Ben de kurbandan sonra dogursam keskeHaziran Annelerinde doğumlar başlamış. Gelecek ay sonunda Temmuz Annelerinde başlar, bir sonraki ay sonunda da yani Temmuz sonunda da bizim doğumlar gelmeye başlar. :)
Ayy çok heyecanlı şaka maka çok az zamanımız kaldıHaziran Annelerinde doğumlar başlamış. Gelecek ay sonunda Temmuz Annelerinde başlar, bir sonraki ay sonunda da yani Temmuz sonunda da bizim doğumlar gelmeye başlar. :)
Ateşine dikkat et canım çok geçmiş olsun ay inşallah Kovit olmayasın doktoruna mesaj at başka birşey önerebilirSimdide ben basladim cocuklar kadar oksurmesemde ara ara rahatsiz ediyo valla korona olmasinda hic cocuklardan testte istemedi o zman doktor huylandim iyice
Ben ben ben önce doğurcamHaziran Annelerinde doğumlar başlamış. Gelecek ay sonunda Temmuz Annelerinde başlar, bir sonraki ay sonunda da yani Temmuz sonunda da bizim doğumlar gelmeye başlar. :)
Gözün aydın canımKizlaar bugün bana bayram plesenta previam gecmissssoğluşum 858gr olmus teyseleri herşey yolunda cok şükür dr tam poz cekicekken sırtını dönüverdi sıpa
Çok heyecanlııî ayyyyHaziran Annelerinde doğumlar başlamış. Gelecek ay sonunda Temmuz Annelerinde başlar, bir sonraki ay sonunda da yani Temmuz sonunda da bizim doğumlar gelmeye başlar. :)
En önce kim doğurcak cidden du bı takvime bakım oraya göre kim onu da merak ettimBen ben ben önce doğurcam
Bugun cok zorlandim. Nabzim 105 119 arasi gidip geliyo gordugum en dusuk deger yatarken 96. Sanki icimde bi at kosuyo. Sabah kan vermeye gittim asm ye hemsire kanim dustugu icin olabilecegini sonuclari doktoruma gostermem gerektigini soyledi. Yarin doktor randevum var ama sonuclarim carsamba cikcak kani gec verdigim icin. Yorgunum ama uyuyamiyorum. Yatsam da dinlenemiorum nie bole oldum ki ben
Benim de ferritin düşük nabız normal 60_76Gecmis olsun
Benim nabız tavan, kan sayimi normal çıktı
Derdim ne o zaman benimGecmis olsun
Benim nabız tavan, kan sayimi normal çıktı
Ay ne güzel ya ben biraz zor karar veren biriyim ondan galibaya evet hep duyuyorum, son ana kadar kararsız olunuyormuş ama biz pek zorlanmadık. Kızımın adı Luna. Ki çok seviyorum ismini. Kız olursa Luna olsun mu dedim, olur dedi eşim ve 5 dkda belirlemiş olduk, o andan sonra kızım Luna'ydı. Onu başka bir isimle düşünemiyorum, o tam olarak bir Luna o. Oğlumuz için de Damir olsun mu demiştik. 2. çocuğumuz erkek olunca hemen Damir oluverdi. İkisi de içimize sindi ve çlok düşünmeden seçtik.
Benim de ferritin düşük nabız normal 60_76
Derdim ne o zaman benim
Ay ne güzel ya ben biraz zor karar veren biriyim ondan galibaoğlumun adı Doruk Efe ona bile son günler kala okey vermiştik ama ela çok zarif naif geliyor bana hep içime sığmıyor aklimda olan isimdi isimleri gibi bahtlari kaderleri güzel olsun tüm çocukların
Ee nolcak dediler peki boyle idare mi edicezTıp da şaşırdı bu sonuçlara
Valla bende tespit edemediler
Bendede öyle. 90üstüne çıktığında çok fena oluyorum. Doktorum hemoglobinin düşmüş ondan ola bileceğini söyledi. Allah yardımçınız olsunBugun cok zorlandim. Nabzim 105 119 arasi gidip geliyo gordugum en dusuk deger yatarken 96. Sanki icimde bi at kosuyo. Sabah kan vermeye gittim asm ye hemsire kanim dustugu icin olabilecegini sonuclari doktoruma gostermem gerektigini soyledi. Yarin doktor randevum var ama sonuclarim carsamba cikcak kani gec verdigim icin. Yorgunum ama uyuyamiyorum. Yatsam da dinlenemiorum nie bole oldum ki ben
Tıp çoktandır şaşırdı bu sonuçlara daha sasiracagi çok şey varTıp da şaşırdı bu sonuçlara
Valla bende tespit edemediler
Ee nolcak dediler peki boyle idare mi edicez
Tıp çoktandır şaşırdı bu sonuçlara daha sasiracagi çok şey varsabah uyanırken zorlanıyorum sadece oda gece kızım birkaç kez uyandırdığı için ödemim çoktandır başlamalıydi çok şükür oda yok , midemde yanma olmalıydı çok şükür Rabbime oda yok tansiyon da 90-60 sadece karnım çok büyük aslında kızıma göre büyük diyeyim komsularim hiç farketmedi hamileligimi tıp belki yarın yapacağım şeker yüklemesine de sasirabilir en az bir değer yüksek çıkar
Ayy maşallahDoktor.tansiyon takibi istedi nabizla tansiyon yukselmiyor ise şu an sorun yok dedi yukselirse tansiyon periyodik olarak tansiyon hapı baslaniyormus
Aman masallah de canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?