2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun cnm vaktinde gelir inşallah bebişin

Zamaninda sag saglim saglikla gelsin insallah az daha sıksın disini ya dinlen sende bol bol

Aynen bende ama ben zaten gittiğimde doktor değiştireceğim. Öf ne zor işler ya
Yerinde olsam beklemem smdiden giderim. Annenlerin de yazlik vardi yanlis hatirlamiosam az orda az kv de ye ic gez doktorunu da erkenden bulursun hastaneni de

geçmiş olsun canım, inşallah 36. haftayı görürsün. stres, üzüntü yapmamaya çalış
Sağol canım inşallah
Gelmis gecmis olsun canim insallah zamaninda gelir bebegin
Ah inşallah
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah sağlıkla zamanında alırsın kucağına. dikkat et kendine. Annen ya da kv yok mu yardımcı olurlar en azından
Annem var canım gece eşimde işteydi. Annem geldi kaldı yanımda ama kız uyumadı tee gece 3 buçuğa kadar oturdu anneee anneeee deyip ilgi bekledi o da sever böyle ters zamanlarda annecim olmayı

Acaba doktorla konusulsa belli bi ucret karsiligi gelir mi ki hastaneye. Yasak midir acaba
Belkide imkan vardir gorusmek lazim boyle seyleri orda birsuru doktor var mesela kimisi lohusaya bakan kimisi 18yas alti vs vs gebelige zor buldum randevu ayin 23üne .. bi sonraki randevunda o doktoru bulmak zormus mesala

Yerinde olsam beklemem smdiden giderim. Annenlerin de yazlik vardi yanlis hatirlamiosam az orda az kv de ye ic gez doktorunu da erkenden bulursun hastaneni de
Ya Bi şey diyeyim mi çok saçma zamanlama oldu. Kv yanıma geldi 1 aydır bende. Annemler yazlıkta değil. Manavgatta bir tek KB var. Uçak biletleri aşırı pahalı. Maddiyat çok zorluyor

Geçmiş olsun cnm vaktinde gelir inşallah bebişin
İnşallah canım
Zamaninda sag saglim saglikla gelsin insallah az daha sıksın disini ya dinlen sende bol bol
Benimkiler kurtlu galiba yeriniz rahat yatın işte evladım bugün doktorla konuştuktan sonra eşim izin alayım diyor evde çocuk varken zor dinlenmek o da anlamıyor ki daha 2 buçuk yaşında

İnşallah canım

Benimkiler kurtlu galiba yeriniz rahat yatın işte evladım bugün doktorla konuştuktan sonra eşim izin alayım diyor evde çocuk varken zor dinlenmek o da anlamıyor ki daha 2 buçuk yaşında
Valla benimkiler esek kadar oldular anlamiyolar ki seninki ufak daha hic anlamaz esinin izin almasi mantkli biraz .. 30lu haftalara gelsin bari kurtlancaksa o zman kurtlansin simdi cok erken

Ya Bi şey diyeyim mi çok saçma zamanlama oldu. Kv yanıma geldi 1 aydır bende. Annemler yazlıkta değil. Manavgatta bir tek KB var. Uçak biletleri aşırı pahalı. Maddiyat çok zorluyor
Canım sen zaten şimdi gitsen eşin mecbur Bitlis te kalacak hastaneye git geli nasıl yapacaksın

Belkide imkan vardir gorusmek lazim boyle seyleri orda birsuru doktor var mesela kimisi lohusaya bakan kimisi 18yas alti vs vs gebelige zor buldum randevu ayin 23üne .. bi sonraki randevunda o doktoru bulmak zormus mesala
Ben rastgele randevu aldim gittim bakti Kdin dogum olunca hepsi bakar die dusunmustum
Maddiyat icin bisi diyemem ama ha evde yalniz.kalmissin ha annenlerin evinde tam.gitmelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…