Du bakalım saat 2 ye kadar acikirimAmin canım insallah.
Bana açmısin dedi açım dedim hemen vereli. Dedibelki yarın gelintest için derler.
Aynı dediğin gibi öslsurunve eğilip kalkınca.ben bu durumu epeydir yaşıyorum.bebegim iyi saklima hiç kötü bişey gelmemişti.bunuda hamileliğe bağladım. Zaten kafamda taktiğim okadar çok şey var kiUmarım bende de aynı sekilde olur, boyle siddetli öksürdügümde ve aniden eğilip kalktıgımda oldu bende anlık, ama tansiyon anlık yükseliyor olabilir acaba bebeğe zararo var mıdır. Bebeğimin hareketleri gayet iyi hareket ediyot surekli ama ben endişeleniyorum,
Afiyet olsun:)Du bakalım saat 2 ye kadar acikirimkahvaltımı yaptım
Keske bulabilsem hic yokta .. esimin akrabasinda vardi oda emekli olmus ayrintili ultrason zmaninda yardimci olsun diye aramistik.. ama cok memnun kalan var etrafimdada o hastaneye gidip bi kayit amacli bakicam zaten suanda zoomdan derslerine katiliyorum bakalim canim nasipKuzum devlette de ucretli hizmetler var uygun fiyatlarda. Ne varsa yararlan. Bi de tanidik ebe hemsire falan bulursan o zaman ozel muamelesi goruyosun. Keske bulabilsen birini
Canım devlette ne kadar ücreti? Ben universite hastanesine gidiyorum ama doktor özel. Acaba doğum ne kadar hiç sormadımdaKeske bulabilsem hic yokta .. esimin akrabasinda vardi oda emekli olmus ayrintili ultrason zmaninda yardimci olsun diye aramistik.. ama cok memnun kalan var etrafimdada o hastaneye gidip bi kayit amacli bakicam zaten suanda zoomdan derslerine katiliyorum bakalim canim nasip
İnan devleti bende düşünmüyor değilim ama tek kişilik oda da kalmak istiyorum aynı zamanda da. O yüzden bende önce bir konuşacağım bakalım. Şu anda 7 bin TL ayırdık özel için. Tabi doğuma kadar fiyatlar ne olur bilemiyorum da ki turistik bir yeri hiç düşünemiyorumKizlar ozelde dogum yapmayi isterdim ama cok pahali o yuzden devlet hastanesi arastirdim baya Ankara sehir hastanesini bulabildim .. sanci aninda esin refakatci olarak girebiliyormus dogum ani cikiyormus yanimdan adini verebildim o isi hallettim.. ayri ozel oda veriyolarmis baya cazibeli geldi bana..
Zubeyde hanim yada sehir hastanesi arasinda kaldim bende .. ilk oglumu ablanda bilir Zekeriya Tahir Burak hastanesi genelde büyük dogum derlerdi sehir hastanesine tasindi.. o zman yeterli degildi tek oda veremiyorlardi banyosu bile yoktu 6 kisi vardik odalarda .. ama suan cok iyi hemen hemen her hastane esimin yanima girebilmesi dogum oncesi ve sonrasi yanimda olabilcek olmasi hosuma gitti ne yalan soyleyimAblama yazdim simdi sormaya. Cunku cok memnun kalmisti. Bana ara ara diyor keske buraya gelsen burada dogursan, burada devlet hastaneleri var ozellerden bile guzel. Ilkini Zubeyde Hanimda, 2.sini Turgut Ozal hastanesinde yapmis. Turgut Ozal once ozelmis sonra devlet olmus. Ozel odalari varmis, guzel muamele etmisler. Memnun anlatiyor. Ben burda devlette yapicam. Odada 2 kisi oluyor. Ama yine iyiler, haklarini da yemiyim.
Devlet hastanesinde yaptim 2 dogumuda ucret odemedim canim hic .. hastanelerde ozel oda isteyenler ucret veriyormus galiba ondan hic haberim yoktu benim ama suan zaten hemen hemen her hastanede ozel oda gibiymis.. arastirmalarima gore oda bana ve esime ait sanci ve dogum odalari cok yakinmis birbirine sen donene kadar odan hazir vs vs birde sünnet isini arastircam o kaldi sadeceCanım devlette ne kadar ücreti? Ben universite hastanesine gidiyorum ama doktor özel. Acaba doğum ne kadar hiç sormadımda
Bana ozel icin ucret agir geldi canim ya.. simdiki devlet hastanelerini ozelden daha cok tercih ediyorlmis.. zaten 2 cocugda devlette yaptim onceki kadar bilincsiz ebeler doktorlar yok bana denk gelenler kotu degildi benim dogumumla alakaliydi genelde.. ben kendimi hazirlayimda hasta icin sanci baslayinca ne olur bilemem gek korkum evde yalnizken yakalanirsamİnan devleti bende düşünmüyor değilim ama tek kişilik oda da kalmak istiyorum aynı zamanda da. O yüzden bende önce bir konuşacağım bakalım. Şu anda 7 bin TL ayırdık özel için. Tabi doğuma kadar fiyatlar ne olur bilemiyorum da ki turistik bir yeri hiç düşünemiyorum
Gecen yil ozel oda icin 160 odemisti bi tanidik. Dogum icin zaten ucret yok sigortan karsiliyo.Canım devlette ne kadar ücreti? Ben universite hastanesine gidiyorum ama doktor özel. Acaba doğum ne kadar hiç sormadımda
