Benimki de toplanio kasiyo kendini ama doktor riskli bisi gormedi. Dogum sancisindaki.gibi diil oldugu yerde kasiyo kendini. Biz yoruldukca yoruluolar demek kiGünaydın kızlaarrr
Çatı ağrısı yaşayan var mı? Bir de böyle biraz ayakta kalınca karnım gerim gerim geriliyor. Kızım aşırı toplanıyor. Dün sabah ve akşam olmak üzere 2 defa sertleşir toplandı. Doktora gitmeme de daha çok var
Bende sormuştum bana da riskli değil ama magnezyumu değiştirelim demişti. Olabilir o bak. Ama sabah uykumdan uyandırdı mesela. Ay valla Bi endişedir bitmiyor. Hayırlısı ile doğsalardı sağlıklıcaBenimki de toplanio kasiyo kendini ama doktor riskli bisi gormedi. Dogum sancisindaki.gibi diil oldugu yerde kasiyo kendini. Biz yoruldukca yoruluolar demek ki
Yaaa benimde eşim Türkçe öğretmeniEşim Türkçe öğretmeni. Puanını tam bilmiyorum 120 civarı herhalde ama istediğimiz yer Seydişehir. Eş durumu yapabilmek için benim 1 sene sigortalı çalışmam gerekiyor. Başka yere gitmek istesek yüzde 90 gideriz aslında ama işte ilk hedef Seydişehir. Bu sene açılmaz ya da çıkmazsa da seneye konyanın açılan her kısmına tayin isteyeceğiz. İnşallah İnşallah canım.
Ya ben konuştum daha önce değiştirdi ilacı doktorum. Sonra salak eczacı başka marka vermiş. Başkasına aldırtmıştık. O iyi gelmiyor. Ama tekrar alabilme şansım yok. İdare etmeye çalışıyorum. Korkutuyor beni aşırı toplanıyor. Yumruk gibi oluyor.
Artk olucak ya bole seyler. Yalanci sancilar falan baslicak endiselenme dur bakalimBende sormuştum bana da riskli değil ama magnezyumu değiştirelim demişti. Olabilir o bak. Ama sabah uykumdan uyandırdı mesela. Ay valla Bi endişedir bitmiyor. Hayırlısı ile doğsalardı sağlıklıca
Ay ne güzelYaaa benimde eşim Türkçe öğretmenievet sigortalı kısmını biliyorum çünkü ben atanmamistm eşim eş durumu isteyebilmek için benim ssk mi yatırıyodu biz sevgiliyle sonra ben atandım biraz boşuna ödemiş oldu ben atanınca kolayca geldi eş durumundan eğer gelemeseydi eşimde Erzurum'un bir köyünde doğu hizmeti yapiyodu oraya gidecektim evlenince eşim konya Ereğlili siz konyalimisinz hep Manavgat'tan bahsettigin için ben oralı olduğunuzu düşünüyodm gerçi Seydişehir Antalya'ya daha yakın bizde Niğde'deyiz çünkü eregliye yakın yoksam ben trabzonluyum
Magnezyum vicidum mu neydi öyle bişi kullanıyorum ben ama 150 TL'ye almstm bitmek üzere o kadar para verip bir daha alaşım yok açıkçasıdinlenmekte iyi geliyor soda içebilirsin günde 1 tane muz yoğurtta iyi geliyor umarım kolaylıkla geçer bu sürecimiz
O ne zaman başlıyor ki. Benim hep ağrım sandım oluyor. Anlar mıyım ki nasıl Bi şey olduğunu.Artk olucak ya bole seyler. Yalanci sancilar falan baslicak endiselenme dur bakalim
Gecmis olsun, tamamen doğal kök sarmaisk ve kekikten olan şurup var. Bronchipret, eczacıya danisabilirsin cnmAy kafayı yicem çocuklarda öksürüğe net ne iyi gelir yokmu bunun şurubuAralıksız öksürüyor şuan ve uyuyamıyorum o öyle öksürdükce. Karadut pekmezi verdim ama fayda etmez öyle. Oyyy Allah'ım çok çaresiz hissediyorum çocuklar hasta olunca hele de öksürükte.
Bu yüzden İmom Omega ile dönüşümlü kullanıyorum ben. Bir gün onu bir gün diğerini.Bende de bu var,ama bunda da folik asit var yazıyor folik asit fazlası da zarar deniliyor ya bilemedim,neden veriyorlar peki??
