2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya aynen öyle biz hiç bilmediğimiz bir şeyin direkt ortasına düşüyoruz onlar da bi destek atsalar yanımızda olduklarını hissettirseler fena mı olur bi kadına en büyük yardım sevdiğini yanında görmek zaten elimi tutsun saçımı sevsin gözlerime baksın yeter ondan güç alır fırlatırım bebeyi eşlerin bu olaya şahit olması çok önemli bence kadının değeri artıyor gözlerinde merhamet duyguları artıyor hemde ne kadar güçlü diye hayran kalıyorlar eşim zaten kıymet bilen değer veren biri ama yine de gelsin görsün istiyorum doğumun lafından korkuyorlar e biz yapıyoruz işte size noluyo neyse ki ikna etmesi zor değil

Aaa çok iyi ya. Ben insatagraö sorduğumda 5 tl indirimli dedi 7 tl ye çıkacak falan demişti. Bende bir bakayım
Bebek hediyesi anahtarlık mi dusunuyorsunuz?
Bende araştırıyorum da karar veremedim.
Kullanışlı birşey olsun millet alıp kenara atsın istemiyorumda ne yapsak bilemedim

Zoom uzerinden haftada 1 defa carsamba gunleri 5 ders canim asisi emzirmesi dogum vs konulari var bende hic muane olmadim direk kayit oldum ama gidicem bi iste kan idrar tarama testini alip kayit yapiyilarmis ozelden veriyim ben sana telini
Canın akşam mi online ders? Akşamsa ücretsizse banada link verir misin?

Aynen çok haklısınız.anne doğumdan dolayı acısını mi yaşasın bebeğe mi alışsın bebeğe mi baksın. Annenin hizmet görmesi gereken zaman. Evde başka hasta varsa. O gitsin

Aslinda bebegin suyu fazla ise, karin cevresi onden gidiyorsa, ailede seker hastaligi varsa, anne cok kilo aldiysa, anne kiloluysa vb gibi etkenler goz önünde bulundurularak yapilmasi talep ediliyor burda. Kizimin suyu fazlaydi,
karin cevresi ondeydi ve ben kiloluydum o yuzden onermislerdi. Bunlar bir belirti de vermeyebilir ve sekerin olabilir. Kimisi manken gibi bebegin suyu karin cevresi normal ama sekeri olabiliyor. Kontrol altina alinmazsa cok daha buyuk sıkıntı çok makale okudum o yuzden yapilmasini savunanlardanim. Doktorun suphelenip onerdiyse yaptirmani oneririm. Hic istemiyorsan bir olcum aleti alip kendin kontrol edebilirsin acligini toklugunu. Doger turlu tum gebeler saglikli beslensin diyet yapsin cok utopik bir bakis acisi olur. Benim sekerim olmasa tovbe diyet yapmam. Ne yapcam

Benim ki malesef dün aradılar çıkmamış. Yeniden vericegiz.
Atni firmaya 3. Kez mi vereceksiniz? Yoksa yeni bir yer mi buldunuz? Valla size paranizi iade etmeli orasi, uzerine tazminat vermeli. Yok boyle bir sorumsuzluk. 2. Verisinizin uzerinden kac gun gecti?

Oyyy nenemmm deli gibi yemek yeyip üzerine tatlı yeme potansiyelim var Allah'ım diyorum sağlık ver yiyeyim ömrüm boyunca o derece aşkla yerim. Ve arada kola da içiyorum Şeker yüklemesi gerekirse yaptırırım bende.

CipisS bir senin eşinin tayinini bir de @Pembekelebek_8787 in gen testi sonuçlarını grupçak merakla bekliyoruz
İkinizden de çok güzel haberler alacağız inşallah
İnşallah hayırlı güzel haberler olur. Benim çok önemli değil onun sıkıntısının yanında. Yeterki @Pembekelebek_8787 sonuçları güzel çıksın.
Bebek hediyesi anahtarlık mi dusunuyorsunuz?
Bende araştırıyorum da karar veremedim.
Kullanışlı birşey olsun millet alıp kenara atsın istemiyorumda ne yapsak bilemedim
Canım ben anahtarlık yaptıracağım. En azından insanlar kullanır. Kendim de sevmediğim için magnet tarzı şeyleri daha iyi olur diye düşündüm. Bunu düşünüyorum aslında hem farklı da. Ama makrrome de olabilir. Tabi onlar çok daha oahalı oluyor. O kadar para da vermek istemiyorum

Eklentiler

• Screenshot_20220422-101246_Instagram.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 54
Herkese günaydın.
26+4 üm bugün 2 üniversiteye gideceğim. Bakalım beni alcaklar mı. Şartlar fiyat vs konuşacağım. Hayırlısı ile devlette doğuruverirsem gider hemen tüm bebek alışverişimi de yaparım Ev boya badana olcak bebeğe hazırlık bir sürü iş var.

Hahah en iyisi. Eğer ben devleti kabul edersem o para ile ne yapacağımızı bilmiyorum

Çok hoş. Bende makrome yapabilirim aslında ama daha çok aklım başka bişeyde atayım onu da. Tabi ben kendim yapcam becerebilirsem bu yoksa o tarz makrome anahtarlık olabilir. Yanına da bende Farmasinin dudak balmlari ve minik sabunları var onları değerlendircem hem süsleyip hediye etcem. El kremi yerine balm olmuş olcak yanına sabun

Eklentiler

• 993beea31a68f8a5ddbda62861a57f69.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG-20211204-WA0071.webp
    45 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG-20211204-WA0064.webp
    48,4 KB · Görüntüleme: 48
Cok guzeller hepsi de. Ben ilkinde tum.hazirligi kendim yapmistim. Bunda mecalim yok. Zaten eve de hastaneye de kmse gelmez haber vermicem. Hamile oldugumu yakinlarim disinda kmse blmio zaten. Bi anahtarlik bi ciko yeter die dusundum. Hastane de lohisa serbsti verip odayi susluyo daha nolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…