- 9 Aralık 2021
- 1.968
- 1.333
- 48
- 38
Ha tamam canım arastirdiysan. Çok pahalilar malesefİnan çok araştırdım. Ama her üründe var. Dalin için kararsız kalmıştım ama içeriğini değiştirmiş %100 doğal olmuş. Zaten mustelayı herkes biliyor. johnson'sbaby markasını da bir hemşire önermişti o yüzden aldım. Sanmıyorum zararlı olacağını. Aldıklarımın içeriklerinin hepsini okuyarak aldım. Ama ne kadar inceleyebilirim ki? Mustela aşırı pahalı. Bu pahalılıkta mümkün değil alamazdım.
Benimde kizimda oyle oldu ikra koyucaktim bizim cakma elti koydu ansizin koyamadim hira nur koyduk o yuzden kim ne koymus bakmiyorum sede bakma icinde kalmasin hic bisey bunuda ben degil eşim cok istedi biseyden bahsederken adini soyluyo simdiden napiyosaniz yapin dedim ama guzel ismi icime sindiBizde 3 arkadaş hamileyiz haftalarimiz bile ayni1 kiz iki erkek bizimki
Adi çok güzel eşimin yigeninin adi yağiz alp olmasaydi alparslan koyardim kesinlikle ama saftirik eşim hala alp alp diye tutturuyor bi de eltimle arami bozacak
Bizim iş yerinde iki cocugun esi, birde baska calısan bir bayan hamile benimle, dördümüzünde kızı oluyorKızlar sokakta 3 hamileyiz 3 umuzun ki de erkek bu sene erkek senesi sanırım
Yalan yok bende nst yi falan da ayırmışlardır diye düşünmüştüm ama iyi oldu böyleFiyatlar cok iyiymis. Ozellikle spinalin nst nin dahil olmasi cok iyi. Benim gittigim hastane yapabilse icerde aldigim nefese para alcak
Bende bu sene herkesde kız duydumBizim iş yerinde iki cocugun esi, birde baska calısan bir bayan hamile benimle, dördümüzünde kızı oluyor
Valla canım bizde de benzer durum var hangi ismi desem eşim yok kuzen yok kuzen çocuğunun adı dedi en son isyan ettim.Benimde kizimda oyle oldu ikra koyucaktim bizim cakma elti koydu ansizin koyamadim hira nur koyduk o yuzden kim ne koymus bakmiyorum sede bakma icinde kalmasin hic bisey bunuda ben degil eşim cok istedi biseyden bahsederken adini soyluyo simdiden napiyosaniz yapin dedim ama guzel ismi icime sindibenimde gorumce canimi sıkıyo babasinin adini zaten koymusum ben simdide karili kocali kalkmislar babamin adini koyucam diye dalga gecer gibi bende babamin adini koyuyum bari dedim münasip bence dedim agizlarini acamadilar yanlis miyim
Tamam deniycem koluna dokunmamaya çalışıyorum bakalım çok yoruldum bugün her gecen günde yorgunluk arttiyor tek çocuk benimki şuan acemilik vardı elbette ama geçiyor işteBizede izin vermezlerdi ama yaptim 2 cocugu oyle buyuttum canim o yuzden fikir olsun diye diyorum ne kadar hareket etmezse o kadar agrisi az olur
Doktor hamur işini bırakıyoruz dediAçlık 100 (referans 74-116)
60.dakika 171 (referans 120-170)
120.dakika 92 (referans (70-140)
Yine 1.saat sınırda bakalım ne diyecek dr
Doğum ücretini sordum 4150 dediler daha önce spinal için ayrı ücret isteniyordu artık istenmiyormuş. Hala bizim hastanede 1 gece kalınıyormuş o çok iyi oldu. Nst muayene ücretinin içinde, ekstra ücret çıkmıyor. Ama bugün muayene ücretine zam gelmiş 195ten 220ye çıkmış. Neyseki bizimki kontroldü para vermedik bugün
Şimdilik o zamana 5000 olur diye hesap edecem.
Herşey yolunda giderse haftaya gitmeyecem ya ayı doldurup gidecem. Sanki muayeneler gereksiz stres yapıyor bugün hastanede olmak bile rahatsız etti
Kızlaar bugün kızçemizi gördük, her şey yolundaymış çok şükür. 1280 gr, 37-38 cm dedi
Benim demir, magnezyum, kalsiyum vs değerlerim bakılmadı hiç 13.haftadan beri ya, doktora söyledim tamam bakalım dedi sadece tam kan sayımı girmişTakviyelerimi içiyorum, öyle kramp, ağrı vs şikayetim de yok pek, yine de baktırmalı mıyım sizce sağlık ocağına filan gidip?