Bence devlette normal dogumun en korkulacak yani doktorunla dogumda rastlasamama ihtimaliBana ozel icin ucret agir geldi canim ya.. simdiki devlet hastanelerini ozelden daha cok tercih ediyorlmis.. zaten 2 cocugda devlette yaptim onceki kadar bilincsiz ebeler doktorlar yok bana denk gelenler kotu degildi benim dogumumla alakaliydi genelde.. ben kendimi hazirlayimda hasta icin sanci baslayinca ne olur bilemem gek korkum evde yalnizken yakalanirsam
Oda sansima artik ya kizda doktorum vardi cokta guven vermemisti aslinda o an zaten caninin derdine dusuyosun kimseyi gormuyo ki gozun hayirlsi olsun hakkimizda insallahBence devlette normal dogumun en korkulacak yani doktorunla dogumda rastlasamama ihtimali
ben ataşehir avicennaya gidiyorum, hastaneyi de doktoru da pek araştırmamıştım aslında. şuan gittiğim doktoruma bekarkende gidiyordum ordan tanıyınca hamileliğimde aynı kişiye gitmeyi tercih ettim. Nuran Kıyak adı, ilgili ve içimi rahatlatıyor, güzel yönlendiriyor. o yüzden bu hastanede doğum yaparım dedim. şöyle bir şey var normal ve sezeryan için aynı fiyat verdiler. 5500 tl. ilk doğum olacağı için 5500müş normalde. 2. filan olsa 4.500 olacakmış normal doğumum. diğer hastanelerde arada fark olur ama burası normal doğumu da yüksek ücretlendirmiş. yenidoğan ünitesini sormadım onu da soracağım. arkadaşım medipol koşuyoluna gidiyor normal 4bin küsür, sezeryan 6200 demiş. he benim bu sezeryan zorunlu olursa 5.500. tercihten kaynaklı olursa 6.500 müş.Kızlar nasılsınız? Bende doğum hastanemi araştırıyordum. Sigortamın belli bir limiti varmış malesef. Limitsize ceviremiyormusum. Normalde özel sağlık hastanesinde yapacaktım fakat doktor ayrı 10 bin tl alıyor (özel doktor oldugu icin) hastanede ayrı 8 bin tl talep ediyormuş o yüzden eledim direkmedicana hastanesini düsünüyorum şuan onun fiyatı daha uygun 5.750 tl alıyormus dogum icin. Zaten hangi hastane olursa olsun doktorum aynı olacağı için benim icin temiz olsun,güvenli olsun, birde yenidoğan bakım ünitesi olsun yeterli.
Devlette mantıklı ama istediğim doktor yaptırabiliyır mu ki doğumuBana ozel icin ucret agir geldi canim ya.. simdiki devlet hastanelerini ozelden daha cok tercih ediyorlmis.. zaten 2 cocugda devlette yaptim onceki kadar bilincsiz ebeler doktorlar yok bana denk gelenler kotu degildi benim dogumumla alakaliydi genelde.. ben kendimi hazirlayimda hasta icin sanci baslayinca ne olur bilemem gek korkum evde yalnizken yakalanirsam
geçmiş olsun canım, inşallah 36. haftayı görürsün. stres, üzüntü yapmamaya çalışGünaydın, tünaydın kızlar
Dün sancıyla hastaneye gittim 2 gün boyunca vakitsiz gelen uzun süreli sancılarım oldu. Doğum sancısı değildi ama şiddeti fazlaydı. Biliyorsunuz benim kız erken doğum 25.haftada onda kasılmalar başlamıştı. Yalancı kasılma dememişlerdi erken doğum tehdidi diye söylemişti doktorum bunda da hafta yaklaşıp sancı olunca soluğu acilde aldık.
Doktorum ebe kontrolü istedi açılmama baktılar çok şükür açılma yok idrarda az enfeksiyon ve kanda az düşüklük çıktı yatış yap kontrol altında ol dedi ama kızım var yarın gelip detaylı konuşalım deyip imza atıp çıktım. İğne yaptılar daha iyiyim sancım kesildi gece yalancı kasılma geldi gitti. Doktorum da bugün öğleden sonra bekliyor büyük ihtimalle bunda da erken doğum riskini düşünüp sıkı takibe başlayacak36 yı görseydik bari dua edin kızlar öylesine birşey olmuş olsun
Gelmis gecmis olsun canim insallah zamaninda gelir bebeginGünaydın, tünaydın kızlar
Dün sancıyla hastaneye gittim 2 gün boyunca vakitsiz gelen uzun süreli sancılarım oldu. Doğum sancısı değildi ama şiddeti fazlaydı. Biliyorsunuz benim kız erken doğum 25.haftada onda kasılmalar başlamıştı. Yalancı kasılma dememişlerdi erken doğum tehdidi diye söylemişti doktorum bunda da hafta yaklaşıp sancı olunca soluğu acilde aldık.
Doktorum ebe kontrolü istedi açılmama baktılar çok şükür açılma yok idrarda az enfeksiyon ve kanda az düşüklük çıktı yatış yap kontrol altında ol dedi ama kızım var yarın gelip detaylı konuşalım deyip imza atıp çıktım. İğne yaptılar daha iyiyim sancım kesildi gece yalancı kasılma geldi gitti. Doktorum da bugün öğleden sonra bekliyor büyük ihtimalle bunda da erken doğum riskini düşünüp sıkı takibe başlayacak36 yı görseydik bari dua edin kızlar öylesine birşey olmuş olsun
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah sağlıkla zamanında alırsın kucağına.Günaydın, tünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?