2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki de toplanio kasiyo kendini ama doktor riskli bisi gormedi. Dogum sancisindaki.gibi diil oldugu yerde kasiyo kendini. Biz yoruldukca yoruluolar demek ki

Benimki de toplanio kasiyo kendini ama doktor riskli bisi gormedi. Dogum sancisindaki.gibi diil oldugu yerde kasiyo kendini. Biz yoruldukca yoruluolar demek ki
Bende sormuştum bana da riskli değil ama magnezyumu değiştirelim demişti. Olabilir o bak. Ama sabah uykumdan uyandırdı mesela. Ay valla Bi endişedir bitmiyor. Hayırlısı ile doğsalardı sağlıklıca

Yaaa benimde eşim Türkçe öğretmeni evet sigortalı kısmını biliyorum çünkü ben atanmamistm eşim eş durumu isteyebilmek için benim ssk mi yatırıyodu biz sevgiliyle sonra ben atandım biraz boşuna ödemiş oldu ben atanınca kolayca geldi eş durumundan eğer gelemeseydi eşimde Erzurum'un bir köyünde doğu hizmeti yapiyodu oraya gidecektim evlenince eşim konya Ereğlili siz konyalimisinz hep Manavgat'tan bahsettigin için ben oralı olduğunuzu düşünüyodm gerçi Seydişehir Antalya'ya daha yakın bizde Niğde'deyiz çünkü eregliye yakın yoksam ben trabzonluyum
Magnezyum vicidum mu neydi öyle bişi kullanıyorum ben ama 150 TL'ye almstm bitmek üzere o kadar para verip bir daha alaşım yok açıkçası dinlenmekte iyi geliyor soda içebilirsin günde 1 tane muz yoğurtta iyi geliyor umarım kolaylıkla geçer bu sürecimiz

Bende sormuştum bana da riskli değil ama magnezyumu değiştirelim demişti. Olabilir o bak. Ama sabah uykumdan uyandırdı mesela. Ay valla Bi endişedir bitmiyor. Hayırlısı ile doğsalardı sağlıklıca
Artk olucak ya bole seyler. Yalanci sancilar falan baslicak endiselenme dur bakalim

Ay ne güzel şimdi şöyle oluyor benimde baya karışık. Ben aslen eskişehirliyim. Tüm sülale orda yaşıyor. Annemler de 3 sene öncesine kadar manavgatta idi. Biz 15 yıl manavgatta yaşadık. Eşimde adanalı sülale adana da ama doğma büyüme manavgatlı. Anne babası manavgatta yaşıyor. Benim ailem kardeşim eskişehir de üniversite kazanınca oraya taşındı. Kayınbabam seydişehirden arsa aldı. Bizde ev yaptıracağız oraya geçeceğiz. Manavgat malum kira fiyatları tavan. Gerçi her yer öyle ama işin içine turistik girince işler değişiyor. Yani bizim hiç aklımıza gelmedi. Biz nikah kıymık 1 sene bekledik çalışıyordum o zamanlar ama tayin iste manavgata demek aklıma gelmedi. Kimse de bir şey söylemedi. Bilgisizlik işte. Şimdide çalışma imkanım 0 zaten. Nasip artık olursa olur olmazsa başka illere bakacağız. Ama ilk hedef konya. Hem eskişehir hem manavgata yakın diye. Soda içiyorum ama muz no. Şeker var diye yiyemiyorum

Gecmis olsun, tamamen doğal kök sarmaisk ve kekikten olan şurup var. Bronchipret, eczacıya danisabilirsin cnm

Ayva yapragı cok iyi geliyor biraz ihlamurla ayva yapragını demle içir, bir de buz buharı cok rahatlatıyormus, büyük bir buzu burnunun kenarına tutup solumasını sağlayınxa öksürügü rahatlatıyormus

