- 2 Ağustos 2021
- 1.370
- 986
- 73
- 30
TeşekkürlerGyno ferro sanol kullanıyorum canım ben
Ben genelde doktorum ne yazdıysa onu alıyorum. Bazen başkasına aldığında eczane başka marka veriyor aynısı diye. Ne kadar fark eder bilmiyorumTeşekkürlerben bugün bulamadım bana eczaçı başkasını verdi ferro sanol duodenal
İkisi bir arada tetikliyor muhtemelen.Evet var demir eksikliği de yıllardan beri
İnşallah canım, ultrasonda hatalar oluyor bazen üzme kendini bol bol dua et , herşey iyi olur inşallahBizimde aynı ölçümde ilerleme yok inşallah küçülür ya
Gyno Ferro Sanol kullanıyorum.Kızlar demir ilaçı olaran ne kullanıyorsunuz?
Bende de bu var,ama bunda da folik asit var yazıyor folik asit fazlası da zarar deniliyor ya bilemedim,neden veriyorlar peki??Gyno Ferro Sanol kullanıyorum.
Ben bisey kullanmiyorum son muayenede degerlerim iyi die vermedi. Bu sefer verirse ilac yerine serumla halledebilir miyiz die sorucam. Kabiz olmaktan cok korkuorum cunkuKızlar demir ilaçı olaran ne kullanıyorsunuz?
Bundaki folik asit oranı az amaBende de bu var,ama bunda da folik asit var yazıyor folik asit fazlası da zarar deniliyor ya bilemedim,neden veriyorlar peki??
Hamilelikte kullanılan bagirsak düzenleyici kullanabilirsin. Ben kronik kabızlık gebelik öncesinden, kullanıyorum iyi geliyor.Ben bisey kullanmiyorum son muayenede degerlerim iyi die vermedi. Bu sefer verirse ilac yerine serumla halledebilir miyiz die sorucam. Kabiz olmaktan cok korkuorum cunku
Yani zaten bi ise yaradigi yok su aralar sabrimi siniyo onu bari yapsinHahahsjbanyo kısmıyla ikna edersin sen gibi aman sanki geçip doğumu mu izlicek elimi tutacak alt tarafı bana kalsa doğum anında da dursun ama kesin bayılır benim koca bide onla uğraşırız tabi canım üstünü giydirsin biraz nazlasın e hakkımız yaniii
Sanmam havuza denize falan giriyoruz sonuctaSoğukta zarar edef mi ki bebeğe? Ben sıcak seviyorum ama bebekte. Dolayı ilikla yıkanıyoum
Banada dr verdi bundan bi kutuyu bitirince dra ferro sanol kullanabilirmiyim dedim olur dedi folik zaten multivitamindede var cok gelir diye dusundumBende de bu var,ama bunda da folik asit var yazıyor folik asit fazlası da zarar deniliyor ya bilemedim,neden veriyorlar peki??
Ben gece belim agriyor uyaniyorun bi bakiyorum ki sirt ustu yatmisim belim agrimiş korkuyorum bugun yastik koycam sirtimaUykusuzlar kervanina bende coktan katilmistim.. mide yanmalari, kramplar, sık idrara cikma, tekme, sola yatmaktan uyuşup saga donunce bi hos olan sonra bi ara sirt ustu yatsam mi diyip tekrar solu bulan tabi bu arada dönüp durana kadar soluk soluga kalip cani cikan ben uuff kendimden sogudum
Yemek yememek ve biraz kendini ac birakmak cok etkiliyor bebegi ramazan ayinda benim bebemde cok durgunduBenim bebe yemediğim için hareketsizmiş, kolestrol yüksek cıkınca bi kısayım az yiyeyim seker tatlı yemeyeyim dedim 2 gün cok durgundu bugun, kayınvalidemlerle gün vardı, biraz yedim herseyden, bugun durmuyor hiç yerinde maasallah cok hareketlı, aynen bazen hiç umulmayab yerden güzel şeyler cıkabiliyor benim de insta reklamı olarak karsıma cıktı bi bakıyım dedim memnun kaldım modellerden
Benimde agriyo belim eski türk motorlari gibiyim her yerim dagıldıBen gece belim agriyor uyaniyorun bi bakiyorum ki sirt ustu yatmisim belim agrimiş korkuyorum bugun yastik koycam sirtima
Kalça kemilerim o kadar fenalarda ki kv deden simdi geldik oturmaktan yorulmuşum resmenBenimde agriyo belim eski türk motorlari gibiyim her yerim dagıldı
Maşallah butonuna ilk senin için bastımAy çok mutluyummm
3 dolu çatal ıslak kek 3 dolu kaşık sade dondurma 3 adet mercimek köftesi yedim. Şekerim normal çıktı.nasıl mutluyum anlatamam. Resmen tatlı isteğimi giderdim
Töbe yarabbim kız Allah iyiliğini versin içimde çocuk döndü nasıl güldüysemBenimde agriyo belim eski türk motorlari gibiyim her yerim dagıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?