Evet atiliyor ama atilma seviyesi rahim ağzının açılmasına bağlı. Zaten rahim ağzı doğumda aciliyor zaten, genişliyor bebeğin rahat çıkması için. Bedenimiz muhteşem.bir makine :)Normal doğumda da bazı kadınlara kesi atıyorlar ama demi? Bende ondan korkuyorum. Sezaryen ol dese direkt tamam diyecek konuma geldim.
İnşallah bol bol açılır zamanı gelince de kimse zorluk yaşamazEvet atiliyor ama atilma seviyesi rahim ağzının açılmasına bağlı. Zaten rahim ağzı doğumda aciliyor zaten, genişliyor bebeğin rahat çıkması için. Bedenimiz muhteşem.bir makine :)
Normalin zoruda cok zor ama ben oglumda cok zorlanmadim ama kizda 2 sezaryani ust uste oldum sanki oyle zordu 40 gun popomun ustune oturamadim kesiden.. bunda dikisin olmaz diyolar ama bakalim benim cocuklarin kafasi vucudu iri oluyo kesin yine cikaramamNormal doğum hem daha kolay hem de iyileşme süreci öyle. Sanci yoruyor doğuma kadar, sonrası temiz is
Sezeryan ameliyat olduğundan 1 ay kesik acısı ile debeleniyorsun. İmkan varsa normal daha normal, sağlıklı:) Bebek için ne gerekiyorsa o yapılır o ayrı tabi
Ben yaptımGünaydın kızlarbugün hiç bir şey yapasım yok daha kahvaltı bile yapmadım
Bu aralar bende sabahları yataktan sürünerek çıkıyorum valla imkanım olsa paso yatarımGünaydın kızlarbugün hiç bir şey yapasım yok daha kahvaltı bile yapmadım
Çok geçmiş olsun cnm, abimin kızda ateşli 2 gündür dr.salgın var demiş onlaradaAyy 2li rakamlara düşmüşüm hic haberim yokbenim popomda karnimda cok buyudu kizlar yaa hic cekip atamam utanirim saka bi yana hic tadim yok kizim 4 gundur kendine gelemedi surekli ates öksürük acillerde polikinliklerde yoruldum simdi yine donuyoruz hastaneden perisan oldu yavrum atesten 39 alti inemedik bir turlu sonunda adam akilli bi doktora denk geldik antibiyotik basliyoruz 2 gune toparlar dedi
Ohhh afiyetler olsun yarasın minnoşaBen yaptımHava güneşli ya bana enerjiler yüklenir kapalı iken dehşet modum düşük oluyor.
Öyle canım iki gün iş yapsam üçüncü günü yatak beni çağırıyorBu aralar bende sabahları yataktan sürünerek çıkıyorum valla imkanım olsa paso yatarımağırlaştıkça zorlaşıyor herşey
Geçmiş olsun canım havalar tam oturmadı ki kime sorsam hastaAyy 2li rakamlara düşmüşüm hic haberim yokbenim popomda karnimda cok buyudu kizlar yaa hic cekip atamam utanirim saka bi yana hic tadim yok kizim 4 gundur kendine gelemedi surekli ates öksürük acillerde polikinliklerde yoruldum simdi yine donuyoruz hastaneden perisan oldu yavrum atesten 39 alti inemedik bir turlu sonunda adam akilli bi doktora denk geldik antibiyotik basliyoruz 2 gune toparlar dedi
Zor istisna ama cnm, herkesin zor olacak diye bir şey yok. Çevremde nornal dogumu kolaylıkla yapan cok arkadasum var :)Normalin zoruda cok zor ama ben oglumda cok zorlanmadim ama kizda 2 sezaryani ust uste oldum sanki oyle zordu 40 gun popomun ustune oturamadim kesiden.. bunda dikisin olmaz diyolar ama bakalim benim cocuklarin kafasi vucudu iri oluyo kesin yine cikaramam
Ya ben de sancısından falan değil de bir komplikasyon olursa Allah korusun ondan korkuyorum, daha bi muamma normal doğumda ne olacağı, temiz temiz kesip çıkarın desem mi planlı sezaryen mi istesem diye düşünüyorumBen doğumdan korkuyorum da bakalım nasıl olacak. Yani o ağrı falan değil korkum. O bebeğin ordan çıkma acısı.İnşallah hepimiz sağlıkla güzelce doğum yaparız.
