Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıklı kolay doğumlar yaparızAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hoşgeldin
Bir sorun olsa dr. Söylerdi cnm endişelenme, demir için ilaç almıyormusunda yoksa ekstra ne alabilirim diyemi soruyorsundaKızlar bugün kontrole gittim. 26+2 haftalık şuan. 1 kilo olmuş tam ama bacak boyu kısa çıktı. 32cmbu haftalarda en azından 36-38olmalıydı. Doktor bişey demedi fakat ben taktım kafaya. Öyle süt yoğurt tüketen biri değilim. Kanımada baktırdım düşük çıktı demirim. Acaba ne tüketmeliyim kızlar? Benim boyum 1.80 eşimin 1.90 ailede kısa biri de yok ama
Sağ ol senin de, hepimizin inşallah. duyduğuma göre Maltalıların ameliyat şeklinden kaynaklanıyormuş uzun süre bitmeyen sızlamalar. Türk bir kızla tanışmıştım, senin daha aylar olmuş, benim sezaryenim üzerinden 2 yıl geçti hala acıyor demişti. Ardından karnını gerdirmeye Türkiye'ye gitti. Doktor demiş ki o kadar ameliyat yaptım hiç böyle bir sezaryen şekline rastlamamıştım. Derini kıvırıp kıvırıp dikmişler, o yüzden acı çekmişsin demiş. Kız karın gerdirme ameliyatı sonrası 2 hafta sonra tamamen iyiydi ve mutluydu.
Normal doğum kesileri hiçç sezeryanla mukaise edilmez bence. Tabi bazı durumlar oluyorki doktor mecbur epiziotomi(kesi) atmak zorunda kalıyor. Buda zaten bebeğinin yırtmasınnan iyi. Ama küçük yırtıklar onlar illa oluyor.Normal doğumda da bazı kadınlara kesi atıyorlar ama demi? Bende ondan korkuyorum. Sezaryen ol dese direkt tamam diyecek konuma geldim.
Kızlar bugün kontrole gittim. 26+2 haftalık şuan. 1 kilo olmuş tam ama bacak boyu kısa çıktı. 32cmbu haftalarda en azından 36-38olmalıydı. Doktor bişey demedi fakat ben taktım kafaya. Öyle süt yoğurt tüketen biri değilim. Kanımada baktırdım düşük çıktı demirim. Acaba ne tüketmeliyim kızlar? Benim boyum 1.80 eşimin 1.90 ailede kısa biri de yok ama
Ya ne bileyim diyişini altta olması zor olmaz mı diye düşündüm. Hayırlısı nasılsa öyle olur inşallahNormal doğum kesileri hiçç sezeryanla mukaise edilmez bence. Tabi bazı durumlar oluyorki doktor mecbur epiziotomi(kesi) atmak zorunda kalıyor. Buda zaten bebeğinin yırtmasınnan iyi. Ama küçük yırtıklar onlar illa oluyor.
Şuan cok iyiyiz cok şükür ben cok uzun surecek diye cok korkmustum ama sukur gecti sukur yaÇok geçmiş olsun canım.
İnsalalh bebekte sende iyisindir şimdi?
Merhaba ben İstanbuldayım Şirinevler de ataköy hastanesi normal doğum 6 bindi sanırım sezeryan 8 bin.. Yeni doğan yoğun bakımı yok diye iptal ettik orayı hizmet ve doğan hastanelerini araştırıyordum oralarda da sezeryan lar 8500 TL dedi iki hastane de. Benim sezeryan olacağı için telefonda normal doğumu sormadım ama 5-7 arasıdır muhtemelen.. Ama bu arada haziranda tüm bu fiyatlara yeniden zam gelecekmiş maalesef..Anneler gününüz kutlu olsun kızlar saat 12yi geçmiş ama olsunbu günden bana kalan en güzel fotoğraf bu oldu Hafta içi randevum var gitmişken odalara bakmak istiyorum ve doğum ücretlerini konuşacağım. Hiç konuşan var mı aranızda özellerde ücretler ne durumda?
