- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
24+1 çişim bitse de uzanıp fitil koysam diye bekliyorum25+4ten bildiriyorum 5 dkda bi wcye cikmak iğrenç elimi yikayana kadar yeniden tuvaletim geliyor
Neden oksurdugune bakmak lazım aslında,hasta miydi zaten, ne bileyim farenjit bademcik,ciğerine bişey mi kaçtı mideden gelen bı sıkıntı mı var?benim cocuk bogaziyla ilgili bı sıkıntı olduğunda antibiyotiksiz düzelmiyor maalasef,ballı taze zencefil yiyebiliyorsa yese keşke, geçmiş olsunAy kafayı yicem çocuklarda öksürüğe net ne iyi gelir yokmu bunun şurubuAralıksız öksürüyor şuan ve uyuyamıyorum o öyle öksürdükce. Karadut pekmezi verdim ama fayda etmez öyle. Oyyy Allah'ım çok çaresiz hissediyorum çocuklar hasta olunca hele de öksürükte.
Ya oy maşallah tatlılar börekler çörekler bekliyormuş demekkienerji içinBenim bebe yemediğim için hareketsizmiş, kolestrol yüksek cıkınca bi kısayım az yiyeyim seker tatlı yemeyeyim dedim 2 gün cok durgundu bugun, kayınvalidemlerle gün vardı, biraz yedim herseyden, bugun durmuyor hiç yerinde maasallah cok hareketlı, aynen bazen hiç umulmayab yerden güzel şeyler cıkabiliyor benim de insta reklamı olarak karsıma cıktı bi bakıyım dedim memnun kaldım modellerden
Feramat kullanıyorum ben gyno ferro sanal önceki hamilelikte kabız yapmıştı diye söyleyince dr a, ben de onu yazmıştım değiştiriyorum dedi feramat yazdı..Kızlar demir ilaçı olaran ne kullanıyorsunuz?
Aynı ben de öyleyim ya yatınca tuvalet hissinden zor dalıyorum..25+4ten bildiriyorum 5 dkda bi wcye cikmak iğrenç elimi yikayana kadar yeniden tuvaletim geliyor
Aynı şekildeyim bu vakitlerde uyanıyorum uyuyamadığımı bildiğim için kalkıyorum artık ben sonra yeniden uzanıyorum 10 gibi falan zaten hemen uyuyup 12 olmadan uyanıyorum yine de verimli uyuyamıyorum..Kızlar bu saatlerde uyanıyorum iki saatn yatakta döndükten sonra tekrar uykum geliyor bu sefer de öğleye kadar uyumuş oluyorum,var mı benim gibi güneşle uyanıp da yataktan çıkamayan
Aynen öyle yavaş kalkmak lazım teşekkürlerOrtostatik hipotansiyon deniliyor ona. Dikkat edersin artık. Yavaş yavaş kalkmaya çalış.
Sıcak su kasılma artıyormua deniz suyundan daha sıcak banyo suyuSanmam havuza denize falan giriyoruz sonucta
Ah teşekkür ederimMaşallah butonuna ilk senin için bastım
Evet o beyaz noktaciklar süt. Yine de kontrol icin dokunma meme uclarina. Meme ucuyla çok oynanmamasini öneriyorlar dogumu baslatan hormon salgilandigindan.Günaydın Kızlar, bende uyuyamayanlardanım. Ağırlaştıkça dönemiyorum uyuyamıyorum
Ayrıca sizlere sorularım olacak,
1. Sorum- 2 gündür farkettim iki meme ucumun ortasında susam tanesi kadar beyazlık var, kahverengi olan kısım krem rengi olmuş gibi. Küçük nokta gibi, büyük değil. Sütle ilgili bir durum mu?
2. Sorum- yarın Alanya’ya gideceğim 5 günlük tatile, çocuktan ve fazla ağırlaşmadan önce son fırsatım dedim, doktor zaten 32den sonra izin vermezdim iyi zamana ayarladın dedi. Yüzmemde sorun olmaz değil mi? Kendimi yormadan vücudumu zorlamadan yüzebilirim? Dikkat etmem gereken şeyler var mıdır? Yüzmeyle yada enfeksiyondan kaçmayla ilgili?
Başkent üniversitesi İstanbul hastanesi Dr. Selma Songülalp Altunizade de ben iki kizimindada bu kadına gittim sezeryan benimkiler ama eli çok hafif çok iyi bir insan hep canım der çok tatlıdır hala çok güzel bir iletişimimiz War bu gebeliğimde Niğde'deyiz ama sık sık msjlasyrz hemen dönüş yapar imkanın warsa öneririm benim zamanında Üsküdar Yunusemre Hastanesi'ndeydi çok memnun kaldım sezeryanda el hafifliği çok önemli tek geçerim Selma hocayıtünaydın arkadaşlar bugün tetenoz aşısı yaptırıcam ilk defa biraz geç kaldım ama anca karar verdim. Aslında dündü şansıma aşı yoktu bugun tekrar gidicem. 11:30 gittim sağlık ocağına dr u bile göremedim sadece hemşire vardı. açlık şekerimi ölçün dedim bu saate kadar aç mısın yani dedi kızdı birde gece yediğim için açıkmamıştım yani birde azar işittim pöf
bende hem özel hem devlete gidiyorum devletteki ultrason görüntüsü o kadar berbat ki verdiği çıktı bulanık falan sadece gölge vardı yani bende dr katılıyorum ultrason makinası eski yada güzel göstermiyor olabilir bence özel doktorunu dinle içini ferah tut.