Ayva yapragı cok iyi geliyor biraz ihlamurla ayva yapragını demle içir, bir de buz buharı cok rahatlatıyormus, büyük bir buzu burnunun kenarına tutup solumasını sağlayınxa öksürügü rahatlatıyormusAy kafayı yicem çocuklarda öksürüğe net ne iyi gelir yokmu bunun şurubuAralıksız öksürüyor şuan ve uyuyamıyorum o öyle öksürdükce. Karadut pekmezi verdim ama fayda etmez öyle. Oyyy Allah'ım çok çaresiz hissediyorum çocuklar hasta olunca hele de öksürükte.
Ben cok yasadım bu durumu, hemen uzanıp dinlenmen lazım o zaman geciyor tek care olarak uzanmayı buldum, mesela bulasık yıkıyorum birden sertlesiyoruk gittim hemen yattım biraz gecti, doktoruna da sor tabi cunku progestan takviye veya doz yükseltimine karar verebilir, ya da magnezyum takviyesineGünaydın kızlaarrr
Çatı ağrısı yaşayan var mı? Bir de böyle biraz ayakta kalınca karnım gerim gerim geriliyor. Kızım aşırı toplanıyor. Dün sabah ve akşam olmak üzere 2 defa sertleşir toplandı. Doktora gitmeme de daha çok var
Sizin işler pek karışıkmis dilerim gönlünce olsun herşeyAy ne güzelşimdi şöyle oluyor benimde baya karışık. Ben aslen eskişehirliyim. Tüm sülale orda yaşıyor. Annemler de 3 sene öncesine kadar manavgatta idi. Biz 15 yıl manavgatta yaşadık. Eşimde adanalı sülale adana da ama doğma büyüme manavgatlı. Anne babası manavgatta yaşıyor. Benim ailem kardeşim eskişehir de üniversite kazanınca oraya taşındı. Kayınbabam seydişehirden arsa aldı. Bizde ev yaptıracağız oraya geçeceğiz. Manavgat malum kira fiyatları tavan. Gerçi her yer öyle ama işin içine turistik girince işler değişiyor. Yani bizim hiç aklımıza gelmedi. Biz nikah kıymık 1 sene bekledik çalışıyordum o zamanlar ama tayin iste manavgata demek aklıma gelmedi. Kimse de bir şey söylemedi. Bilgisizlik işte. Şimdide çalışma imkanım 0 zaten. Nasip artık olursa olur olmazsa başka illere bakacağız. Ama ilk hedef konya. Hem eskişehir hem manavgata yakın diye. Soda içiyorum ama muz no. Şeker var diye yiyemiyorum
Toplaniyor dediğin karında sertleşme ve sağa veya sola yigilma şekli mi? Öyleyse bu kasılma, doktorunla paylas canım. Zamanini bekleme, sık sık kasilma yasiyorum de. Ve kasılma olunca uzanıp bol bol su icmen lazim. Ayrıca iyice yorulmadan dinlenmeye çalış. Kasılmalar artmasın. Kasıldıktan sonra dinlenmenin çok esprisi yokGünaydın kızlaarrr
Benim eşim de konyalı, konyada oturuyorun zaten, ben de orduluyum burada uni okurken tanıştım ve konyada kalmak nasipmiş kaldıkYaaa benimde eşim Türkçe öğretmenievet sigortalı kısmını biliyorum çünkü ben atanmamistm eşim eş durumu isteyebilmek için benim ssk mi yatırıyodu biz sevgiliyle sonra ben atandım biraz boşuna ödemiş oldu ben atanınca kolayca geldi eş durumundan eğer gelemeseydi eşimde Erzurum'un bir köyünde doğu hizmeti yapiyodu oraya gidecektim evlenince eşim konya Ereğlili siz konyalimisinz hep Manavgat'tan bahsettigin için ben oralı olduğunuzu düşünüyodm gerçi Seydişehir Antalya'ya daha yakın bizde Niğde'deyiz çünkü eregliye yakın yoksam ben trabzonluyum
Magnezyum vicidum mu neydi öyle bişi kullanıyorum ben ama 150 TL'ye almstm bitmek üzere o kadar para verip bir daha alaşım yok açıkçasıdinlenmekte iyi geliyor soda içebilirsin günde 1 tane muz yoğurtta iyi geliyor umarım kolaylıkla geçer bu sürecimiz
Teşekkür ederimm üşüttü sanıyorum okuldaNeden oksurdugune bakmak lazım aslında,hasta miydi zaten, ne bileyim farenjit bademcik,ciğerine bişey mi kaçtı mideden gelen bı sıkıntı mı var?benim cocuk bogaziyla ilgili bı sıkıntı olduğunda antibiyotiksiz düzelmiyor maalasef,ballı taze zencefil yiyebiliyorsa yese keşke, geçmiş olsun
