- 11 Ekim 2021
- 506
- 404
- 33
- 29
Ya benimde mantığım almıyor zaten, her doktor da bir sorun yaşıyorum sonra neden hala doktor bulamadın oluyor yaaaBen etmiyorum
Canım biz günümüzden baya önde gidiyoruz doktorda şaşırdı herşey normal gözüküyor ama çok gelişmiş diyor kızar diye söyleyemedimMasallah masallah cok guzelbiz daha ufagiz sizden yaaa 25+5 iz henuz amniyon sivisindan bende korkuyordum cok sulu akinti oldugundan ama bizimde iyi sukur cogu gitti azi kaldi az daha sabir insallah biz normal dogum diye bekliyoruz bakalim simdilik ama döner zamanla 37 haftadan sonra donenler varmis keske donmese hemen sezaryan olsam erkenden yoksa 42yi boylarim
Yok cnm ya, kuzenim bir hamileliginde 20 kg aldı diğerinde şekeri cikti diyetten 9 kg aldı, iki bebe de aynı kiloda dogdu. Aldığı kiloya göre olsaydiCanım biz günümüzden baya önde gidiyoruz doktorda şaşırdı herşey normal gözüküyor ama çok gelişmiş diyor kızar diye söyleyemedimbirden bire 1 ayda 3 kg aldım ondan oldu galiba şimdiye kadar kilo almamaya çalıştım toplam 2 kilo almıştım nasıl olduysa bilemedim hemen yürüyüşe başladım suyu azaltmıştım onu artirdim
Geçmiş olsun bende bu kalbimden nefes darlığından çok bunaldim yaklaşık 1 aydır bende var beni çok yoruyor kardiyolajide bişey çıkmadı.simdi gurubu okuyorum da benim gibi olanlar var.İyi akşamlar, kalp sıkışıklığım öğlen korkuttu beni, uzun sürdü. Doktoruma yazdım çağırdı hemen, önce muayene etti sonra kardiyolojiye gönderdi. Bebek, rahim iyi, pozisyonu baş aşağıda hala. Benim kalp atış hızım yüksekti, bebeğinde yüksek mi diye onu da dinledi. Bebekle ilgili hiçbir sıkıntı yokşükür . Yüzünü gördük bi yandan beni Tekmeliyor bi yandan kaşlarını çatmıştı 35 boy 920 gram kilosu. Hamileliğin başından beri 4-5 gün önde aynı şekilde gidiyor EKG çekildi birşey çıkmadı ama kalbimde çocukluktan kalma üfürüm varmış onu da yeni öğrendim önemli birşey değilmiş küçükmüş ama kan akış hızı hamilelikte arttığı için onun etkiside fazla olabilirmiş. Kalbimde onun dışında sorun yok Kardiyologta asıl sebep kansizlik- Demir eksikliği dedi, Bugün yine kan serumu yedim. Ayda 2 uğrayacağım direk kandan alacağım demiri. Bi yandan iyi oldu bebişi gördüm diyorum ama umarım zorlamaz kalbim, hayat kalitemi etkiliyor
Joie 7.7 kg ağırlığında yazıyorHepimizin anneler günü kutlu olsun
Kabine baktım ama yorumlarda küçük, etrafini sarmıyor demişler. Aklım.karisti
7 kg dan ağır istemiyorum, kaç kg di cnm o model? Eşim olmadan da rahat kullanayım.istiyorum
Dun chiccoya baktık Goody plus değil de hafif diye we ve kiwi modellerini gösterdi danışman. Bu model kaç kg kendi ağırlığı?
2500 tl artmış fiyatı 5 mayısta ne yazık ki. En küçük seti 13.600 den 16.000 şu an. Çok artmış
Her sey çok arttı, o fiyata kalmamıştır
Doona çok pahalı burada, en düşük modeli 12, Oto koltuğu da yok.
Gecmis olsun cnm, dikisten sonra bu haftalarda sonra doğuma kadar iş güç yapmadan dinleneceksin. Kuzenimin ikizleri vardı aculma oldu dikis attılar ona da ama hep yattı. Şimdi sağlıklı ikizleri vardinlenmen şart, ev işi yok ne yazık ki. Geçici süre.
İlk 3 ayı az al diyor herkes, zamanında dogum olunca giymeden buyuyorlarmis, tecrübeli anneler yorumlar zaten.
