Tsh, t3 ve t4 hepsinin normal olması beklenir ama zaten ilaç kullanıyormuşsun muhtemelen dozunu bir daha ayarlar doktor.Günaydın hanımlar, dün test vermiştim genel olarak sekerden supheleniyordum. Aclık 72 gelmiş bir sıkıntı yoktu.crp 10 gelmiş. Tsh normal değer gelmişken T4 DÜŞÜK gelmiş, hamileliğin basından beri tiroid ilacı kullanıyorum zaten. T4 Ü düşük gelen var mı hiç, doktoru ne önerdi? Ferritin de 29 gelmiş iyi mi sizce
İnşallah çıkar yaa bakalım hakkımızda hayırlısı. Yani doktorun tavrından ve bu zamana kadarki tutumundan plesenta prvia değil diye düşünüyorum ama nasıl bir pozisyonda onu da tam bilemiyorum. Bugün bir daha gidip sorayım olmazsa detaylı anlatsın nedir ne değildir.Tam inmemiştir o zaman yoksa iliski kesinlikle yasak direk kanama oluyormuş yakinlasmistir yarisini kapatirsa tam kalatirsa plesenta previa diyorlar plesentanin her pozisyonunun bir adi var zaten kaparsa söyler insallah cikar canim
Benim açlık şekeri 0.90 çıkmış 1 saat 0.29 2 saat 0.16 Türkiye'de yaptıran biri söylesin sana normali kaçmış. Ama referans değeri de yazar genelde yanında onun içersindeyse endişe edilecek bir şey yokSelam kızlardün şeker yüklemesi yaptırdım e nabizda sadece ilk sonucum görünüyor o da 51. Çok mu düşük?
Benim sülalemin maşallahı var %90 ı şeker hastası bende de üniversite zamanında uzatılmış ogtt de 3.saatten sonra aşırı düşme tespit edilmişti. Şeker 50yken ayakta duruyordum o zaman ki doktor düşüklük daha tehlikeli demişti diyabet diyeti uygulamıştımDikkat et şunun şurasında en fazla 3 ay kaldı, dinlenmeye bak. Şeker yüklemesi de 2 kere şekerli.su içmekten de tek seferde 75lik yap kurtul. Zaten hamilelik şekeri olsa genelde suyu fazla oluyor, öyle bir şey soylemediyse temiz çıkacaktır muhtemelen.
Benim doktorum böyle şeyleri emin olmadan benimle paylaşmıyor hiç. Yapılacak bir şey yoksa, hele de emin değilse keşke hiç bir doktor paylaşmasa. Belki de yanlış gördü ne gerek var seni de telaşlandırmasına. Kesin bir şey soylememis zaten sen de düşünüp üzülme, hele netten hiç bakma hep en kötü senaryo çıkıyor Google'da insanın karşına
Su içmede günüm günümü tutmuyor canım ya bazen bakıyorum deli gibi içmişim bazen suyun varlığını unutmuşumO tozlar çok etkili. Ben de yeni evliyken bir başladı sonra sürekli tekrar etti idrar yolları enfeksiyonu illet bir şey. O tek doz toz antibiyotikler anında çözüm oluyor. Sonrasinda artık olacağımı önceden anlıyordum oturup tek seferde içebildiğim kadar su içiyordum 1,5-2 litre kadar, o da çok etkili oluyordu. İdrarla beraber mikrop iltihap ne varsa gidiyordu. Başlangıç aşamasında bu yöntem de çok etkili oluyor aklınızda bulunsun
geçmiş olsun. sen kendine dikkat et de bebeğe bir şe yolmaz. bir virüs almış olmalısın belki de covidtir ama önemli olan bol bol sıvı alıp dinlenmen, kötü olursan doktora git muhakkak. iyi olursun bir an önce inşallah.kizlar merhaba günlerdir boğaz ağrısı ve öksürük yaşıyordum iki gündür Dr ishal ve kusma da başladı kusmayı önce hamilelikten düşündüm ama.ne yiyorsam.cikarrir moddayim ishal de var. kilo kaybı da yaşadım bişey olur mu bebeğe ya
