Bende ya. Kilo fa verdim. Ne bileyim hiç anlamadım. Bana da öyle diyorlar ama beslenemiyor gibi hissediyorum. Kontrole de çok var. Aşırı merak ediyorum durumunu. İnşallah sağlıklıdırlar.aynı durum bende de var. şeker yüzünden diyet yapıyorum sanki eskisine göre daha az hareket ediyo gibi. yaklaşık 1.5 kilo verdim 2 haftada. bebeğim beslenemiycek diye bende çok korkuyorum. zaten bebeğim sizinkilerden ufak gidiyodu iyice küçük kalacak diye korkuyorum. ama herkes diyo ki bebek bi şekilde beslenir sen yesen de yemesende alacağını alır diyolar. bilemiyorum inan ki
Bende bi ara şekeri abarttigımda ve kendimi yordugumda daha az hareket etti şekeri bir tık azalttım sanki daha hareketlendi. Etkisi olabilir hareket anlamında bilemiyorum. Ama kilo konusunda korkma ınstagramda 0 kilo alan hamileler çıkıyor karşıma diyetisyen eşliğinde.. kilo ile ilgisi yok sağlıklı beslen sen o faydalanıraynı durum bende de var. şeker yüzünden diyet yapıyorum sanki eskisine göre daha az hareket ediyo gibi. yaklaşık 1.5 kilo verdim 2 haftada. bebeğim beslenemiycek diye bende çok korkuyorum. zaten bebeğim sizinkilerden ufak gidiyodu iyice küçük kalacak diye korkuyorum. ama herkes diyo ki bebek bi şekilde beslenir sen yesen de yemesende alacağını alır diyolar. bilemiyorum inan ki
benimde 5 haziran da gidicem ta kontrole. allahtan insüline gerek kalmadı. endokrin doktorum diyet ve egzersizle devam edebileceğimi söyledi ama açım yaniBende ya. Kilo fa verdim. Ne bileyim hiç anlamadım. Bana da öyle diyorlar ama beslenemiyor gibi hissediyorum. Kontrole de çok var. Aşırı merak ediyorum durumunu. İnşallah sağlıklıdırlar.
işte böylece toplamda 66,5 kilodan 71.7 kiloya çıkmış oldum. demek ki ilk zamanlarda aldığım kilolar fısmışBende bi ara şekeri abarttigımda ve kendimi yordugumda daha az hareket etti şekeri bir tık azalttım sanki daha hareketlendi. Etkisi olabilir hareket anlamında bilemiyorum. Ama kilo konusunda korkma ınstagramda 0 kilo alan hamileler çıkıyor karşıma diyetisyen eşliğinde.. kilo ile ilgisi yok sağlıklı beslen sen o faydalanır
Ben kullanıyorum. Ona rağmen bazen yüksek çıkıyor ve aç olduğum halde. İnşallah sağlıkla kilo alırlar büyürlerbenimde 5 haziran da gidicem ta kontrole. allahtan insüline gerek kalmadı. endokrin doktorum diyet ve egzersizle devam edebileceğimi söyledi ama açım yani
anladım çok düşük gerçekten. benim bir kere ölçümde 68 çıktı, olay oldu böyle aç kalmamasın hemen bir şeyler yemen lazım diye. doktor kapısının önünde yedim, geri girdim. epey düşük bir değer yani. bakalım doktor ne diyecek.Bu şekilde yazıyor
Ben ilk doğumu Ankara devlette yaptım,muayene olduğunuz Dr girmiyor doğuma o gün kim görevliyse o doğuma giriyor, söylendiği gibi eşiniz falan sancı odasında yanına gelemiyor,bana da eşiniz girebilir demişlerdi ama o gün geldiğinde doğumhane ayri biyer olduğu için ordaki kararlar farklı,poliklinik farklı şeyler söyleyebiliyor. İlgi istiyorsanız o devlette çok olmaz bilginiz olsun,özel oda da o dakika boşsa siz alabilirsiniz,bir sürü boş oda olmuyor bı kaç tane var,o da denk gelirseKafamda çılgın sorular oluşturdunuzNapcaz netcez kızlarr. Nerde doğurcazzz. Ankara duy sesimi devlette doğurcaklar kimler? Nerde nasıl kime olcak?
hipoglisemi de hiperglisemi kadar tehlikeli malesef. şu an bende gebelik şekeri çıkmış olmasına rağmen önceden tokluk kan şekerimin 60 çıktığı, açlık kan şekerimin 30 larda çıktığı oluyodu.anladım çok düşük gerçekten. benim bir kere ölçümde 68 çıktı, olay oldu böyle aç kalmamasın hemen bir şeyler yemen lazım diye. doktor kapısının önünde yedim, geri girdim. epey düşük bir değer yani. bakalım doktor ne diyecek.
Aa o da tehlikeli o zamananladım çok düşük gerçekten. benim bir kere ölçümde 68 çıktı, olay oldu böyle aç kalmamasın hemen bir şeyler yemen lazım diye. doktor kapısının önünde yedim, geri girdim. epey düşük bir değer yani. bakalım doktor ne diyecek.
