2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ha tamam canım arastirdiysan. Çok pahalilar malesef

Benimde kizimda oyle oldu ikra koyucaktim bizim cakma elti koydu ansizin koyamadim hira nur koyduk o yuzden kim ne koymus bakmiyorum sede bakma icinde kalmasin hic bisey bunuda ben degil eşim cok istedi biseyden bahsederken adini soyluyo simdiden napiyosaniz yapin dedim ama guzel ismi icime sindi benimde gorumce canimi sıkıyo babasinin adini zaten koymusum ben simdide karili kocali kalkmislar babamin adini koyucam diye dalga gecer gibi bende babamin adini koyuyum bari dedim münasip bence dedim agizlarini acamadilar yanlis miyim

Kızlaar bugün kızçemizi gördük, her şey yolundaymış çok şükür. 1280 gr, 37-38 cm dedi
Benim demir, magnezyum, kalsiyum vs değerlerim bakılmadı hiç 13.haftadan beri ya, doktora söyledim tamam bakalım dedi sadece tam kan sayımı girmiş Takviyelerimi içiyorum, öyle kramp, ağrı vs şikayetim de yok pek, yine de baktırmalı mıyım sizce sağlık ocağına filan gidip?

Valla canım bizde de benzer durum var hangi ismi desem eşim yok kuzen yok kuzen çocuğunun adı dedi en son isyan ettim.
Neyi begensek alınmış kim çocuğuna ne koyduysa koydu biz içimizden ne geçiyorsa onu koyalım dedim.
Geç evlendik geç çocuk oldu ben koyana kadar herkes istediğimi kendi çocuğuna diye istediğim ismi neden koymayayim ya

Küsen olursa kussun

Bizede izin vermezlerdi ama yaptim 2 cocugu oyle buyuttum canim o yuzden fikir olsun diye diyorum ne kadar hareket etmezse o kadar agrisi az olur
Tamam deniycem koluna dokunmamaya çalışıyorum bakalım çok yoruldum bugün her gecen günde yorgunluk arttiyor tek çocuk benimki şuan acemilik vardı elbette ama geçiyor işte

Doktor hamur işini bırakıyoruz dedi az az sık sık yemeye geçelim bir kaç defa daha açlık şekerine baktır 100ü geçince haberim olsun dedi

Masallah büyüsün kuzu

Tahlilin zararı yok, kan sayımı doğum aşamasında önemli cnm. Ben tahlil yaptırdığımda B vitamini bosalmksti mesela hamilelik başında çok iyiydi oysa. Bence yaptir zararı yok. İdrarda enfeksiyon ve protein de baktir cnm. 2 3 haftada 1 mutlaka baktiriyorum idrara cnm

Aynen oyle milleti dusunmekten kendi isteklerimizi unutur olduk bizimkide cocuk bizimkide heves gonlume gore koyamicaksam icimde hep ukte olarak kalacaksa ne anladim.. oglumun adi Ömer yanina Asaf olsun istedik ama koymadilar kayinbaba ismimi tek koysunlar demis o kadar cok sevdim istedim ki o ismi .. simdi gorumce diyince Ömer Asaf koyacam diye ayni küfür eder gibi.. bi anda sogudum herseyden ben Ali Asaf istiyodum ama artik hic hevesim kalmadi esime biraktim ne istiyosan koy ben bisey dusunmuyorumda istemiyorumda dedim oda anliyoda bazi seyleri neyse bosverdik biz oylece..

Bugun cok zorlandim. Nabzim 105 119 arasi gidip geliyo gordugum en dusuk deger yatarken 96. Sanki icimde bi at kosuyo. Sabah kan vermeye gittim asm ye hemsire kanim dustugu icin olabilecegini sonuclari doktoruma gostermem gerektigini soyledi. Yarin doktor randevum var ama sonuclarim carsamba cikcak kani gec verdigim icin. Yorgunum ama uyuyamiyorum. Yatsam da dinlenemiorum nie bole oldum ki ben

Tamam deniycem koluna dokunmamaya çalışıyorum bakalım çok yoruldum bugün her gecen günde yorgunluk arttiyor tek çocuk benimki şuan acemilik vardı elbette ama geçiyor işte
2 dede acemi oluyosun valla hepsinde yeni bisey ogreniyosun ben ilk oglumda degilde 2 cocukta kizimda cok zorlandim kabizliktan ve aglamaktan gobek fitigi oldu.. doktor 2 3 yasinda ameliyat ederiz dedi pamuk gibi bisey verdi koy dedi bi faydasi olmadi.. bende 1tlyi kaynattim buzluga koydum sonrasina iyice sardim gazlibeze yarabandi ilede yapistirdim .. 2 aya kapandi sukur bazen doktorun yapma dedigi sey cok ise yariyo emin ol

Benim nabzimda hep yuksek genelde baya zorlaniyorum arada bir soguk ter döküyorum sonrasi zaten istirfa falan oluyo neden hic bilmiyorum gece oldugu icin genelde kan vermem zor.. kalbimi sırtımdan dinliyorum nabzimi ölcmeme yada dokunmama grek kalmiyo disaridan gozle bile goruyorum cok degisik

Kizlar uzun zmandir grip olmadigim icin unuttum resmen ne gibi belirtileri vardi saka gibi .. sabah bi hapsurma ve bogaz agrisiyla uyandim 1 2 saattir basim vucudum agriyo resmen burnumsa hep kapali ama o haldede cok akiyo parol aldim ama banamisin demedi kulaklarima kadar doluluk ve agri var hic halim yok

Bende bi tek kusma yok bunlarin icinde ama bi uzanma hissi geliyo bi yer bulsam da hemen uzansam die dusunuorum. Kanin dustuyse olur dedi hemsire. Bakalim dustuyse hemen yatis ver takviye yap dicem bu ne bole hep bayilcak.gibiyim

Bende bi tek kusma yok bunlarin icinde ama bi uzanma hissi geliyo bi yer bulsam da hemen uzansam die dusunuorum. Kanin dustuyse olur dedi hemsire. Bakalim dustuyse hemen yatis ver takviye yap dicem bu ne bole hep bayilcak.gibiyim
Kan sonuclarina baksinlarda insallah ona gore bi tedavi uygularlar hayirlisyla kurtulsaydik bi sag saglim

Ay ben sen öksürüyorsun sandım çocuklar için Prospan şurup kullanabilirsin tamamen bitkisel hemen kesmiyor aşamalı azaltıyor 3 gün içerisinde inşallah biran önce iylesirler
Simdide ben basladim cocuklar kadar oksurmesemde ara ara rahatsiz ediyo valla korona olmasinda hic cocuklardan testte istemedi o zman doktor huylandim iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…