2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İstanbulda hava insanı delirtiyor valla, sabah soğuk öğlen sıcak akşama geri serinliyor ne giyceğimi şaşırdım artık
ay bende istanbuldayım hava benim moralimi ruh halimi çok etkiliyor yaz bu sene cok nazlandı ya
Aynen öyle. Akdeniz yaşıyor yazı şu anda. Diğer belgeler hala kışta. Geçen sene bu aylarda biz burda yanıyorduk
hamileliğimi istanbulda geçirdiğim için bende çok üzgünüm. Hem benim memleketim ve hem eşimin memleketinde sahile çok yakınız ve çanakkale yalova karamürsel sahil memleketleri tabi bi antalya etmez ama ve ben şuan ümraniyedeyim kendimi yürüyüş yapmaya motive edemiyorum.

Kız ben ne yapayım köydeyim anaaa çık gez Bi mahallede markete parka git. Burda hiç biri yok. Olsa her gün derim bende keşke manavgatta geçirseydim. Ama insan evini arıyor. Eşim gönderecekti istemedim. 9 ay nebyapcam başka yerde

köyde de en kötü kuş sesi vardır :) 10 dklık yerde parkta falan var aslında ama deniz görmeyince bunalıyorum. Annemlere de kalabilirim yakın bu sefer eşime kıyamıyorum, git gel yolculuktan nefret ediyorum sanırım hamilelikten midir bilmem çok çabuk modum düşüyor moralim bozuluyor depresifim

Aynen ya bide bende böyle hamilelik yanmaları falanda yok hala üşüyorum yaz gelsin istiyorum ama gelincede pişman olmam inşallah

Aynen ya bide bende böyle hamilelik yanmaları falanda yok hala üşüyorum yaz gelsin istiyorum ama gelincede pişman olmam inşallah
bende polar sabahlıkla geziniyorum hala yün çorap giyiyorum. Arkadasım bugün doğum yapacak inşallah dün konuştum dediki yandım bunaldım seni Ağustosta düşünemiyorum dedi hamileliğimi duyan herkes Allah yardımcın olsun sıcaklarda zor diyor yanacaz da daha var sanırım

Ay aynen bende öyleyim gecede kalın giyinip yorganla yatıyorum hala benim müdürlükte hamile bir arkadaş daha var aramızda 1 ay var o sürekli yanıyorum diye şikayet ediyor mesela

Kesinlikle benim de hedefim oyle. Ilki 27ydi, sukur geldik. Ardindan 32, ardindan 34. 34ten sonra ne zaman isterse gelebilir.

Kizlar ozelde dogum yapmayi isterdim ama cok pahali o yuzden devlet hastanesi arastirdim baya Ankara sehir hastanesini bulabildim .. sanci aninda esin refakatci olarak girebiliyormus dogum ani cikiyormus yanimdan adini verebildim o isi hallettim.. ayri ozel oda veriyolarmis baya cazibeli geldi bana..

Kızlar iyi günler benim bugün kan tahlillerim çıktı. Kolesterol, trigliserit yüksekliği çıktı. Okudum internetten gebelikte 2-3trimestrde artıyormuş. Amma yinede endişe ettim

Kuzum devlette de ucretli hizmetler var uygun fiyatlarda. Ne varsa yararlan. Bi de tanidik ebe hemsire falan bulursan o zaman ozel muamelesi goruyosun. Keske bulabilsen birini

Günaydın inşallah iyi sonuçlar alırsınız. Ben de bugün 2 de gideceğim. 1 ayı 10 gün filan geçmiş oldu. Şeker testi vs nolcak bilmiyorum 2 de olduğu için tokk gideceğim
Amin canım insallah.
Bana açmısin dedi açım dedim hemen vereli. Dedibelki yarın gelintest için derler.

Ablama yazdim simdi sormaya. Cunku cok memnun kalmisti. Bana ara ara diyor keske buraya gelsen burada dogursan, burada devlet hastaneleri var ozellerden bile guzel. Ilkini Zubeyde Hanimda, 2.sini Turgut Ozal hastanesinde yapmis. Turgut Ozal once ozelmis sonra devlet olmus. Ozel odalari varmis, guzel muamele etmisler. Memnun anlatiyor. Ben burda devlette yapicam. Odada 2 kisi oluyor. Ama yine iyiler, haklarini da yemiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…