Aynen oyle milleti dusunmekten kendi isteklerimizi unutur olduk bizimkide cocuk bizimkide heves gonlume gore koyamicaksam icimde hep ukte olarak kalacaksa ne anladim.. oglumun adi Ömer yanina Asaf olsun istedik ama koymadilar kayinbaba ismimi tek koysunlar demis o kadar cok sevdim istedim ki o ismi .. simdi gorumce diyince Ömer Asaf koyacam diye ayni küfür eder gibi.. bi anda sogudum herseyden ben Ali Asaf istiyodum ama artik hic hevesim kalmadi esime biraktim ne istiyosan koy ben bisey dusunmuyorumda istemiyorumda dedim oda anliyoda bazi seyleri neyse bosverdik biz oylece..Valla canım bizde de benzer durum var hangi ismi desem eşim yok kuzen yok kuzen çocuğunun adı dedi en son isyan ettim.
Neyi begensek alınmış kim çocuğuna ne koyduysa koydu biz içimizden ne geçiyorsa onu koyalım dedim.
Geç evlendik geç çocuk oldu ben koyana kadar herkes istediğimi kendi çocuğuna diye istediğim ismi neden koymayayim ya
Küsen olursa kussun
2 dede acemi oluyosun valla hepsinde yeni bisey ogreniyosun ben ilk oglumda degilde 2 cocukta kizimda cok zorlandim kabizliktan ve aglamaktan gobek fitigi oldu.. doktor 2 3 yasinda ameliyat ederiz dedi pamuk gibi bisey verdi koy dedi bi faydasi olmadi.. bende 1tlyi kaynattim buzluga koydum sonrasina iyice sardim gazlibeze yarabandi ilede yapistirdim .. 2 aya kapandi sukur bazen doktorun yapma dedigi sey cok ise yariyo emin olTamam deniycem koluna dokunmamaya çalışıyorum bakalım çok yoruldum bugün her gecen günde yorgunluk arttiyor tek çocuk benimki şuan acemilik vardı elbette ama geçiyor işte
Benim nabzimda hep yuksek genelde baya zorlaniyorum arada bir soguk ter döküyorum sonrasi zaten istirfa falan oluyo neden hic bilmiyorum gece oldugu icin genelde kan vermem zor.. kalbimi sırtımdan dinliyorum nabzimi ölcmeme yada dokunmama grek kalmiyo disaridan gozle bile goruyorum cok degisikBugun cok zorlandim. Nabzim 105 119 arasi gidip geliyo gordugum en dusuk deger yatarken 96. Sanki icimde bi at kosuyo. Sabah kan vermeye gittim asm ye hemsire kanim dustugu icin olabilecegini sonuclari doktoruma gostermem gerektigini soyledi. Yarin doktor randevum var ama sonuclarim carsamba cikcak kani gec verdigim icin. Yorgunum ama uyuyamiyorum. Yatsam da dinlenemiorum nie bole oldum ki ben
Bende bi tek kusma yok bunlarin icinde ama bi uzanma hissi geliyo bi yer bulsam da hemen uzansam die dusunuorum. Kanin dustuyse olur dedi hemsire. Bakalim dustuyse hemen yatis ver takviye yap dicem bu ne bole hep bayilcak.gibiyimBenim nabzimda hep yuksek genelde baya zorlaniyorum arada bir soguk ter döküyorum sonrasi zaten istirfa falan oluyo neden hic bilmiyorum gece oldugu icin genelde kan vermem zor.. kalbimi sırtımdan dinliyorum nabzimi ölcmeme yada dokunmama grek kalmiyo disaridan gozle bile goruyorum cok degisik
Ay ben sen öksürüyorsun sandım çocuklar için Prospan şurup kullanabilirsin tamamen bitkisel hemen kesmiyor aşamalı azaltıyor 3 gün içerisinde inşallah biran önce iylesirlerSaol canim antibiyotik basladik oyle kurtuldular sukur dunden beri pek kalmadi oyle oksurukleri
Kan sonuclarina baksinlarda insallah ona gore bi tedavi uygularlar hayirlisyla kurtulsaydik bi sag saglimBende bi tek kusma yok bunlarin icinde ama bi uzanma hissi geliyo bi yer bulsam da hemen uzansam die dusunuorum. Kanin dustuyse olur dedi hemsire. Bakalim dustuyse hemen yatis ver takviye yap dicem bu ne bole hep bayilcak.gibiyim
Simdide ben basladim cocuklar kadar oksurmesemde ara ara rahatsiz ediyo valla korona olmasinda hic cocuklardan testte istemedi o zman doktor huylandim iyiceAy ben sen öksürüyorsun sandım çocuklar için Prospan şurup kullanabilirsin tamamen bitkisel hemen kesmiyor aşamalı azaltıyor 3 gün içerisinde inşallah biran önce iylesirler
Insallah tek dilegim o suanKan sonuclarina baksinlarda insallah ona gore bi tedavi uygularlar hayirlisyla kurtulsaydik bi sag saglim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?