Ayyy hatırlatmayınnnn kayın valide hiç bir yere gelmesin. Yeminle tam bir travma bendeValla b.kunu cikariolar artk. Ben kv ye hastaneye gelim dedi allah askina gelme orda canimin derdindeyim senle mi ugrasayim dedm. Cunku cenesi durmuyo sunu yap bunu yap soyle gez tuvalete gitme bebek dogar cildirtti beni ilkinde. Sonrasinda da devam etti para icin bebeyi yogunbakima aldilar die die curuttu beni. Ay hatirlamak istemiorum hatirladikca bileniorum kadina. Normalde iyidir ama hamileyken lohusayken batiyo bana
Referans değeri 74-106 görünüyor 51 yazınca baya düşük gibi geldi. Belki de şeker yüklenince bir anda yükselmiştir diğer sonuçları bekliyorum. Çalıştığım için gidemiyorum da bilgisi olan varsa danışmak istedim. Teşekkür ederimİnşallah çıkar yaa bakalım hakkımızda hayırlısı. Yani doktorun tavrından ve bu zamana kadarki tutumundan plesenta prvia değil diye düşünüyorum ama nasıl bir pozisyonda onu da tam bilemiyorum. Bugün bir daha gidip sorayım olmazsa detaylı anlatsın nedir ne değildir.
Benim açlık şekeri 0.90 çıkmış 1 saat 0.29 2 saat 0.16 Türkiye'de yaptıran biri söylesin sana normali kaçmış. Ama referans değeri de yazar genelde yanında onun içersindeyse endişe edilecek bir şey yok
Bende var plesenta previera 3 aşaması varmış benimkinin seviyesi ortaymis yani rahim ağzını tam kapatmamiş buna rağmen bir sürü beni uyardı.Tam inmemiştir o zaman yoksa iliski kesinlikle yasak direk kanama oluyormuş yakinlasmistir yarisini kapatirsa tam kalatirsa plesenta previa diyorlar plesentanin her pozisyonunun bir adi var zaten kaparsa söyler insallah cikar canim
Alla alla şeker sonucu olduğuna emin misin? çok düşük çünkü. 70 altında krize girmez mi insanSelam kızlardün şeker yüklemesi yaptırdım e nabizda sadece ilk sonucum görünüyor o da 51. Çok mu düşük?
Ben de hiiic bisi yapmadim. Ilkinde herseyim tamdi bu haftalarda. Iki uc gundur sanki bi omirdur hamile gibi hissediorum. Sanki hic dogurmayacakmisim bu cocuk benle bi omur boyle kalicakmis gibi bi hissiyat. Cok zorlaniorum30lu haftalara gelseydik hayırlısıyla. başlarda her şey daha hızlıydı sanki zaman geçtikçe süreç yavaşlıyor. gerçi ben daha hiç hazırlık da yapmadım. 2-3 haftaya başlıcam artık.
Bencede detaylica sor icin rahat ederİnşallah çıkar yaa bakalım hakkımızda hayırlısı. Yani doktorun tavrından ve bu zamana kadarki tutumundan plesenta prvia değil diye düşünüyorum ama nasıl bir pozisyonda onu da tam bilemiyorum. Bugün bir daha gidip sorayım olmazsa detaylı anlatsın nedir ne değildir.
Benim açlık şekeri 0.90 çıkmış 1 saat 0.29 2 saat 0.16 Türkiye'de yaptıran biri söylesin sana normali kaçmış. Ama referans değeri de yazar genelde yanında onun içersindeyse endişe edilecek bir şey yok
Benimki tam kapali malesefBende var plesenta previera 3 aşaması varmış benimkinin seviyesi ortaymis yani rahim ağzını tam kapatmamiş buna rağmen bir sürü beni uyardı.
