Aynen öyle. Akdeniz yaşıyor yazı şu anda. Diğer belgeler hala kışta. Geçen sene bu aylarda biz burda yanıyordukHay maşallah, bu sene her yere yaz geç geliyor gerçi
inşallah temiz çıkar Rabbim ferahlandırsınGünaydın hanımlar.
Bugün doktor kontrolümüz var.
Şeker testi isterse diye aç gidicem inşallah gebelik şekeri çıkmaz.
Gen testi hala çıkmadı
Dualarınızı esirgemeyin sonuçlar temiz ve sorunsuz gelir inşallah.
ay bende istanbuldayım hava benim moralimi ruh halimi çok etkiliyor yaz bu sene cok nazlandı yaİstanbulda hava insanı delirtiyor valla, sabah soğuk öğlen sıcak akşama geri serinliyor ne giyceğimi şaşırdım artık
hamileliğimi istanbulda geçirdiğim için bende çok üzgünüm. Hem benim memleketim ve hem eşimin memleketinde sahile çok yakınız ve çanakkale yalova karamürsel sahil memleketleri tabi bi antalya etmez ama ve ben şuan ümraniyedeyimAynen öyle. Akdeniz yaşıyor yazı şu anda. Diğer belgeler hala kışta. Geçen sene bu aylarda biz burda yanıyorduk
Kız ben ne yapayım köydeyimay bende istanbuldayım hava benim moralimi ruh halimi çok etkiliyor yaz bu sene cok nazlandı ya
hamileliğimi istanbulda geçirdiğim için bende çok üzgünüm. Hem benim memleketim ve hem eşimin memleketinde sahile çok yakınız ve çanakkale yalova karamürsel sahil memleketleri tabi bi antalya etmez ama ve ben şuan ümraniyedeyimkendimi yürüyüş yapmaya motive edemiyorum.
Aynen ya bide bende böyle hamilelik yanmaları falanda yok hala üşüyorumay bende istanbuldayım hava benim moralimi ruh halimi çok etkiliyor yaz bu sene cok nazlandı ya
hamileliğimi istanbulda geçirdiğim için bende çok üzgünüm. Hem benim memleketim ve hem eşimin memleketinde sahile çok yakınız ve çanakkale yalova karamürsel sahil memleketleri tabi bi antalya etmez ama ve ben şuan ümraniyedeyimkendimi yürüyüş yapmaya motive edemiyorum.
Cok fena yaa basi donse bu kadar zor olmaz teptikce wcde buluyorum kendimi.. bide yolun ortasinda yapinca vay halimeBenimde her sabah göbeğim ağrılı bir şekilde uyanıyorumresmen o minnak ayaklarıyla göbeğime basıyor bir ağrı oluyor ki çok kötü
bende polar sabahlıkla geziniyorum hala yün çorap giyiyorum. Arkadasım bugün doğum yapacak inşallah dün konuştum dediki yandım bunaldım seni Ağustosta düşünemiyorum dedi hamileliğimi duyan herkes Allah yardımcın olsun sıcaklarda zor diyor yanacaz da daha var sanırımAynen ya bide bende böyle hamilelik yanmaları falanda yok hala üşüyorumyaz gelsin istiyorum ama gelincede pişman olmam inşallah
Sükür bizde 26+0 olduk darisi 30a insallahBiz de bir haftayı daha devirdik. 26+0'dan günaydın.
bende polar sabahlıkla geziniyorum hala yün çorap giyiyorum. Arkadasım bugün doğum yapacak inşallah dün konuştum dediki yandım bunaldım seni Ağustosta düşünemiyorum dedi hamileliğimi duyan herkes Allah yardımcın olsun sıcaklarda zor diyor yanacaz da daha var sanırım
Kesinlikle benim de hedefim oyle. Ilki 27ydi, sukur geldik. Ardindan 32, ardindan 34. 34ten sonra ne zaman isterse gelebilir.Erken gelen bebeklerden cildi gelişimi tamamlamadiklari için dogumda morariyor. Benim de yatay pozisyonda idi, uygun değildi doğuma hem de kucuktu. Cildinde derisi gelişmemiş olduğundan morariyor, Temmuz annelerindeki arkadaşın da ondan olmuştur. Umarım sağlıklıdır bebegi, morluklar geçer bir şekilde. 34 çok iyi hafta. Doktorumun ilk hedefi bende 32, 32 yi atlatalım modunda bebeğin genel gelişimi 32 de oldukça tamamlanmış oluyor, kilo olarak da toparlaması oluyor.
Kuzum devlette de ucretli hizmetler var uygun fiyatlarda. Ne varsa yararlan. Bi de tanidik ebe hemsire falan bulursan o zaman ozel muamelesi goruyosun. Keske bulabilsen biriniKizlar ozelde dogum yapmayi isterdim ama cok pahali o yuzden devlet hastanesi arastirdim baya Ankara sehir hastanesini bulabildim .. sanci aninda esin refakatci olarak girebiliyormus dogum ani cikiyormus yanimdan adini verebildim o isi hallettim.. ayri ozel oda veriyolarmis baya cazibeli geldi bana..
Amin canım insallah.Günaydın inşallah iyi sonuçlar alırsınız. Ben de bugün 2 de gideceğim. 1 ayı 10 gün filan geçmiş oldu. Şeker testi vs nolcak bilmiyorum 2 de olduğu için tokk gideceğim
Amin inşallah canım@Pembekelebek_8787 @-Puffin- gunaydin. Iyi haberlerle insallah. Bizim de kontrolumuz bugun ☺ Ama aksam 19:00'da. Sikayetim yok. Calis, yemek yap derken zaman geciyor. Bu arada burada resmi olarak yaz basladi. 23 derece ve yakiyor gunes.
Amin insallahGünaydınlarrr
inşallah temiz çıkar Rabbim ferahlandırsın
Ablama yazdim simdi sormaya. Cunku cok memnun kalmisti. Bana ara ara diyor keske buraya gelsen burada dogursan, burada devlet hastaneleri var ozellerden bile guzel. Ilkini Zubeyde Hanimda, 2.sini Turgut Ozal hastanesinde yapmis. Turgut Ozal once ozelmis sonra devlet olmus. Ozel odalari varmis, guzel muamele etmisler. Memnun anlatiyor. Ben burda devlette yapicam. Odada 2 kisi oluyor. Ama yine iyiler, haklarini da yemiyim.Kizlar ozelde dogum yapmayi isterdim ama cok pahali o yuzden devlet hastanesi arastirdim baya Ankara sehir hastanesini bulabildim .. sanci aninda esin refakatci olarak girebiliyormus dogum ani cikiyormus yanimdan adini verebildim o isi hallettim.. ayri ozel oda veriyolarmis baya cazibeli geldi bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?