2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy çok teşekkür ederim hepsini ekran resmi aldım sağolun.

Benim de oluyor göbek deliğinin üst tarafında bi sertlik çıkıntı ama elimi koyunca hareket edip şekil değiştiriyor. Ayaklarını poposunu falan dayıyor ondan sert çıkıntı oluyor sanıyordum kasılma mıymış

Şu nefes darlığı insanın yüreğinin sıkışması.uykumu kaçırıyor. Geçmedi gitti sol kasığımda da bir ağrı var oda rahatsız ediyor. Uyuyamadikca sanki daha çok darlaniyorum psikolojik mıdır nedir anlamadım.

Canim uzun ara biraksaydinda keske erken yapsaydim diyebilirdin elimde iki örnek var eltim ve görümcem eltim 2 yas ara birakti suan annelerine hic bir yükleri yok görümcem 4 yas ara birakti keske 2 biraksaydim diye hayiflaniyor sürekli malesef
Kızlar kordon kanı saklama hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bence mucizevi bisey ama cok maliyetli de bişey bizim bi tanidik 6. Kattan beton zemine düştü sakat kaldi o haliyle 2 cocuk dogurdu maşallah kordon kanlariylada kendini tedavi ettirdi düseldi topallıyordu gecmis tamamen tam detayini bilmiyorum ama kisaca bu şekilde oldu
Ay o sol kasık bazen illet ediyor insani ay bende cok konusunca falan nefesim kesiliyor

28+1'den gunaydin. Gecmiyor gecmiyor derken geciyor aslinda zaman. 4. haftamda ogrenmistim gebeligimi. Burda hcgler keseler konusuyorduk 24 hafta gecmis uzerinden. Kalan 10 hafta nedir ki. Hazirliklarla hizlica geciverecek insallah. Sag salim kucagimiza almayi kismet eder Allah insallah. Cok sabirsizlaniyorum.

Beşiğimiz geldi teyzeleri
Güle güle uyumayı nasip etsin bebise.
Ne güzel herkes oda yapmaya başlamış.
Ben doğumdan sonra Allah nasip ederse başka şehre gideceğim oyuzden şuan bebek yatak odası vs bakamiyorum
Düzende kuramiyorum geçen eşime dolap mi alsaksadece dedim gardropda boş yer var nasilsa bir kaç ay sonra gidecegiz dedi .
Beşik filanda burada kullanmaya eltimden gelecek bir aksilik olmazsa.
Ama heves ediyorum neyse Allah nasip ederse gittim yerde beşik alırım artik

K
KOrkmacanim
İnşallah güzel sonuçlar alırsın
Bebiş güzel pozlar ver benimki gibi yuUnu saklama

Hareket ediyorsa bu toplaniyor dediklerindendir herhalde ya. O en tepe noktasindaki sertlik 20 saniye fln kaliyor nefesi kesilir gibi oluyor insanin rahatsiz bir his.

Ya cok tatlii. Kardesi dogunca onunla kosma planlari yapiyor simdiden. Ilk dogdugunda gorecegi miniklik onu şok edecek. Ama ne guzel ona goz kulak olmasini tembihleyip tuvalete gidebilirsin en azindan. Gozuyle baksa kafi. 1 yila bebek de ayaklanqcqk hayirlisiyla o zaman kosusmaya baslarlar.

Günaydın kızlar
Bugün bizde şeker yüklemesine gidiyoruz hayırlı haberlerle dönelim inşallah

Günaydınlar
kendimi 28. Haftaya giriş yaptım sayıyorum. Yarın 28+0 olacağız inşallah. Valla artık her gün diğer ağrıyan yerlerime başka ağrılar eklenerek uyanıyorum alıştım bu duruma. Şekerim çok mük. Giderken sabah açlık şekerim Bi anda 101 çıktı. Normalde hep 70 lerde çıkardı. Sonra hemen ardından tekrar ölçüm yaptım 91 çıktı. Sanırım cihaz bozuk. Ama eşim yenisini alalım demiyor. Ara da olur öyle diyor. Bakalım ne yapacağız böyle. 58 kilo ile başladım haftaya bu gidişle sadece bebikimin kilosu kalacak bende doğuma kadar darlanıyorum artık. Tansiyonum çok oynuyor. Bi iniyor Bi çıkıyor. Hiç iyi hissetmiyorum kendimi. Normal doğuma dayanabilirim inşallah Bi aksilik olmazsa kızımı da haftaya çarşamba ya da cumartesi göreceğim nasipse. İnşallah iyidir bebişim çok heyecanlıyım kızçeme Bi şeyler alacağız bugün.

Ayy çok heyecanlı. Bende çok özledim bebeğimi 1 ay oldu görmeyeli. Ama sanki yıllar olmuş gibi. Nasıl büyümüştür şimdi 1 ayda. Hadi bakalım inşallah temiz çıkar sonuçların da istediğini yer içersin
Günaydın kızlar
İnşallah temiz çıkar çıkar canım sonuçların. İstediğinizi yiyip için doğuma kadar. Bizim içinde yersiniz

Evet belki de zorluklari gördüğü için cekimser durmus olabilirsin. Çok zor bir durum insan etkilenmez mi. Çocuk için de anne için de zor. Her şey olması gerektiginde olmasi gerektigi gibi oluyor diyor bir kizilderili atasozu. Ben de gorece gec anne oldum ama ama belki erken olsaydim bu bilinc de olmayacaktim. Zor zamanlar gecirmissin ama artık hepsi geride kaldi. 3 ay sonra bebegine kavusmus olacaksin insallah. Soyledigin gibi cocuklarimiza sagliklarina odaklanmaliyiz bu surecte. 3 ay dedigimiz nedir ki. Hamile oldugumuzu ogreneli uzerinden 6 ay gecti bile.

K

KOrkmacanim
İnşallah güzel sonuçlar alırsın
Bebiş güzel pozlar ver benimki gibi yuUnu saklama
❤❤ inşallah canim
Günaydın kızlar
Hadi ikimizinde rabbim yaninda olsun ❤
Ay vende 3 haftadir görüyordum en son 500 gr di acaba ne kadar büyüdü pıtırcığım

Ben de tartildim 25 Marttn bu yana 1 kilo almisim. Bu iyi bir sey. 28+1'de 11 kilo ile devam ediyoruz. Kalan 10 haftada da 2 kilo aldik desek 13le doguma gideriz. Ki zaten sismn baslayan biri icin fazla. Saglik olsun.

Evet bana da normal dedi. Bugün 2 defa oldu en az. Çatı ağrısından kanama yüzünden hastanede yatarken kurtulmuştum taktıkları serum sayesinde. Ama sonra yine başladı arttı hatta.
Cati agrisi normal diger cocuklardada cok oldu bende o yuzden cok dusmuyorum uzerine bebek buyuyo agirlasiyo vs vs

İnşallah kuzum
❤❤ inşallah canim

Hadi ikimizinde rabbim yaninda olsun ❤

Ay vende 3 haftadir görüyordum en son 500 gr di acaba ne kadar büyüdü pıtırcığım
Amin canım benim

Ben Bebişi görmeyecem bugün geçen hafta gördüm2 hafta sonra gel dedi haftaya kaldı bizimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…