Aynen aynenDimi bence debi de ilkini ozelde dogurdum. Ikinci demicek mi ben nie devlette dogdum die. Esit davranayim ben
Eve gelse keske bi ise yarar direk mandiraya transferAynen aynenyoksa eve yoğurt kovası gelir diyorsun.
Aaaa o zaman kesin özelde doğur sen.Eve gelse keske bi ise yarar direk mandiraya transfer
Amanın pek datlı. Güle güle giysin prenses inşallahkızlar günaydın:)
bende hastane cıkısını aldım cok tatlıydı ama , linkini bırakıyorum , bi sitede 5 lisi vardı ama beslide pike olmadığı için birde iç zıbın vazgeçtim, lazım olcak sonucta . toplama gibi olmasın tam takım olsun dedim
Sitilin Kız Bebek Pembe Dantelli Lüks 10 Lu Hastane Çıkışı Seti - Fiyatı, Yorumları
Sitilin Kız Bebek Pembe Dantelli Lüks 10 Lu Hastane Çıkışı Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
bir de hediye olarak anahtarlık yaptırmayı düsünüyorum bende pleksi mi ne diyorlar seffaf yuvarlak üstüne isim yazanlardan,
birde cikolata yaparım kücük bir kutu hastaneye gelen giden olursa doktora filan uzatmaya.
hastaneye sordum oda süslemesini biz yapabilrmişiz , ama refakatci harici giren olmuyormus odaya covid sebebi ile dolayısı ile hiç ugrasmayayım diyorum alttarafı iki gün kalıp döncem kimse olmayacak esim ve annemden baska,, ilk gün kayınvalidem vs olur sadece o da aksmaüstüne dogru giderler.
İnşa AllahBence yapmalısın ben de yarından itibaren diyete girip yediklerime dikkat edeceğim, değerlerim cok yüksek olmadıgı halde, kolesterolü düşürecek düşük glisemik endeksli bir diyet yapacağı, şu 2 3 ay bi dişimizi sıkalım sonrası cok daha iyi olacak insallaj, vucut alt üst oluyor gebelikte
Hadi kolay gelsin. Icine sindigi gibi olsun. Ben olsam kesinlikle devlette dogururdu.. Sirf maddi aciyi dusundugum icin degil. Oldum olasi devletin hastanesine ozellerden cok guveniyorum. Cok basarili buluyorum. Kotu seyler oldugunda direkt doktorlar zan altinda birakiliyor aman devlet hastanesi diye cemkiriliyor ama o kucuk ihtimaller dunyanin en iyi hastanesine gitsen de var. Durum Malta da oyle. En iyi hastane devlet hastanesi. Allah korusun yeni dogan bakimlari bile yok ozellerin, ozelde yapmayi dusunmustum ilk gebeligimde, sonra fark ettim ki ozelde her sorunda yine seni devlete yonlendiriyolar yine ne varsa onlarda varHerkese günaydın.
26+4 üm bugün 2 üniversiteye gideceğim. Bakalım beni alcaklar mı.Şartlar fiyat vs konuşacağım. Hayırlısı ile devlette doğuruverirsem gider hemen tüm bebek alışverişimi de yaparım Ev boya badana olcak bebeğe hazırlık bir sürü iş var.
Ben devlette burun estetiği oldum Gazi üni de şanslı idim miss gibi yaptı vallahi. Sağolsun birde ücret de ödemedim normalde 2.500 net vermem gerekti oda parası bile almadılar sabahı anladık. Sigorta karşılamış ilk defa sigortam bir işe yaradı idi. Herhalde çok kemik çıktıHadi kolay gelsin. Icine sindigi gibi olsun. Ben olsam kesinlikle devlette dogururdu.. Sirf maddi aciyi dusundugum icin degil. Oldum olasi devletin hastanesine ozellerden cok guveniyorum. Cok basarili buluyorum. Kotu seyler oldugunda direkt doktorlar zan altinda birakiliyor aman devlet hastanesi diye cemkiriliyor ama o kucuk ihtimaller dunyanin en iyi hastanesine gitsen de var. Durum Malta da oyle. En iyi hastane devlet hastanesi. Allah korusun yeni dogan bakimlari bile yok ozellerin, ozelde yapmayi dusunmustum ilk gebeligimde, sonra fark ettim ki ozelde her sorunda yine seni devlete yonlendiriyolar yine ne varsa onlarda var
Çok saçma oldu, nasıl çıkmaz yaÇıkmadı bugün haber verdiler olmamış yine. Sonuç cikmamis. Şimdi başka yer ile görüşüp başka yer arıyoruz.
