- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
Olmassa oyle yapicam ya daha 3 ay var yoksa halim harapEvet bu Türkiye de çok pahalı. Ben araştırırken denk gelmiştim. Ama fiyattan dolayı alamamıştım. Biooil çok iyi geldi bana da. Zaten çatlağım oluşmadı şükür ama hafif kaşıntılarıma falan iyi geliyor. Yumuşacık yapıyor karnımı.
İyi bari geçici ise. Doğumdan sonra kalıcı olsaydı çok üzülürdümçünkü yürüyemiyorum artık. Otururken o bende de oluyor ama wc ihtiyacı doğmuyor. Dışarı çıktığında mesane pedi mi kullansan?
Hadi bakalım
Masallah canim peki bası ayaklari ne durumda senin haftanda asagi inmemisti benimki hala ayni pozisyon galiba ya ayaklari asagida dahaKizlaar bugün bana bayram plesenta previam gecmissssoğluşum 858gr olmus teyseleri herşey yolunda cok şükür dr tam poz cekicekken sırtını dönüverdi sıpa
Tr de çok maliyetli, bir de kurkar sin 1 yılda uçunca uzun seneler saklamak cok maliyetliKızlar kordon kanı saklama hakkında ne düşünüyorsunuz?
Benimde adet baslangıcındaki agrı gibi oluyor. Suan ne durumda bilmiyorum previa için. Ay sonu kontrolüm var o zaman öğrencem bende. Magnezyum bana da yetmiyor gece krampla uyanıyorumEvet not edeceğim artık
Bazen sertleşme olmasa da sızım sızım sızlama şeklinde ağrım oluyor yani hiç anlamıyorum ne anlama geliyor
Dr su iç ve dinlen dedi zaten magnezyum da alıyorum ama yetersiz sanırım
Aynen bazen ben de uyanıyorum bakıyorum taş gibiyim dalamıyorum da hemen
Size de çok geçmiş olsun.
Plasenta yukarı çıkma ihtimali Var sanırım sizin ne durumda su anda umarım çıkmıştır..
Magnezyum bana da yeterli gelmiyor sanırım.
Benim dr da bol su iç dedi. Dinlenince geçiyorsa sıkıntı yok diyor evet geçiyor ama kendi haftamdaki arkadaşlardan bu tip sık kasılmalar ağrılar duymayınca garipsiyorum.
Benim de adet ağrısı benzeri de diyebiliriz ama benim adet ağrıları cok şiddetli olurdu bu daha çok başlarkenki olan ağrılar gibi.
Bir de dediğim gibi ben de 10 u geçiyor maalesef
Progesteron da alıyorum ayrıca.
Maşallah ya. Darısı bizim de başımıza inşallahKizlaar bugün bana bayram plesenta previam gecmissssoğluşum 858gr olmus teyseleri herşey yolunda cok şükür dr tam poz cekicekken sırtını dönüverdi sıpa
Of yaa.Benimde adet baslangıcındaki agrı gibi oluyor. Suan ne durumda bilmiyorum previa için. Ay sonu kontrolüm var o zaman öğrencem bende. Magnezyum bana da yetmiyor gece krampla uyanıyorum
Az daha sabır güzel arkadaşım sana bol bol dua ediyorum. İnşallah önemsiz bişeydir.Maşallah ya. Darısı bizim de başımıza inşallah
Of yaa.
2 -3 gündür çok kasık ağrım vardı. Pubis kemiği denilen kısım da çok sancı yapıyor ve hemen üstü rahmimde de sancı vardı.
Bu sabah sancılarım ve yine ağrılı kasılmalar vardı. Normale göre fazla miktarda kanlı olmayan ama nişana benzer akıntım geldi doktorumla görüştüm yarın sabah muayeneye gideceğim.
İstirahat edip magnezyumu arttırdım bol su süt ile geçireceğim bugünü.
Takatim kalmadı artık psikolojim bozuluyor.
