2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

38 i geçerse doktor beni sezaryen et diyeceğim
Belki normal daha kolay ama inan ben de ameliyata razı bir kafa yapısı var ilki çatı dar dedi hemen öylemi tmm sezaryen olsun diye atladım.

Aaaaa. Sanki sadece senin ananın torunu. Sevmeye gelince de dersin anam sevecek diye şimdi yardım etmeyecekte ne zaman edecek. Ne kadar gıcıklar ya.
Hic birinde etmedi ki bunda etsin cocuklari salicam yanina baksin bi zahmet kendim yavas yavas yaparim agiz egcegime ona aman aman ben yapim temizligide belki dogumu hizlandirir

Net beni de kimse Zübeydeye götüremez artık yanında geçerken midem kalkıyor kötü bir anım olduğu için
Bizi anca sehir hastanesi kabul eder sanki aman heryer hastane yine kendim dogurcam zaten bi cekip alcaklar ne is yapiyolarda para sayamam bebeme harcarim o parayi

Belki normal daha kolay ama inan ben de ameliyata razı bir kafa yapısı var ilki çatı dar dedi hemen öylemi tmm sezaryen olsun diye atladım.
Banada rahim duvarin arkada dedi zor olur dediydi.. gavurun adami madem zor olcak ne diye sezaryani onermiyon anami aglattilardi

Bizi anca sehir hastanesi kabul eder sanki aman heryer hastane yine kendim dogurcam zaten bi cekip alcaklar ne is yapiyolarda para sayamam bebeme harcarim o parayi
Evet bende hastaneye vermek yerine bebeme harcarım demeye başladım

Ben çok kararsızım valla bu konuda. Sezaryen derse bile düşünürüm baya Bi
Hic birinde etmedi ki bunda etsin cocuklari salicam yanina baksin bi zahmet kendim yavas yavas yaparim agiz egcegime ona aman aman ben yapim temizligide belki dogumu hizlandirir
Aynen öyle gönder baksın bebelere. Ya valla şu kafa yapısı var aslında büyüklerde bize zamanında kimse yardım etmedi. E bizde etmeyince bir şey olmaz gibi düşünüyorlar. Bir de bebeklerimize onlar bakacak doğunca biz hizmet edeceğiz. Sanki ye doğuran onlarmış gibi oturacaklar. Ben söyledim hepsine direkt. Kimse kusura bakmasın diye

Lohusayken cok tartistik en son kizda kovmustum basima hasta numarasi yapip yatmisti o halde ben buna bakacaktim guya ama umdugu olmadi dememe gerek yok heralde olacaklari simdiden kestirmesi lazim

Esimin kuzeninin eşi bana elti düsermiste cakma diyorum bende orjinal olmadigindan
Ay ne alakaymis esimin kuzen eşleriyle hic muhattap bile olmam merhaba merhaba 7 sülalesiyle mi ugraşcaz be
Banada rahim duvarin arkada dedi zor olur dediydi.. gavurun adami madem zor olcak ne diye sezaryani onermiyon anami aglattilardi
Yedi göbek Ankarali olduguna yeminedebilirim ama ıspatlayamam

Ya ben de anlamadım, "çok aşağıda değil ama sonuç olarak aşağıda yukarı çıkmasını umuyorum" dedi.

Hastayı korkutmamak için böyle elinden bir şey gelmeyecek bir durumda pek paylaşmıyor ama asla risk alan ihmalkar bir doktor da değil, riskli olsa mutlaka uyarırdı. Fibromlar yüzünden ağrım olduğunda apandistten şüphelenmişti emin olana kadar çok sıkı takip etti Allah var hakkını yiyemem.

Bir de ben yüzmeye falan gittim, hep de sordum doktora, "gidebilirsin normal hayatına devam et" dedi hep bana. Riskli olsa uyarırdı herhalde. İlişki biz hiç sormadık ama o da hiç yasaklamadı, konusu bile geçmedi. Her kontrolde her şey yolunda madam, normal hayatına devam edebilirsin madam dedi ben de anlamadım nasıl iş Kontrollerin arası bile 1,5 ay hep.

Tam inmemiştir o zaman yoksa iliski kesinlikle yasak direk kanama oluyormuş yakinlasmistir yarisini kapatirsa tam kalatirsa plesenta previa diyorlar plesentanin her pozisyonunun bir adi var zaten kaparsa söyler insallah cikar canim

Lohusayken cok tartistik en son kizda kovmustum basima hasta numarasi yapip yatmisti o halde ben buna bakacaktim guya ama umdugu olmadi dememe gerek yok heralde olacaklari simdiden kestirmesi lazim
Valla b.kunu cikariolar artk. Ben kv ye hastaneye gelim dedi allah askina gelme orda canimin derdindeyim senle mi ugrasayim dedm. Cunku cenesi durmuyo sunu yap bunu yap soyle gez tuvalete gitme bebek dogar cildirtti beni ilkinde. Sonrasinda da devam etti para icin bebeyi yogunbakima aldilar die die curuttu beni. Ay hatirlamak istemiorum hatirladikca bileniorum kadina. Normalde iyidir ama hamileyken lohusayken batiyo bana

