2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de yaşadım benzer bir durum. Açılmam çok ansız ve hızlı ilerledi. Bebek kesisiz çıksaydı yırtığa sebep olacaktı. Kesi atıldı. İkinci doğumumda her şey çok hızlı gelişti. Kesi bile atılamadı. Yırtığım oldu. Çok değildi Allah'tan. Kontrollü kesi her zaman iyidir.

Rkadaslar tetenoz asisinin 2. Dozu bugun vurulacak 1insinde açmı gittim hatirlamiyorum ama galiba ac degildim bilgisi olan varmi açmı tokmu gidiliyor yoksa fark etmezmi

Erken gelen bebeklerden cildi gelişimi tamamlamadiklari için dogumda morariyor. Benim de yatay pozisyonda idi, uygun değildi doğuma hem de kucuktu. Cildinde derisi gelişmemiş olduğundan morariyor, Temmuz annelerindeki arkadaşın da ondan olmuştur. Umarım sağlıklıdır bebegi, morluklar geçer bir şekilde. 34 çok iyi hafta. Doktorumun ilk hedefi bende 32, 32 yi atlatalım modunda bebeğin genel gelişimi 32 de oldukça tamamlanmış oluyor, kilo olarak da toparlaması oluyor.

Gebelikte tansiyon önemli, preeklampsi riskine karsilik. Evde tansiyon aleti edilmeli her gün asm ye gidemezsin veya akşam kötü hissetsen olcturemezsin. 2 haftada 1 idrarda enfeksiyon ve protein kaçağı kontrolü yaptırıyorum ASM de. Bir d3 dahiliye doktoru bana 10 gün şu şekilde ölçüp takibimi istedi: 1. sabah uyanır uyanmaz (yüzünü bile yikamadan) 2. Akşam yemekten tam 1 saat sonra. Olc ve yaz periyodik artış var mı bakalım dedi. Periyodik varsa ilaca başlanması gerekiyor dedi

Brnde 2 kizimdada normal dogum yaptim simdi oglum olacak suni sancidan cok korkuyorum insallahhhh suni sanci vermezler

İyi düşünüyoruz, sen gelip bize hayırlısıyla iyi haberi veriyorsun insallah burada

Canım çok mu zorladin kendini öldürürken.
Dikkat et geçmezse göz Dr a git mutlaka.
Annemde de lekeler ve şimşek çakması vardı retina yırtığı dediler ama geçmezse takip et şimşek çakması gibi olursa hemen doktora git derim

Günaydın inşallah iyi sonuçlar alırsınız. Ben de bugün 2 de gideceğim. 1 ayı 10 gün filan geçmiş oldu. Şeker testi vs nolcak bilmiyorum 2 de olduğu için tokk gideceğim

Ben bunu ilk hamileligim de yaşadım. Uzun sürdü ki sonrasında da hala ara ara yaşadım. Halbuki şeker vs gibi bir sorun yaşamadım ama anlamadığım şekilde görme kaybı yaşıyorum bazen nesneler geliyor bı süre tam göremiyorum. Doktora gittim detaylı göz taraması oldum. Bir sorun çıkmadı ama her yıl rutin kontrol ettir dedi. Göz kuruluğu da var. Bilmiyorum nedendir.

Günaydınnnn. Ne güzel bizim buraya yaz gelmiyor. Dün kar yağdı hava buz gibi

Eklentiler

• IMG_20220511_085304_032.webp
    72,6 KB · Görüntüleme: 59
İstanbulda hava insanı delirtiyor valla, sabah soğuk öğlen sıcak akşama geri serinliyor ne giyceğimi şaşırdım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…