Delirmemek elde değil 1aydan fazlası. Sonuç bekliyoriz yine çıkmadı.
Aynen canim bende gecen haftadan buldumda aldim hemen 23une gidicem iste cocugu okula birakinca bende 1 bucuk saatte orda olurum burdan ego sonra metro anca oyle giderim..ay valla cok guzel anlattin hastaneyi dogurmak istedi canimAy bende sincandan gidiyorum metroyla 1,5 saat sürüyor o yol kanayan yarambizim arabanın da vitesi debriyajı sorunlu güvenip trafiğe karışamıyorum malum orası çok kalabalık ama hastane gerçekten çok büyük çok güzel muayenede asistanlar bakıyor bi sorun olursa hocalara danışıyorlar merhametli bi doktora gelirsen güzelce ilgileniyor bazıları da sormazsan bilgi vermiyor bide ultrason fotosu vermiyorlar bu yönünü sevmiyorum sadece ben perinatolojide muayene olduğum için randevu sorunum olmuyor kaçta gidersem gideyim alıyorlar ama gebe takip bölümü için çok erken gitmek gerekir dediğin gibi yol sıkıntı ben hiç randevu bulamazsan diye söyledim en olmadı erkenden gidilir diye de senin çoluk çocuk sıkıntı haklısın sürekli randevu kovalaman lazım. Onun dışında dediğim gibi serviste çok güzel ilgileniyorlar bir dediğini iki etmiyorlar baya güzel yani. Aralık ayında eşimin kuzeninin hanımı orda sezaryen oldu onlar da çok memnun kaldılar benim zaten favori hastanem başka yeri düşünmüyorum bile odalar tek kişilik banyosu TV si her şeyi var suda doğum bile varmış gider mis gibi doğurur gelirim özel gibi valla ay denk gelsek ne güzel olur çok memnun olurum konuşmalara çok katılamasam da burdaki herkesi çok sevdim benimsedim
Ay bu ben alttan elini ayagini cikaracak gibi oluyorumYa bu çocuk aşağı arkaya bir yerlere vuruyor, popomdan çıkacak gibi içerde hissediyorum
Cok yaklasmadigi sürece soylemiyorlar burda bence canim ama spor vs yaparsan daha da asGi inebilir yasaklamasi isabetli olmuş benceKızlar bugün tekrar doktruma gittik bak dedim doktorcum bana durumumu anlat ben internetten baktım işin içinden çıkamadık soluğu burada aldım.
Plasenta previa nin 4 aşaması var ben sadece 3. ve 4. aşamada sezaryen yapıyorum dedi. Benimki 1. Aşamaymış. Hamileliğin başından beri plasenta hiç hareket etmemiş hep aynı yerdeymiş ama bu haftalarda yukarı çıkabilir bilemeyiz dedi. Bu haliyle kalsa bile normal doğurmana engel değil dedi. (Bir de sezaryanci diyorlar adamın arkasından kuru iftiraymış resmen) Zaten riskli grupta olsan hamileliğin başından sonuna kadar hep kanaman olurdu bak senin hiç olmadı içini rahat tut dedi.
Hatta bak bu doğumun ilkinden de kolay olacak inşallah diye moral verdi. Tamam ilkindeki gibi çok genç değilsin ama hala yaşın küçük (34), rahmin sağlıklı, çok fazla doğum yapıp yorulmuş da değil o yüzden daha kolay olur inşallah dedi.
Benim internette gördüğüm kadarıyla Türkiye'de direkt sezaryan sebebi bu dedim. Yurtdışında özel hastaneler daha sezaryan yanlısı oluyor ama yurtdışında da bu haline hiç bir devlet hastanesi seni planlı sezaryana yönlendirmez dedi.
Durdurulamayan kanama ihtimalinden bahsettim onlar çok istisna senin durumunda öyle bir risk yok dedi. Bakalım bizim özeldeki doktorlar ne diyecekler
Sadece spora ve yüzmeye izin vermedi. 8. Aya kadar bekle şöyle bir 34 haftalık falan ol ondan sonra istediğini yaparsın dedi.
Başka bir doktor görüşü daha alacağım bakalım o ne diyecek ama şimdilik pek büyük bir risk yok gibi bakalım.
