Ya aynen öyle biz hiç bilmediğimiz bir şeyin direkt ortasına düşüyoruz onlar da bi destek atsalar yanımızda olduklarını hissettirseler fena mı olur bi kadına en büyük yardım sevdiğini yanında görmek zaten elimi tutsun saçımı sevsin gözlerime baksın yeter ondan güç alır fırlatırım bebeyiAh bu erkekler çocuk gibiler resmen gazla çalışıyorlarDoğuma girmeyecekse çok kan görmez zaten öncesinde.
Ben de eşimin o anlara sahitlik etmesini istiyorum ilkinde destek de oldu Allah için ama soğuk kanlı olmasına rağmen arada odadan kaçıyorduBiri acı çekerken elinden bir şey gelmemesi de kötü ama ben acı çekiyorsam o da çekecek Geçen sefer annem yanımda diye kaçabildi bu sefer tek eşimi götürcem inşallah hastaneye, anneme evde oğlumla kal senden başkasına bırakırsam içim rahat etmez dedim. İstese de kaçamaz artık Doğumhaneye girmek istemiyor benimki de, sanırsın elini sokup bebeği içimden o çıkaracak yanımda duracaksın elimi tutacaksın be adam neyin nazı bu
Benim ki malesef dün aradılar çıkmamış. Yeniden vericegiz.CipisS bir senin eşinin tayinini bir de @Pembekelebek_8787 in gen testi sonuçlarını grupçak merakla bekliyoruz
İkinizden de çok güzel haberler alacağız inşallah
Bebek hediyesi anahtarlık mi dusunuyorsunuz?Aaa çok iyi ya. Ben insatagraö sorduğumda 5 tl indirimli dedi 7 tl ye çıkacak falan demişti. Bende bir bakayım
Canın akşam mi online ders? Akşamsa ücretsizse banada link verir misin?Zoom uzerinden haftada 1 defa carsamba gunleri 5 ders canim asisi emzirmesi dogum vs konulari var bende hic muane olmadim direk kayit oldum ama gidicem bi iste kan idrar tarama testini alip kayit yapiyilarmis ozelden veriyim ben sana telini
Ay ben de bu kafayı anlamıyorum. Bebek daha yeni dünyaya gelmiş, tek bildiği şey annesinin kokusu, onu annenin kucağından ayırıp anneden hizmet beklemek çok saçma. Çocuk uyudukça da anne dinlenecek ki sütü çoğalsın. Yani her türlü lohusa iptal, o emzirecek yatacak dinlenecek. En fazla yapacağı başka yavrusu varsa onunla ilgilenmek olabilir.
Hele böyle gelip hasta yatmak neyin kafası. Lohusa evinde hasta olduysan kimseye hayrın kalmamıştır bir de sen yük olmamak için çekip gidersin. Lohusadan da rol çalmaya çalışmazsın artık yaa.
Bunu da yutupta bir kadın dogumcu soylemiş, herkes cevap olarak 2 dilim baklava zaten zararı yok diyor o zaman 2 dilim baklava yiyelim demiş, şeker cok zararlı bişey tamam ama bunu yükleme yapmadan da atlatmak mümkün, yükleme yapmadan diyet yaparsak daha iyi değil mi, illa diyet için yükleme yaptırıp yükseldiğini görmek mi gerekiyor, bir de mesela benim aclık sekeri 72 cıkmış, bebek ölçü ve suyu da iyi, gerek var mı yüklemeye
Atni firmaya 3. Kez mi vereceksiniz? Yoksa yeni bir yer mi buldunuz? Valla size paranizi iade etmeli orasi, uzerine tazminat vermeli. Yok boyle bir sorumsuzluk. 2. Verisinizin uzerinden kac gun gecti?Benim ki malesef dün aradılar çıkmamış. Yeniden vericegiz.
Oyyy nenemmm deli gibi yemek yeyip üzerine tatlı yeme potansiyelim varBizim gebe okulunda bi doktor dersinde şeker yüklemesi için canan karatayın yatacak yeri yok zararlı zararlı diye diye kaç tane bebeğin annenin ölümüne sebep oldu korkup yaptırmayan gebelerde şeker tespit edilemediği için kaç kişinin günahına girdi falan dedi baya bilenmiş Karatay aben yaptırdım gitti ara sıra kola içiyorum ne bilim meyve suyu içiyorum ya da normalde şerbetli tatlı yemediğim halde dayanamayıp iki dilim baklava birden yiyorum. Günlük hayatta zaten kaçınılmaz gibi bişey direkt kana karışan şekerli besinler tüketmek. Ben doktorların tarafındayım
Evet aynı şekilde ücretsizse bana da link atar mısınCanın akşam mi online ders? Akşamsa ücretsizse banada link verir misin?