Kozalak şurubu ekran aldım hemen sağol canmmKesinlikle kozalak şurubu gece yatarken sabah uyaninca ver ama uzerine su içmesin arkadaşima 50 kere dedim dinlemedi 3.5 yasinda oglu var surekli hasta olur ventolin kullanir simdi hemen oksursun veriyor bana dua ediyorbir de andiz pekmezi de hemen kesiyor aklinda bulunsun ben astimliyim bana köyde andizi zorla yediriyorlardi o bile hemen kesiyor
Iste ona göre ayarlicaksin kendini haşlanmiş yumurtaya çevirmeyeceksin
size de geçmiş olsun1 haftadir kesintisiz öksürüyoruz ne verdiysem fayda etmedi cigerini birakiyo bebem resmen
Teşekkür ederimm.Gecmis olsun, tamamen doğal kök sarmaisk ve kekikten olan şurup var. Bronchipret, eczacıya danisabilirsin cnm
Not aldım hepsini çok sağolunAyva yapragı cok iyi geliyor biraz ihlamurla ayva yapragını demle içir, bir de buz buharı cok rahatlatıyormus, büyük bir buzu burnunun kenarına tutup solumasını sağlayınxa öksürügü rahatlatıyormus
Ayyy kader arkadaşım bir karadenizli olarak Konya'nın çölüne nasıl alistnBenim eşim de konyalı, konyada oturuyorun zaten, ben de orduluyum burada uni okurken tanıştım ve konyada kalmak nasipmiş kaldık
Benim de karnım sertleşiyor gün içinde bazen yumuşacık bazen sert. Çatı ağrısı yok ama benim de belim fena bellerime sırtlarıma şöyle masaj yapılsaGünaydın kızlaarrr
Aslında sürekli dinlemiyorum ama anlam veremedim. En iyisi sorayım ben doktoruma. Teşekkür ederimBen cok yasadım bu durumu, hemen uzanıp dinlenmen lazım o zaman geciyor tek care olarak uzanmayı buldum, mesela bulasık yıkıyorum birden sertlesiyoruk gittim hemen yattım biraz gecti, doktoruna da sor tabi cunku progestan takviye veya doz yükseltimine karar verebilir, ya da magnezyum takviyesine
En ufak şey hemen çıkartıyor. Bilmiyorum bakalım Bi deneyeyim. Belki yükseltmez. Sende dikkat canım tansiyon da çok tehlikeli. İnşallah bir sorun yoktur.Sizin işler pek karışıkmis dilerim gönlünce olsun herşeykontrollü bir şekilde 1 tane yiyebilirsin bence hem bebegede kilo aldırıyor yinede doktorun daha iyisini bilir benimde dün tansiyon 14 9 oldu pleeklemsi mi oluyor yine diye çok kaygılıyım yarın doktora gidecem umarım herşey yolundadır...
Evet aynen öyle. Yığılıyor ya sağ tarafıma ya da sol tarafıma. Suyu da bol içiyorum En az 2.5 lt öyle yapayım ben En iyisi msj arayım bugün sorayım. Teşekkür ederimToplaniyor dediğin karında sertleşme ve sağa veya sola yigilma şekli mi? Öyleyse bu kasılma, doktorunla paylas canım. Zamanini bekleme, sık sık kasilma yasiyorum de. Ve kasılma olunca uzanıp bol bol su icmen lazim. Ayrıca iyice yorulmadan dinlenmeye çalış. Kasılmalar artmasın. Kasıldıktan sonra dinlenmenin çok esprisi yok
Anam aynen bende öyleyim. Onlar benim ilk zamandan bu yana devam eden ağrılarım yok satıyorum artık üzerine yenileri ekleniyorBenim de karnım sertleşiyor gün içinde bazen yumuşacık bazen sert. Çatı ağrısı yok ama benim de belim fena bellerime sırtlarıma şöyle masaj yapılsaama nerdeee koca çok çalışıyor yorulup uyuyor. Gece genelde rahatsız şekilde uyuyorum. Sürekli sola yatmak işkence gibi dönmek de çok zor.
Ulan yoksa doguruyo muyum agrisiO ne zaman başlıyor ki. Benim hep ağrım sandım oluyor. Anlar mıyım ki nasıl Bi şey olduğunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?