Ben ilkinde yaptırmamıştım (o zamanlar Cezayir'de yapılmıyordu) ama oğlumun 3 yaşına kadar çoklu gıda alerjisi vardı. Sezaryen için de aynı şeyi söylüyorlar ama ben normal doğurdum yine alerjik oldu. Alerji olmasının tek bir nedeni yok. Olacaksa oluyor. Şeker yüklemesi yaptım çocuğumun o yüzden gıda alerjisi oldu diye bir şey yok yani. En büyük faktör genetik. Yani ailede varsa bebekte de çıkma ihtimali yüksek oluyor genelde.Zaten 18 mayısta kontrolüm var doktorum aç gel dedi, ona kadar araştırıyorum işte cok zıt görüşler var neye göre anlayamıyorum. kendimden gectim zaten de kimisi bebeğe cok cok zararlı kimisi hicbir zararı yok diyor. En yakın arkadaşımın 1. 5 yasında oglu var coklu besin alerjisi ile savasıyor 6 aylıktan beri ona baglı gelisim geriliği filan oldu, o ben keske yaptırmasaydım cok zararlıymıs bebeğe besin alerjisi yapıyomus bagırsak flolasının gelisimini engelliyomus şimdiki aklım olsa asla yaptımazdım diyor, biraz da o korkuttu beni,
Ayyyy hadi gözün aydın çok sevindimmmmmm. Darısı tüm plesenta previalıların başınaaaaaa.Kizlaar bugün bana bayram plesenta previam gecmissssoğluşum 858gr olmus teyseleri herşey yolunda cok şükür dr tam poz cekicekken sırtını dönüverdi sıpa
Ben ilkinde yaptırmamıştım (o zamanlar Cezayir'de yapılmıyordu) ama oğlumun 3 yaşına kadar çoklu gıda alerjisi vardı. Sezaryen için de aynı şeyi söylüyorlar ama ben normal doğurdum yine alerjik oldu. Alerji olmasının tek bir nedeni yok. Olacaksa oluyor. Şeker yüklemesi yaptım çocuğumun o yüzden gıda alerjisi oldu diye bir şey yok yani. En büyük faktör genetik. Yani ailede varsa bebekte de çıkma ihtimali yüksek oluyor genelde.
Çok geçmiş olsun. Tıkanıklık için coldmix çok iyi geliyor baliciler gibi elimde koklayıp duruyorum ben tikandikcaKızımla birlikte grip olduk kızlar,ayyy foldur fos burnunuz nasıl tıkalı,bizi bu havalar mahvetti,geceleri soğuk hala
Dur daha bismillah çocuk içerde parende atıyorKızlar bebek hangi haftaya kadar döner? 26da gittigimde dönmemişti. Her gün aklımda
Gördüm elini yüzüne koymuş ağa gibi yatiyorduAnaaamm maşallahçok sevindim. Sen gördüysen sıkıntı yok. Ama keşke kendi telefonunla çekseydin
Geçer geçer. Ben 2. Şeker yüklemesinde 3 saat beklemiştim hastane de aç açinşallah iyi çıkarda ona gerek kalmaz.
Artik tamamen cikmiş vallahi ben ümidi kesmistim cikmişCok sevindim demekki yukarı cıkmaya baslamıs, bosuna dert ettin bak :)
Inşallah canimMaşallah ya. Darısı bizim de başımıza inşallah
Of yaa.
2 -3 gündür çok kasık ağrım vardı. Pubis kemiği denilen kısım da çok sancı yapıyor ve hemen üstü rahmimde de sancı vardı.
Bu sabah sancılarım ve yine ağrılı kasılmalar vardı. Normale göre fazla miktarda kanlı olmayan ama nişana benzer akıntım geldi doktorumla görüştüm yarın sabah muayeneye gideceğim.
İstirahat edip magnezyumu arttırdım bol su süt ile geçireceğim bugünü.
Takatim kalmadı artık psikolojim bozuluyor.
Cok sagol canimAyyyy hadi gözün aydın çok sevindimmmmmm. Darısı tüm plesenta previalıların başınaaaaaa.
