Ha yok öyle olmuyor benimki yine tepede küçük top gibi bişey oluyor ama ya biraz sağda ya biraz solda ben dokununca hemen yer değiştiriyor bi taraflarını dayıyo demek benimkiHareket ediyorsa bu toplaniyor dediklerindendir herhalde ya. O en tepe noktasindaki sertlik 20 saniye fln kaliyor nefesi kesilir gibi oluyor insanin rahatsiz bir his.
Teşekkür ederim canım inşallahHayırlı olsun canım, güle güle kullanmak nasip olsunHangi siteden aldın?
Teşekkür ederim canım isim işi en zoru bence yaÇok güzel bir isim, ekliyorum. Ya geçen biri yazmıştı ama unuttum eklemeyi. bunu okuyorsa ondan özür dilerim. bana yeniden yazsın lütfen.
ya evet hep duyuyorum, son ana kadar kararsız olunuyormuş ama biz pek zorlanmadık. Kızımın adı Luna. Ki çok seviyorum ismini. Kız olursa Luna olsun mu dedim, olur dedi eşim ve 5 dkda belirlemiş olduk, o andan sonra kızım Luna'ydı. Onu başka bir isimle düşünemiyorum, o tam olarak bir Luna o. Oğlumuz için de Damir olsun mu demiştik. 2. çocuğumuz erkek olunca hemen Damir oluverdi. İkisi de içimize sindi ve çlok düşünmeden seçtik.Teşekkür ederim canım isim işi en zoru bence ya
Allah kök hücre tedavisi gerektiren hastalıklar vermesin inşallah hiç birimizin bebişlerineTr de çok maliyetli, bir de kurkar sin 1 yılda uçunca uzun seneler saklamak cok maliyetli
Ben dedim ilk bu grup kurulduğunda.Kızlar sokakta 3 hamileyiz 3 umuzun ki de erkek bu sene erkek senesi sanırım
Valla bizim evde kutuda saklamamizla olmaz o iş oyleAllah kök hücre tedavisi gerektiren hastalıklar vermesin inşallah hiç birimizin bebişlerineçok maliyetliyse yapamayız zaten. Süt dişlerini de saklıyorlarmış onlarda da oluyormuş kök hücre dişleri düştükçe saklasak mı napsak
Amin canım inşallahBen de oda yapmayacagim kendi gardrobumda boş yer var oraya koyacağım eşyalarını sadece anne yanı beşik aldım. Bana 2-3 sene sonra oda yapmak daha mantıklı geliyor genç odası gibi daha kullanışlı olur. Senin de o zamana düzenin kurulmuş olur Allah gönlüne göre versin
Kızımın bakım ürünlerini aldık şükür. Dursun kenarda lazım olana kadarfiyatları ile paylaşacağım sizinle. Fikir olır belki. Ben fazla gereksiz almış olabilirim. Ama olsun
Benim de oğlumun adı Egehan olcakÇok güzel bir isim, ekliyorum. Ya geçen biri yazmıştı ama unuttum eklemeyi. bunu okuyorsa ondan özür dilerim. bana yeniden yazsın lütfen.
İnan çok araştırdım. Ama her üründe var. Dalin için kararsız kalmıştım ama içeriğini değiştirmiş %100 doğal olmuş. Zaten mustelayı herkes biliyor. johnson'sbaby markasını da bir hemşire önermişti o yüzden aldım. Sanmıyorum zararlı olacağını. Aldıklarımın içeriklerinin hepsini okuyarak aldım. Ama ne kadar inceleyebilirim ki? Mustela aşırı pahalı. Bu pahalılıkta mümkün değil alamazdım.Instagram'da bazı ürünlerde kimyasallar zararlı diye onermiyorlardi bilginiz olsun. Arastirdiniz mi aldiklarinizi? Bazı bebek ürünleri zararlı ürünler içeriyormus alınan ürünleri kontrol etmekte fayda var hanımlar
Asi sonrasi oluyor bunlar endiselenmene gerek yok agrisi oluyordur yavas yavas ovala asinin oldugu yerleri fazla memeye zorlama elini kolunu cok hareket ettirme kundak yap uyut gecmis olsunKızlar bugün sağlık ocağına gittik verem artı iki aşı daha yaptı ikisi sağ bacak sol bacaktan verem koldan orda ağladı sustu diğeri derken iyiydi yolda eve geldiğimden beri oturamadim kızım çok ağlıyor meme tutmuyor sagdim icirdim ağlamak değil sanki catliycak şimdi durdu azicik bu arada asidan sonra çok ağlayınca calpol verdim ama çare etmedi ates baktım yok gibi temassız değil koydirmadi ne kadar doğru baktım bilmiyorum
Kızım ağladıkça benden terler boşalıyor sürekli üzülüyorum böyle olan var mi
Canim benim oglusumun ismi Alparslan olucak nasip olursa degisme ihtimali bizimde olablir .. bilgilendiririm oyle bisey olursaÇok güzel bir isim, ekliyorum. Ya geçen biri yazmıştı ama unuttum eklemeyi. bunu okuyorsa ondan özür dilerim. bana yeniden yazsın lütfen.
Kundak vs asla izin vermedi ilk günlerden bu güne kadar aşıdan biliyorum ama endişe ediyor insan işteAsi sonrasi oluyor bunlar endiselenmene gerek yok agrisi oluyordur yavas yavas ovala asinin oldugu yerleri fazla memeye zorlama elini kolunu cok hareket ettirme kundak yap uyut gecmis olsun
Keşke baya maliyetli diye biliyorum bi ara baya arastirmistim eski gebeliklerimdeGerçekten harika bişey ya kök hücre ile tedavi edilen şimdilik az hastalık var ama her geçen gün çoğalıyor müthiş bir şey çocuğun süt dişlerini de saklıyorlarmış onlarda da oluyormuş kök hücre. Maliyetine hiç bakmadım keşke yaptırabilecek ne güzel olur
Bizde 3 arkadaş hamileyiz haftalarimiz bile ayniKızlar sokakta 3 hamileyiz 3 umuzun ki de erkek bu sene erkek senesi sanırım
Adi çok güzel eşimin yigeninin adi yağiz alp olmasaydi alparslan koyardim kesinlikle ama saftirik eşim hala alp alp diye tutturuyor bi de eltimle arami bozacakCanim benim oglusumun ismi Alparslan olucak nasip olursa degisme ihtimali bizimde olablir .. bilgilendiririm oyle bisey olursa
Bizede izin vermezlerdi ama yaptim 2 cocugu oyle buyuttum canim o yuzden fikir olsun diye diyorum ne kadar hareket etmezse o kadar agrisi az olurKundak vs asla izin vermedi ilk günlerden bu güne kadar aşıdan biliyorum ama endişe ediyor insan işte
Meme zorlanmadım sagdim verdim içti şükür ama nasıl ağlama içi çıktı bugün cevap yazidigin için teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?