2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim daha çok karin boşluğuma girdi canım ağrı senin göğüs boşluğuna doğruysa üşütmüs belkide ceyranda kalmış olabilrisn umarım tekrar olmaz baya saplanan bir ağrı
Netten baktım şimdi benim de oram ağrıdı işte. Tarif edemedim. Tam burasına girdi ağrı.

Bebek biraz kilolumu sanki, masallah.siz 26 hafta ve bebek geride diyorsunuz ama şuanda hamileliginiz 25haftanizda görünüyor.ben mi yanlış anladım
Ben burda yanlış yazmıştım tahmini doğumu, sonrada deyişemedim tahmini doğum 10-15agustos. Adete göre haftam 26+ Yok şükür kilosu iyi. Bazı ölçümleri geriden çıkmıştı

İnşa Allah bir an önce hayırlısıyla sonuçlarınızı alırsınız. Çok zor beklemek anlıyorum sizi hatta sizde ilk sonuçta problem çıkmıştı. Allahım büyükdür var bir bildiyi

Öncesinde 2-3gün bol karbonhidratlı beslen deyilmişti bana. Ama aç karına. 8saat aç

Bende istanbuldayım kolan hastanesine gidiyorum sanırım bizimde bir 10bin kadar tutacak. Zaten farklı bür semtteki şubesine gidiyorum hastanenin sırf doktorum orda diye. Yine doğum içinde onu çağırmamız gerekirse üstüne eklenecek ücretin.

Ay bide aklınızda olsun kızlar oda tutarken 1+1 olanlardan tutun mümkünse önceden konuşmak gerekiyor. Son haftalarda dolmuş oluyor. Oda fiyatına ekliyorlar ücreti zaten. 250tl fark varmıs benim hastanemde.

Çünkü gelen giden insanı çok bunaltıyor. Kadınlar sürekli konuşuyor erkekler giriyor çıkıyor. Sen yatıyor oluyorsun zaten kanaman oluyor, bebek bir tarafta. Tuvalete gitmek istiyorsun gidemiyorsun. Bebek emeceği zaman seremoni halinde dışarıya çıkartmaya çalışıyorsun. Çok saçma bir ortamda buluyor insan kendini. Fiyat farkı azsa hiç kaçırmayın kızlad

Doğumu başka şehirdemi yapcaksında cnm
Evet. Biz bitliste oturuyoruz. Bana kalsa burda yaparım ama eşim ailelerimiz göremez falan dedi. O yüzden manavgata gideceğiz bir aksilik olmazsa. Kaynanamlarda olacağız.

Evet. Biz bitliste oturuyoruz. Bana kalsa burda yaparım ama eşim ailelerimiz göremez falan dedi. O yüzden manavgata gideceğiz bir aksilik olmazsa. Kaynanamlarda olacağız.
Oo sen baya sıcak memlekete gidiyorsun, bari az erken gitte bol bol yüz cnm ben bu sene denize gidemicem çok mutsuzum valla

İnşa Allah bir an önce hayırlısıyla sonuçlarınızı alırsınız. Çok zor beklemek anlıyorum sizi hatta sizde ilk sonuçta problem çıkmıştı. Allahım büyükdür var bir bildiyi
Amin inşallah. Sonuç temiz gelsinde bebekte sorun olmasında inşallah.
Her işte vardır bir hayır diyoruz

Oo sen baya sıcak memlekete gidiyorsun, bari az erken gitte bol bol yüz cnm ben bu sene denize gidemicem çok mutsuzum valla
Okullar haziran 15 inde kapanıyor eşimin semineri var biz anca 25 i gibi gideriz. Denizi sevmiyorum ben ya ama çok özledim havasını falan. Gittiğimde kesin bol bol sahil yürüyüşüne çıkarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…