemekten ya da hamilelikte bebeğin yukarı baskı yapmasından bile olabilir dedi. Ama aşırı halsizlik yapıyor, nefes nefese kalıyorum, telefonla konuşurken bile zorlanıyorum (konuşurken yürüme alışkanlığım olduğu için). Yataktan çıkacak halim yok. Yarın şeker yüklemesi yaptırıcam inşallah ferritin de baktırayim bari. Sonuçlarla beraber doktoruma gidicem bakalım o ne diyecek. Tam spora ve yüzmeye döneceğim derken bir de bu çıktı Doktora sorucam bakalım inşallah izin verir. Bel fıtığı var bende hareketsizlik ağrılarımı artırıyor.

O bel fıtığı benide mahvediyor. 3tane var belimde birde düzleşme var. Banada aksine yürümek eziyet gibi. Birkaç sene önce sadece belim ağrırdı artık kalçam ve bacağıma vuruyor. Her adımda bıçak saplanıyor resmen. Bu doğumumda epidural almak istiyorum belki fıtıktan yapmazlar bile

Geçmiş olsun inşallah

Epidurali ben de merak ediyorum yaaa acaba bel fıtığı engel mi? Yoksa bu sefer bir sorun olmazsa ben de istiyorum.

Kayropraktik denedin mi hiç? Ben Mehmet Toprak'a gittim çok memnun kaldım. Ona fıtıkları duzelttirdikten sonra da spor ve yüzme ile tekrar etmedi çok şükür. Benim ilacım spor ve hareket.

Cezayide bir doktor dinleneceksin yürümeyeceksin demişti aylarca sakat gibi kaldım, ne oturabiliyordum, ne ağrım diniyordu ilaçlara bağımlı yaşıyordum resmen. Haraket etmedikçe çok daha kötü oldum.

Sonra Türkiye'ye gelince Mihrimah Sultan Tıp merkezinde Prof. Dr. Ahmet Karaoğuz'a gittim de o ne hareket etmemesi senin ilacın hareket dedi. Yaşı 80'e yakın bir saat falan muayene ediyor çok iyi bir doktor. Bana sadece tek bir hareket verdi, haftasına normal insana döndüm.

Sonra Kayropraktiğe gidip iyice duzelttirdim çok şükür o zamandan beri iyiyim. Hem Ahmet Karaoğuz'u hem de Kayropraktiği omurgasinda sorun olan herkese tavsiye ederim. Mehmet Toprak'tan ben çok memnun kaldım insan olarak da çok mütevazı iyi biri ama artık çok meşhur oldu fiyatları uçtu. Aynı işlemi yapan başka fizyoterapistler de var ama arastirilip gidilebilir.

Aaa öylemi? İnşa Allah bende düşündüm acaba artık dönmezmi diye Allah korusun
Doner annesi doner 32 34lu hatta 37li haftalarinda bile donen oluyo.. bebisin keyfine kalmis suan iste ayaklariyla vurdukca mesaneye wcden cikamiyorum.. ama ters olsa o zmanda başı gelecek yine ayni hesap

Doner annesi doner 32 34lu hatta 37li haftalarinda bile donen oluyo.. bebisin keyfine kalmis suan iste ayaklariyla vurdukca mesaneye wcden cikamiyorum.. ama ters olsa o zmanda başı gelecek yine ayni hesap
Ya evet bendede aynı sorun var elimdeki su bardağını içip bitirmeden tuvalete koşmak zorunda kalıyorum

Bugun kuzenim dogum yapti. Cati vs hersey normal bebek pozisyonu vs normal olmasina ragmen bebek 4100 gr die sezeryana aldi doktor. Ha bi de boyun da kisa bebek de kilolu doguramazsin demis. Boyu da 160

Günaydınlarrr 27+0 olduk bugün çok şükür.

karın boşluğu batmam devam ediyor sebebini hiç anlamıyorum. Kızım yapıyor galiba

58.0 kilo olmuşum. Diyetten bu yana 1 kilo vermişim bebekim nasıl acep?

Bugün kızıma kazak başlıyorum. Heyecan yaptım

Son 2 gündür neden bilmiyorum thaaf garip rüyalar görüyorum bugün 3 defa ağlayarak uyandım

Veeee kontrole son 2 haftam kaldı. İnşallah hızlıca geçer

umarım ferritinin iyi çıkar. geçmiş olsun sanada, streside azaltmak lazım. inşallah geçer bu durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…