2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Haziran Annelerinde doğumlar başlamış. Gelecek ay sonunda Temmuz Annelerinde başlar, bir sonraki ay sonunda da yani Temmuz sonunda da bizim doğumlar gelmeye başlar. :)
Çok heyecanlııî ayyyy

Gecmis olsun
Benim nabız tavan, kan sayimi normal çıktı

Ay ne güzel ya ben biraz zor karar veren biriyim ondan galiba oğlumun adı Doruk Efe ona bile son günler kala okey vermiştik ama ela çok zarif naif geliyor bana hep içime sığmıyor aklimda olan isimdi isimleri gibi bahtlari kaderleri güzel olsun tüm çocukların

Efe ler yaramaz oluyor ya

Bendede öyle. 90üstüne çıktığında çok fena oluyorum. Doktorum hemoglobinin düşmüş ondan ola bileceğini söyledi. Allah yardımçınız olsun

Tıp da şaşırdı bu sonuçlara

Valla bende tespit edemediler
Tıp çoktandır şaşırdı bu sonuçlara daha sasiracagi çok şey varsabah uyanırken zorlanıyorum sadece oda gece kızım birkaç kez uyandırdığı için ödemim çoktandır başlamalıydi çok şükür oda yok , midemde yanma olmalıydı çok şükür Rabbime oda yok tansiyon da 90-60 sadece karnım çok büyük aslında kızıma göre büyük diyeyim komsularim hiç farketmedi hamileligimi tıp belki yarın yapacağım şeker yüklemesine de sasirabilir en az bir değer yüksek çıkar

Ee nolcak dediler peki boyle idare mi edicez

Doktor.tansiyon takibi istedi nabizla tansiyon yukselmiyor ise şu an sorun yok dedi yukselirse tansiyon periyodik olarak tansiyon hapı baslaniyormus

Aman masallah de canım

Doktor.tansiyon takibi istedi nabizla tansiyon yukselmiyor ise şu an sorun yok dedi yukselirse tansiyon periyodik olarak tansiyon hapı baslaniyormus

Aman masallah de canım
Ayy maşallah kızımda nabzım aşırı yükseliyordu tabiki tansiyonum da beraberinde yükseliyordu çok şükür Rabbime şimdilik iyiyiz inşallah hepimiz sağlıkla gününde bebeklerimizi kucağımıza alırız Canım tansiyonunu hangi aralıklarla olcuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…