- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
Kiz sezaryanda bizim cakma elti memnun kaldi sehir hastanesinde bi arastir istersen sezaryanida normalide ayniymis oranin ilgisi alakasi falanAyy hayırla doğuralım ama kafaya koydum madem sezaryen zaten güzel bir hastane bulabilirim inşallah. 9bin hazır Okey ama bu para ile farklı şeyler de yapabilirim ne bilim ya karıştım.
Anladım canım dikkat et kendine. Tam ağırlaştığımız zamanlar. Çok daha zor olur hasta olursan.Tansiyon etkiliyo galiba sekeri bilmemde canim ... dun bide ince giydim serin ankara yinede bu aralar balkonun kapisini acik unutmusum birde ondan diyorum artik bu aralar zaten iyi hissetmiyorum kendimi her turlu
Her gittiğimde zam var muayeneyeAynen inan bende öyle düşünüyorum. Ama benim normal mi sezaryen mi belli olmadığı için ekstra düşünüyorum. Artık son haftalarda belli olur herhalde o da. Bizde 7 bin ama artar gibi geliyor fiyatlar.
Duy sesimii dunden beri sehirde dogurcam diyom nasil duymannKafamda çılgın sorular oluşturdunuzNapcaz netcez kızlarr. Nerde doğurcazzz. Ankara duy sesimi devlette doğurcaklar kimler? Nerde nasıl kime olcak?
Şehir hastanesi de tmmdr oraya da bakcam doğum şartları vsKiz sezaryanda bizim cakma elti memnun kaldi sehir hastanesinde bi arastir istersen sezaryanida normalide ayniymis oranin ilgisi alakasi falan
Çok takip edemez oldum geçmiş mesajlarıDuy sesimii dunden beri sehirde dogurcam diyom nasil duymann
Ay hastalik deme benim kiz oglan 1 haftadir hasta arada banada gecrr gibi oldu zaten.. baya agirlastik hemde temmuzu dusunuyorum ben simdiden pek zorlanmam heralde ya 2 cocukta boyle tam yaza denk geldi cokta zorlanmadim ilik bi dus birde dondurma cok iyi geliyoduAnladım canım dikkat et kendine. Tam ağırlaştığımız zamanlar. Çok daha zor olur hasta olursan.
Aynen aynen. Benim burası rahat baya da uygun. Fiyatlara yıl başında xam geldi sadece onun harici diğer testler falan da çok uyguna gelmişti. Manavgat mahvedecek bizi. Neyse sağlıkla doğsunlar da yapacak bir şey yok. Doğum içinde bir çaresini bulacağız gayrıHer gittiğimde zam var muayeneyeArtık geçtim ondan da doğum bari belimizi bükmesin.
Geçmiş olsunAy hastalik deme benim kiz oglan 1 haftadir hasta arada banada gecrr gibi oldu zaten.. baya agirlastik hemde temmuzu dusunuyorum ben simdiden pek zorlanmam heralde ya 2 cocukta boyle tam yaza denk geldi cokta zorlanmadim ilik bi dus birde dondurma cok iyi geliyodu.. evin yaz temizligi buyudu simdide gozume
Gel gel gelmezsen darilirimÇok takip edemez oldum geçmiş mesajlarışehirde dogurcan Okey ben de gelirim yanına belki du bakalım
Ben devlet hastanelerinden genel olarak nefret ediyorum zaten sana bisey soyleyeyim mi üşenmez isen kazana git vallahi özel gibi yedi sülaleni de aliyorlar hastaneyeZübeyde hanıma gittim ben ilk oy dedim çok eski çok karışık ağladım çıktım.
Gazi de arkadaşim 2 dogum yapti memnunduHacettepe de olabilir Ankara gaziye gideceğim bı yarın. Orda estetik oldumdu memnumdum. Üniversite sanki daha iyi olur dediğin gibi.
Kiz çakma elti ne ayKiz sezaryanda bizim cakma elti memnun kaldi sehir hastanesinde bi arastir istersen sezaryanida normalide ayniymis oranin ilgisi alakasi falan
Ahahaha sormaaAynen aynen. Benim burası rahat baya da uygun. Fiyatlara yıl başında xam geldi sadece onun harici diğer testler falan da çok uyguna gelmişti. Manavgat mahvedecek bizi. Neyse sağlıkla doğsunlar da yapacak bir şey yok. Doğum içinde bir çaresini bulacağız gayrıevde mi doğursam
Ay ne egitimi beni de alin bende yenimahalledeyimGel gel gelmezsen darilirimbende henuz pek bilmiyorum numarasini buldum gebelik egitimine oraya kayit oldum 4 haftalik bi zoom uzerinden ders zorunlulugu var teli atiyom bi koseye oyle geciriyorum vakit.. refakatci adi sordular onu yazdim wpden bi hastaneye gidip kaydim kaldi arastircagim seyler var daha benimde.. etlikteki zubeydeye gitcegime sehire giderim daha iyi
Net beni de kimse Zübeydeye götüremez artık yanında geçerken midem kalkıyorGel gel gelmezsen darilirimbende henuz pek bilmiyorum numarasini buldum gebelik egitimine oraya kayit oldum 4 haftalik bi zoom uzerinden ders zorunlulugu var teli atiyom bi koseye oyle geciriyorum vakit.. refakatci adi sordular onu yazdim wpden bi hastaneye gidip kaydim kaldi arastircagim seyler var daha benimde.. etlikteki zubeydeye gitcegime sehire giderim daha iyi
Masallah ne kaynanalar var bizimkide anneni cagir diyo anam macbur ya o geziyo evin icindeGeçmiş olsunAllah sabrını verir yazın inşallah. Benim temizliği kaynana yaptı sağolsun
38 i geçerse doktor beni sezaryen et diyeceğimAhahaha sormaadu bakalım bulcaz doğurcak bi yer
Sehir hastanesi kuzu gebelik egitimi veriyomus kayit oldum isteAy ne egitimi beni de alin bende yenimahalledeyim
Kazan neresi ayBen devlet hastanelerinden genel olarak nefret ediyorum zaten sana bisey soyleyeyim mi üşenmez isen kazana git vallahi özel gibi yedi sülaleni de aliyorlar hastaneyeilk dogum yaptirmiyor yalçin bey var o hemen dogurtuveriyor benim butun ailem kazanda abimde anestezi uzmani bak gidersen dogumuna kesin girer
Gazi de arkadaşim 2 dogum yapti memnundu
Kiz çakma elti ne ay
Aaaaa. Sanki sadece senin ananın torunu. Sevmeye gelince de dersin anam sevecek diyeMasallah ne kaynanalar var bizimkide anneni cagir diyo anam macbur ya o geziyo evin icinde
Esimin kuzeninin eşi bana elti düsermiste cakma diyorum bende orjinal olmadigindanBen devlet hastanelerinden genel olarak nefret ediyorum zaten sana bisey soyleyeyim mi üşenmez isen kazana git vallahi özel gibi yedi sülaleni de aliyorlar hastaneyeilk dogum yaptirmiyor yalçin bey var o hemen dogurtuveriyor benim butun ailem kazanda abimde anestezi uzmani bak gidersen dogumuna kesin girer
Gazi de arkadaşim 2 dogum yapti memnundu
Kiz çakma elti ne ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?