beni ekstra masrafa sokan doktora ayrı ödeyecem hastaneye ayrı ödeyecem o yüzden bende düşünmeye başladım ama ümraniye araştırmaya gidiyorum normalde ama çok kalabalık ve çok temiz değil doğuma da birçok insan girebiliyormuş yani tecrübesiz doktorlar karışık erkek kadın açıkçası bu yüzden istemiyorum stresten doğuramamümraniye araştırma hastanesi yada üsküdar hastanesi yada bu çevrede özel hastane tecrübesi olan varsa paylaşırsanız süper olur.
Ay inşallah canım eşin ne öğretmeniydi görev puanı kaç çıkıp çıkmıycanı bunlarda az çok anlarsnz inşallah iyi yerler açılır ağustosta eş durumu oluyodu benim eşim öyle gelmsti İstanbuldayken yanıma sanrm siz il dışı bekliyorsunuz dilerim biran önce olup doğuda yaşam şartları zor umarım bebiş size şans getirsinBende istemiyorum ama işte ha diyince gelip gidinilenecek bir yerde oturmuyorum. Bakalım o zamana belli olur. Tayinimiz çıkarsa ev toplama yerleştirme falan derken zaten zaman geçer herkes evine gitmiş olır. Ay inşallah çıkar
Bu sorunu bende yaşıyorum doktor magnezyumu 2 ye çıkardı çok fatketti ağrım azaldı gerçekten bir sor doktoruna canimGünaydın kızlaarrr
Çatı ağrısı yaşayan var mı? Bir de böyle biraz ayakta kalınca karnım gerim gerim geriliyor. Kızım aşırı toplanıyor. Dün sabah ve akşam olmak üzere 2 defa sertleşir toplandı. Doktora gitmeme de daha çok var
Ayy maaşallahh maaşallahhYukaridaki kizim, aşağıdaki de kardeşi. Benzeyecekler gibi duruyor. Dolayisiyla ikisi de bana benzemis olacak
Eşim Türkçe öğretmeni. Puanını tam bilmiyorum 120 civarı herhalde ama istediğimiz yer Seydişehir. Eş durumu yapabilmek için benim 1 sene sigortalı çalışmam gerekiyor. Başka yere gitmek istesek yüzde 90 gideriz aslında ama işte ilk hedef Seydişehir. Bu sene açılmaz ya da çıkmazsa da seneye konyanın açılan her kısmına tayin isteyeceğiz. İnşallah İnşallah canım.Ay inşallah canım eşin ne öğretmeniydi görev puanı kaç çıkıp çıkmıycanı bunlarda az çok anlarsnz inşallah iyi yerler açılır ağustosta eş durumu oluyodu benim eşim öyle gelmsti İstanbuldayken yanıma sanrm siz il dışı bekliyorsunuz dilerim biran önce olup doğuda yaşam şartları zor umarım bebiş size şans getirsin
Ya ben konuştum daha önce değiştirdi ilacı doktorum. Sonra salak eczacı başka marka vermiş. Başkasına aldırtmıştık. O iyi gelmiyor. Ama tekrar alabilme şansım yok. İdare etmeye çalışıyorum. Korkutuyor beni aşırı toplanıyor. Yumruk gibi oluyor.Bu sorunu bende yaşıyorum doktor magnezyumu 2 ye çıkardı çok fatketti ağrım azaldı gerçekten bir sor doktoruna canim
Kesinlikle kozalak şurubu gece yatarken sabah uyaninca ver ama uzerine su içmesin arkadaşima 50 kere dedim dinlemedi 3.5 yasinda oglu var surekli hasta olur ventolin kullanir simdi hemen oksursun veriyor bana dua ediyorAy kafayı yicem çocuklarda öksürüğe net ne iyi gelir yokmu bunun şurubuAralıksız öksürüyor şuan ve uyuyamıyorum o öyle öksürdükce. Karadut pekmezi verdim ama fayda etmez öyle. Oyyy Allah'ım çok çaresiz hissediyorum çocuklar hasta olunca hele de öksürükte.
Iste ona göre ayarlicaksin kendini haşlanmiş yumurtaya çevirmeyeceksinSıcak su kasılma artıyormua deniz suyundan daha sıcak banyo suyu
1 haftadir kesintisiz öksürüyoruz ne verdiysem fayda etmedi cigerini birakiyo bebem resmenAy kafayı yicem çocuklarda öksürüğe net ne iyi gelir yokmu bunun şurubuAralıksız öksürüyor şuan ve uyuyamıyorum o öyle öksürdükce. Karadut pekmezi verdim ama fayda etmez öyle. Oyyy Allah'ım çok çaresiz hissediyorum çocuklar hasta olunca hele de öksürükte.
İnşallah canım duadan başka elimizden birşey gelmiyorİnşallah canım, ultrasonda hatalar oluyor bazen üzme kendini bol bol dua et , herşey iyi olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?