Bayıldım ellerine sağlık kesinlikle siparş almalısınKızçemin setini bitirdim sonundaşimdi elimde kalan artık ipler ile kazak öreceğim o da doğuma kadar biter inşallah
Ben de bir kaç gündür çarpıntı vardı evde tansiyon aleti nabızı da ölçüyor, 130'ları görüyordum. Tansiyonum normal Allah'tan. Bugün EKG çektirdim temiz çıktı. Doktor stresten, aşırı yemekten ya da hamilelikte bebeğin yukarı baskı yapmasından bile olabilir dedi. Ama aşırı halsizlik yapıyor, nefes nefese kalıyorum, telefonla konuşurken bile zorlanıyorum (konuşurken yürüme alışkanlığım olduğu için). Yataktan çıkacak halim yok. Yarın şeker yüklemesi yaptırıcam inşallah ferritin de baktırayim bari. Sonuçlarla beraber doktoruma gidicem bakalım o ne diyecek. Tam spora ve yüzmeye döneceğim derken bir de bu çıktıİyi akşamlar, kalp sıkışıklığım öğlen korkuttu beni, uzun sürdü. Doktoruma yazdım çağırdı hemen, önce muayene etti sonra kardiyolojiye gönderdi. Bebek, rahim iyi, pozisyonu baş aşağıda hala. Benim kalp atış hızım yüksekti, bebeğinde yüksek mi diye onu da dinledi. Bebekle ilgili hiçbir sıkıntı yokşükür . Yüzünü gördük bi yandan beni Tekmeliyor bi yandan kaşlarını çatmıştı 35 boy 920 gram kilosu. Hamileliğin başından beri 4-5 gün önde aynı şekilde gidiyor EKG çekildi birşey çıkmadı ama kalbimde çocukluktan kalma üfürüm varmış onu da yeni öğrendim önemli birşey değilmiş küçükmüş ama kan akış hızı hamilelikte arttığı için onun etkiside fazla olabilirmiş. Kalbimde onun dışında sorun yok Kardiyologta asıl sebep kansizlik- Demir eksikliği dedi, Bugün yine kan serumu yedim. Ayda 2 uğrayacağım direk kandan alacağım demiri. Bi yandan iyi oldu bebişi gördüm diyorum ama umarım zorlamaz kalbim, hayat kalitemi etkiliyor
O bel fıtığı benide mahvediyor. 3tane var belimde birde düzleşme var. Banada aksine yürümek eziyet gibi. Birkaç sene önce sadece belim ağrırdı artık kalçam ve bacağıma vuruyor. Her adımda bıçak saplanıyor resmen. Bu doğumumda epidural almak istiyorum belki fıtıktan yapmazlar bileBen de bir kaç gündür çarpıntı vardı evde tansiyon aleti nabızı da ölçüyor, 130'ları görüyordum. Tansiyonum normal Allah'tan. Bugün EKG çektirdim temiz çıktı. Doktor stresten, aşırı yemekten ya da hamilelikte bebeğin yukarı baskı yapmasından bile olabilir dedi. Ama aşırı halsizlik yapıyor, nefes nefese kalıyorum, telefonla konuşurken bile zorlanıyorum (konuşurken yürüme alışkanlığım olduğu için). Yataktan çıkacak halim yok. Yarın şeker yüklemesi yaptırıcam inşallah ferritin de baktırayim bari. Sonuçlarla beraber doktoruma gidicem bakalım o ne diyecek. Tam spora ve yüzmeye döneceğim derken bir de bu çıktıDoktora sorucam bakalım inşallah izin verir. Bel fıtığı var bende hareketsizlik ağrılarımı artırıyor.
