- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
Daha bu hic bisey canim yazsam suraya roman olur ama ne aklima ne fikrime getirip canimi sıkmama degmez gercekten o kadar bosverdim ki herseye neler neler gorduk gecirdik Allaha havale ettim hepsini herseyiAy ben de bu kafayı anlamıyorum. Bebek daha yeni dünyaya gelmiş, tek bildiği şey annesinin kokusu, onu annenin kucağından ayırıp anneden hizmet beklemek çok saçma. Çocuk uyudukça da anne dinlenecek ki sütü çoğalsın. Yani her türlü lohusa iptal, o emzirecek yatacak dinlenecek. En fazla yapacağı başka yavrusu varsa onunla ilgilenmek olabilir.
Hele böyle gelip hasta yatmak neyin kafası. Lohusa evinde hasta olduysan kimseye hayrın kalmamıştır bir de sen yük olmamak için çekip gidersin. Lohusadan da rol çalmaya çalışmazsın artık yaa.
Aynen gecmek bilmiyor zaman hic bende bu ayin sonuna baslicam sanki esime kalsa hemen besigi falan kurcak once temizlik dedim gelisi guzel yapacak cekilcek kenara anası kılıklı30lu haftalara gelseydik hayırlısıyla. başlarda her şey daha hızlıydı sanki zaman geçtikçe süreç yavaşlıyor. gerçi ben daha hiç hazırlık da yapmadım. 2-3 haftaya başlıcam artık.
Senin kaynana sonradan kokacak gibi geliyo bana ya hayirlisiAnam bana fenalık geliyor. 1 aydır kış gibi hava var soğuk. Kaynanam üşüyor diye ısıtıcısı söndürmedim. Sabahtan geceye kadar dibinde yandı. Sobayı perdeleri yıkadık diye yaklmyalım dedi. Tüter kurum uçar falan fistan diye. 890 tl elektrik faturası gelmiş. 2 saat yakmadık dondum ben diyorakşama yakacağım soba. Doğumdan sonra güya yanıma gelecek. İnşallah kara kışa kalmadan gider. Yoksa soğuk diye tüm iler bana kalır evde. -20 lere asla gelemez...
Valla ne bileyim ya. Aslında doğumdan sonra gelmese de olur. Bebeğimle yalnız kalmak istiyorum. Bilmiyorum belki derim eşime gerek kalmaz. Gelirse de çok tutmam. 1 ay kalır döner.Senin kaynana sonradan kokacak gibi geliyo bana ya hayirlisi
Bu şekilde yazıyorAlla alla şeker sonucu olduğuna emin misin? çok düşük çünkü. 70 altında krize girmez mi insan
Benim aclikta 74 gelmisti gayet iyi dedi doktorumGünaydın hanımlar, dün test vermiştim genel olarak sekerden supheleniyordum. Aclık 72 gelmiş bir sıkıntı yoktu.crp 10 gelmiş. Tsh normal değer gelmişken T4 DÜŞÜK gelmiş, hamileliğin basından beri tiroid ilacı kullanıyorum zaten. T4 Ü düşük gelen var mı hiç, doktoru ne önerdi? Ferritin de 29 gelmiş iyi mi sizce
1 ay cok fazla bence benim kaynanayla 2 3 gun normalinde bile tahammulum yok kaldiki lohusalikta ama hepsi bir degildir heralde benmki bebemi benden kiskanirdi baktin sacmaliyo seninkide goster kapiyi gitsinValla ne bileyim ya. Aslında doğumdan sonra gelmese de olur. Bebeğimle yalnız kalmak istiyorum. Bilmiyorum belki derim eşime gerek kalmaz. Gelirse de çok tutmam. 1 ay kalır döner.
Yok artık ona müsade etmem zaten ben. Bakalım duruma göre. Yardımcı olursa 2 ay bile tutabilirim. Yeter ki elim ayağım olsun. Keşke kendi annemde olsa yanımda.1 ay cok fazla bence benim kaynanayla 2 3 gun normalinde bile tahammulum yok kaldiki lohusalikta ama hepsi bir degildir heralde benmki bebemi benden kiskanirdi baktin sacmaliyo seninkide goster kapiyi gitsin
Herkes kendi evladina ana oluyo emin ol .. ne kadarda yardim etse bi zman sonra batiyo yaptiklari falan..kendi annemin yerini asla tutamaz ki zaten nerdee.. oda kendi kizina zaten farkli uuff yarin yine bi araya gelcez simdiden kendimi bilendirmeyim onlaraYok artık ona müsade etmem zaten ben. Bakalım duruma göre. Yardımcı olursa 2 ay bile tutabilirim. Yeter ki elim ayağım olsun. Keşke kendi annemde olsa yanımda.en çok onu arıyorum böyle zamanlarda.