A avozge bende seker yüklemesi konusunda cok kararsizim hala da öyle ama kilom var annem seker hastasi insulin direnci gecmisim var zayiflayinca kirildi o yuzden yaptircam görümcemin eltisi doktor zayifti bebegindede bi bulgu yoktu 6 aylikken bebegini kaybetti şeker yüklemesi yaptirmamiş ve gebelik şekerinden ötürü bebegini kaybetmişti iki ucu b*klu degnek bu şeker yüklemesiAslinda bebegin suyu fazla ise, karin cevresi onden gidiyorsa, ailede seker hastaligi varsa, anne cok kilo aldiysa, anne kiloluysa vb gibi etkenler goz önünde bulundurularak yapilmasi talep ediliyor burda. Kizimin suyu fazlaydi,
karin cevresi ondeydi ve ben kiloluydum o yuzden onermislerdi. Bunlar bir belirti de vermeyebilir ve sekerin olabilir. Kimisi manken gibi bebegin suyu karin cevresi normal ama sekeri olabiliyor. Kontrol altina alinmazsa cok daha buyuk sıkıntı çok makale okudum o yuzden yapilmasini savunanlardanim. Doktorun suphelenip onerdiyse yaptirmani oneririm. Hic istemiyorsan bir olcum aleti alip kendin kontrol edebilirsin acligini toklugunu. Doger turlu tum gebeler saglikli beslensin diyet yapsin cok utopik bir bakis acisi olur. Benim sekerim olmasa tovbe diyet yapmam. Ne yapcam
Zaten 18 mayısta kontrolüm var doktorum aç gel dedi, ona kadar araştırıyorum işte cok zıt görüşler var neye göre anlayamıyorum. kendimden gectim zaten de kimisi bebeğe cok cok zararlı kimisi hicbir zararı yok diyor. En yakın arkadaşımın 1. 5 yasında oglu var coklu besin alerjisi ile savasıyor 6 aylıktan beri ona baglı gelisim geriliği filan oldu, o ben keske yaptırmasaydım cok zararlıymıs bebeğe besin alerjisi yapıyomus bagırsak flolasının gelisimini engelliyomus şimdiki aklım olsa asla yaptımazdım diyor, biraz da o korkuttu beni,Bunaltma kendini. Bence yaptıracaksan da yaptırmayacaksan da bir an önce kararını ver gerisini düşünme. Canan Karatay yıllardır bu görüşünü söylüyor, bir çok kadın doğumcu da gerekli olduğunu söyleyip cevapladilar. İşin uzmanı bizler değiliz onlar ve iki zıt görüş var ortada. Ben yaptırın diyenlerin görüşünü daha isabetli bulduk yaptırdım. Sen de hangisini seçeceksen onu seç sonra da bu konuyu düşünme, anksiyeteden kurtulmanın tek yolu bu gibi.
Bir de dengeli beslenmek güzel tabi ki ama gebelik şekeri olanlar ekstra dikkat ediyor, sürekli şekerlerini ölçüyorlar, belirli bir rejimin dışına çıkmamaları gerekiyor. Gebelik şekeri yoksa varmış gibi dikkat etmek de ayrı bir stres bence.
Ha sen diyorsan ki benim normal beslenmek zaten gebelik şekeri için rejim yapanlarınki gibi, açlık şekerim ve bebeğin suyu kilosu falan da iyi. Yani şeker çıksa da ekstra bir şey yapmayacaksan yaptırmasan da olur tabi.
Benimkide oyle ya banyosundan haberim yoktu simdi degisik fantezilerle yikarim ben onun aklini ikna olurBu arada bende eşimi yazdırdım onun da gözü korkuyor dayanamam seni öyle görmeye diyor ama ben diyorum ki yooo ben yanımda kocamı isterim gözlerine bakıp senden güç alıcambide banyoya sokuyolarmış kaslar gevşesin doğum kolaylaşsın diye refakatçi yardım ediyormuş annemden bile utanırım sen gelicen dengemi falan kaybedersem güçlü kollarınla tutarsın beni diyorum o zaman hoşuna gidiyo bi gözleri parlıyo ikna oldu benimki bide kan falan tutar benimkini doğum anında çıkarıyolarmış refakatçiyi ama o zamana kadar fenalaşıp bayılmaz inşallah hahahsj
Şu şeker yüklemesine taktıgım kadar hiçbişeye takmadım valla dün gece de aksi gibi canan karatayın yazısı karşıma, nerden okudum bilmiyorum ki, kendim zaten mutlaka kontrol edeceğim görümcemde seker makinesi varmıs ondan alacagımBu kadar takilma bence. Gebelik öncesi insülin direncim olduğu için doktor bana yükleme yaptirmaknyerine endokrinolijiye yönlendiriyor beni. Evde kendim öleceğim şekeri, duruma göre eğer şeker yukselirse insülin verecekler yoksa vermeyecekler. Bubarada gebelik şekeri şu an yokken bile diyetisyene baslayacagim bir yandan. Kendine bu dönemi zehir etmemelisin. Psikolojik rahatkayacaksan yaptır, yükleme yaptirmaktan cekiniyorsan diyetle ve cihaz alarak evde takıp et doktorunla paylaş. Seni duruma göre yönlendirir
Aaaa ben gelsem bir yer bulamayabilirim o zamanBen devlette burun estetiği oldum Gazi üni de şanslı idim miss gibi yaptı vallahi. Sağolsun birde ücret de ödemedim normalde 2.500 net vermem gerekti oda parası bile almadılar sabahı anladık. Sigorta karşılamış ilk defa sigortam bir işe yaradı idi. Herhalde çok kemik çıktıestetik odaklı değildi ben olmuşken minnacık da ucunu duzelttirdim çok doğal oldu kemik eğriliği vardı ondan olabilir herkesi karşılamıyor. O yüzden bı üniveriste aklıma yatıyor bakalım bugün inşallah kabul ederler de 26 hafta olduğu için herkes kabul etmiyor.
