2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hareket ediyorsa bu toplaniyor dediklerindendir herhalde ya. O en tepe noktasindaki sertlik 20 saniye fln kaliyor nefesi kesilir gibi oluyor insanin rahatsiz bir his.
Ha yok öyle olmuyor benimki yine tepede küçük top gibi bişey oluyor ama ya biraz sağda ya biraz solda ben dokununca hemen yer değiştiriyor bi taraflarını dayıyo demek benimki benim zaten gebeliğim tedaviyle oldu hormon desteği aldım normalde hormonlarım az olduğu için sancı açılma zor oluyomuş benim hastalığımda diye duydum o yüzden hiç kasılmaya yormuyorum

Teşekkür ederim canım isim işi en zoru bence ya
ya evet hep duyuyorum, son ana kadar kararsız olunuyormuş ama biz pek zorlanmadık. Kızımın adı Luna. Ki çok seviyorum ismini. Kız olursa Luna olsun mu dedim, olur dedi eşim ve 5 dkda belirlemiş olduk, o andan sonra kızım Luna'ydı. Onu başka bir isimle düşünemiyorum, o tam olarak bir Luna o. Oğlumuz için de Damir olsun mu demiştik. 2. çocuğumuz erkek olunca hemen Damir oluverdi. İkisi de içimize sindi ve çlok düşünmeden seçtik.

Tr de çok maliyetli, bir de kurkar sin 1 yılda uçunca uzun seneler saklamak cok maliyetli
Allah kök hücre tedavisi gerektiren hastalıklar vermesin inşallah hiç birimizin bebişlerine çok maliyetliyse yapamayız zaten. Süt dişlerini de saklıyorlarmış onlarda da oluyormuş kök hücre dişleri düştükçe saklasak mı napsak

Valla bizim evde kutuda saklamamizla olmaz o iş oyle

Kızlar bugün sağlık ocağına gittik verem artı iki aşı daha yaptı ikisi sağ bacak sol bacaktan verem koldan orda ağladı sustu diğeri derken iyiydi yolda eve geldiğimden beri oturamadim kızım çok ağlıyor meme tutmuyor sagdim icirdim ağlamak değil sanki catliycak şimdi durdu azicik bu arada asidan sonra çok ağlayınca calpol verdim ama çare etmedi ates baktım yok gibi temassız değil koydirmadi ne kadar doğru baktım bilmiyorum
Kızım ağladıkça benden terler boşalıyor sürekli üzülüyorum böyle olan var mi

Amin canım Allah hepimizin gönlüne göre versin

Instagram'da bazı ürünlerde kimyasallar zararlı diye onermiyorlardi bilginiz olsun. Arastirdiniz mi aldiklarinizi? Bazı bebek ürünleri zararlı ürünler içeriyormus alınan ürünleri kontrol etmekte fayda var hanımlar
Kızımın bakım ürünlerini aldık şükür. Dursun kenarda lazım olana kadar fiyatları ile paylaşacağım sizinle. Fikir olır belki. Ben fazla gereksiz almış olabilirim. Ama olsun

İnan çok araştırdım. Ama her üründe var. Dalin için kararsız kalmıştım ama içeriğini değiştirmiş %100 doğal olmuş. Zaten mustelayı herkes biliyor. johnson'sbaby markasını da bir hemşire önermişti o yüzden aldım. Sanmıyorum zararlı olacağını. Aldıklarımın içeriklerinin hepsini okuyarak aldım. Ama ne kadar inceleyebilirim ki? Mustela aşırı pahalı. Bu pahalılıkta mümkün değil alamazdım.

Asi sonrasi oluyor bunlar endiselenmene gerek yok agrisi oluyordur yavas yavas ovala asinin oldugu yerleri fazla memeye zorlama elini kolunu cok hareket ettirme kundak yap uyut gecmis olsun

Çok güzel bir isim, ekliyorum. Ya geçen biri yazmıştı ama unuttum eklemeyi. bunu okuyorsa ondan özür dilerim. bana yeniden yazsın lütfen.
Canim benim oglusumun ismi Alparslan olucak nasip olursa degisme ihtimali bizimde olablir .. bilgilendiririm oyle bisey olursa

Asi sonrasi oluyor bunlar endiselenmene gerek yok agrisi oluyordur yavas yavas ovala asinin oldugu yerleri fazla memeye zorlama elini kolunu cok hareket ettirme kundak yap uyut gecmis olsun
Kundak vs asla izin vermedi ilk günlerden bu güne kadar aşıdan biliyorum ama endişe ediyor insan işte
Meme zorlanmadım sagdim verdim içti şükür ama nasıl ağlama içi çıktı bugün cevap yazidigin için teşekkürler

Keşke baya maliyetli diye biliyorum bi ara baya arastirmistim eski gebeliklerimde

Kızlar sokakta 3 hamileyiz 3 umuzun ki de erkek bu sene erkek senesi sanırım
Bizde 3 arkadaş hamileyiz haftalarimiz bile ayni 1 kiz iki erkek bizimki
Canim benim oglusumun ismi Alparslan olucak nasip olursa degisme ihtimali bizimde olablir .. bilgilendiririm oyle bisey olursa
Adi çok güzel eşimin yigeninin adi yağiz alp olmasaydi alparslan koyardim kesinlikle ama saftirik eşim hala alp alp diye tutturuyor bi de eltimle arami bozacak

Bizede izin vermezlerdi ama yaptim 2 cocugu oyle buyuttum canim o yuzden fikir olsun diye diyorum ne kadar hareket etmezse o kadar agrisi az olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…