Kaynanamdan kötü bir şey görmedim. Eşim tek çocuk zaten. Varı yoğu ben ve eşim. O yüzden sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum ben aslında. Annemin bile batar söyledikleri yaptıkları bir süre sonra. Normal bu benim için. Ama anneme direkt söyleyebilirken kaynanama patır patır söylemem. Tek sıkıntı oHerkes kendi evladina ana oluyo emin ol .. ne kadarda yardim etse bi zman sonra batiyo yaptiklari falan..kendi annemin yerini asla tutamaz ki zaten nerdee.. oda kendi kizina zaten farkli uuff yarin yine bi araya gelcez simdiden kendimi bilendirmeyim onlara
Gavurun adamini baska kimse kullanmiyordurAngaranin hasıyım evet cağnım
Birde gavurun tohumuGavurun adamini baska kimse kullanmiyordurbi de gavurun bebesi ahahahahahahah
Ay aynı düşüncedeyim yeminle . Sanki başlar daha hızlı geçti şu 3 ay geçmiyor hatta bana 1 ay geçmiyor görümcem bizde kaldı bu sene dedim ya son 1 ayı varmış yeminle geçmiyor yalnız kalmak istiyorum evi alt üst edip dip bucak temizlik istiyorum.30lu haftalara gelseydik hayırlısıyla. başlarda her şey daha hızlıydı sanki zaman geçtikçe süreç yavaşlıyor. gerçi ben daha hiç hazırlık da yapmadım. 2-3 haftaya başlıcam artık.
Ahhh be canım inan bana yalnız kalmak çok iyi ben şuan var ya hormonlar aboooo dehşetim vahşetim. 1 yıldır görümcem biz de diye öyle bunaldım ki taktım yani resmen her saniye onu düşünüyorumValla ne bileyim ya. Aslında doğumdan sonra gelmese de olur. Bebeğimle yalnız kalmak istiyorum. Bilmiyorum belki derim eşime gerek kalmaz. Gelirse de çok tutmam. 1 ay kalır döner.
Suriyeli demeyin ya İskenderun devlette bir tek onlar doğuruyor sanki ne muayene ne acilde başkasına denk gelemiyorumAma bence hacettepe de düşün özel gibi aynı temiz suriyeli de yok mis gibivalla ben kocami ikna edemedim nasilsa sezeryan olcak paramiz cebimizde kalsin dedim ama dinlemedi
Bende istemiyorum ama işte ha diyince gelip gidinilenecek bir yerde oturmuyorum. Bakalım o zamana belli olur. Tayinimiz çıkarsa ev toplama yerleştirme falan derken zaten zaman geçer herkes evine gitmiş olır. Ay inşallah çıkarAhhh be canım inan bana yalnız kalmak çok iyi ben şuan var ya hormonlar aboooo dehşetim vahşetim. 1 yıldır görümcem biz de diye öyle bunaldım ki taktım yani resmen her saniye onu düşünüyorumiyi değilim ben. Lohusa bunun kaç milyon katı. O yüzden kayın valide mümkün olduğunca geç gelsin istiyorum inşallah çıkıp gelmez hemen.
aynı durum bende de var. şeker yüzünden diyet yapıyorum sanki eskisine göre daha az hareket ediyo gibi. yaklaşık 1.5 kilo verdim 2 haftada. bebeğim beslenemiycek diye bende çok korkuyorum. zaten bebeğim sizinkilerden ufak gidiyodu iyice küçük kalacak diye korkuyorum. ama herkes diyo ki bebek bi şekilde beslenir sen yesen de yemesende alacağını alır diyolar. bilemiyorum inan kiKızlar 3 4 gündür kızım çok az hareket ediyor. Aşırı nadir ve yavaş. Ya acaba bu şeker yüzünden mi? Ben sanki o beslenemiyor o yüzden enerjik değilmiş gibi hissediyorumkorkuyorum gerileyecek kilo alamayacak diye.
Hayırlısı olsun inşallah hepimizin güzel geçer o süreçleri.Bende istemiyorum ama işte ha diyince gelip gidinilenecek bir yerde oturmuyorum. Bakalım o zamana belli olur. Tayinimiz çıkarsa ev toplama yerleştirme falan derken zaten zaman geçer herkes evine gitmiş olır. Ay inşallah çıkar
Dünden beri baya okudum şimdi 28. Haftaya yeni başladım (27+2). 24-28. haftalar arası rahim büyüdüğü için yukarı çıkması bekleniyormuş. Bu zamana kadar o yüzden bir şey demedi galiba, hele bir bekleyelim inşallah çıkar diye umdu.Bende var plesenta previera 3 aşaması varmış benimkinin seviyesi ortaymis yani rahim ağzını tam kapatmamiş buna rağmen bir sürü beni uyardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?