MaşAllah canımSaol canim darisi sana.. yok fazlasiyla erken zaten aynen takilmadim döner tepine tepine
Çok güzel, ellerine sağlıkKızçemin setini bitirdim sonundaşimdi elimde kalan artık ipler ile kazak öreceğim o da doğuma kadar biter inşallah
Geçmiş olsun inşallahİyi akşamlar, kalp sıkışıklığım öğlen korkuttu beni, uzun sürdü. Doktoruma yazdım çağırdı hemen, önce muayene etti sonra kardiyolojiye gönderdi. Bebek, rahim iyi, pozisyonu baş aşağıda hala. Benim kalp atış hızım yüksekti, bebeğinde yüksek mi diye onu da dinledi. Bebekle ilgili hiçbir sıkıntı yokşükür . Yüzünü gördük bi yandan beni Tekmeliyor bi yandan kaşlarını çatmıştı 35 boy 920 gram kilosu. Hamileliğin başından beri 4-5 gün önde aynı şekilde gidiyor EKG çekildi birşey çıkmadı ama kalbimde çocukluktan kalma üfürüm varmış onu da yeni öğrendim önemli birşey değilmiş küçükmüş ama kan akış hızı hamilelikte arttığı için onun etkiside fazla olabilirmiş. Kalbimde onun dışında sorun yok Kardiyologta asıl sebep kansizlik- Demir eksikliği dedi, Bugün yine kan serumu yedim. Ayda 2 uğrayacağım direk kandan alacağım demiri. Bi yandan iyi oldu bebişi gördüm diyorum ama umarım zorlamaz kalbim, hayat kalitemi etkiliyor
Epidurali ben de merak ediyorum yaaa acaba bel fıtığı engel mi? Yoksa bu sefer bir sorun olmazsa ben de istiyorum.O bel fıtığı benide mahvediyor. 3tane var belimde birde düzleşme var. Banada aksine yürümek eziyet gibi. Birkaç sene önce sadece belim ağrırdı artık kalçam ve bacağıma vuruyor. Her adımda bıçak saplanıyor resmen. Bu doğumumda epidural almak istiyorum belki fıtıktan yapmazlar bile
Teşekkür ederimBayıldım ellerine sağlık kesinlikle siparş almalısın
Teşekkür ederimÇok güzel, ellerine sağlık
30lu haftalardan sonra anca doner canim suan erken zatenMaşAllah canımBenimkide ters daha. Ne zamana dönerler
Aaa öylemi? İnşa Allah30lu haftalardan sonra anca doner canim suan erken zaten
Doner annesi doner 32 34lu hatta 37li haftalarinda bile donen oluyo.. bebisin keyfine kalmisAaa öylemi? İnşa Allahbende düşündüm acaba artık dönmezmi diye Allah korusun
Ya evet bendede aynı sorun varDoner annesi doner 32 34lu hatta 37li haftalarinda bile donen oluyo.. bebisin keyfine kalmissuan iste ayaklariyla vurdukca mesaneye wcden cikamiyorum.. ama ters olsa o zmanda başı gelecek yine ayni hesap
Kız küçükmüş bende kocaman bekliyordum sen öyle diyince. MaşallahGünaydın kızlar buda benim koca göbeğim
umarım ferritinin iyi çıkar. geçmiş olsun sanada, streside azaltmak lazım. inşallah geçer bu durumdaBen de bir kaç gündür çarpıntı vardı evde tansiyon aleti nabızı da ölçüyor, 130'ları görüyordum. Tansiyonum normal Allah'tan. Bugün EKG çektirdim temiz çıktı. Doktor stresten, aşırı yemekten ya da hamilelikte bebeğin yukarı baskı yapmasından bile olabilir dedi. Ama aşırı halsizlik yapıyor, nefes nefese kalıyorum, telefonla konuşurken bile zorlanıyorum (konuşurken yürüme alışkanlığım olduğu için). Yataktan çıkacak halim yok. Yarın şeker yüklemesi yaptırıcam inşallah ferritin de baktırayim bari. Sonuçlarla beraber doktoruma gidicem bakalım o ne diyecek. Tam spora ve yüzmeye döneceğim derken bir de bu çıktıDoktora sorucam bakalım inşallah izin verir. Bel fıtığı var bende hareketsizlik ağrılarımı artırıyor.
Bana kocaman geliyor niyeyse ya popo falan fazla yok ondanmı acabaKız küçükmüş bende kocaman bekliyordum sen öyle diyince. Maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?