2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Daha bu hic bisey canim yazsam suraya roman olur ama ne aklima ne fikrime getirip canimi sıkmama degmez gercekten o kadar bosverdim ki herseye neler neler gorduk gecirdik Allaha havale ettim hepsini herseyi

30lu haftalara gelseydik hayırlısıyla. başlarda her şey daha hızlıydı sanki zaman geçtikçe süreç yavaşlıyor. gerçi ben daha hiç hazırlık da yapmadım. 2-3 haftaya başlıcam artık.
Aynen gecmek bilmiyor zaman hic bende bu ayin sonuna baslicam sanki esime kalsa hemen besigi falan kurcak once temizlik dedim gelisi guzel yapacak cekilcek kenara anası kılıklı

Senin kaynana sonradan kokacak gibi geliyo bana ya hayirlisi

Senin kaynana sonradan kokacak gibi geliyo bana ya hayirlisi
Valla ne bileyim ya. Aslında doğumdan sonra gelmese de olur. Bebeğimle yalnız kalmak istiyorum. Bilmiyorum belki derim eşime gerek kalmaz. Gelirse de çok tutmam. 1 ay kalır döner.

Benim aclikta 74 gelmisti gayet iyi dedi doktorum

Valla ne bileyim ya. Aslında doğumdan sonra gelmese de olur. Bebeğimle yalnız kalmak istiyorum. Bilmiyorum belki derim eşime gerek kalmaz. Gelirse de çok tutmam. 1 ay kalır döner.
1 ay cok fazla bence benim kaynanayla 2 3 gun normalinde bile tahammulum yok kaldiki lohusalikta ama hepsi bir degildir heralde benmki bebemi benden kiskanirdi baktin sacmaliyo seninkide goster kapiyi gitsin

1 ay cok fazla bence benim kaynanayla 2 3 gun normalinde bile tahammulum yok kaldiki lohusalikta ama hepsi bir degildir heralde benmki bebemi benden kiskanirdi baktin sacmaliyo seninkide goster kapiyi gitsin
Yok artık ona müsade etmem zaten ben. Bakalım duruma göre. Yardımcı olursa 2 ay bile tutabilirim. Yeter ki elim ayağım olsun. Keşke kendi annemde olsa yanımda. en çok onu arıyorum böyle zamanlarda.

Yok artık ona müsade etmem zaten ben. Bakalım duruma göre. Yardımcı olursa 2 ay bile tutabilirim. Yeter ki elim ayağım olsun. Keşke kendi annemde olsa yanımda. en çok onu arıyorum böyle zamanlarda.
Herkes kendi evladina ana oluyo emin ol .. ne kadarda yardim etse bi zman sonra batiyo yaptiklari falan..kendi annemin yerini asla tutamaz ki zaten nerdee.. oda kendi kizina zaten farkli uuff yarin yine bi araya gelcez simdiden kendimi bilendirmeyim onlara

Kaynanamdan kötü bir şey görmedim. Eşim tek çocuk zaten. Varı yoğu ben ve eşim. O yüzden sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum ben aslında. Annemin bile batar söyledikleri yaptıkları bir süre sonra. Normal bu benim için. Ama anneme direkt söyleyebilirken kaynanama patır patır söylemem. Tek sıkıntı o

Kızlar 3 4 gündür kızım çok az hareket ediyor. Aşırı nadir ve yavaş. Ya acaba bu şeker yüzünden mi? Ben sanki o beslenemiyor o yüzden enerjik değilmiş gibi hissediyorum korkuyorum gerileyecek kilo alamayacak diye.

30lu haftalara gelseydik hayırlısıyla. başlarda her şey daha hızlıydı sanki zaman geçtikçe süreç yavaşlıyor. gerçi ben daha hiç hazırlık da yapmadım. 2-3 haftaya başlıcam artık.
Ay aynı düşüncedeyim yeminle . Sanki başlar daha hızlı geçti şu 3 ay geçmiyor hatta bana 1 ay geçmiyor görümcem bizde kaldı bu sene dedim ya son 1 ayı varmış yeminle geçmiyor yalnız kalmak istiyorum evi alt üst edip dip bucak temizlik istiyorum. çildiricimmmmmmm

Ahhh be canım inan bana yalnız kalmak çok iyi ben şuan var ya hormonlar aboooo dehşetim vahşetim. 1 yıldır görümcem biz de diye öyle bunaldım ki taktım yani resmen her saniye onu düşünüyorum iyi değilim ben. Lohusa bunun kaç milyon katı. O yüzden kayın valide mümkün olduğunca geç gelsin istiyorum inşallah çıkıp gelmez hemen.

Ama bence hacettepe de düşün özel gibi aynı temiz suriyeli de yok mis gibi valla ben kocami ikna edemedim nasilsa sezeryan olcak paramiz cebimizde kalsin dedim ama dinlemedi
Suriyeli demeyin ya İskenderun devlette bir tek onlar doğuruyor sanki ne muayene ne acilde başkasına denk gelemiyorum biz paşalar gibi özele bayılacağız

Bende istemiyorum ama işte ha diyince gelip gidinilenecek bir yerde oturmuyorum. Bakalım o zamana belli olur. Tayinimiz çıkarsa ev toplama yerleştirme falan derken zaten zaman geçer herkes evine gitmiş olır. Ay inşallah çıkar

aynı durum bende de var. şeker yüzünden diyet yapıyorum sanki eskisine göre daha az hareket ediyo gibi. yaklaşık 1.5 kilo verdim 2 haftada. bebeğim beslenemiycek diye bende çok korkuyorum. zaten bebeğim sizinkilerden ufak gidiyodu iyice küçük kalacak diye korkuyorum. ama herkes diyo ki bebek bi şekilde beslenir sen yesen de yemesende alacağını alır diyolar. bilemiyorum inan ki

Hayırlısı olsun inşallah hepimizin güzel geçer o süreçleri.

Bende var plesenta previera 3 aşaması varmış benimkinin seviyesi ortaymis yani rahim ağzını tam kapatmamiş buna rağmen bir sürü beni uyardı.
Dünden beri baya okudum şimdi 28. Haftaya yeni başladım (27+2). 24-28. haftalar arası rahim büyüdüğü için yukarı çıkması bekleniyormuş. Bu zamana kadar o yüzden bir şey demedi galiba, hele bir bekleyelim inşallah çıkar diye umdu.

Bir de uzun zaman sonra ilk defa kan uyuşmazlığı için test istemiştim, normal çıkmıştı dimi diye teyit etti. Ben o zaman anlamadım tabi ama bundan sonra kanama olursa diye tedbiren sordu demek. Ay böyle ketum doktor da endişelendirmemesi açısından iyi ama böyle de insan ne olacak ne bitecek bilemiyor

Bugün gidicem tekrar oturcam karşısına, doktor bana tüm ihtimalleri anlat, ben biletimi bile ona göre alıcam hastanemi ona göre seçicem, deli etme beni dicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…