2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tsh, t3 ve t4 hepsinin normal olması beklenir ama zaten ilaç kullanıyormuşsun muhtemelen dozunu bir daha ayarlar doktor.

Ferritin normal değer kaç? Benim 15.5 çıkmış ama normal değer aralığı kadınlar için 13-232 görünüyor tahlil kağıdında. Normal değer laboratuvardan laboratuvara değişebiliyor ama. Doktor "herkesin düşük zaten demir ilacına devam" dedi. Ama belki Türkiye'de damardan takviye falan verebilirler. İdeal olan doğumdan önce depoların full dolu olması. Doğum esnasında ve sonrasında yoğun kan kaybı olacağı için hamilelik sürecinde depoları fullemek gerekiyor.

Selam kızlar dün şeker yüklemesi yaptırdım e nabizda sadece ilk sonucum görünüyor o da 51. Çok mu düşük?

Tam inmemiştir o zaman yoksa iliski kesinlikle yasak direk kanama oluyormuş yakinlasmistir yarisini kapatirsa tam kalatirsa plesenta previa diyorlar plesentanin her pozisyonunun bir adi var zaten kaparsa söyler insallah cikar canim
İnşallah çıkar yaa bakalım hakkımızda hayırlısı. Yani doktorun tavrından ve bu zamana kadarki tutumundan plesenta prvia değil diye düşünüyorum ama nasıl bir pozisyonda onu da tam bilemiyorum. Bugün bir daha gidip sorayım olmazsa detaylı anlatsın nedir ne değildir.
Selam kızlar dün şeker yüklemesi yaptırdım e nabizda sadece ilk sonucum görünüyor o da 51. Çok mu düşük?
Benim açlık şekeri 0.90 çıkmış 1 saat 0.29 2 saat 0.16 Türkiye'de yaptıran biri söylesin sana normali kaçmış. Ama referans değeri de yazar genelde yanında onun içersindeyse endişe edilecek bir şey yok

Benim sülalemin maşallahı var %90 ı şeker hastası bende de üniversite zamanında uzatılmış ogtt de 3.saatten sonra aşırı düşme tespit edilmişti. Şeker 50yken ayakta duruyordum o zaman ki doktor düşüklük daha tehlikeli demişti diyabet diyeti uygulamıştım kızda da suyu Ölçümleri iyiyken 50mg da 1.saat 140 geldi bunda bide 4 gün falan önden gitme var tedbirli olalım dedik. İnşallah temizde çıkacak
Su içmede günüm günümü tutmuyor canım ya bazen bakıyorum deli gibi içmişim bazen suyun varlığını unutmuşum dikkat etmek lazım aslında 2,5-3 litre altına düşmemek gerekiyor. Bundan sonra yani inşallah havalar ısınırsa suyu istesekte unutmayız

Günaydın kızlar
Birinin bana yat demesi gerekiyormuş ya dünden beri uyuyorum nasıl bir yorgunluğum varmış az birşey yiyip mesajlara bakayım yine kontrole gidip bebişleri görenler var sanırım

geçmiş olsun. sen kendine dikkat et de bebeğe bir şe yolmaz. bir virüs almış olmalısın belki de covidtir ama önemli olan bol bol sıvı alıp dinlenmen, kötü olursan doktora git muhakkak. iyi olursun bir an önce inşallah.

Ayyy hatırlatmayınnnn kayın valide hiç bir yere gelmesin. Yeminle tam bir travma bende soğum soğum soğudum aha da ısınamıyorum.. Çeneleri asik suratları saçma sapan düşünceleri. Hepsi kendine kalsın. Öyle bir rest çektim ki ha küslük değil ben dedim senden zerre bir şey istemiyorum. Yapma bana dedim gönderme. Yatağı yorganı cabutu yemeği iviri ziviri istemiyorum ya hu. Zorluyor bir de. Neyseki artık cesaret edemez.

Ben yetişemiyorum sayfalara ya. Valla canlandı sayfamız Benim de gönlümde hala Ankaraya gelmek var ah ah hayaller ve gerçekler. ama 22 aylık bebeğimi alıp gitsem anamın yanına, babasını özlemez mi bu çocuk. ben ikisine aynı anda nasıl bakarım. Türkiye'de direkt beni sezaryene alırlar, sonuçta büyük bir ameliyat ikisine aynı anda nasıl bakarım, kreş bulsam kreşler 2 yaş sonrası alıyor en az, evde bakıcı bulsam ev küçük hepimiz aynı evde çıldırırız, çocuğumu başkasının evine gönderemem katiyen gibi gibi birçok kaygı m olduğundan cesaret edemiyorum. Ama bir bakmışsınız ben de Ankara devlete gelmişim, belki doğumlarımız bile aynı zamanda olur, ne güzel olurdu.