Açlık kan şekerin gerçekten düşük canım kaç saatlik açlığın vardıBu şekilde yazıyor
Kayseride de o kadar coklar ki. Bi iki tane bizden 20 tane onlardan beklio sirada.Suriyeli demeyin ya İskenderun devlette bir tek onlar doğuruyor sanki ne muayene ne acilde başkasına denk gelemiyorumbiz paşalar gibi özele bayılacağız
Yıllarca düşük şekerden çektim. Acıkınca elim ayağım titrer, bayılacak gibi olurdum. Dünyanın yemeğini yer, yine doymazdım. Şekerin yüksek olması gibi çok düşük olması da bir problem maalesef. Benim düşük gide gide vücudum ters tepki verip bunu insülin direncine çevirmiş. 30 yaşımdan sonra pco oldum bu yüzden.Bu şekilde yazıyor
seni çok iyi anlıyorum görümcemin kızı gelmişti yazın kalmaya ben yemek hazırlıyorum hanfendi ayna karşısında dans ediyor benide hazırlarken görüyor yani hiçbirşeye yardım etmiyor yani çok bişi beklemiyorum ağzının ucu ile dese yeter. o zaman bende hep onu düşünüyordum Allahtan çok kalmadı gittiAhhh be canım inan bana yalnız kalmak çok iyi ben şuan var ya hormonlar aboooo dehşetim vahşetim. 1 yıldır görümcem biz de diye öyle bunaldım ki taktım yani resmen her saniye onu düşünüyorumiyi değilim ben. Lohusa bunun kaç milyon katı. O yüzden kayın valide mümkün olduğunca geç gelsin istiyorum inşallah çıkıp gelmez hemen.
onlar kadar gamsız olaydık bizde doğururduk bes on tane kendi memleketim de bile gördüm bizimki merkezi bir yer değil kıyı köşe bir yer orda bile varlar minibüste gördüm kucagında ayrı bi cocuk ayağında ayakta yanındaki koltukta iki tane belki karnında da vardı Allah bilir asla ırkçı falan değilim ama yani yabancı memlekette olsam bu kadar doğum yaparmıydım bilmiyorum hiç mi gelecek kaygısı cekmiyorlar yahuKayseride de o kadar coklar ki. Bi iki tane bizden 20 tane onlardan beklio sirada.
Aynen canım kızımda 25te kasılmam var demiştim ya o an devlet kadın doğum acile gittik hemşire bana burda ne işin var özel doktoruna git dedi eee bide çoğu istifa etti iyi doktorda bulmak zorKayseride de o kadar coklar ki. Bi iki tane bizden 20 tane onlardan beklio sirada.
Nerdeyse birebir aynıyız bu konuda. Genelde kahvaltı hazırlarken olduğum yerde kaldığım oluyordu el ayak gidiyorduYıllarca düşük şekerden çektim. Acıkınca elim ayağım titrer, bayılacak gibi olurdum. Dünyanın yemeğini yer, yine doymazdım. Şekerin yüksek olması gibi çok düşük olması da bir problem maalesef. Benim düşük gide gide vücudum ters tepki verip bunu insülin direncine çevirmiş. 30 yaşımdan sonra pco oldum bu yüzden.
8 saat açlık olması lazım. Bakalım doktor ne diyecekAçlık kan şekerin gerçekten düşük canım kaç saatlik açlığın vardıtüm sonuçlar çıksın doktor ne diyecek bakalım güzel haberlerle gel
benim nerdeyse 20. haftaya kadar sürekli oldu ağrım. doktorum plasenta yukarı çıkarken ağrı yapar demiştiKızlar merhaba, ben 16.haftadayım ama sürekli bir ağrım var hem karnımda hem belimde. Bazen karın ağrısı sancıya dönüşüyor, 2. Gebeliğim ama bu haftalarda normal miydi hiç hatırlayamıyorum. Yaşayan var mı, 16-17. Haftalarda bu ağrı normal mi sizce?
Çok geçmiş olsunYıllarca düşük şekerden çektim. Acıkınca elim ayağım titrer, bayılacak gibi olurdum. Dünyanın yemeğini yer, yine doymazdım. Şekerin yüksek olması gibi çok düşük olması da bir problem maalesef. Benim düşük gide gide vücudum ters tepki verip bunu insülin direncine çevirmiş. 30 yaşımdan sonra pco oldum bu yüzden.
Bende 2.gebelikte böyle ağrılar oldu doktorum normal demiştiKızlar merhaba, ben 16.haftadayım ama sürekli bir ağrım var hem karnımda hem belimde. Bazen karın ağrısı sancıya dönüşüyor, 2. Gebeliğim ama bu haftalarda normal miydi hiç hatırlayamıyorum. Yaşayan var mı, 16-17. Haftalarda bu ağrı normal mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?