- 26 Ocak 2022
- 521
- 844
- 18
- 37
Son 12 ay ortalama maaşa göre mi olmusKızlar bugün temmuz annelerinde bir paylaşım olmuştu size de yazayım. Hani sgk lı anne adayları için doğum raporu son 3 aylık brüt ücrete göre hesaplanıyor ya asgari ücret üstü alanlar için 12 aya çıkarılmış o süredurumu böyle olanlar varsa baksın hesabını ona göre yapsın. 170 i arayıp öğrenmiş birisi
Makat gelis duruyordur daha, ondan asagisa hissediyorsundurYa bu çocuk aşağı arkaya bir yerlere vuruyor, popomdan çıkacak gibi içerde hissediyorum
Amin aminAy inşallah sağlıklıca geçer. Valla çok zormuş. Allah diyabet hastası yavrulara sabır versin. Biz buna dayanamıyoruz
Evet canım asgari ücret üstü görünenler için böyle bir uygulama başlatılmış dedilerSon 12 ay ortalama maaşa göre mi olmus
Bi bakıyorum kaburgamın altından vuruyo, bi bakıyorum popomdan, ya tekme tokat dalıyo çocuum bana ya parende atmayı öğrendiMakat gelis duruyordur daha, ondan asagisa hissediyorsundur
Aman hareket etsin de, etmeyince de niye kıpraşmıyo bu çocukBi bakıyorum kaburgamın altından vuruyo, bi bakıyorum popomdan, ya tekme tokat dalıyo çocuum bana ya parende atmayı öğrendi
Evet canım asgari ücret üstü görünenler için böyle bir uygulama başlatılmış dediler
Kız onlara mülteci deme onlar bizim yanımızda ağa paşaİçinde bulunduğumuz yılın zamlı maaşının farkından ne istediler yaaa. Bizden kessinler mültecilere aksın para. Aşırı sinir oldum.
Haklisin, bizden iyi şartlardalar, ayip ettimKız onlara mülteci deme onlar bizim yanımızda ağa paşasana uğruyor mu saçmalık
Kuzenimin vardi yillar once boyle bi durumu. Bebek ayagini kaburgalarin oralara bi yerlere sokmus ittirdikce ittiriomus oyle bisi olabilir mi seninki deSol göğsümün altı yaklaşık bir aydır sancı yapıy8r uyuşuyor agrıyordu, özellikle aksam yemeklerinden sonra ve sol tarafıma yattıgında agrıyı uyusmayı daha cok hissediyordum, bugun 2 saattir çok şiddetlendi bu sancı sanki kaburgamın altında yara var gibi, forumda baktım biraz cogu gebe 3. Trimestirda 36. Haftaya kadar bebek asagı inene kadar yaşamıs bu durumu, caresi dogummus, yaşayan var mı aramızda
Ne zaman belli olacak sizin tayin işi?Bende istemiyorum ama işte ha diyince gelip gidinilenecek bir yerde oturmuyorum. Bakalım o zamana belli olur. Tayinimiz çıkarsa ev toplama yerleştirme falan derken zaten zaman geçer herkes evine gitmiş olır. Ay inşallah çıkar
Aynen yaaa cehalet mutlulukBende anlatmayan doktorlardan çok bunaliyorum. Ondan sonra internetten araştır dur. Bana eni bir şey söylüyorsa enine boyuna anlatmasını isterim. Keşke cahil olsamda hiçbir şey bilmesem eskiden hamilelikler ne kolaydı.bir doğurmaya giderlerdi.simdi her aşama ayrı bir stres.
Haziran da sanırım tercih edebileceğimiz iller açılacak. Ona göre tercih yapacağız ağustos gibi sonuçlanacakNe zaman belli olacak sizin tayin işi?
Aynen yaaa cehalet mutluluk
Sağol canım çok şükür herşey normale döndü üzüntüden saçlarım beyazladiCanım nasılsın kontrole gittinmi bidaha nasıl ilerleme varmi
Ben de şaşırdım görünce, referans aralığı o kadar geniş mi olur dimiÖnemli olan t4 müş o da bende ilk defa düşük gelmiş, doktor ilacı yarım içerken tam dedi, artık tam içiyorum, cok düşük doz kullanıyordum zaten, ferritin de dediğin gibi 10 küsür ila 200 küsür olması lazımmıs 200 e bakınca 29 cok düşük geldi gözümeilaç kullanıyorum da bu depo zor dolar gibi geliyor bana
Olabilir tabi orada acı ve baskı hissediyorum zatenKuzenimin vardi yillar once boyle bi durumu. Bebek ayagini kaburgalarin oralara bi yerlere sokmus ittirdikce ittiriomus oyle bisi olabilir mi seninki de
Yanlis hatirlamiosam onun egzersizleri vardi. Ama kimler yapabilir hangi durumlarda yapilir bilmiorum. Bi arastir istersenOlabilir tabi orada acı ve baskı hissediyorum zaten
Bakayım bi teşekkür ederim, hayat kalitemi tamamen etkiliyor bu durumYanlis hatirlamiosam onun egzersizleri vardi. Ama kimler yapabilir hangi durumlarda yapilir bilmiorum. Bi arastir istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?