2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Olmassa oyle yapicam ya daha 3 ay var yoksa halim harap

Kizlaar bugün bana bayram plesenta previam gecmissss oğluşum 858gr olmus teyseleri herşey yolunda cok şükür dr tam poz cekicekken sırtını dönüverdi sıpa
Masallah canim peki bası ayaklari ne durumda senin haftanda asagi inmemisti benimki hala ayni pozisyon galiba ya ayaklari asagida daha

Benimde adet baslangıcındaki agrı gibi oluyor. Suan ne durumda bilmiyorum previa için. Ay sonu kontrolüm var o zaman öğrencem bende. Magnezyum bana da yetmiyor gece krampla uyanıyorum

Kizlaar bugün bana bayram plesenta previam gecmissss oğluşum 858gr olmus teyseleri herşey yolunda cok şükür dr tam poz cekicekken sırtını dönüverdi sıpa
Maşallah ya. Darısı bizim de başımıza inşallah
Benimde adet baslangıcındaki agrı gibi oluyor. Suan ne durumda bilmiyorum previa için. Ay sonu kontrolüm var o zaman öğrencem bende. Magnezyum bana da yetmiyor gece krampla uyanıyorum
Of yaa.
2 -3 gündür çok kasık ağrım vardı. Pubis kemiği denilen kısım da çok sancı yapıyor ve hemen üstü rahmimde de sancı vardı.
Bu sabah sancılarım ve yine ağrılı kasılmalar vardı. Normale göre fazla miktarda kanlı olmayan ama nişana benzer akıntım geldi doktorumla görüştüm yarın sabah muayeneye gideceğim.
İstirahat edip magnezyumu arttırdım bol su süt ile geçireceğim bugünü.
Takatim kalmadı artık psikolojim bozuluyor.

Az daha sabır güzel arkadaşım sana bol bol dua ediyorum. İnşallah önemsiz bişeydir.

Ben ilkinde yaptırmamıştım (o zamanlar Cezayir'de yapılmıyordu) ama oğlumun 3 yaşına kadar çoklu gıda alerjisi vardı. Sezaryen için de aynı şeyi söylüyorlar ama ben normal doğurdum yine alerjik oldu. Alerji olmasının tek bir nedeni yok. Olacaksa oluyor. Şeker yüklemesi yaptım çocuğumun o yüzden gıda alerjisi oldu diye bir şey yok yani. En büyük faktör genetik. Yani ailede varsa bebekte de çıkma ihtimali yüksek oluyor genelde.

Ayyyy hadi gözün aydın çok sevindimmmmmm. Darısı tüm plesenta previalıların başınaaaaaa.
Sorma biz de daha kızın yüzünü bir kere bile göremedik bugüne kadar. Ayrıntılı da bile göstermedi sıpa

Annenin mevcut diyabet öyküsü ve aile genetik faktorlerinde mevcut ise yapılması riskli görülebiliyor. Bu kriterlerin dışında gebelere yaptırıyor benim.doktorum. tıp.du yaşı zaten paso bölünmece :))

Açlık 100 (referans 74-116)
60.dakika 171 (referans 120-170)
120.dakika 92 (referans (70-140)
Yine 1.saat sınırda bakalım ne diyecek dr
Doğum ücretini sordum 4150 dediler daha önce spinal için ayrı ücret isteniyordu artık istenmiyormuş. Hala bizim hastanede 1 gece kalınıyormuş o çok iyi oldu. Nst muayene ücretinin içinde, ekstra ücret çıkmıyor. Ama bugün muayene ücretine zam gelmiş 195ten 220ye çıkmış. Neyseki bizimki kontroldü para vermedik bugün
Şimdilik o zamana 5000 olur diye hesap edecem.
Herşey yolunda giderse haftaya gitmeyecem ya ayı doldurup gidecem. Sanki muayeneler gereksiz stres yapıyor bugün hastanede olmak bile rahatsız etti

Kızımla birlikte grip olduk kızlar,ayyy foldur fos burnunuz nasıl tıkalı,bizi bu havalar mahvetti,geceleri soğuk hala
Çok geçmiş olsun. Tıkanıklık için coldmix çok iyi geliyor baliciler gibi elimde koklayıp duruyorum ben tikandikca
Kızlar bebek hangi haftaya kadar döner? 26da gittigimde dönmemişti. Her gün aklımda
Dur daha bismillah çocuk içerde parende atıyor Doğum pozisyonunda sabitlenmeleri için daha çok erken. Son haftalarda dönenler bile var.

Gördüm elini yüzüne koymuş ağa gibi yatiyordu çekmiyorum ben anı yaşamak yetiyor ya
Cok sevindim demekki yukarı cıkmaya baslamıs, bosuna dert ettin bak :)
Artik tamamen cikmiş vallahi ben ümidi kesmistim cikmiş
Inşallah canim
Cok sagol canim Biz geçen kontrolde görmüştük fotoğrafı da var ama doktor biraz plesentaya bakarken bastirdi rahatsiz oldu sanirim

Ayy çok tatlı ben çekiyorum. 1 ay o fotolara bakarak geçiriyorum

Kızımın bakım ürünlerini aldık şükür. Dursun kenarda lazım olana kadar fiyatları ile paylaşacağım sizinle. Fikir olır belki. Ben fazla gereksiz almış olabilirim. Ama olsun

Eklentiler

• Screenshot_20220516-133902_Chrome.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 91
  • Screenshot_20220516-133844_Chrome.webp
    25 KB · Görüntüleme: 92
inşa Allah canım

Kızımın bakım ürünlerini aldık şükür. Dursun kenarda lazım olana kadar fiyatları ile paylaşacağım sizinle. Fikir olır belki. Ben fazla gereksiz almış olabilirim. Ama olsun
Hayırlı olsun canım, güle güle kullanmak nasip olsun Hangi siteden aldın?

Canimm bizde %90 kızımızın adı Ela olucak inşallah tabloya ekleyebilirmisin %10 değişme ihtimali eğer değişirse söylerim

Fiyatlar cok iyiymis. Ozellikle spinalin nst nin dahil olmasi cok iyi. Benim gittigim hastane yapabilse icerde aldigim nefese para alcak

Gerçekten harika bişey ya kök hücre ile tedavi edilen şimdilik az hastalık var ama her geçen gün çoğalıyor müthiş bir şey çocuğun süt dişlerini de saklıyorlarmış onlarda da oluyormuş kök hücre. Maliyetine hiç bakmadım keşke yaptırabilecek ne güzel olur

Canimm bizde %90 kızımızın adı Ela olucak inşallah tabloya ekleyebilirmisin %10 değişme ihtimali eğer değişirse söylerim
Çok güzel bir isim, ekliyorum. Ya geçen biri yazmıştı ama unuttum eklemeyi. bunu okuyorsa ondan özür dilerim. bana yeniden yazsın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…