bende hem özel hem devlete gidiyorum devletteki ultrason görüntüsü o kadar berbat ki verdiği çıktı bulanık falan sadece gölge vardı yani bende dr katılıyorum ultrason makinası eski yada güzel göstermiyor olabilir bence özel doktorunu dinle içini ferah tut.Emin olamadıysa ultrason görüntüsü yüzünden yanlış bilgi vermiş olabilir. Yerinizde olsam başka bir doktora daha giderim. Önceki hamileliğimde benzer bir durum yaşamıştım. Normalde özel muayenehanesi olan bir doktorda takipliydim. Her şey de gayet yolundaydı. Bir gün hadi bir de devlete gideyim, dedim. Devletteki doktor hemen "Bebeğin beyni su toplamış." dedi. Aklım çıktı. Sonra " Ama ultrason çok kötü, emin olamadım. Sen en iyisi özelde bir doktora göster." dedi. Oradan çıktığım gibi koşa koşa kendi doktoruma gittim. Dedim, böyle böyle. Baktı. Öyle bir şey yok, dedi. Her şeyin yolunda olduğunu söyledi ama o günkü korku bana yetti. Bir doktor böyle bir bilgi veriyorsa emin olamadım, dememeli.
beni ekstra masrafa sokan doktora ayrı ödeyecem hastaneye ayrı ödeyecem o yüzden bende düşünmeye başladım ama ümraniye araştırmaya gidiyorum normalde ama çok kalabalık ve çok temiz değil doğuma da birçok insan girebiliyormuş yani tecrübesiz doktorlar karışık erkek kadın açıkçası bu yüzden istemiyorum stresten doğuramamKafamda çılgın sorular oluşturdunuzNapcaz netcez kızlarr. Nerde doğurcazzz. Ankara duy sesimi devlette doğurcaklar kimler? Nerde nasıl kime olcak?
Çıkmadı bugün haber verdiler olmamış yine. Sonuç cikmamis. Şimdi başka yer ile görüşüp başka yer arıyoruz.Ne kadar uzun sürdü gerçekten. İnşallah bir an önce çıkar sonuçlar. Güzel haberlerinizi bekliyoruz.
Aaaa öyle miymiş? Ben hiç refekatçi almıyorlar diye biliyordum. Benim ilk doğumum özel hastanede böyle olmuştu. Sancı süresince yanımdaydı doğumhaneye tek girdim. Bir arkadaşım şehir Hastanesi'nde doğurdu çok memnun kaldı. Her şey yeniymis özel hastane gibiymis. Muhtemelen doktorubu doğuma çağırma gibi bir opsiyon yoktur. Onun dışında olher şey çok güzelmiş hiç özel olmadı diye üzülme. İnşallah arkadaşım gibi sen de çok memnun kalırsın
Angaranin hasıyım evet cağnımAy ne alakaymis esimin kuzen eşleriyle hic muhattap bile olmam merhaba merhaba 7 sülalesiyle mi ugraşcaz be
Yedi göbek Ankarali olduguna yeminedebilirim ama ıspatlayamam
Zoom uzerinden haftada 1 defa carsamba gunleri 5 ders canim asisi emzirmesi dogum vs konulari var bende hic muane olmadim direk kayit oldum ama gidicem bi iste kan idrar tarama testini alip kayit yapiyilarmis ozelden veriyim ben sana teliniAaa online mi özelden yaz canim bana muayene olmayanlar girebiliyor mu ki acaba
Aynen 2 cocuktada pek faydasini gormedim oglandada kizdada yapti yapacagini cahil degilim 3.bebek her turlu altindan kalkarim buyuklere zahmet edip bakarsa ne ala .. yoksa yuzune hevesim yok hic..Valla b.kunu cikariolar artk. Ben kv ye hastaneye gelim dedi allah askina gelme orda canimin derdindeyim senle mi ugrasayim dedm. Cunku cenesi durmuyo sunu yap bunu yap soyle gez tuvalete gitme bebek dogar cildirtti beni ilkinde. Sonrasinda da devam etti para icin bebeyi yogunbakima aldilar die die curuttu beni. Ay hatirlamak istemiorum hatirladikca bileniorum kadina. Normalde iyidir ama hamileyken lohusayken batiyo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?