Kiz kiloyla ne alakasi var ben 15 kilo aldim bebede 5 kilo mu oldu haniCanım biz günümüzden baya önde gidiyoruz doktorda şaşırdı herşey normal gözüküyor ama çok gelişmiş diyor kızar diye söyleyemedimbirden bire 1 ayda 3 kg aldım ondan oldu galiba şimdiye kadar kilo almamaya çalıştım toplam 2 kilo almıştım nasıl olduysa bilemedim hemen yürüyüşe başladım suyu azaltmıştım onu artirdim
Aynı ben. İlk hamileliğimde 17 kilo aldım. Kızım 39+0'da 3.520 doğdu. İkinci hamileliğimde 6 kilo aldım. Oğlum 38+3'te 3.400 doğdu. 4 gün sonra doğsa ablasıyla aynı doğardı.Yok cnm ya, kuzenim bir hamileliginde 20 kg aldı diğerinde şekeri cikti diyetten 9 kg aldı, iki bebe de aynı kiloda dogdu. Aldığı kiloya göre olsaydiilk trimesterde bulantidan yiyemedin ise belki şimdi yiyebilmek yariyordur, genel kilo değil yani
Saglikla büyüsün insallah
Bence mantikli olan aç olmak sonuçta normalde dahiliyeye gittiginde bile onu aclik kabul etmiyorlarYa benimde mantığım almıyor zaten, her doktor da bir sorun yaşıyorum sonra neden hala doktor bulamadın oluyor yaaa
Ayy ne bilim yaaYok cnm ya, kuzenim bir hamileliginde 20 kg aldı diğerinde şekeri cikti diyetten 9 kg aldı, iki bebe de aynı kiloda dogdu. Aldığı kiloya göre olsaydiilk trimesterde bulantidan yiyemedin ise belki şimdi yiyebilmek yariyordur, genel kilo değil yani
Saglikla büyüsün insallah
Belki bende ters etki yaptıKiz kiloyla ne alakasi var ben 15 kilo aldim bebede 5 kilo mu oldu haniseker mi var yoksa sende yada gelisimi genetik olabilir saglikli olsunda gerisi onemli degil.. nede olsa sezaryansin
Ben de ona inanmak istiyorumdoguralim da zayiflariz kiz
Joie 7.7 kg ağırlığında yazıyor
Hastane çıkışını aldım. İlk alışverişim. Normalde daha sade şeyler severim ama gözüm hep buna takıldı.Sitilin Kız Bebek Natural Lüx Organik 10
Sitilin Kız Bebek Natural Lüx Organik 10'lu Hastane Çıkışı Yenidoğan Set yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Aynen, ona bakmiyorAynı ben. İlk hamileliğimde 17 kilo aldım. Kızım 39+0'da 3.520 doğdu. İkinci hamileliğimde 6 kilo aldım. Oğlum 38+3'te 3.400 doğdu. 4 gün sonra doğsa ablasıyla aynı doğardı.
Ayy ne bilim yaakızım 32. haftada doğdu ama toplam 3 kg almıştım üstelik hiç şekerim çıkmadı bunda hep dikkat ediyorum diyet yapıp yürüyüş yapıyorum bol bol su içiyorum nasıl kilo aldım bilmiyorum aslında detaylı USG için gittiğimizde kilo almamıştım bebek yine 2 hafta önde ilerliyordu kilo boy olarak yine her şey normaldi şimdi su bile yaradı galiba ilk aylarda hiç midem bulanmadi covit geçirdiğim için zayifladim şimdi de çok şükür mide yanması yok yemem aynı ama suyu ve yürüyüşü azaltmistim usuyordum hemen bu arada bu kadar kilo alıp bebeğin büyümesi tuhaf oldu ya doktor şekerden şüpheleniyor hemen görmem gerek dedi
Çok güzel olmuş ellerine sağlıkKızçemin setini bitirdim sonundaşimdi elimde kalan artık ipler ile kazak öreceğim o da doğuma kadar biter inşallah
Teşekkür ederim canım. Aldıklarımızı yaptıklarımızı sağlıkla güzel günlerde kullansın inşallah bebeklerimizÇok güzel olmuş ellerine sağlık
Ben LCW den geniş paça aldım hatta baya geniş çok rahat. Karnım büyümeye başladığında aldım doğuma kadar idare eder beni inşallah. Dapdar modeller de vardı 2 kilo alsan bacağın geçmez onlardan zaten kısa bir süre için alıyoruz onda da hamileliğin sonuna kadar giyebileceğim bir şey olsun isterim.Geniş yada boru paça var mıydı?
Ben LCW ve DeFacto da hep dar paça buldum
Boru paça yada geniş istiyorum kot yok
Hoş geldinMerhaba arkadaşlar bende nasip olursa Ağustos annesi olucam
Bende sitesinde de mağazada da bulamadımBen LCW den geniş paça aldım hatta baya geniş çok rahat. Karnım büyümeye başladığında aldım doğuma kadar idare eder beni inşallah. Dapdar modeller de vardı 2 kilo alsan bacağın geçmez onlardan zaten kısa bir süre için alıyoruz onda da hamileliğin sonuna kadar giyebileceğim bir şey olsun isterim.
LCW den daha önce bir şeyler aldıysan yani bedenini biliyorsan aplikasyondan almak daha pratik geliyor bana. Ben o kadar alıştım ki artık online alışverişte filtreleyerek alışveriş yapmaya mağazada dalıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?