Valla ben hep normalde istedim bu yaşıma kadar. Ama ne bileyim az Bi sezaryene kayacak gibiyim.Ya ben de sancısından falan değil de bir komplikasyon olursa Allah korusun ondan korkuyorum, daha bi muamma normal doğumda ne olacağı, temiz temiz kesip çıkarın desem mi planlı sezaryen mi istesem diye düşünüyorum
Kesisiz normal doğum biraz hayal gibiNasıl söylenen kiloda değilmiymiş? Bir şey diyemeyeceğim. Doktora da güvenmek çok önemli böyle zamanlarda ve konularda. Yani kendi adıma 4 kilo doğuramam. Ama kızımın öyle olacağını da hissediyorum. Eğer normal doğuracak isem kesisiz bir doğum isterim.
Tam tersi, doguma kadar sancı çekmek yorucu benceBen doğumdan korkuyorum da bakalım nasıl olacak. Yani o ağrı falan değil korkum. O bebeğin ordan çıkma acısı.İnşallah hepimiz sağlıkla güzelce doğum yaparız.
Açılma fazla olursa kesisiz oluyormuş çok rahat. Bence hayal değil.Kesisiz normal doğum biraz hayal gibibelki 2/2.5kilo olursa anca
Aynen aynen hele o günler Bi gelsin. İnşallah hepimizin bebikleri sağlıkla zamanında gelsinTam tersi, doguma kadar sancı çekmek yorucu bencedoğum başlayınca pit diye cikiveriyor zaten, istesen durmaz içeride hiç takılmayın buna, zamanında sağlıkla gelsin kuzucuk
Saol canim sizede gecmis olsun aynen oyleymis gunlerdir ilk defa bu kadar rahat ilaclari iyi geldi galiba uykuya daldiÇok geçmiş olsun cnm, abimin kızda ateşli 2 gündür dr.salgın var demiş onlarada
Hayal degil yapan cok fazla ama ilk 1. ve 2. Cocukta zor 3.cocukta etrafimda cok var kesisiz dogum yapan ve 3kilo uzeriKesisiz normal doğum biraz hayal gibibelki 2/2.5kilo olursa anca
Dikis batmasi ne kiZor istisna ama cnm, herkesin zor olacak diye bir şey yok. Çevremde nornal dogumu kolaylıkla yapan cok arkadasum var :)
ilk dogumda rahim acilmadi, kesik attilar, benim de vajinada dikis batmasi oldu dogumdan sonra (hem de bebek ters geldi ustelik emin ol bu kadar zorunu yasamamissindir). Dikiş batması sezeryan kesiginden iyi, ikisini de deneyimlemis biri olarak diyorumkeşke imkan olsa normal yapsam, hayata hemen donsem, hayat kalitem dusmese ama serklajdan dolayı sezeryan zorunlu. Günün sonunda bebeklerimiz için en iyisi neyse o tabi.
Benm kv 4 tane dirumus hepsi 3 bucuk ustu hic dikisi yokKesisiz normal doğum biraz hayal gibibelki 2/2.5kilo olursa anca
Normal doğumda kesik atilinca vajinada dikis atılıyor, 10 gün kadar o dikişler kuruyup düşüyor. 10 gün dikiş kuruyp düşene kadar hissediyorsunDikis batmasi ne ki
Benm kv 4 tane dirumus hepsi 3 bucuk ustu hic dikisi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?