- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
İyi şeyler desin bol bol ye desin bizim yerimize de yersin8 saat açlık olması lazım. Bakalım doktor ne diyecek
Halsizlik bundandır şeker yok kız sende neyle enerjin olsunÇok geçmiş olsunHalsizlik, odaklanma problemim ve konuşma bozuklugum var bundan kaynaklanıyor olabilir mi?
Çok normal canım büyüdüğü ve baskı yaptığı için oluyor. Bel ağrısı da çok olmuştu hala oluyor bazen. İdrar yolu enfeksiyonundan kaynaklı da kasık ağrısı olabiliyor baktırdın mı?Kızlar merhaba, ben 16.haftadayım ama sürekli bir ağrım var hem karnımda hem belimde. Bazen karın ağrısı sancıya dönüşüyor, 2. Gebeliğim ama bu haftalarda normal miydi hiç hatırlayamıyorum. Yaşayan var mı, 16-17. Haftalarda bu ağrı normal mi sizce?
Şekerle gezerim artık napayım enerji kaynağıİyi şeyler desin bol bol ye desin bizim yerimize de yersin
Halsizlik bundandır şeker yok kız sende neyle enerjin olsun
Bende anlatmayan doktorlardan çok bunaliyorum. Ondan sonra internetten araştır dur. Bana eni bir şey söylüyorsa enine boyuna anlatmasını isterim. Keşke cahil olsamda hiçbir şey bilmesem eskiden hamilelikler ne kolaydı.bir doğurmaya giderlerdi.simdi her aşama ayrı bir stres.Dünden beri baya okudum şimdi 28. Haftaya yeni başladım (27+2). 24-28. haftalar arası rahim büyüdüğü için yukarı çıkması bekleniyormuş. Bu zamana kadar o yüzden bir şey demedi galiba, hele bir bekleyelim inşallah çıkar diye umdu.
Bir de uzun zaman sonra ilk defa kan uyuşmazlığı için test istemiştim, normal çıkmıştı dimi diye teyit etti. Ben o zaman anlamadım tabi ama bundan sonra kanama olursa diye tedbiren sordu demek. Ay böyle ketum doktor da endişelendirmemesi açısından iyi ama böyle de insan ne olacak ne bitecek bilemiyor
Bugün gidicem tekrar oturcam karşısına, doktor bana tüm ihtimalleri anlat, ben biletimi bile ona göre alıcam hastanemi ona göre seçicem, deli etme beni dicem
Ahahahahhah aynenBirde gavurun tohumu
Ay pislikler ya tiksinç geldi artik bunlardan 1 milyon suriyeli gonderecekler geriye kalan 6 milyonu onlar türkiyeden cikmadan gebe kalir zaten fırt fırt bebe fırtlatıyolar yaSuriyeli demeyin ya İskenderun devlette bir tek onlar doğuruyor sanki ne muayene ne acilde başkasına denk gelemiyorumbiz paşalar gibi özele bayılacağız
Şeker ve çikolatayı direk önermiyorlar canım kan şekerini ani yükseltip düşürüyor diye. Sık sık yemek gerekiyor onu da çok severimŞekerle gezerim artık napayım enerji kaynağıramazandan yeni çıktık tatlılar şekerler kesin yüksek çıkar diyordum düşük çıktı
Kuluçka makinesi gibiler ya hepsinin yanında boy boy çocukAhahahahhah aynen
Ay pislikler ya tiksinç geldi artik bunlardan 1 milyon suriyeli gonderecekler geriye kalan 6 milyonu onlar türkiyeden cikmadan gebe kalir zaten fırt fırt bebe fırtlatıyolar ya
Nasıl klonlama yapıyorsunuz arkadaşYukaridaki kizim, aşağıdaki de kardeşi. Benzeyecekler gibi duruyor. Dolayisiyla ikisi de bana benzemis olacak
Valla eskiden yurt disinda dogurma gibi hayallerim vardi cocugumun şansina piyasa mal oldu en iyisi suriyede dogurayimda bari cocugum kendi ülkesindr deger görsün diyorum bazenKuluçka makinesi gibiler ya hepsinin yanında boy boy çocuk1 milyonu gönderiyor da ev yapılacakmış, evlerin yakınına sanayi bölgesi yapılacakmış, çiftçilik için destek mestek verilecek yine bizden iyi yaşarlar tatile gelirler
Şunu düşündürüyorlar insanlara gerçekten yazık yaniValla eskiden yurt disinda dogurma gibi hayallerim vardi cocugumun şansina piyasa mal oldu en iyisi suriyede dogurayimda bari cocugum kendi ülkesindr deger görsün diyorum bazen
Neredeyse her ay enfeksiyon geçiyorum zaten, 3 hafta önceki hem çok şiddetliydi hem de mantar vardı şimdi yine aynı ağrı var. 2 yıl önce bu zamanlarda yine hamileydim ama gerçekten unutmuşum bu dönemleriÇok normal canım büyüdüğü ve baskı yaptığı için oluyor. Bel ağrısı da çok olmuştu hala oluyor bazen. İdrar yolu enfeksiyonundan kaynaklı da kasık ağrısı olabiliyor baktırdın mı?
Malesef dusunuyosun yani cocuk odamda dondurucu yorgan dolabi vs var salon balkonumu kapattirayim dedim şimdiki yayla gibi balkonlardan degil kucuk 15bin dedi adam ya minnacik balkona sinirliyim malesefŞunu düşündürüyorlar insanlara gerçekten yazık yanibide bu belirsizlikler var yarın nolacak kimse bilmiyor habire herşeye zamla günler geçiyor algımı kaybetmek üzereyim ne ne kadar olunca pahalı ayırt edemiyorum her fiyat normal gelmeye başladı
Neye yetişecek bu insanlar yaMalesef dusunuyosun yani cocuk odamda dondurucu yorgan dolabi vs var salon balkonumu kapattirayim dedim şimdiki yayla gibi balkonlardan degil kucuk 15bin dedi adam ya minnacik balkona sinirliyim malesef
Artik ne alsam kar diyorum düsünmüyorum ertesi gün fiyat uçuyorNeye yetişecek bu insanlar yabir ranza beğendim martta yorumlarına bakıyorum adam ekimde 1500 e almış en son gördüğümde fiyat 3600 dü metal yahu bu
M Mirune yine kendini klonlamis. Ben durup durup kocami klonluyorumNasıl klonlama yapıyorsunuz arkadaşbenimkiler bildiğiniz toplama, kimsenin gönlü kalmasın der gibi çocuk yapıyorum
Maşallah gen var gen var işte
Neye yetişecek bu insanlar yabir ranza beğendim martta yorumlarına bakıyorum adam ekimde 1500 e almış en son gördüğümde fiyat 3600 dü metal yahu bu
Dün şok da 500 ml suyu 3,5 TL gördüm yaŞunu düşündürüyorlar insanlara gerçekten yazık yanibide bu belirsizlikler var yarın nolacak kimse bilmiyor habire herşeye zamla günler geçiyor algımı kaybetmek üzereyim ne ne kadar olunca pahalı ayırt edemiyorum her fiyat normal gelmeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?