2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nasıl klonlama yapıyorsunuz arkadaş benimkiler bildiğiniz toplama, kimsenin gönlü kalmasın der gibi çocuk yapıyorum
Aslinda ayrintili inceleyince babasina benzeyen noktalari var ama ilk bakista kesinlikle ben. Hatta ilk dogdugunda tum hemsireler gidip geliyor ayni sen ayni sen diyordu. Hemsireleri taniyordum birkac kez hastaneye yattigimdan. Esim de icerlemis sanirim bana bas parmaginin tirnagi bana benziyor bak diye demisti, hala aklima geldiginde kahkaha atarim. Yavruum benzetecek yer aramis

Benimde ikili üçlü taramam güzel çıkmıştı sonraki randevuda kafasında kistik yapı var dedi sıvı birikmesi bir dahaki randevumda yok denildi başka bulgu yoksa normalmiş geçici bişeymiş canım sıkma canını

Maalesef öyle arkadaşa da dediğim gibi artık gerçekten pahalılık algımı kaybetmek üzereyim o ranza ya bugün 5000 yazsalar normal gelecek gibi ev araba fiyatlarını hesaba katmıyorum onlar uçsuz bucaksız yerde
Çok üzülüyorum fiyatları görünce çoğu şey şart almasan olmaz alsan kıt kanaat geçiniyorsun

Ah enişte ya içine oturmuş adamın çokta dikkatli bakıp benzetme dur buda doğsun kesin olsun da sonra bir tırnağını gene benzetiriz 20 tane parmak var

Dün şok da 500 ml suyu 3,5 TL gördüm ya
Yarım litre su yahu aynı marka başka yerde 5,5 TL idi.
Su zaten kendi çapında eksik kalmayayım diye mi artıyor nedir tamam yakıta zam geldi ama her şehre yakın yerde dolumlar var her dolumda dünya litre su getiriliyor kör bulduğunu öpmeye başladı

Ben dinlenmemin etkisini oldugunu düşünüyorum, daha önce bir dusugum oldugu için hic sporu vs aklımdan gecirmedim

Önemli olan t4 müş o da bende ilk defa düşük gelmiş, doktor ilacı yarım içerken tam dedi, artık tam içiyorum, cok düşük doz kullanıyordum zaten, ferritin de dediğin gibi 10 küsür ila 200 küsür olması lazımmıs 200 e bakınca 29 cok düşük geldi gözüme ilaç kullanıyorum da bu depo zor dolar gibi geliyor bana

Eklentiler

• Screenshot_20220512-163437_Dolap.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 65
Benim de aşağıdaydı ama en son gittiğimde doktor yukarı çıkmış dedi, seninki de çıkar umarım :)

Bana kendi dpktorum değil, başka gittiğim bi doktor plesantan aşğıda böyle normal doğum yapamazsın diyip beni korkutmuştu. Sonra doktor değiltirince plesanta yukarı çıkıyor sonradan ondan önden söylemeyiz aslında demişti.
Ki nitekim çıkmış bana da herhangi bir şeyi ysaklamadı bu sebepten

Sabah ve öğlen şekerim çok güzel çıkınca bana battı. Kalktım tam buğday unundan hamburger ekmeği yapıp hamburger yedim. Sonra ne mi oldu? İlk saat 199 2. Saat 183.... çok pişmanım. Yemeyeceğim bir daha düzenli diyete uyacağım. Of çok zor yememek

Sol göğsümün altı yaklaşık bir aydır sancı yapıy8r uyuşuyor agrıyordu, özellikle aksam yemeklerinden sonra ve sol tarafıma yattıgında agrıyı uyusmayı daha cok hissediyordum, bugun 2 saattir çok şiddetlendi bu sancı sanki kaburgamın altında yara var gibi, forumda baktım biraz cogu gebe 3. Trimestirda 36. Haftaya kadar bebek asagı inene kadar yaşamıs bu durumu, caresi dogummus, yaşayan var mı aramızda

Ah kuzum ya az kaldı zor ama geçecek

Kızlar bugün temmuz annelerinde bir paylaşım olmuştu size de yazayım. Hani sgk lı anne adayları için doğum raporu son 3 aylık brüt ücrete göre hesaplanıyor ya asgari ücret üstü alanlar için 12 aya çıkarılmış o süre durumu böyle olanlar varsa baksın hesabını ona göre yapsın. 170 i arayıp öğrenmiş birisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…