2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar günaydın:)
bende hastane cıkısını aldım cok tatlıydı ama , linkini bırakıyorum , bi sitede 5 lisi vardı ama beslide pike olmadığı için birde iç zıbın vazgeçtim, lazım olcak sonucta . toplama gibi olmasın tam takım olsun dedim

bir de hediye olarak anahtarlık yaptırmayı düsünüyorum bende pleksi mi ne diyorlar seffaf yuvarlak üstüne isim yazanlardan,

birde cikolata yaparım kücük bir kutu hastaneye gelen giden olursa doktora filan uzatmaya.

hastaneye sordum oda süslemesini biz yapabilrmişiz , ama refakatci harici giren olmuyormus odaya covid sebebi ile dolayısı ile hiç ugrasmayayım diyorum alttarafı iki gün kalıp döncem kimse olmayacak esim ve annemden baska,, ilk gün kayınvalidem vs olur sadece o da aksmaüstüne dogru giderler.

Amanın pek datlı. Güle güle giysin prenses inşallah en mantıklısı bence de anahtarlık. Mutlaka kullanılır yani. Bende anahtarlık yaptıracağım da bakalım ne zaman kim bilir

İnşa Allah Haklısınız 3ayımız kaldı dayanırız

Hadi kolay gelsin. Icine sindigi gibi olsun. Ben olsam kesinlikle devlette dogururdu.. Sirf maddi aciyi dusundugum icin degil. Oldum olasi devletin hastanesine ozellerden cok guveniyorum. Cok basarili buluyorum. Kotu seyler oldugunda direkt doktorlar zan altinda birakiliyor aman devlet hastanesi diye cemkiriliyor ama o kucuk ihtimaller dunyanin en iyi hastanesine gitsen de var. Durum Malta da oyle. En iyi hastane devlet hastanesi. Allah korusun yeni dogan bakimlari bile yok ozellerin, ozelde yapmayi dusunmustum ilk gebeligimde, sonra fark ettim ki ozelde her sorunda yine seni devlete yonlendiriyolar yine ne varsa onlarda var

Ben devlette burun estetiği oldum Gazi üni de şanslı idim miss gibi yaptı vallahi. Sağolsun birde ücret de ödemedim normalde 2.500 net vermem gerekti oda parası bile almadılar sabahı anladık. Sigorta karşılamış ilk defa sigortam bir işe yaradı idi. Herhalde çok kemik çıktı estetik odaklı değildi ben olmuşken minnacık da ucunu duzelttirdimçok doğal oldu kemik eğriliği vardı ondan olabilir herkesi karşılamıyor. O yüzden bı üniveriste aklıma yatıyor bakalım bugün inşallah kabul ederler de 26 hafta olduğu için herkes kabul etmiyor.

Çıkmadı bugün haber verdiler olmamış yine. Sonuç cikmamis. Şimdi başka yer ile görüşüp başka yer arıyoruz.
Delirmemek elde değil 1aydan fazlası. Sonuç bekliyoriz yine çıkmadı.
Çok saçma oldu, nasıl çıkmaz ya istersen yaptırdığım yerin numarasını verebilirim. Amerika’ya gitmişti benimki.

Aynen canim bende gecen haftadan buldumda aldim hemen 23une gidicem iste cocugu okula birakinca bende 1 bucuk saatte orda olurum burdan ego sonra metro anca oyle giderim..ay valla cok guzel anlattin hastaneyi dogurmak istedi canim baya kalabalik oluyo aynen bende 1 defa gittim kardesim covidde yatti orda cok cok ilgililerdi bakalim benim doktordan yana hep sansim gelmistir bunda ne olcak yasayip gorucez nasip..

Ya bu çocuk aşağı arkaya bir yerlere vuruyor, popomdan çıkacak gibi içerde hissediyorum
Ay bu ben alttan elini ayagini cikaracak gibi oluyorum surekli tuvakete cikiyorum huylanip
Cok yaklasmadigi sürece soylemiyorlar burda bence canim ama spor vs yaparsan daha da asGi inebilir yasaklamasi isabetli olmuş bence
A avozge bende seker yüklemesi konusunda cok kararsizim hala da öyle ama kilom var annem seker hastasi insulin direnci gecmisim var zayiflayinca kirildi o yuzden yaptircam görümcemin eltisi doktor zayifti bebegindede bi bulgu yoktu 6 aylikken bebegini kaybetti şeker yüklemesi yaptirmamiş ve gebelik şekerinden ötürü bebegini kaybetmişti iki ucu b*klu degnek bu şeker yüklemesi

Zaten 18 mayısta kontrolüm var doktorum aç gel dedi, ona kadar araştırıyorum işte cok zıt görüşler var neye göre anlayamıyorum. kendimden gectim zaten de kimisi bebeğe cok cok zararlı kimisi hicbir zararı yok diyor. En yakın arkadaşımın 1. 5 yasında oglu var coklu besin alerjisi ile savasıyor 6 aylıktan beri ona baglı gelisim geriliği filan oldu, o ben keske yaptırmasaydım cok zararlıymıs bebeğe besin alerjisi yapıyomus bagırsak flolasının gelisimini engelliyomus şimdiki aklım olsa asla yaptımazdım diyor, biraz da o korkuttu beni,

Benimkide oyle ya banyosundan haberim yoktu simdi degisik fantezilerle yikarim ben onun aklini ikna olur mecbur olcak anneme dedim hafta sonuna dogur diyo şaka misin anne gelme kalsin dedim artik onunda kendine gore isi var eşimi aradim oda yazdir dedi meger dogumdan sonra yanima gelecegini anlamis ben anlatinca baya konusamadi dogum aninda cikar zaten o halde bendr istemem gormesini sonra gelsin giydirsin onu bari yapsin demii

Şu şeker yüklemesine taktıgım kadar hiçbişeye takmadım valla dün gece de aksi gibi canan karatayın yazısı karşıma, nerden okudum bilmiyorum ki, kendim zaten mutlaka kontrol edeceğim görümcemde seker makinesi varmıs ondan alacagım

Aaaa ben gelsem bir yer bulamayabilirim o zaman

Canın akşam mi online ders? Akşamsa ücretsizse banada link verir misin?
Yok canim ya saat sabah basliyo aksama yok bendr musait olamiyorum sesini kisip atiyorum teli bi koseye zaten wpden msj gelince giriyorum diger linki .. birde linki onlar veriyor sen wpden mesaj atip kayit oluyosun once

Şu an ben de 2 ye bölünmüş durumdayım ya yaptırmazsam da seker olur bebeğe zarar verirsem, ya yaptırırsam da içtiğim şey çocuga zarar verirse, birinin beni motive etmesi lazım bu konuda

Hayir ya besin alerjisi kismina inanmiyorum. Qrkadasim yaptirmadi bebeginde alerji vardi. Ben yaptirdim sekerimin yukseldigi de olsa masallah her seyi yiyor, kilosu boyu gelisimi her seyi yerinde. Cok istahli hatta, ayni ben surekli mama mamaaa diye dolaniyor.

Sorun şu ki bende hiçbişeyi değerlendirmedi doktor sadece seker yüklemesini sordum yapacagız öneriyorum dedi, tekrar konusup doktorumla ona göre karar vereceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…