2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bir sorun olsa dr. Söylerdi cnm endişelenme, demir için ilaç almıyormusunda yoksa ekstra ne alabilirim diyemi soruyorsunda

O nasıl kesik ve dikiş sekliymis öyle, ilk kez duydum

Normal doğumda da bazı kadınlara kesi atıyorlar ama demi? Bende ondan korkuyorum. Sezaryen ol dese direkt tamam diyecek konuma geldim.
Normal doğum kesileri hiçç sezeryanla mukaise edilmez bence. Tabi bazı durumlar oluyorki doktor mecbur epiziotomi(kesi) atmak zorunda kalıyor. Buda zaten bebeğinin yırtmasınnan iyi. Ama küçük yırtıklar onlar illa oluyor.

Ölçüm degisirz nokta atışı değil, doktor sorun görmedi ise stres yapma cnm. Ek olarak vitaminlrrini düzenli al, süt grubu ve protein, yumurta tüketimine devam edebilirsin. Boşuna stres yapma annesi, o seni hissediyor

Ya ne bileyim diyişini altta olması zor olmaz mı diye düşündüm. Hayırlısı nasılsa öyle olur inşallah

Merhaba herkes iyidir umarım, zamanımız giderek azalıyor 6-7 aylara geldik bile çocuğumuz inş sırayla vaktinde hayırlısıyla kucağımıza da alırız.

Burda çok okudum gebelik şekeri çıkanları geçmiş olsun herkese kolayca diyetiyle üstesinden gelir inş herkes.. benim de biraz yüksek çıktı sınır 140 tı 151 çıktı. Randevumuz haftaya çarşambaydı yarına aldı dr, çok yüksek değil diye rahattım ama ne diyecek bakalım merakla bekliyorum sabahı..

Göbüş fotoğraflarınız çok tatlıydı atanların maşallah büyümüş minnoşlar.. Ben de bi güzel foto çekersem atarım, paspal hallerdeyim hep içimden gelmiyor fotoğraf çekmek bile

Merhaba ben İstanbuldayım Şirinevler de ataköy hastanesi normal doğum 6 bindi sanırım sezeryan 8 bin.. Yeni doğan yoğun bakımı yok diye iptal ettik orayı hizmet ve doğan hastanelerini araştırıyordum oralarda da sezeryan lar 8500 TL dedi iki hastane de. Benim sezeryan olacağı için telefonda normal doğumu sormadım ama 5-7 arasıdır muhtemelen.. Ama bu arada haziranda tüm bu fiyatlara yeniden zam gelecekmiş maalesef..

ya boy çok yanıltıcı çıkıyor ultrasonda. Ben hiç inanmıyorum. Ne kısa ne uzun çıkmasına. Kilo yine 500 gram oynuyor ama boy alakasız oluyor. Bizim kıza da 54 cm doğacak falan dediler. Dedim Sırplara çekecek herhalde. Benim halamlara çekti. 1.55 boyunda ikisi de. Yavruşum sadece 48 cm doğdu.

Arkadaşlar 28 haftalik hamileyim suan hastane çantası icin erkenmi sizce

Benim erken doğum riskim oldugu icin ufaktan hazırlamaya başladım. Riskin yoksa 32.haftadan sonra hazirlayabilirsin

Birde 28 hafta hamilelik tam kac aylik oluyor yani kac aylik hamileyim

18-22 haftalar arası gebelik 5 aylık
23-27 haftalar arası gebelik 6 aylık
28-31 haftalar arası gebelik 7 aylık
32-35 haftalar arası gebelik 8 aylık
36-40 haftalar arası gebelik 9 aylık

pazar günü kayınvalidemde kahvaltıdaydık kızartma, pancake, nutella, bal kaymak pekmez yedim baya tokluk 1. Saat 121, bugün milkshakele birlikte hamburger patates yedim tokluk 1. Saat 125. Şeker denemeleri yaptım şekerim yok bence burada bi arkadaş sormuştu çünkü fastfood yedikten sonra kaç oluyor diye. açlık şekerim hala 95-108 arası geliyor o da demekki bende öyle ama bu bende şeker var demek olmuyor bence. Diyetisyene gitmemiştim gitmeyeceğim, çünkü çalışıyorum onun verdiği listeye uymak zor olacak sürekli yemekle uğraşamayacağım. Kendim dengede tutmaya çalışacağım artık.

Yok ben çok kararlı gördüm seni. Güzel olacak inşallah.

Açılma varsa mis gibi olur ne güzel ama açılma olmazsa sıkıntı, benim ki 3'5du ama çok sikintiliydi,belki ilk bebek olmanın sıkıntısı da olabilir
Açılma fazla olursa kesisiz oluyormuş çok rahat. Bence hayal değil.

Hayal degil yapan cok fazla ama ilk 1. ve 2. Cocukta zor 3.cocukta etrafimda cok var kesisiz dogum yapan ve 3kilo uzeri
Ben eski kadınları anlamıyorum zaten,nasıl bı cevhersiniz hatunlar siz ya,4'5/5 e bana misin demiyolarmis
Dikis batmasi ne ki

Benm kv 4 tane dirumus hepsi 3 bucuk ustu hic dikisi yok

Söyleme söyleme kıskanıyorum

Ay şaka bir yana çok seviniyorum böyle okuyunca. Benim yerime de ye ben artık doğumdan sonraya saklıyorum kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…