Eki Görüntüle 3062114
ya boy çok yanıltıcı çıkıyor ultrasonda. Ben hiç inanmıyorum. Ne kısa ne uzun çıkmasına. Kilo yine 500 gram oynuyor ama boy alakasız oluyor. Bizim kıza da 54 cm doğacak falan dediler. Dedim Sırplara çekecek herhalde. Benim halamlara çekti. 1.55 boyunda ikisi de.Kızlar bugün kontrole gittim. 26+2 haftalık şuan. 1 kilo olmuş tam ama bacak boyu kısa çıktı. 32cmbu haftalarda en azından 36-38olmalıydı. Doktor bişey demedi fakat ben taktım kafaya. Öyle süt yoğurt tüketen biri değilim. Kanımada baktırdım düşük çıktı demirim. Acaba ne tüketmeliyim kızlar? Benim boyum 1.80 eşimin 1.90 ailede kısa biri de yok ama
7. ayın içindesiniz. 30 haftalık 3 günlük olduğunda 7. ay dolmuş oluyor. 8 e başlayacaksınız.Birde 28 hafta hamilelik tam kac aylik oluyor yani kac aylik hamileyim
Arkadaşlar 28 haftalik hamileyim suan hastane çantası icin erkenmi sizce
Birde 28 hafta hamilelik tam kac aylik oluyor yani kac aylik hamileyim
Demire sabah baktırdım canım ilaca başlayacağımBir sorun olsa dr. Söylerdi cnm endişelenme, demir için ilaç almıyormusunda yoksa ekstra ne alabilirim diyemi soruyorsunda
Yok ben çok kararlı gördüm seni.umarım anneme benzer :) her şeyim kolay olmuştur, hemen sızlanmam acımı belli etmem. it canı var sende der annem. bunu da abartmazsam her şey yolunda giderse normal olacak. inşallah doğumlarımız rahat geçer. şeyden korkuyorum normal doğuma başladıktan sonra ya yolun yarısında yapamıyorum diyip vazgeçersemtvde hep uzun sürüyor ıkınma kısmı sabırsız insanım. ebe kadın hürcanı görmüştüm instada, herşeyde yardımcı oluyor, eğitim veriyor öncesinde, çantayı hazırlıyor, doğumda- doğum sonrası yanında öyle bi mentörlük iyi olabilirdi ama onunda fiyatı çokmuş. kayınvalidem mentörüm olacak bu gidişle :)
Açılma fazla olursa kesisiz oluyormuş çok rahat. Bence hayal değil.
Ben eski kadınları anlamıyorum zaten,nasıl bı cevhersiniz hatunlar siz ya,4'5/5 e bana misin demiyolarmisHayal degil yapan cok fazla ama ilk 1. ve 2. Cocukta zor 3.cocukta etrafimda cok var kesisiz dogum yapan ve 3kilo uzeri
Dikis batmasi ne ki
Benm kv 4 tane dirumus hepsi 3 bucuk ustu hic dikisi yok
Söyleme söyleme kıskanıyorumpazar günü kayınvalidemde kahvaltıdaydık kızartma, pancake, nutella, bal kaymak pekmez yedim baya tokluk 1. Saat 121, bugün milkshakele birlikte hamburger patates yedim tokluk 1. Saat 125. Şeker denemeleri yaptım şekerim yok benceburada bi arkadaş sormuştu çünkü fastfood yedikten sonra kaç oluyor diye. açlık şekerim hala 95-108 arası geliyor o da demekki bende öyle ama bu bende şeker var demek olmuyor bence. Diyetisyene gitmemiştim gitmeyeceğim, çünkü çalışıyorum onun verdiği listeye uymak zor olacak sürekli yemekle uğraşamayacağım. Kendim dengede tutmaya çalışacağım artık.
Yani simdi 7 aylik hamileyim demi7. ayın içindesiniz. 30 haftalık 3 günlük olduğunda 7. ay dolmuş oluyor. 8 e başlayacaksınız.
Hayir 30+3'te 7 aylik hamile olacaksiniz. Biten ay soylenir. Su qn 6.5 aylik hamilesiniz yaklasik.Yani simdi 7 aylik hamileyim demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?