Referans değeri 74-106 görünüyor 51 yazınca baya düşük gibi geldi. Belki de şeker yüklenince bir anda yükselmiştir diğer sonuçları bekliyorum. Çalıştığım için gidemiyorum da bilgisi olan varsa danışmak istedim. Teşekkür ederim

Tam inmemiştir o zaman yoksa iliski kesinlikle yasak direk kanama oluyormuş yakinlasmistir yarisini kapatirsa tam kalatirsa plesenta previa diyorlar plesentanin her pozisyonunun bir adi var zaten kaparsa söyler insallah cikar canim
Bende var plesenta previera 3 aşaması varmış benimkinin seviyesi ortaymis yani rahim ağzını tam kapatmamiş buna rağmen bir sürü beni uyardı.

30lu haftalara gelseydik hayırlısıyla. başlarda her şey daha hızlıydı sanki zaman geçtikçe süreç yavaşlıyor. gerçi ben daha hiç hazırlık da yapmadım. 2-3 haftaya başlıcam artık.

30lu haftalara gelseydik hayırlısıyla. başlarda her şey daha hızlıydı sanki zaman geçtikçe süreç yavaşlıyor. gerçi ben daha hiç hazırlık da yapmadım. 2-3 haftaya başlıcam artık.
Ben de hiiic bisi yapmadim. Ilkinde herseyim tamdi bu haftalarda. Iki uc gundur sanki bi omirdur hamile gibi hissediorum. Sanki hic dogurmayacakmisim bu cocuk benle bi omur boyle kalicakmis gibi bi hissiyat. Cok zorlaniorum

Bencede detaylica sor icin rahat eder
Bende var plesenta previera 3 aşaması varmış benimkinin seviyesi ortaymis yani rahim ağzını tam kapatmamiş buna rağmen bir sürü beni uyardı.
Benimki tam kapali malesef

tünaydın arkadaşlar bugün tetenoz aşısı yaptırıcam ilk defa biraz geç kaldım ama anca karar verdim. Aslında dündü şansıma aşı yoktu bugun tekrar gidicem. 11:30 gittim sağlık ocağına dr u bile göremedim sadece hemşire vardı. açlık şekerimi ölçün dedim bu saate kadar aç mısın yani dedi kızdı birde gece yediğim için açıkmamıştım yani birde azar işittim pöf
bende hem özel hem devlete gidiyorum devletteki ultrason görüntüsü o kadar berbat ki verdiği çıktı bulanık falan sadece gölge vardı yani bende dr katılıyorum ultrason makinası eski yada güzel göstermiyor olabilir bence özel doktorunu dinle içini ferah tut.
Kafamda çılgın sorular oluşturdunuz Napcaz netcez kızlarr. Nerde doğurcazzz. Ankara duy sesimi devlette doğurcaklar kimler? Nerde nasıl kime olcak?
beni ekstra masrafa sokan doktora ayrı ödeyecem hastaneye ayrı ödeyecem o yüzden bende düşünmeye başladım ama ümraniye araştırmaya gidiyorum normalde ama çok kalabalık ve çok temiz değil doğuma da birçok insan girebiliyormuş yani tecrübesiz doktorlar karışık erkek kadın açıkçası bu yüzden istemiyorum stresten doğuramam ümraniye araştırma hastanesi yada üsküdar hastanesi yada bu çevrede özel hastane tecrübesi olan varsa paylaşırsanız süper olur.

Çıkmadı bugün haber verdiler olmamış yine. Sonuç cikmamis. Şimdi başka yer ile görüşüp başka yer arıyoruz.
Delirmemek elde değil 1aydan fazlası. Sonuç bekliyoriz yine çıkmadı.

Aaa online mi özelden yaz canim bana muayene olmayanlar girebiliyor mu ki acaba
Zoom uzerinden haftada 1 defa carsamba gunleri 5 ders canim asisi emzirmesi dogum vs konulari var bende hic muane olmadim direk kayit oldum ama gidicem bi iste kan idrar tarama testini alip kayit yapiyilarmis ozelden veriyim ben sana telini

Aynen 2 cocuktada pek faydasini gormedim oglandada kizdada yapti yapacagini cahil degilim 3.bebek her turlu altindan kalkarim buyuklere zahmet edip bakarsa ne ala .. yoksa yuzune hevesim yok hic..

Anam bana fenalık geliyor. 1 aydır kış gibi hava var soğuk. Kaynanam üşüyor diye ısıtıcısı söndürmedim. Sabahtan geceye kadar dibinde yandı. Sobayı perdeleri yıkadık diye yaklmyalım dedi. Tüter kurum uçar falan fistan diye. 890 tl elektrik faturası gelmiş. 2 saat yakmadık dondum ben diyor akşama yakacağım soba. Doğumdan sonra güya yanıma gelecek. İnşallah kara kışa kalmadan gider. Yoksa soğuk diye tüm iler bana kalır evde. -20 lere asla gelemez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…