2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kiminin kendinden ufak yirtiklari olusuyo kimine kesi atiyolar. Bende yirtik olusmustu minik. Ama hissetmiyosun. Ozellikle epidural varsa hic hissetmiosun. Ha sonrasinda tabi biraz aci oluyo dikisler iyilesene kadar. Ama yine de bi sezeryan degil
Ben doğumdan korkuyorum da bakalım nasıl olacak. Yani o ağrı falan değil korkum. O bebeğin ordan çıkma acısı. İnşallah hepimiz sağlıkla güzelce doğum yaparız.

Normal doğumda epidural yapılıyormuda canım iyiymiş o zaman valla

Tabiki değildir Ama buna bağlı bir çok bebek ölümleri de var. Tamamen risk almak bu. Hem kendin hem bebek için. Eskiden böyle bir imkan olmadığı için mecbur doğurmaya çalışıyorlarmış işte. Kız 5 kilo bebek mi olur aman yarabbi. Çıkaramam ben o kadar kiloluyu

Ben doğumdan korkuyorum da bakalım nasıl olacak. Yani o ağrı falan değil korkum. O bebeğin ordan çıkma acısı. İnşallah hepimiz sağlıkla güzelce doğum yaparız.
Epidural olunca onlari hic hissetmiosun hic korkma
Normal doğumda epidural yapılıyormuda canım iyiymiş o zaman valla
Tabi ki yapilio ben ole dogurdum

Sorma valla inşallah benim kız bizim tarafa benzer çok korkuyorum eşime benzicek diye

Sorma valla inşallah benim kız bizim tarafa benzer çok korkuyorum eşime benzicek diye
Senin tehlikeli bak bu durum ben ve eşim 3 3.5 kilo arasında doğmuşuz. Ama kızım kilo olarak önde. Tahminimce 3700 4 olur gibi.

Biz mi söylüyoruz öyle istiyorum falan diye. Nasıl oluyor.
Ben doktoruma benim.canim cok tatli normalin sancinina dayanamam sezeryan mi olsam dedm. O da hersey yolundayken seni sezeryana almam epidurali takar guzelce dogurturum seni dedi sen de talep edebilirsin sonucta parasini oduyosun.

Buna çok sevindim valla normal doğumu düşünebilirim ozaman
Valla sahane bisi taktiklari an agri hop diye kesiliyo. Ama bi sure sanci cekiliyo tabi kimi doktor 4 cm kimi doktor 6 cm.acilmada taktiriyo. Benm doktorum 6 cmde taktirmisti dogumu hizlandirir diye.

Ben doktoruma benim.canim cok tatli normalin sancinina dayanamam sezeryan mi olsam dedm. O da hersey yolundayken seni sezeryana almam epidurali takar guzelce dogurturum seni dedi sen de talep edebilirsin sonucta parasini oduyosun.
Hmm tamam o zaman bende öyle diyeyim. Rahat olur o zaman

Senin tehlikeli bak bu durum ben ve eşim 3 3.5 kilo arasında doğmuşuz. Ama kızım kilo olarak önde. Tahminimce 3700 4 olur gibi.
Benimki şimdilik olması gereken kiloda gdyor ama asıl kiloyu son aylar alıyolarmış sanırım, bakalım görücez nolcak ama 5.5 kiloyu normal doğuramam o kesin

Benimki şimdilik olması gereken kiloda gdyor ama asıl kiloyu son aylar alıyolarmış sanırım, bakalım görücez nolcak ama 5.5 kiloyu normal doğuramam o kesin
Normal doğurursan yılın anası olarak madalya taksınlar zaten

Valla sahane bisi taktiklari an agri hop diye kesiliyo. Ama bi sure sanci cekiliyo tabi kimi doktor 4 cm kimi doktor 6 cm.acilmada taktiriyo. Benm doktorum 6 cmde taktirmisti dogumu hizlandirir diye.
Kızım normal doğmaya karar verirse inşallah kesinlikle bunu isticem dr umdan

Ayy 2li rakamlara düşmüşüm hic haberim yok benim popomda karnimda cok buyudu kizlar yaa hic cekip atamam utanirim saka bi yana hic tadim yok kizim 4 gundur kendine gelemedi surekli ates öksürük acillerde polikinliklerde yoruldum simdi yine donuyoruz hastaneden perisan oldu yavrum atesten 39 alti inemedik bir turlu sonunda adam akilli bi doktora denk geldik antibiyotik basliyoruz 2 gune toparlar dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…