2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ne testi verdiniz acaba?şeker testi 2saate çıkıyor diye biliyorum ama sizin durum neden böyle olmuş
Benim gen testi.
2 li testte düşük çıkmıştı.ultrasonda kalpde beyazlık böbrek genişlemesi gördü buda down riskini artırır amniyosentez yada gen testi önerdilerdi gen tesi yaptırdık.
İlk test 15-17gun sonra cihazda sorun var diye yeniden kan istendi şimdi 15gun oldu hala sonuç yok.

Hamile kıyafetine dair geçen gün DeFacto dan kot pantolon aldım ay nasıl rahatladımmm. Onun dışında zaten geniş tunikler tişörtler giyiyordum 3 ay idare ederim.
Geniş yada boru paça var mıydı?
Ben LCW ve DeFacto da hep dar paça buldum
Boru paça yada geniş istiyorum kot yok

bu durum beni de çok korkutuyo. 1.5 haftada 1.5 kilo vermişim diyet yapıcam diye. ne yapsam bende bilmiyorum. öğlen yemeğinde azıcık patatesli türlü yemek zorunda kaldım hemen şekerim 148 çıktı. ne yapcam bilemiorum

Aaaaa benimde dün akşam öyle oldu tam göğüs arama girdi ağrı kramp gibiydi. Ağladım ağrıdan. Gece de hiç uyuyamadım. Ne sağıma ne soluma dönebildim. Hala daha ağrıyor ama çok şükür dünkü kadar kalmadı.

Ya ben ağzıma sürmüyorum. Öğlen nohut yemeği yedim 8 kaşık. 1 kase yoğurt 2 dilim ekmek. Bu yanı buna rağmen 164 çıktı. Kontrol edemiyorum gerçekten.

Valla normalde normal doğum istiyorum ama 40.haftaya kadar beklemen gerekebilir dedikleri için sezeryana doğru kaymaya başladım bende
Hahaha inanır mısın bende ya. 40 a kadar beklemek istemiyorum 38den sonra her şeyi yapacağım doğurmak için

Sevgili anneler, şeker yükleme testi için ben aç karnına gidilir diye yorumlar okudum fakat benim doktorum kahvaltını her zamanki gibi yap en az iki saat sonra gel dedi. Sizin doktorlariniz farklı şeyler mi söylemişti?

Valla bana aç karnına dedi dr. Açlık şekerimede bakıldı çünkü cnm

Ya ben ağzıma sürmüyorum. Öğlen nohut yemeği yedim 8 kaşık. 1 kase yoğurt 2 dilim ekmek. Bu yanı buna rağmen 164 çıktı. Kontrol edemiyorum gerçekten.
Ben sadece sabahları 1 dilim ekmek yiyorum. ekmeği azaltsan mı acaba biraz. 1 dilim ye mesela

Benim daha çok karin boşluğuma girdi canım ağrı senin göğüs boşluğuna doğruysa üşütmüs belkide ceyranda kalmış olabilrisn umarım tekrar olmaz baya saplanan bir ağrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…