Sorma biz de daha kızın yüzünü bir kere bile göremedik bugüne kadar. Ayrıntılı da bile göstermedi sıpa
Ayy çok tatlıGördüm elini yüzüne koymuş ağa gibi yatiyorduçekmiyorum ben anı yaşamak yetiyor ya
Artik tamamen cikmiş vallahi ben ümidi kesmistim cikmiş
Inşallah canim
Cok sagol canimBiz geçen kontrolde görmüştük fotoğrafı da var ama doktor biraz plesentaya bakarken bastirdi rahatsiz oldu sanirim
Çok geçmiş olsun. Tıkanıklık için coldmix çok iyi geliyor baliciler gibi elimde koklayıp duruyorum ben tikandikca
Dur daha bismillah çocuk içerde parende atıyorDoğum pozisyonunda sabitlenmeleri için daha çok erken. Son haftalarda dönenler bile var.
Hayırlı olsun canım, güle güle kullanmak nasip olsunKızımın bakım ürünlerini aldık şükür. Dursun kenarda lazım olana kadarfiyatları ile paylaşacağım sizinle. Fikir olır belki. Ben fazla gereksiz almış olabilirim. Ama olsun
Canimm bizde %90 kızımızın adı Ela olucak inşallah tabloya ekleyebilirmisin28+1'den gunaydin. Gecmiyor gecmiyor derken geciyor aslinda zaman. 4. haftamda ogrenmistim gebeligimi. Burda hcgler keseler konusuyorduk 24 hafta gecmis uzerinden. Kalan 10 hafta nedir ki. Hazirliklarla hizlica geciverecek insallah. Sag salim kucagimiza almayi kismet eder Allah insallah. Cok sabirsizlaniyorum.
Fiyatlar cok iyiymis. Ozellikle spinalin nst nin dahil olmasi cok iyi. Benim gittigim hastane yapabilse icerde aldigim nefese para alcakAçlık 100 (referans 74-116)
60.dakika 171 (referans 120-170)
120.dakika 92 (referans (70-140)
Yine 1.saat sınırda bakalım ne diyecek dr
Doğum ücretini sordum 4150 dediler daha önce spinal için ayrı ücret isteniyordu artık istenmiyormuş. Hala bizim hastanede 1 gece kalınıyormuş o çok iyi oldu. Nst muayene ücretinin içinde, ekstra ücret çıkmıyor. Ama bugün muayene ücretine zam gelmiş 195ten 220ye çıkmış. Neyseki bizimki kontroldü para vermedik bugün
Şimdilik o zamana 5000 olur diye hesap edecem.
Herşey yolunda giderse haftaya gitmeyecem ya ayı doldurup gidecem. Sanki muayeneler gereksiz stres yapıyor bugün hastanede olmak bile rahatsız etti
Gerçekten harika bişey ya kök hücre ile tedavi edilen şimdilik az hastalık var ama her geçen gün çoğalıyor müthiş bir şey çocuğun süt dişlerini de saklıyorlarmış onlarda da oluyormuş kök hücre. Maliyetine hiç bakmadım keşke yaptırabilecek ne güzel olurCanim uzun ara biraksaydinda keske erken yapsaydim diyebilirdin elimde iki örnek var eltim ve görümcem eltim 2 yas ara birakti suan annelerine hic bir yükleri yok görümcem 4 yas ara birakti keske 2 biraksaydim diye hayiflaniyor sürekli malesef
Bence mucizevi bisey ama cok maliyetli de bişeybizim bi tanidik 6. Kattan beton zemine düştü sakat kaldi o haliyle 2 cocuk dogurdu maşallah kordon kanlariylada kendini tedavi ettirdi düseldi topallıyordu gecmis tamamen tam detayini bilmiyorum ama kisaca bu şekilde oldu
Ay o sol kasık bazen illet ediyor insani ay bende cok konusunca falan nefesim kesiliyor
Çok güzel bir isim, ekliyorum. Ya geçen biri yazmıştı ama unuttum eklemeyi. bunu okuyorsa ondan özür dilerim. bana yeniden yazsın lütfen.Canimm bizde %90 kızımızın adı Ela olucak inşallah tabloya ekleyebilirmisin%10 değişme ihtimali eğer değişirse söylerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?