2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok normal canım büyüdüğü ve baskı yaptığı için oluyor. Bel ağrısı da çok olmuştu hala oluyor bazen. İdrar yolu enfeksiyonundan kaynaklı da kasık ağrısı olabiliyor baktırdın mı?

Hanımlar merhaba, uzun süredir giremiyordum uzaktan takip etmeye çalışsam da yetişemiyorum iş yoğunluğundan. Sizinle birşey paylaşmak istiyordum. Geçen gün sağlık ocağındaki kontrollere gittim ebe bana devletin ücretsiz düzenlemiş olduğu gebelik okuluna kayıt olabileceğimi, orada pilates, spor, bilgilendirme, doğuma hazırlık eğitimleri verildiğini söyledi. Bende 3 hafta sonra 32 haftalık olacağım için izne ayrılıyorum. Arayıp bilgi istedim kurs başladığında haber edeceklerini söylediler. Ben Sakaryadayım. Acaba aranızda önceki gebeliklerinde katılan oldu mu?

Bende anlatmayan doktorlardan çok bunaliyorum. Ondan sonra internetten araştır dur. Bana eni bir şey söylüyorsa enine boyuna anlatmasını isterim. Keşke cahil olsamda hiçbir şey bilmesem eskiden hamilelikler ne kolaydı.bir doğurmaya giderlerdi.simdi her aşama ayrı bir stres.

Birde gavurun tohumu
Ahahahahhah aynen
Suriyeli demeyin ya İskenderun devlette bir tek onlar doğuruyor sanki ne muayene ne acilde başkasına denk gelemiyorum biz paşalar gibi özele bayılacağız
Ay pislikler ya tiksinç geldi artik bunlardan 1 milyon suriyeli gonderecekler geriye kalan 6 milyonu onlar türkiyeden cikmadan gebe kalir zaten fırt fırt bebe fırtlatıyolar ya

Şekerle gezerim artık napayım enerji kaynağı ramazandan yeni çıktık tatlılar şekerler kesin yüksek çıkar diyordum düşük çıktı
Şeker ve çikolatayı direk önermiyorlar canım kan şekerini ani yükseltip düşürüyor diye. Sık sık yemek gerekiyor onu da çok severim

Ahahahahhah aynen

Ay pislikler ya tiksinç geldi artik bunlardan 1 milyon suriyeli gonderecekler geriye kalan 6 milyonu onlar türkiyeden cikmadan gebe kalir zaten fırt fırt bebe fırtlatıyolar ya
Kuluçka makinesi gibiler ya hepsinin yanında boy boy çocuk 1 milyonu gönderiyor da ev yapılacakmış, evlerin yakınına sanayi bölgesi yapılacakmış, çiftçilik için destek mestek verilecek yine bizden iyi yaşarlar tatile gelirler

Valla eskiden yurt disinda dogurma gibi hayallerim vardi cocugumun şansina piyasa mal oldu en iyisi suriyede dogurayimda bari cocugum kendi ülkesindr deger görsün diyorum bazen

Valla eskiden yurt disinda dogurma gibi hayallerim vardi cocugumun şansina piyasa mal oldu en iyisi suriyede dogurayimda bari cocugum kendi ülkesindr deger görsün diyorum bazen
Şunu düşündürüyorlar insanlara gerçekten yazık yani bide bu belirsizlikler var yarın nolacak kimse bilmiyor habire herşeye zamla günler geçiyor algımı kaybetmek üzereyim ne ne kadar olunca pahalı ayırt edemiyorum her fiyat normal gelmeye başladı

Neredeyse her ay enfeksiyon geçiyorum zaten, 3 hafta önceki hem çok şiddetliydi hem de mantar vardı şimdi yine aynı ağrı var. 2 yıl önce bu zamanlarda yine hamileydim ama gerçekten unutmuşum bu dönemleri

Malesef dusunuyosun yani cocuk odamda dondurucu yorgan dolabi vs var salon balkonumu kapattirayim dedim şimdiki yayla gibi balkonlardan degil kucuk 15bin dedi adam ya minnacik balkona sinirliyim malesef

Malesef dusunuyosun yani cocuk odamda dondurucu yorgan dolabi vs var salon balkonumu kapattirayim dedim şimdiki yayla gibi balkonlardan degil kucuk 15bin dedi adam ya minnacik balkona sinirliyim malesef
Neye yetişecek bu insanlar ya bir ranza beğendim martta yorumlarına bakıyorum adam ekimde 1500 e almış en son gördüğümde fiyat 3600 dü metal yahu bu

Nasıl klonlama yapıyorsunuz arkadaş benimkiler bildiğiniz toplama, kimsenin gönlü kalmasın der gibi çocuk yapıyorum
M Mirune yine kendini klonlamis. Ben durup durup kocami klonluyorum buyuk oglumun sifat ayni babasi ten rengi goz rengi benden. Kucugun ultrasonunu goren birazcik farklisini yapsaydiniz dio

M Mirune yine kendini klonlamis. Ben durup durup kocami klonluyorum buyuk oglumun sifat ayni babasi ten rengi goz rengi benden. Kucugun ultrasonunu goren birazcik farklisini yapsaydiniz dio
Maşallah gen var gen var işte benimkinin bir burnu bana benziyor kafası babası, gözler ennn sevmediğim halası, yanaklar babaanne, dudaklar diğer hala, huy suyda öyle herkesten birşeyler 2.yi hala bilmiyoruz az biraz gördüğümüz kadarıyla ablaya benziyor o da toplama

]
Neye yetişecek bu insanlar ya bir ranza beğendim martta yorumlarına bakıyorum adam ekimde 1500 e almış en son gördüğümde fiyat 3600 dü metal yahu bu

Döviz çok arttı son 1 yılda, demir çelik hepsinin ton fiyati artti, doğal olarak bu kadar değmez dediğimiz her şey çok pahalı. 2021 de tonu 5 6 binlerde iken 13.000 e cikti. Alacaksan bugün alacaksın, yarın bugünden pahalı oluyor. Benzine 1 senede 3 katı zam geldi zaten, ulaştırma lojistik maliyetleri artınca sebzeden tut da her şeye ekstra zam. Geçen sene 7 tl ye aldigim domates 25 -30 TL. Ve bizim maaşlara böyle zam gelmiyor. Bu sene doğum yapanlar /yapacaklar hele ki benim gibi ilk cocuksa her şey sıfırdan temin et çok maliyetli.

Dün şok da 500 ml suyu 3,5 TL gördüm ya
Yarım litre su yahu aynı marka başka yerde 5,5 TL idi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…