2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım biz günümüzden baya önde gidiyoruz doktorda şaşırdı herşey normal gözüküyor ama çok gelişmiş diyor kızar diye söyleyemedim birden bire 1 ayda 3 kg aldım ondan oldu galiba şimdiye kadar kilo almamaya çalıştım toplam 2 kilo almıştım nasıl olduysa bilemedim hemen yürüyüşe başladım suyu azaltmıştım onu artirdim

Yok cnm ya, kuzenim bir hamileliginde 20 kg aldı diğerinde şekeri cikti diyetten 9 kg aldı, iki bebe de aynı kiloda dogdu. Aldığı kiloya göre olsaydi ilk trimesterde bulantidan yiyemedin ise belki şimdi yiyebilmek yariyordur, genel kilo değil yani

Saglikla büyüsün insallah

İyi akşamlar, kalp sıkışıklığım öğlen korkuttu beni, uzun sürdü. Doktoruma yazdım çağırdı hemen, önce muayene etti sonra kardiyolojiye gönderdi. Bebek, rahim iyi, pozisyonu baş aşağıda hala. Benim kalp atış hızım yüksekti, bebeğinde yüksek mi diye onu da dinledi. Bebekle ilgili hiçbir sıkıntı yok şükür . Yüzünü gördük bi yandan beni Tekmeliyor bi yandan kaşlarını çatmıştı 35 boy 920 gram kilosu. Hamileliğin başından beri 4-5 gün önde aynı şekilde gidiyor EKG çekildi birşey çıkmadı ama kalbimde çocukluktan kalma üfürüm varmış onu da yeni öğrendim önemli birşey değilmiş küçükmüş ama kan akış hızı hamilelikte arttığı için onun etkiside fazla olabilirmiş. Kalbimde onun dışında sorun yok Kardiyologta asıl sebep kansizlik- Demir eksikliği dedi, Bugün yine kan serumu yedim. Ayda 2 uğrayacağım direk kandan alacağım demiri. Bi yandan iyi oldu bebişi gördüm diyorum ama umarım zorlamaz kalbim, hayat kalitemi etkiliyor

Geçmiş olsun bende bu kalbimden nefes darlığından çok bunaldim yaklaşık 1 aydır bende var beni çok yoruyor kardiyolajide bişey çıkmadı.simdi gurubu okuyorum da benim gibi olanlar var.

Joie 7.7 kg ağırlığında yazıyor

Hastane çıkışını aldım. İlk alışverişim. Normalde daha sade şeyler severim ama gözüm hep buna takıldı.

Kiz kiloyla ne alakasi var ben 15 kilo aldim bebede 5 kilo mu oldu hani seker mi var yoksa sende yada gelisimi genetik olabilir saglikli olsunda gerisi onemli degil.. nede olsa sezaryansin

Aynı ben. İlk hamileliğimde 17 kilo aldım. Kızım 39+0'da 3.520 doğdu. İkinci hamileliğimde 6 kilo aldım. Oğlum 38+3'te 3.400 doğdu. 4 gün sonra doğsa ablasıyla aynı doğardı.

Ayy ne bilim yaa kızım 32. haftada doğdu ama toplam 3 kg almıştım üstelik hiç şekerim çıkmadı bunda hep dikkat ediyorum diyet yapıp yürüyüş yapıyorum bol bol su içiyorum nasıl kilo aldım bilmiyorum aslında detaylı USG için gittiğimizde kilo almamıştım bebek yine 2 hafta önde ilerliyordu kilo boy olarak yine her şey normaldi şimdi su bile yaradı galiba ilk aylarda hiç midem bulanmadi covit geçirdiğim için zayifladim şimdi de çok şükür mide yanması yok yemem aynı ama suyu ve yürüyüşü azaltmistim usuyordum hemen bu arada bu kadar kilo alıp bebeğin büyümesi tuhaf oldu ya doktor şekerden şüpheleniyor hemen görmem gerek dedi

Kiz kiloyla ne alakasi var ben 15 kilo aldim bebede 5 kilo mu oldu hani seker mi var yoksa sende yada gelisimi genetik olabilir saglikli olsunda gerisi onemli degil.. nede olsa sezaryansin
Belki bende ters etki yaptı şekerimi olcuyordum sabah açlık 100 diğerleri normal çıkıyor ayy sağlıkla gelsinler de inşallah canım

Joie 7.7 kg ağırlığında yazıyor

Uygun yine agirligi

İyi günlerde giysin kuzucuk

Aynı ben. İlk hamileliğimde 17 kilo aldım. Kızım 39+0'da 3.520 doğdu. İkinci hamileliğimde 6 kilo aldım. Oğlum 38+3'te 3.400 doğdu. 4 gün sonra doğsa ablasıyla aynı doğardı.
Aynen, ona bakmiyor

Sen vitaminlerini al, beslenmene dikkat et, büyür merak etme :) Zaten hafta ilerledikçe hacimleri artarak büyüyorlar

Geniş yada boru paça var mıydı?
Ben LCW ve DeFacto da hep dar paça buldum
Boru paça yada geniş istiyorum kot yok
Ben LCW den geniş paça aldım hatta baya geniş çok rahat. Karnım büyümeye başladığında aldım doğuma kadar idare eder beni inşallah. Dapdar modeller de vardı 2 kilo alsan bacağın geçmez onlardan zaten kısa bir süre için alıyoruz onda da hamileliğin sonuna kadar giyebileceğim bir şey olsun isterim.

LCW den daha önce bir şeyler aldıysan yani bedenini biliyorsan aplikasyondan almak daha pratik geliyor bana. Ben o kadar alıştım ki artık online alışverişte filtreleyerek alışveriş yapmaya mağazada dalıyorum.

Bende sitesinde de mağazada da bulamadım
Bir tane yakın buldum beden küçük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…