2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bugun kuzenim dogum yapti. Cati vs hersey normal bebek pozisyonu vs normal olmasina ragmen bebek 4100 gr die sezeryana aldi doktor. Ha bi de boyun da kisa bebek de kilolu doguramazsin demis. Boyu da 160
4 kg küçük bir kilo değil. 4 üzerinde sezeryan yapmayan eskilerde kaldı bence Nornal doğum için annede çok kesik atılması lazım bence, o daha zor. Sağlıkla büyüsün inşallah.

Günaydin kizlar nasilsiniz bakalim

Gunaydin :)

Çok geçmiş olsun ne kadar kötü olursan olsun insan bebeğini görünce unutuveriyor yaşadıklarını.

4 kg küçük bir kilo değil. 4 üzerinde sezeryan yapmayan eskilerde kaldı bence Nornal doğum için annede çok kesik atılması lazım bence, o daha zor. Sağlıkla büyüsün inşallah.

Gunaydin :)
Sağlıkla doğsunlar da doğum şekli önemli değil benim için sezaryenle doğum yaptım. Çatı dar dedi hiç kimseye gidip sormadım hemen tamam dedim normal korkusuna.

Bugun kuzenim dogum yapti. Cati vs hersey normal bebek pozisyonu vs normal olmasina ragmen bebek 4100 gr die sezeryana aldi doktor. Ha bi de boyun da kisa bebek de kilolu doguramazsin demis. Boyu da 160
Sanırım Nisan annelerini okumuşumtum. Bebeği 4 küsürdü. Normal doğum istemiş ısrar ile ve bebek doğarken kanala sıkışmış. Köprücük kemiği kırılmış morarmış. Gözleri kanlanmış. Bence 3750 üzeri sezaryen olmalı. Şahsen kızımın kilosu öyle olursa hiç riske atmam.

Şifa diliyorum. Bebeğinize maşallah

Takip ettigim bi kac doktor var. 4 kilo tek basina yeteerli degil diyolar her yayinlarinda. Kafa olcusu buyuk.degilse anne catisi musaitse 4 kiloyu sezeryan sebebi saymiyolar. O yuzden sasirdim ben acikcasi. Bebek de bi dogdu 3400. Elbette dogumun sekli onemli degil ama hersey yolundayken kendisi de normal isterken 38 haftada doktor sanci bile beklemeden almis oldu.

Sağlıklı büyütsünler Çok asılsız bir gösterişle sezeryana almış. Ne demek boyun kısa bebek kilolu?? Boyla ne alakası var pelvisde darlık olsaydı anlardımda bence doktor kendisini düşünüp sezeryana almış.

Nasıl söylenen kiloda değilmiymiş? Bir şey diyemeyeceğim. Doktora da güvenmek çok önemli böyle zamanlarda ve konularda. Yani kendi adıma 4 kilo doğuramam. Ama kızımın öyle olacağını da hissediyorum. Eğer normal doğuracak isem kesisiz bir doğum isterim.

Tabiki kilo asla yeterli bir sebeb değil. Hem zaten ultrasonla ölçülen bebek kilosu +200 -200gr oluyor. Amma böyle doktora doğurtmakda mantıklı değil, demekki yönetemicekmiş normal doğumu

Ultrasonda 4100 kiloydu ama o kiloda dogmadi tabi. Benim ogluma da son ultrasonlarda 3200 3400 falan dediler 2700 dogurdum. O yuzden tek basina 4 denmesi sezeryan sebebi degil die dusunuorum ben de

Sağlıkla doğsunlar da doğum şekli önemli değil benim için sezaryenle doğum yaptım. Çatı dar dedi hiç kimseye gidip sormadım hemen tamam dedim normal korkusuna.
Normal doğum hem daha kolay hem de iyileşme süreci öyle. Sanci yoruyor doğuma kadar, sonrası temiz is

Sezeryan ameliyat olduğundan 1 ay kesik acısı ile debeleniyorsun. İmkan varsa normal daha normal, sağlıklı:) Bebek için ne gerekiyorsa o yapılır o ayrı tabi

Tabiki kilo asla yeterli bir sebeb değil. Hem zaten ultrasonla ölçülen bebek kilosu +200 -200gr oluyor. Amma böyle doktora doğurtmakda mantıklı değil, demekki yönetemicekmiş normal doğumu
Adam aslinda inanilmaz normal dogum yaptirio en kucuk kardesimi o doktorda dogurdu annem. Ama annemin de en zor dogumuymus sabah 4 te artk son sancilarla gitmisti annem igne ilac bekletmislerdi annemi doktorun mesaisi baslayana kadar gelmemisti. Yani takibi falan memnun.kalmadik ama catalda cok iyi yonetiyo normal dogumu tek iyi yani oydu o zamanlar

Ultrasonda 4100 kiloydu ama o kiloda dogmadi tabi. Benim ogluma da son ultrasonlarda 3200 3400 falan dediler 2700 dogurdum. O yuzden tek basina 4 denmesi sezeryan sebebi degil die dusunuorum ben de
Hmm. O zaman başka tabi. Bir bilgim yok saha çnce doğum yapmadığım için. Eğer öyle ise saçma olmuş direkt sezaryene alması. Özelse hastane para için yapıyorlar maalesef böyle şeyleri neyse olan olmuş. Sağlıkla büyütsün inşallah.

Normal doğumda da bazı kadınlara kesi atıyorlar ama demi? Bende ondan korkuyorum. Sezaryen ol dese direkt tamam diyecek konuma geldim.

Normal doğumda da bazı kadınlara kesi atıyorlar ama demi? Bende ondan korkuyorum. Sezaryen ol dese direkt tamam diyecek konuma geldim.
Kiminin kendinden ufak yirtiklari olusuyo kimine kesi atiyolar. Bende yirtik olusmustu minik. Ama hissetmiyosun. Ozellikle epidural varsa hic hissetmiosun. Ha sonrasinda tabi biraz aci oluyo dikisler iyilesene kadar. Ama yine de bi sezeryan degil. Zaten asiri bi kaygi derecesinde korku yoksa ve hersey yolundaysa neden sezeryan olasin. Kadinlar binlerce yildir normal dogum.yapiyolar. sezeryanin amaci saglikli kavusmanin zor oldugu durumlarda anne ve bebegin hayatini kurtarmak.degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…