Ben doğumdan korkuyorum da bakalım nasıl olacak. Yani o ağrı falan değil korkum. O bebeğin ordan çıkma acısı.Kiminin kendinden ufak yirtiklari olusuyo kimine kesi atiyolar. Bende yirtik olusmustu minik. Ama hissetmiyosun. Ozellikle epidural varsa hic hissetmiosun. Ha sonrasinda tabi biraz aci oluyo dikisler iyilesene kadar. Ama yine de bi sezeryan degil
Normal doğumda epidural yapılıyormuda canım iyiymiş o zaman vallaKiminin kendinden ufak yirtiklari olusuyo kimine kesi atiyolar. Bende yirtik olusmustu minik. Ama hissetmiyosun. Ozellikle epidural varsa hic hissetmiosun. Ha sonrasinda tabi biraz aci oluyo dikisler iyilesene kadar. Ama yine de bi sezeryan degil. Zaten asiri bi kaygi derecesinde korku yoksa ve hersey yolundaysa neden sezeryan olasin. Kadinlar binlerce yildir normal dogum.yapiyolar. sezeryanin amaci saglikli kavusmanin zor oldugu durumlarda anne ve bebegin hayatini kurtarmak.degil mi
Tabiki değildir Ama buna bağlı bir çok bebek ölümleri de var. Tamamen risk almak bu. Hem kendin hem bebek için. Eskiden böyle bir imkan olmadığı için mecbur doğurmaya çalışıyorlarmış işte. Kız 5 kilo bebek mi olurKızlar doğumda kilo etkenmi pek bilmiyorum ama görümcem 5, eşim 5.5 kilo doğmuş ve ikiside normal doğumgerçi eskilerde sezeryanda bu kadar yaygın değildi mecbur normal doğum yaptırmışta olabilirler ama gayet sağlıklı doğmuşlar kilo tek başına kriter değil demekki
Epidural olunca onlari hic hissetmiosun hic korkmaBen doğumdan korkuyorum da bakalım nasıl olacak. Yani o ağrı falan değil korkum. O bebeğin ordan çıkma acısı.İnşallah hepimiz sağlıkla güzelce doğum yaparız.
Tabi ki yapilio ben ole dogurdumNormal doğumda epidural yapılıyormuda canım iyiymiş o zaman valla
Sorma valla inşallah benim kız bizim tarafa benzer çok korkuyorum eşime benzicek diyeTabiki değildir Ama buna bağlı bir çok bebek ölümleri de var. Tamamen risk almak bu. Hem kendin hem bebek için. Eskiden böyle bir imkan olmadığı için mecbur doğurmaya çalışıyorlarmış işte. Kız 5 kilo bebek mi oluraman yarabbi. Çıkaramam ben o kadar kiloluyu
Biz mi söylüyoruz öyle istiyorum falan diye. Nasıl oluyor.Epidural olunca onlari hic hissetmiosun hic korkma
Tabi ki yapilio ben ole dogurdum
Buna çok sevindim valla normal doğumu düşünebilirim ozamanEpidural olunca onlari hic hissetmiosun hic korkma
Tabi ki yapilio ben ole dogurdum
Senin tehlikeli bak bu durumSorma valla inşallah benim kız bizim tarafa benzer çok korkuyorum eşime benzicek diye
Ben doktoruma benim.canim cok tatli normalin sancinina dayanamam sezeryan mi olsam dedm. O da hersey yolundayken seni sezeryana almam epidurali takar guzelce dogurturum seni dediBiz mi söylüyoruz öyle istiyorum falan diye. Nasıl oluyor.
Valla sahane bisi taktiklari an agri hop diye kesiliyo. Ama bi sure sanci cekiliyo tabi kimi doktor 4 cm kimi doktor 6 cm.acilmada taktiriyo. Benm doktorum 6 cmde taktirmisti dogumu hizlandirir diye.Buna çok sevindim valla normal doğumu düşünebilirim ozaman
Hmm tamam o zaman bende öyle diyeyim. Rahat olur o zamanBen doktoruma benim.canim cok tatli normalin sancinina dayanamam sezeryan mi olsam dedm. O da hersey yolundayken seni sezeryana almam epidurali takar guzelce dogurturum seni dedisen de talep edebilirsin sonucta parasini oduyosun.
Hadi insallahHmm tamam o zaman bende öyle diyeyim. Rahat olur o zaman
Benimki şimdilik olması gereken kiloda gdyor ama asıl kiloyu son aylar alıyolarmış sanırım, bakalım görücez nolcak ama 5.5 kiloyu normal doğuramam o kesinSenin tehlikeli bak bu durumben ve eşim 3 3.5 kilo arasında doğmuşuz. Ama kızım kilo olarak önde. Tahminimce 3700 4 olur gibi.
Normal doğurursan yılın anası olarak madalya taksınlar zatenBenimki şimdilik olması gereken kiloda gdyor ama asıl kiloyu son aylar alıyolarmış sanırım, bakalım görücez nolcak ama 5.5 kiloyu normal doğuramam o kesin
Kızım normal doğmaya karar verirse inşallah kesinlikle bunu isticem dr umdanValla sahane bisi taktiklari an agri hop diye kesiliyo. Ama bi sure sanci cekiliyo tabi kimi doktor 4 cm kimi doktor 6 cm.acilmada taktiriyo. Benm doktorum 6 cmde taktirmisti dogumu hizlandirir diye.
Hayirla saglikla gelsin insallahKızım normal doğmaya karar verirse inşallah kesinlikle bunu isticem dr umdan
Hepimizinki canımHayirla saglikla gelsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?