2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Son 12 ay ortalama maaşa göre mi olmus

Kuzenimin vardi yillar once boyle bi durumu. Bebek ayagini kaburgalarin oralara bi yerlere sokmus ittirdikce ittiriomus oyle bisi olabilir mi seninki de

Ne zaman belli olacak sizin tayin işi?
Aynen yaaa cehalet mutluluk

Ben de şaşırdım görünce, referans aralığı o kadar geniş mi olur dimi Benim de dolmasından yana umudum yok artık bu saatten sonra. Benimki de 15.5'dan 200 kusurlere ulaşamaz herhalde 2-3 ayda. Ne kadar dolu olursa o kadar kar artık yapılacak bir şey yok.

Kızlar bugün tekrar doktruma gittik bak dedim doktorcum bana durumumu anlat ben internetten baktım işin içinden çıkamadık soluğu burada aldım.

Plasenta previa nin 4 aşaması var ben sadece 3. ve 4. aşamada sezaryen yapıyorum dedi. Benimki 1. Aşamaymış. Hamileliğin başından beri plasenta hiç hareket etmemiş hep aynı yerdeymiş ama bu haftalarda yukarı çıkabilir bilemeyiz dedi. Bu haliyle kalsa bile normal doğurmana engel değil dedi. (Bir de sezaryanci diyorlar adamın arkasından kuru iftiraymış resmen ) Zaten riskli grupta olsan hamileliğin başından sonuna kadar hep kanaman olurdu bak senin hiç olmadı içini rahat tut dedi.

Hatta bak bu doğumun ilkinden de kolay olacak inşallah diye moral verdi. Tamam ilkindeki gibi çok genç değilsin ama hala yaşın küçük (34), rahmin sağlıklı, çok fazla doğum yapıp yorulmuş da değil o yüzden daha kolay olur inşallah dedi.

Benim internette gördüğüm kadarıyla Türkiye'de direkt sezaryan sebebi bu dedim. Yurtdışında özel hastaneler daha sezaryan yanlısı oluyor ama yurtdışında da bu haline hiç bir devlet hastanesi seni planlı sezaryana yönlendirmez dedi.

Durdurulamayan kanama ihtimalinden bahsettim onlar çok istisna senin durumunda öyle bir risk yok dedi. Bakalım bizim özeldeki doktorlar ne diyecekler

Sadece spora ve yüzmeye izin vermedi. 8. Aya kadar bekle şöyle bir 34 haftalık falan ol ondan sonra istediğini yaparsın dedi.

Başka bir doktor görüşü daha alacağım bakalım o ne diyecek ama şimdilik pek büyük bir risk yok gibi bakalım.

Kuzenimin vardi yillar once boyle bi durumu. Bebek ayagini kaburgalarin oralara bi yerlere sokmus ittirdikce ittiriomus oyle bisi olabilir mi seninki de
Olabilir tabi orada acı ve baskı hissediyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…