Günaydın hanımlar, dün test vermiştim genel olarak sekerden supheleniyordum. Aclık 72 gelmiş bir sıkıntı yoktu.crp 10 gelmiş. Tsh normal değer gelmişken T4 DÜŞÜK gelmiş, hamileliğin basından beri tiroid ilacı kullanıyorum zaten. T4 Ü düşük gelen var mı hiç, doktoru ne önerdi? Ferritin de 29 gelmiş iyi mi sizce

Ben yurtdışındayim Haziran sonuna doğru gelicem ancak. Oğlumun okulunun tatile girmesini bekliyoruz.

Ben bu zamana kadar hep normal düşündüğüm için ve ne gariptir ki o plasentayı asağıda gören doktorum da hep "ilkini normal doğurmuşsun bunu da normal doğurursun" dediği için planımı programımı hep ona göre yaptım.

Doğal doğum yanlısı bir hastane ve doktor buldum, fiyatını sordurdum, doulamla bile irtibata geçip anlaşmıştım Normal doğum süreci çok başka, özellikle sancı sürecini özelde konforlu bir şekilde geçirmek isterim, doğuma da tanıdığım güvendiğim doktor girsin isterim o anda tarzını bilmediğim birinin doğum yaptırması strese sokar beni güvenemem.

Ama sezaryen sonuçta ameliyat olduğu için doktorumu seçme şansım olacak, şehir hastanelerini de herkes çok övüyor, özelden farkı yok diyorlar, ben de zaten normal olursa da ortalama bir özelde doğuracam, Amerikan Hastanesi'nde ya da Acıbademde değil O yüzden orada da olsa olur gibime geldi.

Zaten doğum sonrası ziyaretçi ne kadar az o kadar iyi bence Refakatçi olduktan sonra daha avantajlı geldi bu durum bana İlk doğumumda arabayla kontrollere ve doğuma rahat gelip gidelim diye dayım İstanbul'da kalmıştı sağolsun, yengem de sancı odasında başından sonuna kadar beklemişti, hiç rahat edememiştim. O yüzden bu sefer eşim Türkçe bilmediği için doula ayarladım, oğlumun yanında kalma bahanesiyle annem bile gelmeyecekti, doğuma kadar eşim, doğum sonrası annem refakatçi olacaktı. Öyle ayarlamıştık. Ama bakalım şimdi ne olacak.

Normal olursa eski plandan gideriz, sezaryen olursa şehir Hastanesi'nde doktor araştırırım. Belli olmazsa da ikisinde de takip edip duruma bakarım artık. İstanbul'a geldiğimde doğum öncesi bir aksilik olmazsa en az 1 ay olmuş olacak.

Benim plesentam ilk zamanlar yukardaykem 17 hafta civarlarında rahim agzına yakın bi yere kadar düşmüştü. Sonrasında ben sürekli yattım ve dinlendim. 22. Haftada yukarı cıkmıstı plesenta doktor yeri güzel yukarı cıkmaya baslamış demişti. Sen de yat dinlen bol bol

Ay ben de bu kafayı anlamıyorum. Bebek daha yeni dünyaya gelmiş, tek bildiği şey annesinin kokusu, onu annenin kucağından ayırıp anneden hizmet beklemek çok saçma. Çocuk uyudukça da anne dinlenecek ki sütü çoğalsın. Yani her türlü lohusa iptal, o emzirecek yatacak dinlenecek. En fazla yapacağı başka yavrusu varsa onunla ilgilenmek olabilir.

Hele böyle gelip hasta yatmak neyin kafası. Lohusa evinde hasta olduysan kimseye hayrın kalmamıştır bir de sen yük olmamak için çekip gidersin. Lohusadan da rol çalmaya çalışmazsın artık yaa.

Ay bana yat dinlen, iş yapma falan da demedi Progestan falan zaten vermedi.

Ben başka bir doktora daha mı gitsem netsem anlamadım bu işten.

Daha dün hamileler için özel eğitim alan hocamla birebir spora da başladık. 1 aylık parayı da peşin vermiştim Bugün de yüzme kaydımı yenilicektim. Doktora telefon edip soracaktım emin olmak için ama hep izin verdi bu zamana kadar "her şey yolunda normal hayatına devam et" dedi zaten. Olmadı gidip de bir daha mı konuşsam detaylı.

Aman olmasın daha iyi. Yük olmuş valla
Hadi inşallah her şey gönlümüzce olur. net olarak 30 dan sonra belli olur her şey. Bende bir gideyim de doktor falan bulayım önce ona göre karar vereceğim. Çok kararsız kaldım çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…