2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende ya. Kilo fa verdim. Ne bileyim hiç anlamadım. Bana da öyle diyorlar ama beslenemiyor gibi hissediyorum. Kontrole de çok var. Aşırı merak ediyorum durumunu. İnşallah sağlıklıdırlar.

Bende bi ara şekeri abarttigımda ve kendimi yordugumda daha az hareket etti şekeri bir tık azalttım sanki daha hareketlendi. Etkisi olabilir hareket anlamında bilemiyorum. Ama kilo konusunda korkma ınstagramda 0 kilo alan hamileler çıkıyor karşıma diyetisyen eşliğinde.. kilo ile ilgisi yok sağlıklı beslen sen o faydalanır

Bende ya. Kilo fa verdim. Ne bileyim hiç anlamadım. Bana da öyle diyorlar ama beslenemiyor gibi hissediyorum. Kontrole de çok var. Aşırı merak ediyorum durumunu. İnşallah sağlıklıdırlar.
benimde 5 haziran da gidicem ta kontrole. allahtan insüline gerek kalmadı. endokrin doktorum diyet ve egzersizle devam edebileceğimi söyledi ama açım yani

işte böylece toplamda 66,5 kilodan 71.7 kiloya çıkmış oldum. demek ki ilk zamanlarda aldığım kilolar fısmış

benimde 5 haziran da gidicem ta kontrole. allahtan insüline gerek kalmadı. endokrin doktorum diyet ve egzersizle devam edebileceğimi söyledi ama açım yani
Ben kullanıyorum. Ona rağmen bazen yüksek çıkıyor ve aç olduğum halde. İnşallah sağlıkla kilo alırlar büyürler

Bu şekilde yazıyor
anladım çok düşük gerçekten. benim bir kere ölçümde 68 çıktı, olay oldu böyle aç kalmamasın hemen bir şeyler yemen lazım diye. doktor kapısının önünde yedim, geri girdim. epey düşük bir değer yani. bakalım doktor ne diyecek.

Kafamda çılgın sorular oluşturdunuz Napcaz netcez kızlarr. Nerde doğurcazzz. Ankara duy sesimi devlette doğurcaklar kimler? Nerde nasıl kime olcak?
Ben ilk doğumu Ankara devlette yaptım,muayene olduğunuz Dr girmiyor doğuma o gün kim görevliyse o doğuma giriyor, söylendiği gibi eşiniz falan sancı odasında yanına gelemiyor,bana da eşiniz girebilir demişlerdi ama o gün geldiğinde doğumhane ayri biyer olduğu için ordaki kararlar farklı,poliklinik farklı şeyler söyleyebiliyor. İlgi istiyorsanız o devlette çok olmaz bilginiz olsun,özel oda da o dakika boşsa siz alabilirsiniz,bir sürü boş oda olmuyor bı kaç tane var,o da denk gelirse

hipoglisemi de hiperglisemi kadar tehlikeli malesef. şu an bende gebelik şekeri çıkmış olmasına rağmen önceden tokluk kan şekerimin 60 çıktığı, açlık kan şekerimin 30 larda çıktığı oluyodu.

Aa o da tehlikeli o zaman diğeri de belli oldu birinci saat 86 ikinci saat 66 çıkmış. 75 gr yükleme yapılmıştı

Bu şekilde yazıyor
Yıllarca düşük şekerden çektim. Acıkınca elim ayağım titrer, bayılacak gibi olurdum. Dünyanın yemeğini yer, yine doymazdım. Şekerin yüksek olması gibi çok düşük olması da bir problem maalesef. Benim düşük gide gide vücudum ters tepki verip bunu insülin direncine çevirmiş. 30 yaşımdan sonra pco oldum bu yüzden.

seni çok iyi anlıyorum görümcemin kızı gelmişti yazın kalmaya ben yemek hazırlıyorum hanfendi ayna karşısında dans ediyor benide hazırlarken görüyor yani hiçbirşeye yardım etmiyor yani çok bişi beklemiyorum ağzının ucu ile dese yeter. o zaman bende hep onu düşünüyordum Allahtan çok kalmadı gitti Hamileyken düşünemiyorum he başlangıçta görümcem kızımı gönderirim sana berbaer büyütürsün bebeğini dedi fırttıracağdım.
Kayseride de o kadar coklar ki. Bi iki tane bizden 20 tane onlardan beklio sirada.
onlar kadar gamsız olaydık bizde doğururduk bes on tane kendi memleketim de bile gördüm bizimki merkezi bir yer değil kıyı köşe bir yer orda bile varlar minibüste gördüm kucagında ayrı bi cocuk ayağında ayakta yanındaki koltukta iki tane belki karnında da vardı Allah bilir asla ırkçı falan değilim ama yani yabancı memlekette olsam bu kadar doğum yaparmıydım bilmiyorum hiç mi gelecek kaygısı cekmiyorlar yahu

Kayseride de o kadar coklar ki. Bi iki tane bizden 20 tane onlardan beklio sirada.
Aynen canım kızımda 25te kasılmam var demiştim ya o an devlet kadın doğum acile gittik hemşire bana burda ne işin var özel doktoruna git dedi eee bide çoğu istifa etti iyi doktorda bulmak zor burda şehir hastanesi falan da yok 2 özel hastanede tek elde kafalarına göre fiyat arttırdılar el mahkum özel ne kadar derse verecez yine

Nerdeyse birebir aynıyız bu konuda. Genelde kahvaltı hazırlarken olduğum yerde kaldığım oluyordu el ayak gidiyordu

Kızlar merhaba, ben 16.haftadayım ama sürekli bir ağrım var hem karnımda hem belimde. Bazen karın ağrısı sancıya dönüşüyor, 2. Gebeliğim ama bu haftalarda normal miydi hiç hatırlayamıyorum. Yaşayan var mı, 16-17. Haftalarda bu ağrı normal mi sizce?

benim nerdeyse 20. haftaya kadar sürekli oldu ağrım. doktorum plasenta yukarı çıkarken ağrı yapar demişti

Çok geçmiş olsun Halsizlik, odaklanma problemim ve konuşma bozuklugum var bundan kaynaklanıyor olabilir mi?

Bende 2.gebelikte böyle ağrılar oldu doktorum normal demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…