Aynen cnm hiç sorma bende onu düşünüyorum, bide iyice ağırlaşıcaz mafoluruzMerak etme hemen paylaşırım deneyimlerimiAllah ne verdiyse deneyeceğim. Kız ağustos sıcağında 40 41 nasıl dayanırım
Çok güzelsiniz maşAllahAy bu da benden gelsin 26+2 haftalıkken. Yarın 27+0 oluyoruz inşallah.
Ben burda yanlış yazmıştım tahmini doğumu, sonrada deyişemedimBebek biraz kilolumu sanki, masallah.siz 26 hafta ve bebek geride diyorsunuz ama şuanda hamileliginiz 25haftanizda görünüyor.ben mi yanlış anladım
Öf evet. Ben kendi evimde de olmayacağım onunda stresi var üzerimde.Aynen cnm hiç sorma bende onu düşünüyorum, bide iyice ağırlaşıcaz mafoluruz
Teşekkür ederizÇok güzelsiniz maşAllah
İnşa Allah bir an önce hayırlısıyla sonuçlarınızı alırsınız. Çok zor beklemek anlıyorum sizi hatta sizde ilk sonuçta problem çıkmıştı. Allahım büyükdür var bir bildiyiBenim gen testi.
2 li testte düşük çıkmıştı.ultrasonda kalpde beyazlık böbrek genişlemesi gördü buda down riskini artırır amniyosentez yada gen testi önerdilerdi gen tesi yaptırdık.
İlk test 15-17gun sonra cihazda sorun var diye yeniden kan istendi şimdi 15gun oldu hala sonuç yok.
Öncesinde 2-3gün bol karbonhidratlı beslen deyilmişti bana. Ama aç karına. 8saat açSevgili anneler, şeker yükleme testi için ben aç karnına gidilir diye yorumlar okudum fakat benim doktorum kahvaltını her zamanki gibi yap en az iki saat sonra gel dedi. Sizin doktorlariniz farklı şeyler mi söylemişti?
Bende istanbuldayım kolan hastanesine gidiyorum sanırım bizimde bir 10bin kadar tutacak. Zaten farklı bür semtteki şubesine gidiyorum hastanenin sırf doktorum orda diye. Yine doğum içinde onu çağırmamız gerekirse üstüne eklenecek ücretin.Fotoğraf çok tatlı olmuş gerçekten maşallah
Doğum fiyatı ben İstanbul'da Özel Rami Hastanesine sordurmuştum. Onu da kontrole giden arkadaş ancak öğrenebildi, telefonda söylemediler sanki devlet sırrıSigortalıya mesai saatleri içinde 5500 TL mesai saatleri dışında ya da haftasonu 7000 TL idi.
Beraber çalışmak istediğim doula Bağcılar Şafak'taki bir doktoru da önerdi orada da doğum 2500 civari dedi ama uzak hastane istemiyorum bu sefer.
Doula düşünüyorsanız da benim konuştuğum yüzyüze toplu eğitim 500 doğum desteği 1500 TL dedi. Ortalama en az 10bini gözden çıkarmak lazım yani.
Doğumu başka şehirdemi yapcaksında cnmÖf evet. Ben kendi evimde de olmayacağım onunda stresi var üzerimde.
Teşekkür ederiz
Evet. Biz bitliste oturuyoruz. Bana kalsa burda yaparım ama eşim ailelerimiz göremez falan dedi. O yüzden manavgata gideceğiz bir aksilik olmazsa. Kaynanamlarda olacağız.Doğumu başka şehirdemi yapcaksında cnm
Allah ben de dahil hiçbir anne adayını korktuğu yere uğratmasinBen burda yanlış yazmıştım tahmini doğumu, sonrada deyişemedimtahmini doğum 10-15agustos. Adete göre haftam 26+ Yok şükür kilosu iyi. Bazı ölçümleri geriden çıkmıştı
Oo sen baya sıcak memlekete gidiyorsun, bari az erken gitte bol bol yüz cnmEvet. Biz bitliste oturuyoruz. Bana kalsa burda yaparım ama eşim ailelerimiz göremez falan dedi. O yüzden manavgata gideceğiz bir aksilik olmazsa. Kaynanamlarda olacağız.
Alışkanlık işteAynı ben
Amin inşallah.Sakin ol cnm bukadar beklemenin sonunda miss gibi güzel sonuçlarını alıcaksın inşallah
Amin inşallah. Sonuç temiz gelsinde bebekte sorun olmasında inşallah.İnşa Allah bir an önce hayırlısıyla sonuçlarınızı alırsınız. Çok zor beklemek anlıyorum sizi hatta sizde ilk sonuçta problem çıkmıştı. Allahım büyükdür var bir bildiyi
Okullar haziran 15 inde kapanıyor eşimin semineri var biz anca 25 i gibi gideriz. Denizi sevmiyorum ben yaOo sen baya sıcak memlekete gidiyorsun, bari az erken gitte bol bol yüz cnmben bu sene denize gidemicem çok mutsuzum valla
AminnAllah ben de dahil hiçbir anne adayını korktuğu yere uğratmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?