2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay kafayı yicem çocuklarda öksürüğe net ne iyi gelir yokmu bunun şurubu Aralıksız öksürüyor şuan ve uyuyamıyorum o öyle öksürdükce. Karadut pekmezi verdim ama fayda etmez öyle. Oyyy Allah'ım çok çaresiz hissediyorum çocuklar hasta olunca hele de öksürükte.

Neden oksurdugune bakmak lazım aslında,hasta miydi zaten, ne bileyim farenjit bademcik,ciğerine bişey mi kaçtı mideden gelen bı sıkıntı mı var?benim cocuk bogaziyla ilgili bı sıkıntı olduğunda antibiyotiksiz düzelmiyor maalasef,ballı taze zencefil yiyebiliyorsa yese keşke, geçmiş olsun

Ya oy maşallah tatlılar börekler çörekler bekliyormuş demekkienerji için için çok rahat etmiştir bekleyişin ardından benimki de açken çok oynuyor ya heralde hadi artık ye der gibi vuruyor içerden Aynen öyle, o reklamlar da iyi oluyor.
Kızlar demir ilaçı olaran ne kullanıyorsunuz?
Feramat kullanıyorum ben gyno ferro sanal önceki hamilelikte kabız yapmıştı diye söyleyince dr a, ben de onu yazmıştım değiştiriyorum dedi feramat yazdı..
25+4ten bildiriyorum 5 dkda bi wcye cikmak iğrenç elimi yikayana kadar yeniden tuvaletim geliyor
Aynı ben de öyleyim ya yatınca tuvalet hissinden zor dalıyorum..

Kızlar bu saatlerde uyanıyorum iki saatn yatakta döndükten sonra tekrar uykum geliyor bu sefer de öğleye kadar uyumuş oluyorum,var mı benim gibi güneşle uyanıp da yataktan çıkamayan
Aynı şekildeyim bu vakitlerde uyanıyorum uyuyamadığımı bildiğim için kalkıyorum artık ben sonra yeniden uzanıyorum 10 gibi falan zaten hemen uyuyup 12 olmadan uyanıyorum yine de verimli uyuyamıyorum..

Günaydın Kızlar, bende uyuyamayanlardanım. Ağırlaştıkça dönemiyorum uyuyamıyorum
Ayrıca sizlere sorularım olacak,
1. Sorum- 2 gündür farkettim iki meme ucumun ortasında susam tanesi kadar beyazlık var, kahverengi olan kısım krem rengi olmuş gibi. Küçük nokta gibi, büyük değil. Sütle ilgili bir durum mu?
2. Sorum- yarın Alanya’ya gideceğim 5 günlük tatile, çocuktan ve fazla ağırlaşmadan önce son fırsatım dedim, doktor zaten 32den sonra izin vermezdim iyi zamana ayarladın dedi. Yüzmemde sorun olmaz değil mi? Kendimi yormadan vücudumu zorlamadan yüzebilirim? Dikkat etmem gereken şeyler var mıdır? Yüzmeyle yada enfeksiyondan kaçmayla ilgili?

Evet o beyaz noktaciklar süt. Yine de kontrol icin dokunma meme uclarina. Meme ucuyla çok oynanmamasini öneriyorlar dogumu baslatan hormon salgilandigindan.
Yuzebilirsin, deniz temizse yuz tabi. Ben dun denizdeydim ama su cok soguktu. Yuzebilsem yuzecektim. Sadece Mantar enfeksiyon riski yuzunden islak mayoyla cok oturmamak gerekiyor ama. Mayon cok iyi kuruyan cinsten mi olur, kabin olur da bikini altini mi degistirirsin son anda eve gitmeden mi girirsin bilmiyorum ama o islak mayo kismi cok stres.

Günaydın kızlaarrr
Çatı ağrısı yaşayan var mı? Bir de böyle biraz ayakta kalınca karnım gerim gerim geriliyor. Kızım aşırı toplanıyor. Dün sabah ve akşam olmak üzere 2 defa sertleşir toplandı. Doktora gitmeme de daha çok var

Başkent üniversitesi İstanbul hastanesi Dr. Selma Songülalp Altunizade de ben iki kizimindada bu kadına gittim sezeryan benimkiler ama eli çok hafif çok iyi bir insan hep canım der çok tatlıdır hala çok güzel bir iletişimimiz War bu gebeliğimde Niğde'deyiz ama sık sık msjlasyrz hemen dönüş yapar imkanın warsa öneririm benim zamanında Üsküdar Yunusemre Hastanesi'ndeydi çok memnun kaldım sezeryanda el hafifliği çok önemli tek geçerim Selma hocayı Ümraniye eğitim araştırma hiç önermem en son çok kalabalık ve temiz değildi ama tabiki bunlar öneri en iyisini sen bilirsin kendin ve bebeğin için

Ay inşallah canım eşin ne öğretmeniydi görev puanı kaç çıkıp çıkmıycanı bunlarda az çok anlarsnz inşallah iyi yerler açılır ağustosta eş durumu oluyodu benim eşim öyle gelmsti İstanbuldayken yanıma sanrm siz il dışı bekliyorsunuz dilerim biran önce olup doğuda yaşam şartları zor umarım bebiş size şans getirsin

Bu sorunu bende yaşıyorum doktor magnezyumu 2 ye çıkardı çok fatketti ağrım azaldı gerçekten bir sor doktoruna canim

Eşim Türkçe öğretmeni. Puanını tam bilmiyorum 120 civarı herhalde ama istediğimiz yer Seydişehir. Eş durumu yapabilmek için benim 1 sene sigortalı çalışmam gerekiyor. Başka yere gitmek istesek yüzde 90 gideriz aslında ama işte ilk hedef Seydişehir. Bu sene açılmaz ya da çıkmazsa da seneye konyanın açılan her kısmına tayin isteyeceğiz. İnşallah İnşallah canım.

Bu sorunu bende yaşıyorum doktor magnezyumu 2 ye çıkardı çok fatketti ağrım azaldı gerçekten bir sor doktoruna canim
Ya ben konuştum daha önce değiştirdi ilacı doktorum. Sonra salak eczacı başka marka vermiş. Başkasına aldırtmıştık. O iyi gelmiyor. Ama tekrar alabilme şansım yok. İdare etmeye çalışıyorum. Korkutuyor beni aşırı toplanıyor. Yumruk gibi oluyor.

Kesinlikle kozalak şurubu gece yatarken sabah uyaninca ver ama uzerine su içmesin arkadaşima 50 kere dedim dinlemedi 3.5 yasinda oglu var surekli hasta olur ventolin kullanir simdi hemen oksursun veriyor bana dua ediyor bir de andiz pekmezi de hemen kesiyor aklinda bulunsun ben astimliyim bana köyde andizi zorla yediriyorlardi o bile hemen kesiyor
Sıcak su kasılma artıyormua deniz suyundan daha sıcak banyo suyu
Iste ona göre ayarlicaksin kendini haşlanmiş yumurtaya çevirmeyeceksin

1 haftadir kesintisiz öksürüyoruz ne verdiysem fayda etmedi cigerini birakiyo bebem resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…