- 9 Aralık 2021
- 1.968
- 1.333
- 48
- 38
Amin canım zaten sonu iyi olsun diyoruzda . İşte ilk testten 1ay oldu. İyice stres yaptım doktor kontrolünü erteledim 1gunSakin sakin cnm aynı firmada burada haftasında açıklanan arkadaş varken benim ki 12 günü bulmuştusonu iyi olsun
Benim gen testi.Ne testi verdiniz acaba?şeker testi 2saate çıkıyor diye biliyorum ama sizin durum neden böyle olmuş
Teşekkür ederimAyhhhh yeni gördüm minimimnoş çıtır anne
Geniş yada boru paça var mıydı?Hamile kıyafetine dair geçen gün DeFacto dan kot pantolon aldım ay nasıl rahatladımmm. Onun dışında zaten geniş tunikler tişörtler giyiyordum 3 ay idare ederim.
bu durum beni de çok korkutuyo. 1.5 haftada 1.5 kilo vermişim diyet yapıcam diye. ne yapsam bende bilmiyorum. öğlen yemeğinde azıcık patatesli türlü yemek zorunda kaldım hemen şekerim 148 çıktı. ne yapcam bilemiorumMoralim çok bozuldu. Şekerim normal değil bugün. Sabah 1. Saat 164 2. Saat 121 çıktı. Öğlende 1. Saat 164 çıktı. Bu ne böyle ya. En iyisi diyetisyene gitmek sanırım. Hayır az yiyorum diyete uyuyorum ama yok yani. Ekstra zayıflamam var bir de.
Aaaaa benimde dün akşam öyle oldu tam göğüs arama girdi ağrı kramp gibiydi. Ağladım ağrıdan. Gece de hiç uyuyamadım. Ne sağıma ne soluma dönebildim.Selam canlar gece benim karın boşluğuma kramp girdi sağa sola dönemedim sanki içerde güçlü bir direnç War gibiydi ilk kez oluyor bir an epey korktum çünkü kipirdayamadm sonra geçti neden olur ki bacak krampları vs için magnezyum kullanyrm ama bu daha farklı bir ağrıydı...
Birde artık 27 28. Haftalara geldik bebislerimiz biraz tontis olup toparlanması için onlara kilao aldıracak bildiğiniz besinler ve öneriler War mıdır
Ya ben ağzıma sürmüyorum. Öğlen nohut yemeği yedim 8 kaşık. 1 kase yoğurt 2 dilim ekmek. Bu yanı buna rağmen 164 çıktı. Kontrol edemiyorum gerçekten.bu durum beni de çok korkutuyo. 1.5 haftada 1.5 kilo vermişim diyet yapıcam diye. ne yapsam bende bilmiyorum. öğlen yemeğinde azıcık patatesli türlü yemek zorunda kaldım hemen şekerim 148 çıktı. ne yapcam bilemiorum
Aynı benBen alışmışım hızlı yurumeye bazen unutuyorum hamileligi. Hızlı yuruyorum yada bir anda kalkıyorum koltuktan. Geçen annem kızdı. Hamilesin sen yavaş kalk yavaş otur bebeğe zarar diye.
Benim kasılma dinlence geçiyor.zorluyorum bebişi herhalde
Sakin ol cnm bukadar beklemenin sonunda miss gibi güzel sonuçlarını alıcaksın inşallahBende içmeyim ozaman.
Sonuç cikmamis daharandevumu değiştirdim
Hiççç cnmmmNe kaldı ki şunun şurasında. Olsun o kadar
Ben temmuzHiççç cnmmmValla geçmiyor günler bana biran önce ağustosa ışınlanmak istiyorum
Valla normalde normal doğum istiyorum ama 40.haftaya kadar beklemen gerekebilir dedikleri için sezeryana doğru kaymaya başladım bendeBen temmuztemmuz 20 den sonra gelsin hiç sorun değil
Hahaha inanır mısın bende ya. 40 a kadar beklemek istemiyorum 38den sonra her şeyi yapacağım doğurmak içinValla normalde normal doğum istiyorum ama 40.haftaya kadar beklemen gerekebilir dedikleri için sezeryana doğru kaymaya başladım bende
Hadi bakalım senin haftan benden önde işe yarar çözüm bulursan haber et banadaHahaha inanır mısın bende ya. 40 a kadar beklemek istemiyorum 38den sonra her şeyi yapacağım doğurmak için
Valla bana aç karnına dedi dr. Açlık şekerimede bakıldı çünkü cnmSevgili anneler, şeker yükleme testi için ben aç karnına gidilir diye yorumlar okudum fakat benim doktorum kahvaltını her zamanki gibi yap en az iki saat sonra gel dedi. Sizin doktorlariniz farklı şeyler mi söylemişti?
Merak etme hemen paylaşırım deneyimlerimiHadi bakalım senin haftan benden önde işe yarar çözüm bulursan haber et banada
Ben sadece sabahları 1 dilim ekmek yiyorum. ekmeği azaltsan mı acaba biraz. 1 dilim ye meselaYa ben ağzıma sürmüyorum. Öğlen nohut yemeği yedim 8 kaşık. 1 kase yoğurt 2 dilim ekmek. Bu yanı buna rağmen 164 çıktı. Kontrol edemiyorum gerçekten.
Benim daha çok karin boşluğuma girdi canım ağrı senin göğüs boşluğuna doğruysa üşütmüs belkide ceyranda kalmış olabilrisn umarım tekrar olmaz baya saplanan bir ağrıAaaaa benimde dün akşam öyle oldu tam göğüs arama girdi ağrı kramp gibiydi. Ağladım ağrıdan. Gece de hiç uyuyamadım. Ne sağıma ne soluma dönebildim.Hala daha ağrıyor ama çok şükür dünkü kadar kalmadı.
Ay onu da denedim. Yarın tekrar öyle başlayayım bakalım.Ben sadece sabahları 1 dilim ekmek yiyorum. ekmeği azaltsan mı acaba biraz. 1 dilim ye mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?