İnşallah hayırlı güzel haberler olur. Benim çok önemli değil onun sıkıntısının yanında. Yeterki @Pembekelebek_8787 sonuçları güzel çıksın.CipisS bir senin eşinin tayinini bir de @Pembekelebek_8787 in gen testi sonuçlarını grupçak merakla bekliyoruz
İkinizden de çok güzel haberler alacağız inşallah
Canım ben anahtarlık yaptıracağım. En azından insanlar kullanır. Kendim de sevmediğim için magnet tarzı şeyleri daha iyi olur diye düşündüm. Bunu düşünüyorum aslında hem farklı da. Ama makrrome de olabilir. Tabi onlar çok daha oahalı oluyor. O kadar para da vermek istemiyorumBebek hediyesi anahtarlık mi dusunuyorsunuz?
Bende araştırıyorum da karar veremedim.
Kullanışlı birşey olsun millet alıp kenara atsın istemiyorumda ne yapsak bilemedim
Hahah en iyisi. Eğer ben devleti kabul edersem o para ile ne yapacağımızı bilmiyorumHerkese günaydın.
26+4 üm bugün 2 üniversiteye gideceğim. Bakalım beni alcaklar mı.Şartlar fiyat vs konuşacağım. Hayırlısı ile devlette doğuruverirsem gider hemen tüm bebek alışverişimi de yaparım Ev boya badana olcak bebeğe hazırlık bir sürü iş var.
Benim kocam esnaf ben devlette dogurursam o parayla gider yogurt kovasi falan alirHahah en iyisi. Eğer ben devleti kabul edersem o para ile ne yapacağımızı bilmiyorum
Çok hoş. Bende makrome yapabilirim aslında ama daha çok aklım başka bişeyde atayım onu da. Tabi ben kendim yapcam becerebilirsem bu yoksa o tarz makrome anahtarlık olabilir. Yanına da bende Farmasinin dudak balmlari ve minik sabunları var onları değerlendircem hem süsleyip hediye etcem. El kremi yerine balm olmuş olcak yanına sabunHic aklimda yokken bole bisi siparis verdim. Dusunen varsa aklinda olsun sadece anahtarlik 1 bucuk komple set 3 tl dolapta buldum
dolap'ta ne bulduğuma bir bak! Zara Home Krem Hediyelikler Yeni & Etiketli Online Satın Al bu da linki bu saticidan aldim
Hahaha sen yerini düşün bı yinede :)Hahah en iyisi. Eğer ben devleti kabul edersem o para ile ne yapacağımızı bilmiyorum
Erkek kafası kesin yaparlar. Sen özelde doğur anamBenim kocam esnaf ben devlette dogurursam o parayla gider yogurt kovasi falan alir
Biz her şeyini aldık. Sadece kıyafetler kaldı onlarıda alıyoruz işte yavaş yavaş. Bakalım karar vereyim Bi konuşayım ona göre artıkın Bi şeyler yapcazHahaha sen yerini düşün bı yinede :)
Cok guzeller hepsi de. Ben ilkinde tum.hazirligi kendim yapmistim. Bunda mecalim yok. Zaten eve de hastaneye de kmse gelmez haber vermicem. Hamile oldugumu yakinlarim disinda kmse blmio zaten. Bi anahtarlik bi ciko yeter die dusundum. Hastane de lohisa serbsti verip odayi susluyo daha nolsunÇok hoş. Bende makrome yapabilirim aslında ama daha çok aklım başka bişeyde atayım onu da. Tabi ben kendim yapcam becerebilirsem bu yoksa o tarz makrome anahtarlık olabilir. Yanına da bende Farmasinin dudak balmlari ve minik sabunları var onları değerlendircem hem süsleyip hediye etcem. El kremi yerine balm olmuş olcak yanına sabun
Dimi bence deErkek kafası kesin yaparlar. Sen özelde doğur anamen azından iyi bir yere gitmiş olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?