2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

❤❤ inşallah canim

Hadi ikimizinde rabbim yaninda olsun ❤

Ay vende 3 haftadir görüyordum en son 500 gr di acaba ne kadar büyüdü pıtırcığım
Yaaa 500 gr ne olmuştur o şimdi 700 800 belki ıccık daha fazla. Haber et bize de paşa nasılmış iyimiymiş falan.

Cati agrisi normal diger cocuklardada cok oldu bende o yuzden cok dusmuyorum uzerine bebek buyuyo agirlasiyo vs vs
İlk olunca hiç Bi şey bilmiyorsun işte. Geçiyor ama demi doğumdan sonra bu ağrılar?
İnşallah kuzum

Amin canım benim

Ben Bebişi görmeyecem bugün geçen hafta gördüm2 hafta sonra gel dedi haftaya kaldı bizimki
Zaman hızlandı sankim. Çabucak gelir o 2 hafta.

Gunaydin kizlar valla korkuyorum bigun yolun ortasinda altima salacam diye suyu bile kesecem artik gelmesin diye
Benim şimdilik öyle bir sorunum yok. Evde suyu çok içtiğim için sık gidiyorum. Ama dışarıda gelmiyor öyle. Çünkü su tüketmiyorum

Tabi geciyor kalici agrilar degil bunlar canim.. birazcikta dogum yaptiktan sonra agrilarin oluyor sonra sanki hic dogum yapmamis gibi oluyosun

Benim şimdilik öyle bir sorunum yok. Evde suyu çok içtiğim için sık gidiyorum. Ama dışarıda gelmiyor öyle. Çünkü su tüketmiyorum
Kiz bende tuketmiyorum disari cikicagim zaman benim oglanin teklemeleri yuzunden boyle cok geliyo inanir misin 1 damla anca bisey ama mesaneye ayaklarini vurdukca wcde buluyorum kendimi

Gecen rastgele bir catlak yagi aldim eczaneden. Muthis bir sey cikti. Ben yine yarim saat yaglanmak zorunda kalicam lanet olmasin diye dusa girmek bile istemiyordum ama bu yagdan sonra her sey degisti. Oncelikle hissi cok guzel, nemli ve yumusak kaliyor. Sabah aksam duzenli kullanmak gerekiyormus. Sabah bir kullaniyorsun tum gun yumusacik duruyor zaten. Ne kasinti ne gerilme oluyor. Bulunan catlaklari da gorece tedavi edebilen nadir kremlerdenmis. Bence de ise yariyor gibi. Yeni catlagim olmadi. Gebeligim son 3 ayindan kullanmaya baslanarak dogum sonrasi 1 -2 ay devam edilmesi gerekiyor. Mucize urun diyorlar internette.

Eklentiler

• 16526820395156991924935250193047.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 75
lierac phytolastil solute adi

Insallah daha doktorum ameliyattan yeni geldi bakalim ne dicek

lierac phytolastil solute adi
Evet bu Türkiye de çok pahalı. Ben araştırırken denk gelmiştim. Ama fiyattan dolayı alamamıştım. Biooil çok iyi geldi bana da. Zaten çatlağım oluşmadı şükür ama hafif kaşıntılarıma falan iyi geliyor. Yumuşacık yapıyor karnımı.

Tabi geciyor kalici agrilar degil bunlar canim.. birazcikta dogum yaptiktan sonra agrilarin oluyor sonra sanki hic dogum yapmamis gibi oluyosun
Kiz bende tuketmiyorum disari cikicagim zaman benim oglanin teklemeleri yuzunden boyle cok geliyo inanir misin 1 damla anca bisey ama mesaneye ayaklarini vurdukca wcde buluyorum kendimi
İyi bari geçici ise. Doğumdan sonra kalıcı olsaydı çok üzülürdüm çünkü yürüyemiyorum artık. Otururken o bende de oluyor ama wc ihtiyacı doğmuyor. Dışarı çıktığında mesane pedi mi kullansan?
Insallah daha doktorum ameliyattan yeni geldi bakalim ne dicek
Hadi bakalım

Şuan son 40 dakika hızlansın yeter
Kizlaar bugün bana bayram plesenta previam gecmissss oğluşum 858gr olmus teyseleri herşey yolunda cok şükür dr tam poz cekicekken sırtını dönüverdi sıpa
Oyy maşallah çok şükür canım gözünüz aydın olsun

Kizlaar bugün bana bayram plesenta previam gecmissss oğluşum 858gr olmus teyseleri herşey yolunda cok şükür dr tam poz cekicekken sırtını dönüverdi sıpa
Anaaamm maşallah çok sevindim. Sen gördüysen sıkıntı yok. Ama keşke kendi telefonunla çekseydin
Şuan son 40 dakika hızlansın yeter

Oyy maşallah çok şükür canım gözünüz aydın olsun
Geçer geçer. Ben 2. Şeker yüklemesinde 3 saat beklemiştim hastane de aç aç inşallah iyi çıkarda ona gerek kalmaz.

Cok sevindim demekki yukarı cıkmaya baslamıs, bosuna dert ettin bak :)

Bana boyle seyleri soyleyin ya. Ben kendi uzerime yatirim pek yapmam, aslinda yapmam lazim ama alisverise ciktik mi ilk girdigimiz yerden ne lazimsa alip eve donmek isterim. Bio oil kullaniyordum ben de. Onu da atkadasim hediye ettiginden biliyorum. Bitince esimi gonderiyordum git bana bundan al diye. Ama bio oilden memnun degildim yagli kalsin diye boca etmek zorunda kalip 2 haftada 1 sise bitiriyordum. Yaklasik ayni para burda ikisi. Turkiyede anlamsiz bi sekilde pahaliymis sen deyince baktim ben de.

AA bilseydim söylerdim. Hiç aklıma gelmedi inan. Bana yetiyor. Bende aşırı yağlı olmasını sevmiyorum. Aylar önce aldım hala dolu şişe ne güzel orda fiyat iyiyse onu kullanmaya devam et. Bizim içinde sür burada aşırı pahalı. Ne bileyim vermek istemedim o parayı.

Sen yine surmeye devam et. 35ten sonra birden catlayabiliyor. Benimki oyle birden son haftalarda olmustu. Nasilsa catlamiyor diye cok sallamiyordum.

Sen yine surmeye devam et. 35ten sonra birden catlayabiliyor. Benimki oyle birden son haftalarda olmustu. Nasilsa catlamiyor diye cok sallamiyordum.
Tamam teşekkür ederim. Öyle yapayım bende o zaman. Güreşçi gibi yağlanırım.

Amin canım inşallah Ben de oda yapmayacagim kendi gardrobumda boş yer var oraya koyacağım eşyalarını sadece anne yanı beşik aldım. Bana 2-3 sene sonra oda yapmak daha mantıklı geliyor genç odası gibi daha kullanışlı olur. Senin de o zamana düzenin kurulmuş olur Allah gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…