Yok canim ya saat sabah basliyo aksama yok bendr musait olamiyorum sesini kisip atiyorum teli bi koseye zaten wpden msj gelince giriyorum diger linki .. birde linki onlar veriyor sen wpden mesaj atip kayit oluyosun onceCanın akşam mi online ders? Akşamsa ücretsizse banada link verir misin?
Şu an ben de 2 ye bölünmüş durumdayımBizim gebe okulunda bi doktor dersinde şeker yüklemesi için canan karatayın yatacak yeri yok zararlı zararlı diye diye kaç tane bebeğin annenin ölümüne sebep oldu korkup yaptırmayan gebelerde şeker tespit edilemediği için kaç kişinin günahına girdi falan dedi baya bilenmiş Karatay aben yaptırdım gitti ara sıra kola içiyorum ne bilim meyve suyu içiyorum ya da normalde şerbetli tatlı yemediğim halde dayanamayıp iki dilim baklava birden yiyorum. Günlük hayatta zaten kaçınılmaz gibi bişey direkt kana karışan şekerli besinler tüketmek. Ben doktorların tarafındayım
Birikim yaparsin en fazla kizinaHahah en iyisi. Eğer ben devleti kabul edersem o para ile ne yapacağımızı bilmiyorum
Hayir ya besin alerjisi kismina inanmiyorum. Qrkadasim yaptirmadi bebeginde alerji vardi. Ben yaptirdim sekerimin yukseldigi de olsa masallah her seyi yiyor, kilosu boyu gelisimi her seyi yerinde. Cok istahli hatta, ayni ben surekli mama mamaaa diye dolaniyor.Zaten 18 mayısta kontrolüm var doktorum aç gel dedi, ona kadar araştırıyorum işte cok zıt görüşler var neye göre anlayamıyorum. kendimden gectim zaten de kimisi bebeğe cok cok zararlı kimisi hicbir zararı yok diyor. En yakın arkadaşımın 1. 5 yasında oglu var coklu besin alerjisi ile savasıyor 6 aylıktan beri ona baglı gelisim geriliği filan oldu, o ben keske yaptırmasaydım cok zararlıymıs bebeğe besin alerjisi yapıyomus bagırsak flolasının gelisimini engelliyomus şimdiki aklım olsa asla yaptımazdım diyor, biraz da o korkuttu beni,
Sorun şu ki bende hiçbişeyi değerlendirmedi doktor sadece seker yüklemesini sordum yapacagız öneriyorum dedi, tekrar konusup doktorumla ona göre karar vereceğim.Aslinda bebegin suyu fazla ise, karin cevresi onden gidiyorsa, ailede seker hastaligi varsa, anne cok kilo aldiysa, anne kiloluysa vb gibi etkenler goz önünde bulundurularak yapilmasi talep ediliyor burda. Kizimin suyu fazlaydi,
karin cevresi ondeydi ve ben kiloluydum o yuzden onermislerdi. Bunlar bir belirti de vermeyebilir ve sekerin olabilir. Kimisi manken gibi bebegin suyu karin cevresi normal ama sekeri olabiliyor. Kontrol altina alinmazsa cok daha buyuk sıkıntı çok makale okudum o yuzden yapilmasini savunanlardanim. Doktorun suphelenip onerdiyse yaptirmani oneririm. Hic istemiyorsan bir olcum aleti alip kendin kontrol edebilirsin acligini toklugunu. Doger turlu tum gebeler saglikli beslensin diyet yapsin cok utopik bir bakis acisi olur. Benim sekerim olmasa tovbe diyet yapmam. Ne yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?