2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Normal doğumda da bazı kadınlara kesi atıyorlar ama demi? Bende ondan korkuyorum. Sezaryen ol dese direkt tamam diyecek konuma geldim.
Evet atiliyor ama atilma seviyesi rahim ağzının açılmasına bağlı. Zaten rahim ağzı doğumda aciliyor zaten, genişliyor bebeğin rahat çıkması için. Bedenimiz muhteşem.bir makine :)

Evet atiliyor ama atilma seviyesi rahim ağzının açılmasına bağlı. Zaten rahim ağzı doğumda aciliyor zaten, genişliyor bebeğin rahat çıkması için. Bedenimiz muhteşem.bir makine :)
İnşallah bol bol açılır zamanı gelince de kimse zorluk yaşamaz

Normalin zoruda cok zor ama ben oglumda cok zorlanmadim ama kizda 2 sezaryani ust uste oldum sanki oyle zordu 40 gun popomun ustune oturamadim kesiden.. bunda dikisin olmaz diyolar ama bakalim benim cocuklarin kafasi vucudu iri oluyo kesin yine cikaramam

Çok geçmiş olsun cnm, abimin kızda ateşli 2 gündür dr.salgın var demiş onlarada

Geçmiş olsun canım havalar tam oturmadı ki kime sorsam hasta

Zor istisna ama cnm, herkesin zor olacak diye bir şey yok. Çevremde nornal dogumu kolaylıkla yapan cok arkadasum var :)
ilk dogumda rahim acilmadi, kesik attilar, benim de vajinada dikis batmasi oldu dogumdan sonra (hem de bebek ters geldi ustelik emin ol bu kadar zorunu yasamamissindir). Dikiş batması sezeryan kesiginden iyi, ikisini de deneyimlemis biri olarak diyorum keşke imkan olsa normal yapsam, hayata hemen donsem, hayat kalitem dusmese ama serklajdan dolayı sezeryan zorunlu. Günün sonunda bebeklerimiz için en iyisi neyse o tabi.

Ben doğumdan korkuyorum da bakalım nasıl olacak. Yani o ağrı falan değil korkum. O bebeğin ordan çıkma acısı. İnşallah hepimiz sağlıkla güzelce doğum yaparız.
Ya ben de sancısından falan değil de bir komplikasyon olursa Allah korusun ondan korkuyorum, daha bi muamma normal doğumda ne olacağı, temiz temiz kesip çıkarın desem mi planlı sezaryen mi istesem diye düşünüyorum

Valla ben hep normalde istedim bu yaşıma kadar. Ama ne bileyim az Bi sezaryene kayacak gibiyim. normal doğum yaptıktan sonra vajina kısmının bozulma olasılığı da korkutuyor. Bir sürü sebep korkutuyor beni aslında

Kesisiz normal doğum biraz hayal gibi belki 2/2.5kilo olursa anca

Ben doğumdan korkuyorum da bakalım nasıl olacak. Yani o ağrı falan değil korkum. O bebeğin ordan çıkma acısı. İnşallah hepimiz sağlıkla güzelce doğum yaparız.
Tam tersi, doguma kadar sancı çekmek yorucu bence doğum başlayınca pit diye cikiveriyor zaten, istesen durmaz içeride hiç takılmayın buna, zamanında sağlıkla gelsin kuzucuk

Tam tersi, doguma kadar sancı çekmek yorucu bence doğum başlayınca pit diye cikiveriyor zaten, istesen durmaz içeride hiç takılmayın buna, zamanında sağlıkla gelsin kuzucuk
Aynen aynen hele o günler Bi gelsin. İnşallah hepimizin bebikleri sağlıkla zamanında gelsin

Dikis batmasi ne ki
Kesisiz normal doğum biraz hayal gibi belki 2/2.5kilo olursa anca
Benm kv 4 tane dirumus hepsi 3 bucuk ustu hic dikisi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…