2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkürler ben bugün bulamadım bana eczaçı başkasını verdi ferro sanol duodenal
Ben genelde doktorum ne yazdıysa onu alıyorum. Bazen başkasına aldığında eczane başka marka veriyor aynısı diye. Ne kadar fark eder bilmiyorum

Ben bisey kullanmiyorum son muayenede degerlerim iyi die vermedi. Bu sefer verirse ilac yerine serumla halledebilir miyiz die sorucam. Kabiz olmaktan cok korkuorum cunku
Hamilelikte kullanılan bagirsak düzenleyici kullanabilirsin. Ben kronik kabızlık gebelik öncesinden, kullanıyorum iyi geliyor.

Yani zaten bi ise yaradigi yok su aralar sabrimi siniyo onu bari yapsin mecbur gelecek tek basimami yaptim bu bebeyi

Uykusuzlar kervanina bende coktan katilmistim.. mide yanmalari, kramplar, sık idrara cikma, tekme, sola yatmaktan uyuşup saga donunce bi hos olan sonra bi ara sirt ustu yatsam mi diyip tekrar solu bulan tabi bu arada dönüp durana kadar soluk soluga kalip cani cikan ben uuff kendimden sogudum

Bende de bu var,ama bunda da folik asit var yazıyor folik asit fazlası da zarar deniliyor ya bilemedim,neden veriyorlar peki??
Banada dr verdi bundan bi kutuyu bitirince dra ferro sanol kullanabilirmiyim dedim olur dedi folik zaten multivitamindede var cok gelir diye dusundum

Ben gece belim agriyor uyaniyorun bi bakiyorum ki sirt ustu yatmisim belim agrimiş korkuyorum bugun yastik koycam sirtima

Yemek yememek ve biraz kendini ac birakmak cok etkiliyor bebegi ramazan ayinda benim bebemde cok durgundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…