HayirDevlette mantıklı ama istediğim doktor yaptırabiliyır mu ki doğumu
PeeeehhhHayirmesaisine denk gelmek gerek. Aksam olursa da nobetci kimse o yaptirir
Onu bilemiyorum iste sezaryanda oluyor ama normal olursa zorDevlette mantıklı ama istediğim doktor yaptırabiliyır mu ki doğumu
Geçmiş olsun cnm vaktinde gelir inşallah bebişinGünaydın, tünaydın kızlar
Dün sancıyla hastaneye gittim 2 gün boyunca vakitsiz gelen uzun süreli sancılarım oldu. Doğum sancısı değildi ama şiddeti fazlaydı. Biliyorsunuz benim kız erken doğum 25.haftada onda kasılmalar başlamıştı. Yalancı kasılma dememişlerdi erken doğum tehdidi diye söylemişti doktorum bunda da hafta yaklaşıp sancı olunca soluğu acilde aldık.
Doktorum ebe kontrolü istedi açılmama baktılar çok şükür açılma yok idrarda az enfeksiyon ve kanda az düşüklük çıktı yatış yap kontrol altında ol dedi ama kızım var yarın gelip detaylı konuşalım deyip imza atıp çıktım. İğne yaptılar daha iyiyim sancım kesildi gece yalancı kasılma geldi gitti. Doktorum da bugün öğleden sonra bekliyor büyük ihtimalle bunda da erken doğum riskini düşünüp sıkı takibe başlayacak36 yı görseydik bari dua edin kızlar öylesine birşey olmuş olsun
Ahahah cikartirsin cikartmaya da ben kendi doktorumu isterim sahsenPeeeehhhstrese girerim çıkartamam çocumu o zaman.
Oyle bi cikarirsin kiPeeeehhhstrese girerim çıkartamam çocumu o zaman.
Tüh ya. Neyse ben yine de düşüneyim bunuOnu bilemiyorum iste sezaryanda oluyor ama normal olursa zor
Acaba doktorla konusulsa belli bi ucret karsiligi gelir mi ki hastaneye. Yasak midir acabaOyle bi cikarirsin kisen tutsanda o firlar
Aynen bende ama ben zaten gittiğimde doktor değiştireceğim. Öf ne zor işler yaAhahah cikartirsin cikartmaya da ben kendi doktorumu isterim sahsen
Zamaninda sag saglim saglikla gelsin insallah az daha sıksın disini ya dinlen sende bol bolGünaydın, tünaydın kızlar
Dün sancıyla hastaneye gittim 2 gün boyunca vakitsiz gelen uzun süreli sancılarım oldu. Doğum sancısı değildi ama şiddeti fazlaydı. Biliyorsunuz benim kız erken doğum 25.haftada onda kasılmalar başlamıştı. Yalancı kasılma dememişlerdi erken doğum tehdidi diye söylemişti doktorum bunda da hafta yaklaşıp sancı olunca soluğu acilde aldık.
Doktorum ebe kontrolü istedi açılmama baktılar çok şükür açılma yok idrarda az enfeksiyon ve kanda az düşüklük çıktı yatış yap kontrol altında ol dedi ama kızım var yarın gelip detaylı konuşalım deyip imza atıp çıktım. İğne yaptılar daha iyiyim sancım kesildi gece yalancı kasılma geldi gitti. Doktorum da bugün öğleden sonra bekliyor büyük ihtimalle bunda da erken doğum riskini düşünüp sıkı takibe başlayacak36 yı görseydik bari dua edin kızlar öylesine birşey olmuş olsun
Niye kız kadının biri 50 yıl tutmuş içindeOyle bi cikarirsin kisen tutsanda o firlar
Yerinde olsam beklemem smdiden giderim. Annenlerin de yazlik vardi yanlis hatirlamiosam az orda az kv de ye ic gez doktorunu da erkenden bulursun hastaneni deAynen bende ama ben zaten gittiğimde doktor değiştireceğim. Öf ne zor işler ya
Sağol canım inşallahgeçmiş olsun canım, inşallah 36. haftayı görürsün. stres, üzüntü yapmamaya çalış
Ah inşallahGelmis gecmis olsun canim insallah zamaninda gelir bebegin
Annem var canım gece eşimde işteydi. Annem geldi kaldı yanımda ama kız uyumadı tee gece 3 buçuğa kadar oturdu anneee anneeee deyip ilgi bekledi o da sever böyle ters zamanlarda annecim olmayıCanım çok geçmiş olsun. İnşallah sağlıkla zamanında alırsın kucağına.dikkat et kendine. Annen ya da kv yok mu yardımcı olurlar en azından
Belkide imkan vardir gorusmek lazim boyle seyleri orda birsuru doktor var mesela kimisi lohusaya bakan kimisi 18yas alti vs vs gebelige zor buldum randevu ayin 23üne .. bi sonraki randevunda o doktoru bulmak zormus mesalaAcaba doktorla konusulsa belli bi ucret karsiligi gelir mi ki hastaneye. Yasak midir acaba
Ya Bi şey diyeyim mi çok saçma zamanlama oldu. Kv yanıma geldi 1 aydır bende. Annemler yazlıkta değil. Manavgatta bir tek KB var. Uçak biletleri aşırı pahalı. Maddiyat çok zorluyorYerinde olsam beklemem smdiden giderim. Annenlerin de yazlik vardi yanlis hatirlamiosam az orda az kv de ye ic gez doktorunu da erkenden bulursun hastaneni de
Sacmalama agzindan cikmistirNiye kız kadının biri 50 yıl tutmuş içinde
İnşallah canımGeçmiş olsun cnm vaktinde gelir inşallah bebişin
Benimkiler kurtlu galiba yeriniz rahat yatın işte evladımZamaninda sag saglim saglikla gelsin insallah az daha sıksın disini ya dinlen sende bol bol
Valla benimkiler esek kadar oldular anlamiyolar ki seninki ufak daha hic anlamaz esinin izin almasi mantkli biraz .. 30lu haftalara gelsin bari kurtlancaksa o zman kurtlansin simdi cok erkenİnşallah canım
Benimkiler kurtlu galiba yeriniz rahat yatın işte evladımbugün doktorla konuştuktan sonra eşim izin alayım diyor evde çocuk varken zor dinlenmek o da anlamıyor ki daha 2 buçuk yaşında
Canım sen zaten şimdi gitsen eşin mecbur Bitlis te kalacak hastaneye git geli nasıl yapacaksınYa Bi şey diyeyim mi çok saçma zamanlama oldu. Kv yanıma geldi 1 aydır bende. Annemler yazlıkta değil. Manavgatta bir tek KB var. Uçak biletleri aşırı pahalı. Maddiyat çok zorluyor
Ben rastgele randevu aldim gittim bakti Kdin dogum olunca hepsi bakar die dusunmustumBelkide imkan vardir gorusmek lazim boyle seyleri orda birsuru doktor var mesela kimisi lohusaya bakan kimisi 18yas alti vs vs gebelige zor buldum randevu ayin 23üne .. bi sonraki randevunda o doktoru bulmak zormus mesala
Maddiyat icin bisi diyemem ama ha evde yalniz.kalmissin ha annenlerin evinde tam.gitmelikYa Bi şey diyeyim mi çok saçma zamanlama oldu. Kv yanıma geldi 1 aydır bende. Annemler yazlıkta değil. Manavgatta bir tek KB var. Uçak biletleri aşırı pahalı. Maddiyat çok zorluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?