Ben cok yasadım bu durumu, hemen uzanıp dinlenmen lazım o zaman geciyor tek care olarak uzanmayı buldum, mesela bulasık yıkıyorum birden sertlesiyoruk gittim hemen yattım biraz gecti, doktoruna da sor tabi cunku progestan takviye veya doz yükseltimine karar verebilir, ya da magnezyum takviyesine

Sizin işler pek karışıkmis dilerim gönlünce olsun herşey kontrollü bir şekilde 1 tane yiyebilirsin bence hem bebegede kilo aldırıyor yinede doktorun daha iyisini bilir benimde dün tansiyon 14 9 oldu pleeklemsi mi oluyor yine diye çok kaygılıyım yarın doktora gidecem umarım herşey yolundadır...

Toplaniyor dediğin karında sertleşme ve sağa veya sola yigilma şekli mi? Öyleyse bu kasılma, doktorunla paylas canım. Zamanini bekleme, sık sık kasilma yasiyorum de. Ve kasılma olunca uzanıp bol bol su icmen lazim. Ayrıca iyice yorulmadan dinlenmeye çalış. Kasılmalar artmasın. Kasıldıktan sonra dinlenmenin çok esprisi yok

Benim eşim de konyalı, konyada oturuyorun zaten, ben de orduluyum burada uni okurken tanıştım ve konyada kalmak nasipmiş kaldık

Teşekkür ederimm üşüttü sanıyorum okulda
Kozalak şurubu ekran aldım hemen sağol canmm
1 haftadir kesintisiz öksürüyoruz ne verdiysem fayda etmedi cigerini birakiyo bebem resmen
size de geçmiş olsun ben de onla beraber mahvoluyorum öksürdükçe.
Gecmis olsun, tamamen doğal kök sarmaisk ve kekikten olan şurup var. Bronchipret, eczacıya danisabilirsin cnm
Teşekkür ederimm.
Not aldım hepsini çok sağolun

Benim eşim de konyalı, konyada oturuyorun zaten, ben de orduluyum burada uni okurken tanıştım ve konyada kalmak nasipmiş kaldık
Ayyy kader arkadaşım bir karadenizli olarak Konya'nın çölüne nasıl alistn ben kurak çorak dağları görünce içim bunalyr canım memleketim yer yani yeşil diyorum konya merkez güzel bir yer eşimin ailesi Ereğli de köyde oturuyz şuan ereglideyim mesela haftasonu olunca ziyarete geldik birde kültür farkı çok değil mi yaa ben mi cok yadırgadm

Benim de karnım sertleşiyor gün içinde bazen yumuşacık bazen sert. Çatı ağrısı yok ama benim de belim fena bellerime sırtlarıma şöyle masaj yapılsa ama nerdeee koca çok çalışıyor yorulup uyuyor. Gece genelde rahatsız şekilde uyuyorum. Sürekli sola yatmak işkence gibi dönmek de çok zor.

Aslında sürekli dinlemiyorum ama anlam veremedim. En iyisi sorayım ben doktoruma. Teşekkür ederim
En ufak şey hemen çıkartıyor. Bilmiyorum bakalım Bi deneyeyim. Belki yükseltmez. Sende dikkat canım tansiyon da çok tehlikeli. İnşallah bir sorun yoktur.
Evet aynen öyle. Yığılıyor ya sağ tarafıma ya da sol tarafıma. Suyu da bol içiyorum En az 2.5 lt öyle yapayım ben En iyisi msj arayım bugün sorayım. Teşekkür ederim

Anam aynen bende öyleyim. Onlar benim ilk zamandan bu yana devam eden ağrılarım yok satıyorum artık üzerine yenileri ekleniyor şu çatı ağrısı mahvediyor beni. Kemikleri ağrıyor resmen

O ne zaman başlıyor ki. Benim hep ağrım sandım oluyor. Anlar mıyım ki nasıl Bi şey olduğunu.
Ulan yoksa doguruyo muyum agrisi dogum sancisina benzer ama dinlenince dus alinca falan gecer. Bi de ritmik olmaz duzensiz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…