2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy hayırla doğuralım ama kafaya koydum madem sezaryen zaten güzel bir hastane bulabilirim inşallah. 9bin hazır Okey ama bu para ile farklı şeyler de yapabilirim ne bilim ya karıştım.
Kiz sezaryanda bizim cakma elti memnun kaldi sehir hastanesinde bi arastir istersen sezaryanida normalide ayniymis oranin ilgisi alakasi falan

Tansiyon etkiliyo galiba sekeri bilmemde canim ... dun bide ince giydim serin ankara yinede bu aralar balkonun kapisini acik unutmusum birde ondan diyorum artik bu aralar zaten iyi hissetmiyorum kendimi her turlu
Anladım canım dikkat et kendine. Tam ağırlaştığımız zamanlar. Çok daha zor olur hasta olursan.

Aynen inan bende öyle düşünüyorum. Ama benim normal mi sezaryen mi belli olmadığı için ekstra düşünüyorum. Artık son haftalarda belli olur herhalde o da. Bizde 7 bin ama artar gibi geliyor fiyatlar.
Her gittiğimde zam var muayeneye Artık geçtim ondan da doğum bari belimizi bükmesin.

Kiz sezaryanda bizim cakma elti memnun kaldi sehir hastanesinde bi arastir istersen sezaryanida normalide ayniymis oranin ilgisi alakasi falan
Şehir hastanesi de tmmdr oraya da bakcam doğum şartları vs

Anladım canım dikkat et kendine. Tam ağırlaştığımız zamanlar. Çok daha zor olur hasta olursan.
Ay hastalik deme benim kiz oglan 1 haftadir hasta arada banada gecrr gibi oldu zaten.. baya agirlastik hemde temmuzu dusunuyorum ben simdiden pek zorlanmam heralde ya 2 cocukta boyle tam yaza denk geldi cokta zorlanmadim ilik bi dus birde dondurma cok iyi geliyodu .. evin yaz temizligi buyudu simdide gozume

Her gittiğimde zam var muayeneye Artık geçtim ondan da doğum bari belimizi bükmesin.
Aynen aynen. Benim burası rahat baya da uygun. Fiyatlara yıl başında xam geldi sadece onun harici diğer testler falan da çok uyguna gelmişti. Manavgat mahvedecek bizi. Neyse sağlıkla doğsunlar da yapacak bir şey yok. Doğum içinde bir çaresini bulacağız gayrı evde mi doğursam

Geçmiş olsun Allah sabrını verir yazın inşallah. Benim temizliği kaynana yaptı sağolsun

Çok takip edemez oldum geçmiş mesajları şehirde dogurcan Okey ben de gelirim yanına belkidu bakalım
Gel gel gelmezsen darilirim bende henuz pek bilmiyorum numarasini buldum gebelik egitimine oraya kayit oldum 4 haftalik bi zoom uzerinden ders zorunlulugu var teli atiyom bi koseye oyle geciriyorum vakit.. refakatci adi sordular onu yazdim wpden bi hastaneye gidip kaydim kaldi arastircagim seyler var daha benimde.. etlikteki zubeydeye gitcegime sehire giderim daha iyi

Zübeyde hanıma gittim ben ilk oy dedim çok eski çok karışık ağladım çıktım.
Ben devlet hastanelerinden genel olarak nefret ediyorum zaten sana bisey soyleyeyim mi üşenmez isen kazana git vallahi özel gibi yedi sülaleni de aliyorlar hastaneye ilk dogum yaptirmiyor yalçin bey var o hemen dogurtuveriyor benim butun ailem kazanda abimde anestezi uzmani bak gidersen dogumuna kesin girer
Hacettepe de olabilir Ankara gaziye gideceğim bı yarın. Orda estetik oldumdu memnumdum. Üniversite sanki daha iyi olur dediğin gibi.
Gazi de arkadaşim 2 dogum yapti memnundu
Kiz çakma elti ne ay

Ahahaha sormaa du bakalım bulcaz doğurcak bi yer

Ay ne egitimi beni de alin bende yenimahalledeyim

Net beni de kimse Zübeydeye götüremez artık yanında geçerken midem kalkıyor kötü bir anım olduğu için

Kazan neresi ay ben bilmiyorum Ankara da mı buraları pek bilmem ama ekran resmi alıyorum önerileri.

Esimin kuzeninin eşi bana elti düsermiste cakma diyorum bende orjinal olmadigindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…